2018. december 13., csütörtök, Luca, Otília, Enid napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:12 Távirányított lopás az ózdi piacon: a nem hiába született ötéves elbukott a vizsgán09:51 Újabb adalék a tegnapi judeoanarchisták eszmeiségéhez: fel akarták gyújtani az ország karácsonyfáját09:22 Galilei Kör és patkánylázadási kísérlet újratöltve: Tordai további tüntetéseket és útlezárásokat szervez, Gyurcsány állandósítaná az obstrukciót08:31 Az év utolsó helyi időközi választásait rendezik meg vasárnap08:02 Theresa May megnyerte a bizalmi szavazást, de nem tölti ki teljesen a mandátumát07:41 Hidakat zártak, székházat másztak órákon át a tüntetők - a Tordai Bence-féle nyomorultak hívó szavára és irányításával07:31 Bizalmat szavazott a szejm a Morawiecki-kormánynak06:51 Három év börtönre ítélték Trump zsidó ügyvédjét - kígyót-békát szórt az elnökre a bíróságon21:58 Hangfelvétel: "A férjem vérzik, meg a fiatalember, akit lelőtt" - mondja Győrkös felesége20:18 Izraeli lap: "Orbán Viktor, a zsidók számára jó vezető"19:57 Jól vizsgáztak az EU vezetői: megrendülünk, együttérzünk, holnaptól pedig folytatjuk az iszlamizálást19:37 Tarlós feljelentést tett e-jegyrendszer-ügyben - "az ellenzék addig találjon magának más kampánytémát"19:14 Év végi Fejbőr-koncert Budapesten (x)18:49 Pert nyert a TASZ, mert a hatósági razzia "sérti a romák méltóságát"18:24 Saját apja erőszakolhatta meg a ceglédi román kislányt
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek ::

Rendőrségi tiltás ellenére is koszorúz az MVSZ

Reklám

A Magyarok Világszövetsége felháborodással tudatja, hogy a rendõrség megtiltotta a Petõfi-szobor március 15-ei megkoszorúzását, mivel oda több óra múlva Demszkyt várják. Az MVSZ mégsem hátrál meg. Reméljük, a nép sem: 13 órakor köszönthetjük maoista fõpolgármesterünket a Március 15-e téren.
Az MVSZ úgy döntött, hogy március 15-én reggel 9 órakor tiszteletbeli elnöke, Rácz Sándor és elnöke, Patrubány Miklós révén tiszteleg az 1848-as márciusi ifjak emléke elõtt, megkoszorúzva Petõfi Sándor szobrát a Március 15-e téren. E szándékát március 12-én hivatalosan bejelentette a Budapesti Rendõr-fõkapitányságon. Másnap a rendõrség tudatta, hogy az MVSZ tervezett koszorúzása nem lehetséges, mert 13 órakor Demszky Gábor és társasága szervez emlékünnepséget a helyszínen, és ennek biztosítása végett reggel 9 órától lezárják a teret. Bár a tér négy órával korábbi lezárását botrányosnak tartotta, konfliktusmegelõzõ szándéktól vezérelve az MVSZ felajánlotta, hogy fél órával elõre hozza megemlékezését. A rendõrség elutasította a javaslatot.

A Magyarok Világszövetsége megengedhetetlennek tartja, hogy bárki – és legkevésbé a maoista Demszky Gábor – Magyarország nemzeti ünnepén kisajátítson egy Petõfi-emlékhelyet vagy bármely más nemzeti emlékhelyet. Ami történik, az a magyar nemzet újbóli meggyalázása Budapesten, melyhez mérhetõ utoljára Kádár János idején 1988-ban történt, amikor a nemzeti ünnep hajnalán Rácz Sándort otthonában letartoztatták, így kívánva megakadályozni, hogy Petõfi Sándor szobrát megkoszorúzza.

Ezek után a Magyarok Világszövetsége – mint a világ legnagyobb magyar civilszervezete, amelynek székhelye a Március 15-e térrel azonos kerületben van – ragaszkodik eredeti elképzeléséhez és március 15-én reggel 9 órakor koszorúzza meg Petõfi Sándor szobrát a Duna parton. Egyben hívja a sajtó képviselõit, hogy örökítse meg tiszta szándékát, amely akarata ellenére Budapest balliberális vezetõinek arroganciájába ütközik. A rendõrséget felszólítják, hogy tartsa távol magát a rendezvénytõl.

(MVSZ Sajtószolgálat)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready