A cionista oligarchia hazai propagandistái képtelenek bármi új eszmével vagy gondolattal előállni. Immár több mint két évtizede szajkózzák ostobaságaikat, melyek nem pusztán mérhetetlenül unalmasak, de egyre kevésbé képesek hatni a közvélemény gondolkodására. De ami a legijesztőbb, az nem más, mint az a gyilkos indulat és az a hihetetlen erejű, egyre fokozódó gyűlölet, amely a hazánkat gyarmatosító cionista oligarchia bértollnokainak lelkébe befészkelte magát.

György Péter a Néphazugság húsvéti számában cikket jelentetett meg „Miért neonáci párt a Jobbik?” címmel. A cím alapján arra lehetne következtetni, hogy a magyarellenes György Péter végre világosan elmondja, mit jelent számára a „neonácizmus”. Írásában a szerző az alábbi megállapításokat teszi:
A Jobbik „gyűlölködik”, sőt, képviselői a „megtanulható személyes gyűlölet hívei”. De te, György Péter, vajon kitől tanultál meg gyűlölködni?
A kimondott szavak borzalmas következményekhez (értsd a zsidók kiirtásához) vezetnek.
A Jobbik képviselői tönkreteszik a saját életüket.
A Jobbik fellép az "1882 óta folyamatosan jelen lévő liberális szellem ellen".
A Jobbik vezetői (és tagjai?) „gazemberek”, ugyanis „számon tartják a szerintük zsidók által elkövetett bűntetteket”, sőt „nyilvánosan beszélnek is róla”. Bűnöket számon tartani, és nyilvánosan beszélni róluk csak a zsidóknak szabad?
”A vérvád emlegetése Baráth képviselőnek és a mögötte a rohamosztagokat alkalmazó pártnak, a Jobbiknak tehát személyes ügye, s ez az, ami a nácizmus világos öröksége.”
A Jobbik szerint a zsidók a nemzet ellenségei, és képviselőiről György Péternek Klaus Barbie, az úgynevezett „lyoni mészáros” jut eszébe, aki 1944 áprilisában egy franciaországi zsidó árvaházból gyerekeket deportáltatott Auschwitzba. Vagyis ez a szemérmetlen magyargyűlölő cionista nem csupán „legazemberezte”, de „gyerekgyilkossággal” is összefüggésbe hozta a Jobbikot. (Természetesesen semmiféle egyértelmű bizonyíték nincsen arra nézve, hogy a gyerekeket gázkamrákban kivégeztek volna Auschwitzban vagy bárhol másutt. De a nyomorult azért vádaskodik.)
A Jobbik képviselőinek „felejtés és megvetés” lesz az osztályrésze.
György Péter fenyegetőzik is: „A mások életét nem tehetik tönkre” (mármint a jobbikosok), írja, hozzátéve, hogy „ez pedig már a törvény, a demokratikus politikai közösség…kérdése”.
„A korlátozatlan szólásszabadság és a gyáva antiszemita gyűlöletbeszéd nem azonosak” - lebegteti meg a cenzúra, sőt a diktatúra bevezetésének lehetőségét György Péter. Lehet, nem éri be ennyivel, és az összes jobbikos munkatáborokba zárását, esetleg kivégzését is javasolni fogja?
György Péter firkálmányából tehát az derül ki, amit eddig is tudtunk: „neonácinak” a zsidók azokat a politikai erőket nevezik, amelyek fellépnek a cionista térfoglalással és világuralmi törekvésekkel szemben. Sokan hangoztatják egyébként a nemzeti oldalon, hogy nem érdemes méltányosnak, megértőnek lenni a cionista oligarchiával és annak politikusaival és bértollnokaival kapcsolatban. György Péter ugyanis ezt a mérhetetlen gyűlölettel, fenyegetőzésekkel teli írását annak tudatában vetette papírra, hogy - mint maga is bevallja - Baráth Zsolt „nem állította azt, hogy a zsidók ölték meg rituális okoknál fogva Solymosi Esztert”. „Mindössze arról beszélt, hogy 1882 óta sem tudjuk, mi történt, s azt nem is tudhatta meg a magyar ember, mert a nemzetközi összeesküvés megkötötte a magyar bíró kezét” – jelenti ki. És ahelyett, hogy értékelte volna a jobbikos képviselő kiegyensúlyozottságát és visszafogottságát, a gyűlölködéstől eszét vesztve őrjöng és megtorlást követel. György Péter – és a hozzá hasonló magyarellenes cionisták – lelkében kavargó félelmetes indulatokról mindent elárul, hogy Baráth Zsolt „óvatosságát” és „objektivitását” a következőképpen magyarázza: Baráth Zsolt „elég ügyesen gyáva volt”. Akkor nem lenne gyáva, te anyaszomorító, ha olyan, a gyűlölettől az eszét vesztett őrült lenne, mint amilyen te vagy? Oszama bin Laden elég bátor volt neked, György Péter? Vagy a toulouse-i merénylő? Netán Adolf Hitler vagy éppen Klaus Barbie bátorságával kellene rendelkeznie Baráth Zsoltnak és a többi jobbikos képviselőnek? De hát nem éppen arról ajvékolsz a cikkedben, te szerencsétlen, hogy a jobbikosok téged Klaus Barbie-ra emlékeztetnek?
Hasonló visszafogottságot és kiegyensúlyozottságot, mint amely Baráth Zsolt felszólalását és általában a Jobbik összes megnyilvánulását jellemzi, vajon mikor tanúsítanak a cionisták, mondjuk a holokauszt ügyében, vagy a palesztin-izraeli konfliktus kérdésében? Hiszen gondolkodás és bizonyítékok nélkül vádolnak „népirtással”, „terrorizmussal” boldog-boldogtalant! György Péter bezzeg nem „gyáva”, és minden bizonyíték nélkül kijelenti: a franciaországi árvaházból Auschwitzba szállított gyerekek legnagyobb részét „gázkamrákban” meggyilkolták a "nácik". Most az egyszer legyen bátor, és álljon elő a bizonyítékaival! Vajon György Péter tényleg azt hiszi, hogy az összes zsidó, aki meghalt a háború alatt, mind a népirtás áldozata lett? Úgy gondolja ez az alak, hogy csak neki és a hozzá hasonló cionistáknak lehet alaptalanul bárkit megrágalmazni? György Péter mérhetetlen erejű faji öntudata kiderül még az alábbi elképesztő kérdéséből: „Mi vezette arra a belátásra (mármint Baráth Zsoltot), hogy a vérvád őrületét tudása, személye részévé tegye? Miként kezdett el gondolkozni mindezen?”
És neked, te észlény, mikor vált „személyed részévé” a holokauszt? Mikor kezdtél el gondolkodni a holokauszton? Mikor vált „személyed részévé”, hogy a franciaországi árvaházból Auschwitzba deportált gyerekek sorsán elmélkedj? Nem vagy képes felfogni, hogy nem csak a zsidóknak van joga emlékezni a halottaikra? Mikor érted már meg, hogy a Jobbik azoknak a magyaroknak a szavát szólaltatja meg, akik szeretik a hazájukat, és elegük van abból, hogy a hozzád hasonló őrjöngő, gyűlölködő cionisták osszák az észt és fenyegetőzzenek?
Perge Ottó