Bezár!
2021. április 18., vasárnap, Andrea, Ilma, Uzon napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:51 Két orosz és egy amerikai űrhajóssal tért vissza a Nemzetközi Űrállomásról egy Szojuz22:33 A vakcinaínség ellen tiltakoztak Szarajevóban22:02 Elon Musk lett az űrtender győztese - kvótanő és néger is jut a Holdra21:32 Az Abbától Harry Potterig: Putyintól követelik Navalnij orvosi kezelését21:19 Történetek a kórságokról, oltásokról stb. (XII.) - Az oltások kultúrtörténetéről20:43 Tizennyolc orosz diplomatát utasítottak ki Csehországból20:04 Orbán: ön regisztrált már? - 3 millió 250 ezer oltásnál tart a "vakcinométer"19:42 Amnesztiát kapott több tízezer mianmari rab19:17 Brendon Olaszból haza(?)hozott emberrablópajtását is letartóztatták18:44 Őrizetbe vették az ukrán konzult Szentpéterváron - FSZB-adatbázisból csemegézett, szépen kiutasítják18:17 Többek között túszejtéssel vádolják Salvinit, 15 évet is kaphat17:55 Nemzeti Népegészségügyi Központ: az onkológiai szűrővizsgálatok nem maradnak el17:48 Kinizsi Pál emlékezete - hol nyugszik Mátyás veretlen hadvezére?16:56 Atomalku: az amerikai küldöttség egy bécsi szállodában malmozott, a többiek elégedettek voltak15:57 Szlávik: mindenki veszélyben van, aki nem oltatta be magát
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Friss hírek ::

A Kuruc.info hirdetésszervezője magyarországi áfás számlát is tud adni

Reklám

A Kuruc.info, a legolvasottabb jobboldali hírportál hirdetési díjai a reklámpiacon arányosan – ár/látogatottság viszonylatban – messze a legkedvezőbbek jelenleg, nálunk a piaci ár töredékéért hirdethet. Reklámhelyeink nettó árait az oldal közepe táján láthatja.
Korábban írtuk:
Eddig csak külföldi (hitelesített, online) számlát tudtunk adni hirdetőinknek, nemrég azonban megállapodtunk egy régóta működő, magyarországi hirdetésközvetítő céggel, így rajtuk keresztül is meg lehet rendelni üres hirdetési felületeinket, így papír alapú, elkönyvelhető áfás számlát is kaphatnak hirdetőink, minden 100%-ban törvényes.
A Kuruc.info hírportál szerkesztési alapelve a szakmaiságon túl egyedülálló: pártcenzúrától független, hiteles híradás a napi – hazai és külföldi – politikai eseményekről konzervatív, antiliberális értékrendjén keresztül, szókimondó és sajátos stílusban.

Látogatottság - a Kuruc.info a legolvasottabb jobboldali hírportál!
A Kuruc.info hírportál 2006. február 1-jén indult. Az oldal látogatottsága és társadalmi elfogadottsága, véleményformáló ereje folyamatosan nő Az ingyenes RSS szolgáltatásunk beindítását követően még nagyobb lendületet vett látogatottságunk növekedése. Jelenleg az RSS-ünket használó olvasók száma:
                                                                                    
Jelenlegi látogatottságunk röviden: napi kb. 130-140 ezer látogatás, 70-80 ezer abszolút egyedi látogató valamint 500.000-700.000 oldalletöltés naponta. (Az abszolút csúcsunk: egy nap alatt 336 ezerszer látogattak hozzánk, közel 200 ezer abszolút egyedi látogatónk és kétmillió oldalletöltésünk volt.)
Látogatások
Ha egy olvasó 30 perc elteltével ismét ellátogat az oldalra, az új látogatásnak számít. A Kuruc.info (pirossal) továbbra is vezet e tekintetben.

Webaudit - Google Analytics, 2010

A grafikon nagyobb méretben ITT.
Oldalletöltések - most ugrik a majom a vízbe
A látogatások, de még inkább az oldalletöltések tekintetében hatalmas a különbség. Jól látható, hogy pl. a hirtv.hu-n relatíve alig találnak érdekes anyagot az olvasók. Jóval több oldalt nyitnak meg, cikket olvasnak el nálunk – azaz jóval érdekesebbnek találják a látogatók hírportálunkat. Egy látogatás alkalmával nagyjából 8 oldalt nyit meg egy olvasó - ez jóval magasabb arány a többi hírportálhoz képest -, így biztosan találkozik az Ön hirdetésével is.

Webaudit - Google Analytics, 2010

A grafikon nagyobb méretben ITT.
Hetente 300, havonta 900 ezer emberhez juthat el általunk
Vannak kitartó olvasóink, akik minden nap feljönnek hírportálunkra (akár többször is), de akadnak, akik csak hetente 1-2 alkalommal. Vizsgáljuk meg az egyedi látogatók számát nagyobb távlatban!
Ha egy hétre lebontva nézzük az adatokat, akkor látható, hogy egy héten átlagosan 300 ezer ember látogatja meg legalább egyszer a Kuruc.infót, azaz 300.000 emberhez tudunk eljutni.


Forrás: Google Analytics, 2010

A grafikon nagyobb méretben ITT.
Az alábbi kép még nagyobb távlatot vizsgál - egy hónapban átlagosan 900.000 embert érünk el. Néha egymillió felé is csúszik ez a szám, ami azt jelenti, hogy egy hónap alatt minden tizedik magyar lakos megnyitja legalább egyszer hírportálunkat - aminek mi nagyon örülünk, hisz egyre több emberhez juthatnak el a máshol elhallgatott, cenzúrázott hírek.

Forrás: Google Analytics, 2010

A grafikon nagyobb méretben ITT.
 
Nyilvános a statisztikánk - a Webaudit méri

Hosszabb ideje már a legnívósabb auditáló cég méri látogatottságunkat, így bárki megnézheti azt a www.webaudit.hu címen a második-harmadik fül táján:Akár az előző napit, akár a több héttel ezelőtti adatokat nézi vissza, fontos, hogy alapból csak a belföldi látogatókat mutatja a Webaudit rendszere - ezért a teljes, valós adatokért nyomja meg az "összes"
(=belföld+külföld) gombot:


 
A Kuruc.info ma már a legolvasottabb és legbefolyásosabb hírportálok közé tartozik, az ún. jobboldali internetes sajtóban pedig átvette a vezető szerepet. Látogatottságunk felülmúlja a Magyar Nemzet, a Hírtv, a Népszabadság Online és az Inforádió híroldalait is. Ha részletesebben szeretne tájékozódni látogatottságunkról, kattintson ide.

Az internetezők az átlag magyar népességhez képest képzettebbek és jobb anyagiakkal rendelkeznek. Célközönségünk a napi rendszerességgel internetet használó, jobboldali értékrendet valló, az eseményeket más szemszögből is értelmezni kívánó, 15 és 65 év közötti életkorú olvasók. A Kuruc.info a magyar hírportálolvasók egyre növekvő táborának jelentős vásárlóerővel rendelkező rétegeit éri el nap mint nap. 
A piaci ár milliós nagyságrendű!
Ha a nálunk kissé nagyobb látogatottságú stop.hu-n szeretne fekvőbannert, megteheti: közel nettó hárommillió forintért hetente.

A Népszabadság Online hírportál nálunk kisebb látogatottságú. Nézze csak meg jobban az alábbi képet!

Népszabadság Online tarifái - ez a piaci ár
Igen, súlyos milliókba kerül a hirdetés ott, ráadásul a bannerek csak 1-1 rovatban jelennek meg.
(A Népszabadság hirdetési ajánlata megtekinthető ide kattintva.)

Az m1 által szerkesztett híroldalon, hirado.hu-n szintén borsos (piaci) árak vannak. Látogatottságuk sokkal, de sokkal kisebb, mint a Kuruc.info hírportálé.

A Hirado.hu kínálata: 350 ezer forint/nap
(A hirado.hu hirdetési ajánlata megtekinthető ide kattintva.)

A fenti grafikonokból is látható, hogy az inforadio.hu látogatottságát messze felülmúljuk. Az inforadio.hu árai alább láthatóak. Fekvőbanner heti egymillióért, ráadásul az csak a címlapon jelenik meg, az aloldalakon nem.

Az Inforadio.hu árai
(Az inforadio.hu hirdetési árai.)

A hvg.hu látogatottsága nagyobb, mint a mienk, ott sem két fillér a hirdetés - erről meggyőződhet ide kattintva.
A fenti példák egyértelműen bizonyítják: ha máshol akarna hirdetni, milliókat kellene fizetnie. Ez a piaci ár. Nem véletlenül: az internetes hirdetés sokkal hatékonyabb, mint egy hagyományos, újságban vagy óriásplakáton történő megjelenés, hiszen itt az érdeklődő egy kattintással máris a hirdető honlapján találja magát, ahol bővebb információt talál a termékkel kapcsolatban, sőt, azt akár rögvest meg is rendelheti. (Egyébként egy óriásplakát havi bérleti díja 40-60 ezer forint között mozog.)
Máshol csak milliókért hirdethetne - Ön kihagyna egy százezres ajánlatot, amivel fellendítheti vállalkozását, és hatalmas nyereségre tehet szert? Csak Önön múlik!
Másfél éve változások léptek életbe a hirdetési rendszerükben. A sok, kicsi reklám miatt már lassan úgy nézünk ki, mint egy "papagáj" - az olvasóknak nem kellemes így böngészni, de a hirdetőknek sem jó ez, mert az adott reklám elvész a többi között. A cél: egyszerre kevesebb, ám jóval nagyobb méretű banner jelenjen meg, amelyek legyenek minél jobban elszigetelve egymástól. Egy bannerhelyen (mely a főoldalon és minden aloldalon látható) ezért nem egy, hanem két reklám található, amelyek véletlenszerűen fognak megjelenni, azaz rotáló rendszerre álltunk át. Mivel egy látogatás alkalmával átlagosan 5-6 oldalt töltenek le olvasóink - amely kiugróan magas arány a többi hasonló oldalhoz képest -, ezért mindenképp találkozni fognak az Ön hirdetésével.
A bannerek naponta 80 ezer olvasó, heti szinten pedig több mint 300 ezer látogató előtt jelennek meg minden második oldalletöltésnél (kattintásnál), a cikkekben és a főoldalon is. Azaz naponta 350 ezerszer, egy hónap alatt pedig több mint 10 milliószor jelenik meg a hirdetése a legolvasottabb jobboldali hírportálon, a Kuruc.infón!
A hírportálunkon látható bannerek jó része térítésmentesen jelenik meg, mert így kívánjuk támogatni a nemzeti vállalkozások megerősödését. Nem pusztán a multikkal és az idegen tőkével szemben tartjuk fontosnak ilyen módon felvenni a harcot: a nemzeti rendezvényeket, zenekarokat is hasonló módon támogatjuk a liberális fertővel szemben.
Mit kínálunk?
Alább láthatja nettó árainkat, melyek időalapúak. Ha ezt megvásárolja, a banneres megjelenésen túl az alábbi jár még mellé, díjmentesen:
Időalapú reklámhelyeink mellé összeállíthat egy termékajánlót képekkel, linkekkel, leírással - ezt egy hónap alatt kb. ötször (!) lehozzuk a friss hírek között a leglátogatottabb időpontokban. Ezt sok ezren, nem egy esetben több tízezren olvassák el. Termékajánlóra példát ide kattintva talál, így néz ki.
A reklámcikk tehát díjmenetesen jár a banner mellé, és jócskán megnöveli hirdetésének hatékonyságát. A hirdetési bevételeken túl növekedni fog oldalának pagerank-je, ennek következtében adott kulcsszavakra való kereséskor a Google előbb fogja kidobni az Ön oldalát, így még több látogatóra fog szert tenni hosszabb távon!
Időalapú nettó áraink, bannerek
Fekvőbanner a fejlécben:
- megjelenés minden második kattintásnál
- 468*60 pixel
- havi 100 ezer forint + áfa helyett most csak havi 80 ezer forint + áfa!
Fekvőbanner a cikkek alján:
- megjelenés minden második kattintásnál
- nagy hatékonyságú hely, mivel a tartalom közé van ékelve (a cikk és a friss hírek között)
- 468*60 pixel
- havi 130 ezer forint + áfa helyett most csak havi 80 ezer forint + áfa! 
Fekvőbanner a címlapon:
- csak a címlapon látható, megjelenés minden második kattintásnál - az Anyaország rovat alatt (középtájon)
- banner a tartalom közé ékelve, így nem lehet nem észrevenni, igen hatásos hely
- 468*60 pixel
- havi 60 ezer forint + áfa helyett most csak havi 50 ezer forint + áfa!
Állóbanner bal oldalt:
- bal felső sarokban a Friss hírek felett, görgetés nélkül látszik, 172*220 pixel
- megjelenés minden második kattintásnál
- most csak havi 130 ezer forint + áfa!
Állóbanner bal oldalt:
- bal szélen a Friss hírek alatt az első helyen, 172*220 pixel
- megjelenés minden második kattintásnál
- most csak havi 100 ezer forint + áfa!
Állóbanner a jobb felső sarokban:
- a második helyen, a szavazás felett, 126*240 pixel (120*240 pixeles szabvány is elfogadott) - görgetés nélkül látszódik!
- megjelenés minden második kattintásnál
- most csak havi 110 ezer forint + áfa!
Állóbanner jobb oldalt:
-
a Legolvasottabb hírek és Linkek között a második helyen, 172*220 pixel
- megjelenés minden második kattintásnál
- most csak havi 90 ezer forint + áfa! (Ez körülbelül két óriásplakát ára.)
Állóbanner jobb oldalt:
-
a Linkek és Humoros kép között, 172*220 pixel
- megjelenés minden második kattintásnál
- most csak havi 60 ezer forint + áfa!
Állóbanner jobb oldalt:
- a Dossziék felett (a szavazás alatt), 126*240 pixel (120*240 pixeles szabvány is elfogadott)
- megjelenés minden második kattintásnál
- most csak havi 80 ezer forint + áfa!
Állóbanner jobb oldalt:
- A Dossziék alatti helyen, 126*240 pixel (120*240 pixeles szabvány is elfogadott)
- megjelenés minden második kattintásnál
- most csak havi 60 ezer forint + áfa!
Nagyobb méretű megjelenések
Tripla fekvőbanner cikkek alján:
- 468*180 pixel (igény esetén szintén erre a helyre Youtube-ra feltöltött reklámfilmet is be tudunk szúrni!)
- minden kattintásnál megjelenik, a cikkek alján és az alatta lévő friss hírek között
- 80 000 Ft + áfa/hét - egy hónapra csak 240 ezer forint + áfa helyett most csak havi 120 ezer forint + áfa!
Óriás banner legfelül:
- 980*100 pixel a fejléc felett
- megjelenés minden második kattintásnál
- 80 000 Ft + áfa/hét - egy hónapra csak 240 ezer forint + áfa helyett most csak havi 150 ezer forint + áfa!
A leghatásosabb reklámhely a cikkekben:
- banner a cikkekben a cím alatt, a félkövér bevezető felett
- közvetlenül a tartalomba ékelve, így nem kerüli el az olvasók figyelmét, garantáltan napi 80 ezer ember szeme előtt fog látszódni
- minden kattintásnál megjelenik
- tetszőleges méretű banner (ajánlott: 350*200 és 468*180 pixel között)
- 130 000 Ft + áfa/hét - egy hónapra csak 390 ezer forint + áfa helyett most csak havi 160 ezer forint + áfa!
Megjelenés a fentiektől eltérő helyen, más (nagyobb) méretben is lehetséges, keresse Bodor Tamás kollégánkat a hirdetes(kukac)kuruc.info címen, és kérjen konkrét árajánlatot! Ez semmibe sem kerül... Több hónapos rendelés esetén további, jelentős kedvezményt tudunk adni.
A banner formátuma gyakorlatilag tetszőleges (lehet flash is, bár ez nem ajánlott). Kérjük, hogy ha mégis flash (.swf) bannert készítenek, a linket építsék bele az animáció készítésekor (hogy ha rákattint az olvasó, elnavigáljon az Ön oldalára), mert azt utólag mi nem tudjuk.
Megrendelőinket tájékoztatjuk, hogy hányan kattintanak bannerjükre, illetve ők is mérhetik azt. Hirdetőinknek elérhetővé tesszük a Google által készített látogatottsági statisztikánkat is, továbbá a Webauditon is megnézhetik azt.
A Kuruc.info árai nemcsak verhetetlenek, de mi messze a legtöbbet nyújtjuk hirdetőinknek.
Mire vár? Magyarországi áfás számlát is adunk
Játsszunk el a gondolattal: a sok óriásplakát között kibérel egyet egy hónapig átlagos áron, 50 ezerért. Vajon hányan nézik meg hirdetését naponta egy út szélén? 300-an, vagy annyian se? Egy bizonyos, hogy az arra járó/autózó emberek elsöprő többsége átsiklik felette. Ráadásul ha meg is nézi 300 ember, Ön szerint hány ember fog emlékezni pl. a címre, telefonszámra, tehát mennyi esély van arra, hogy az adott szolgáltatást/terméket meg is rendeli később, hogy ügyfele lesz? Az internetes megjelenés fényévekkel hatékonyabb.
Ez a Kuruc.info válságkezelő ajánlata. Aki talpon akar maradni a válság közepette is, az kihasználja portálunk kiaknázatlan, nevetséges áron elérhető szolgáltatását. Aki nem a pénztárcájának ellensége, az nálunk hirdet. Mert a befektetett tőke megtérül, és vállalkozását most könnyedén felvirágoztathatja - ez csak Önön múlik, a lehetőség adott, emberek százezreihez juthat el rajtunk keresztül! Az egész megrendelés gyorsan, akár névtelenül is intézhető, a fizetés pedig intézhető akár a számítógép elől is, pusztán egy bankkártya vagy bankszámla szükséges hozzá.
Az oldalunkon való reklámozás semmilyen jogszabályba nem ütközik. Hirdetőink nem politikai, hanem piaci alapon hirdetnek nálunk, az oldalon megjelenő tartalomhoz semmi közük. Az, hogy egyre több - politikához, hazafias mozgalmakhoz nem köthető - céggel is sikerült megállapodnunk a közelmúltban, bizonyítja, hogy megéri nálunk hirdetni.
Hirdetési felületeinket már egy régóta működő magyarországi hirdetésközvetítő cégen keresztül is meg lehet rendelni, így elkönyvelhető áfás számlát kaphat a kuruc.infón való hirdetésért. A részletekről érdeklődjön az alábbi e-mail címen!
További információk, megrendelés: Bodor Tamás hirdetésszervező - hirdetes(kukac)kuruc.info
Ingyenes nemzeti rendezvényeket díjmentesen, belépődíjasokat kedvezményes áron hirdetünk, amennyiben médiatámogatóként feltüntetésre kerülünk. (Logóink és bannerjeink itt találhatók.)
További információk, megrendelés, speciális igények, hosszabb távra egyedi kedvezmények:
Bodor Tamás
Kuruc.info hirdetésszervező
hirdetes(kukac)kuruc.info
Kapcsolódó cikkek:
Forrás: A www.webaudit.hu címen lehet megtekintheti a fent hivatkozott honlapok látogatottságát a 2-3. oldalra lapozva. Alapból a belföld van beállítva, kattintsunk az "összes" feliratú gombra a tényleges/teljes látogatottságért. Alább csatolunk pár képernyőfényképet az egyszerűség kedvéért, amelyek új ablakban nyílnak meg.
Magyar Nemzet (mno.hu): képernyőfénykép ITT és ITT.
Hírtv (hirtv.hu): képernyőfénykép ITT és ITT.
Inforadio.hu: képernyőfénykép ITT és ITT.
Népszabadság Online (nol.hu): képernyőfénykép ITT és ITT.
A Kuruc.info látogatottságát a Google Analytics rendszere méri (ezek az adatok szerepelnek a grafikonon), melyhez hirdetőink is hozzáférést kapnak. Képernyőfényképek: látogatás ITT és ITT, egyedi látogatók ITT továbbá ITT, oldalletöltések ITT valamint ITT. 2010 májusának közepétől azonban a Kuruc.info látogatottsága is a többi fenti oldalhoz hasonlóan megtekinthető a www.webaudit.hu címen a 2-3. oldalra lapozva.

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready