A hangfelvételt a Kuruc.info tette közzé szombaton valamivel egy óra után. Az eset pillanatok alatt a címlapokra került, pár órán belül az LMP, az MSZP és a Jobbik is megszólalt, hatalmas lett a felháborodás.
A Magyar Nemzet és a HírTV honlapjain azonban egy árva szó sem volt a történtekről, teljes volt a cenzúra az ügyben. Nem hogy a hangfelvételt, még a pártok nyilatkozatait sem tették közzé. Ma azonban valamivel dél előtt a Magyar Nemzet Online és a HírTV oldalain is Lázár magyarázkodása került a vezércikk helyére, mindössze öt perc (!) különbséggel jelent meg mindkét oldalon, utóbbin ezzel a címmel: "Manipulált felvétellel támadtak Lázárra (+videó)".
Ennyit tehát a kézivezérlésű jobbos sajtóról: hosszú ideig egy betűt sem írtak a dologról, amikor viszont kitalálták, hogy mit fognak hazudni és hogyan fognak védekezni, egy csettintésre került ki az anyag két különböző oldalra is.
Nem csoda, ha az embereknek elege van a manipulációból és cenzúrából - ezért olvassák egyre többen a Kuruc.infót, ezért vagyunk mi a legolvasottabb jobboldali hírportál.