A Kuruc.info, a legolvasottabb jobboldali hírportál hirdetési díjai a reklámpiacon arányosan – ár/látogatottság viszonylatban – messze a legkedvezőbbek jelenleg, nálunk a piaci ár töredékéért hirdethet.
Több évvel ezelőtt csak külföldi (hitelesített, online) számlát tudtunk adni hirdetőinknek, jelenleg azonban egy régóta működő, magyarországi hirdetésközvetítő cégen keresztül is meg lehet rendelni üres hirdetési felületeinket, így papír alapú, elkönyvelhető áfás számlát is kaphatnak hírportálunkon reklámozó partnereink.
A Kuruc.info hírportál szerkesztési alapelve a szakmaiságon túl egyedülálló: pártcenzúrától független, hiteles híradás a napi - hazai és külföldi - politikai eseményekről konzervatív, antiliberális értékrendjén keresztül, szókimondó és sajátos stílusban.

Látogatottság - a Kuruc.info a legolvasottabb jobboldali hírportál!
A Kuruc.info hírportál 2006. február 1-jén indult. Az oldal látogatottsága és társadalmi elfogadottsága, véleményformáló ereje folyamatosan nő. Az ingyenes RSS szolgáltatásunk beindítását követően még nagyobb lendületet vett látogatottságunk növekedése. Jelenleg az RSS-ünket használó olvasók száma:
                                                                                    
Jelenlegi látogatottságunk röviden: napi kb. 130-140 ezer látogatás, 50-80 ezer abszolút egyedi látogató valamint 500.000-700.000 oldalletöltés naponta. (Az abszolút csúcsunk: egy nap alatt 336 ezerszer látogattak hozzánk, közel 200 ezer abszolút egyedi látogatónk és kétmillió oldalletöltésünk volt.)
Az ITE.hu a SimilarWeb mérési adatai alapján közzétette a kormánypárti és az ellenzéki/független weboldalak 2021-es látogatottságát. Az eredményekből egyértelműen megállapítható, hogy a Kuruc.info az egyik legolvasottabb az összes hírmédium közül, a jobboldali portálok közt pedig a legolvasottabb.
Zoom
A Kuruc.info ma már a legismertebb és legbefolyásosabb hírportálok közé tartozik, az ún. jobboldali internetes sajtóban pedig átvette a vezető szerepet. Látogatottságunk felülmúlja sok közpénzzel és Soros-milliárddal kitömött hírportálok olvasottságát is.
Célközönségünk a napi rendszerességgel internetet használó, jobboldali értékrendet valló, az eseményeket más szemszögből is értelmezni kívánó, 15 és 65 év közötti életkorú olvasók. A Kuruc.info a magyar hírportálolvasók egyre növekvő táborának jelentős vásárlóerővel rendelkező rétegeit éri el nap mint nap. 
Mit kínálunk?
Alább láthatja nettó árainkat, melyek időalapúak. Ha ezt megvásárolja, a banneres megjelenésen túl az alábbi jár még mellé, díjmentesen:
Időalapú reklámhelyeink mellé összeállíthat egy termékajánlót képekkel (természetesen ez szolgáltatás ajánlója is lehet), linkekkel, leírással - ezt egy hét alatt ötször (!) megjelentetjük a friss hírek között a leglátogatottabb időpontokban. Így ezt sok ezren, nem egy esetben több tízezren olvassák el. Termékajánlóra példát ide kattintva talál, így néz ki.
A reklámcikk tehát díjmenetesen jár a banner mellé, és jócskán megnöveli hirdetésének hatékonyságát. A hirdetési bevételeken túl növekedni fog oldalának pagerank-je, ennek következtében adott kulcsszavakra való kereséskor a Google előbb fogja kidobni az Ön oldalát, így még több látogatóra fog szert tenni hosszabb távon!
Időalapú nettó áraink, bannerek
Fekvőbanner a fejlécben:
- megjelenés minden második kattintásnál
- 468*60 pixel
- heti 100 ezer forint + áfa helyett most csak heti 80 ezer forint + áfa!
Fekvőbanner a cikkek alján:
- megjelenés minden második kattintásnál
- nagy hatékonyságú hely, mivel a tartalom közé van ékelve (a cikk és a friss hírek között)
- 468*60 pixel
- heti 130 ezer forint + áfa helyett most csak heti 80 ezer forint + áfa! 
Fekvőbanner a címlapon:
- csak a címlapon látható, megjelenés minden második kattintásnál - az Anyaország rovat alatt (középtájon)
- banner a tartalom közé ékelve, így nem lehet nem észrevenni, igen hatásos hely
- 468*60 pixel
- heti 60 ezer forint + áfa helyett most csak heti 50 ezer forint + áfa!
Állóbanner bal oldalt:
- bal szélen a Friss hírek alatt az első helyen, 238*160 pixel
- megjelenés minden második kattintásnál
- most csak heti 100 ezer forint + áfa!
Állóbanner jobb oldalt:
-
a Legolvasottabb hírek alatt, 238*160 pixel
- megjelenés minden második kattintásnál
- most csak heti 90 ezer forint + áfa! (Ez körülbelül egy óriásplakát ára.)
Nagyobb méretű megjelenések
Tripla fekvőbanner cikkek alján:
- 468*180 pixel (igény esetén szintén erre a helyre Youtube-ra feltöltött reklámfilmet is be tudunk szúrni!)
- minden kattintásnál megjelenik, a cikkek alján és az alatta lévő friss hírek között
- 180 ezer Ft + áfa/hét helyett most csak heti 110 ezer forint + áfa!
Óriás banner legfelül:
- 980*100 pixel a fejléc felett
- megjelenés minden második kattintásnál
- 180 ezer Ft + áfa/hét helyett most csak heti 110 ezer forint + áfa!
A leghatásosabb reklámhely a cikkekben:
- banner a cikkekben a cím alatt, a félkövér bevezető felett
- közvetlenül a tartalomba ékelve, így nem kerüli el az olvasók figyelmét, garantáltan napi 50-80 ezer ember szeme előtt fog látszódni
- minden kattintásnál megjelenik
- tetszőleges méretű banner (ajánlott: 350*200 és 468*180 pixel között)
- 230 ezer Ft + áfa/hét helyett most csak heti 150 ezer forint + áfa!
Megjelenés a fentiektől eltérő helyen, más (nagyobb) méretben is lehetséges, keresse Bodor Tamás kollégánkat a hirdetes(kukac)kuruc.info címen, és kérjen konkrét árajánlatot! Ez semmibe sem kerül...
Hosszabb időszakra történő megrendelés esetén további, jelentős kedvezményt tudunk adni!
Mire vár? Magyarországi áfás számlát is adunk
Játsszunk el a gondolattal: a sok óriásplakát között kibérel egyet egy hónapig átlagos áron, 80 ezerért. Vajon hányan nézik meg hirdetését naponta egy út szélén? 300-an, vagy annyian se? Egy bizonyos, hogy az arra járó/autózó emberek elsöprő többsége átsiklik felette. Ráadásul ha meg is nézi 300 ember, Ön szerint hány ember fog emlékezni pl. a címre, telefonszámra, tehát mennyi esély van arra, hogy az adott szolgáltatást/terméket meg is rendeli később, hogy ügyfele lesz? Az internetes megjelenés fényévekkel hatékonyabb.
 Aki nem a pénztárcájának ellensége, az nálunk hirdet. Mert a befektetett tőke megtérül, és vállalkozását most könnyedén felvirágoztathatja - ez csak Önön múlik, a lehetőség adott, emberek százezreihez juthat el rajtunk keresztül! Az egész megrendelés gyorsan, akár névtelenül is intézhető, a fizetés pedig bonyolítható akár a számítógép elől is, pusztán egy bankkártya vagy bankszámla szükséges hozzá.
Az oldalunkon való reklámozás semmilyen jogszabályba nem ütközik. Hirdetőink nem politikai, hanem piaci alapon hirdetnek nálunk, az oldalon megjelenő tartalomhoz semmi közük. Az, hogy egyre több - politikához, hazafias mozgalmakhoz nem köthető - céggel is sikerült megállapodnunk a közelmúltban, bizonyítja, hogy megéri nálunk hirdetni.
Hirdetési felületeinket már egy régóta működő magyarországi hirdetésközvetítő cégen keresztül is meg lehet rendelni, így elkönyvelhető áfás számlát kaphat a Kuruc.infón való hirdetésért. A részletekről érdeklődjön az alábbi e-mail címen!
További információk, megrendelés: Bodor Tamás hirdetésszervező - hirdetes(kukac)kuruc.info
Ingyenes nemzeti rendezvényeket díjmentesen, belépődíjasokat kedvezményes áron hirdetünk, amennyiben médiatámogatóként feltüntetésre kerülünk. (Logóink és bannerjeink itt találhatók.)
További információk, megrendelés, speciális igények, hosszabb távra egyedi kedvezmények:
Bodor Tamás
Kuruc.info hirdetésszervező
hirdetes(kukac)kuruc.info