1993. év
1. 1993. augusztus 23-án Kecskeméten három cigány bűnöző fényes nappal facsemeték mellől kiragadott karókkal agyonverte a 16 éves Kiss Norbertet. Az ügyben hozott legsúlyosabb ítélet mindössze három és fél év volt.
1999. év
2. 1999. augusztus 28-án a 21 éves csákvári Csete Ferencet Zámolyon cigány bűnözők verték agyon. Utána a jeruzsálemi ügyvédnő, Katz Katalin és negyven liberális jelentős közreműködésével áldozatként menekültek Strasbourgba azóta már új hazájukban is megjárták a börtönt.
2004. év
3. 2004. január 21-én a Tolna megyei Nagydorogon egy Zsolnai Béla nevű cigánybűnöző agyonverte és kifosztotta egy idős ismerősét.
2005. év
4. 2005. április 16-án a hódmezővásárhelyi Beyruth Rock Caféban mintegy harminc, a városban közismerten bűnözésből (drog- és lánykereskedelemből élő) cigánybűnöző támadt rá néhány magyar tizenévesre. Egyiküket megkéselték, úgy, hogy a szúrás előtt félrehúzták a kabátját, vagyis tudatosan ölni akartak.
5. 2005. május 8-án Örkényben negyven cigánybűnöző támadt rá két rendőrre, akik egy körözött cigánybűnözőt kerestek.
6. 2005. június 7-én Hajdúhadházon agresszív cigánybűnözők támadtak egy kocsma tulajdonosára, majd a kiérkező rendőröket is megtámadták.
7. 2005. június 7-én Dunavecsén két tizenéves cigánybűnöző életveszélyesen megszúrta egy videotéka női eladóját, mert nem engedte, hogy filmet nézzenek az üzletben.
8. 2005. július 26-án három cigánybűnöző egy balatonfenyvesi vasútállomáson áthaladó vonaton szóváltásba keveredett egy balatonboglári fiatalemberrel, akit ezután a mozgó vonatról a peronra löktek. Az áldozat életveszélyes fejsérülést szenvedett.
9. 2005. augusztus 26-án két cigánybűnöző esett egymásnak a kaposvári plázában. Az őrjöngők szétverték az áruházat.
10. 2005. szeptemberében Ópályiban az éppen borsót szedő 59 éves Jakabné Ördög Katalint hátulról vascsővel két cigánybűnöző agyonütötte.
11. 2005. november 3-án egy polgárőr a Nyugati téri aluljárón sétált át. Tizenöt cigánybűnöző kötött bele, majd rátámadtak. A polgárőr három támadót ártalmatlanná tudott tenni gázpisztolyával, de a tár kiürült, s ezután a cigánybűnözők rávetették magukat, és súlyosan bántalmazták.
12. 2005. december 3-án intézkedő rendőrt vertek meg a cigányok Zagyvarékason
13. 2005. december 19-én száznál több cigány támadt rá azokra a rendőrökre Hevesen, akik egy körözött cigánybűnözőt akartak elfogni.
14. 2005. december 2-án szamurájkarddal felfegyverkezett cigánybűnözők támadtak négy horgászra az egerszalóki Gerendás büfé parkolójában. Mind a négyen nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket: bordatörést, nyílt végtagtöréseket szenvedtek. Egyikük koponyájából egy centiméteres darabot kellett kioperálni. Az autókat összetörték. A verekedő cigányok állítólag sértő, magyarellenes kijelentéseket is tettek.
15. 2005 decemberében a 47 éves pásztói A. Istvánt három tizenéves cigány bűnöző saját házában brutálisan megkínozta, hogy elárulja, hol tartja örökségből származó nagyobb pénzösszegét. A. István belehalt a kínzásba. A cigánybűnözők testét láncfűrésszel feldarabolták, s egy közeli derítőbe dobták a maradványokat.
2006. év
16. 2006. március 11-én este Budapesten, a XI. kerületi Fehérvári úton egy villamosmegállóban egy 15 éves cigánybűnöző hátba szúrt egy 17 éves magyar fiút. A sértettet súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
17. 2006.március 11-én Inkén egy 59 éves magyar férfi összetűzésbe került cigány szomszédjával, miután az társaival hangoskodott, és az utcán rodeóztak egy Ladával. A magyar férfi megkérte őket, hogy fejezzék be, mire a cigánybűnözők neki támadtak. A megtámadott magyar férfi önvédelemből flóbert pisztolyát használta, és arcon lőtte az egyik cigánybűnözőt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Annak egyik társa ekkor beült a Ladába, és behajtott a megtámadott magyar férfi udvarára, ahol elütötte a magyar férfit, aki súlyos lábtörést szenvedett.
18. 2006. május elején tizenéves cigánybűnözők vertek össze egy férfit Olaszliszkán. A férfit először részegen, házának udvarán hagyták helyben. A tizenéves cigánybűnözők azért támadtak rá, mert hiába kértek tőle pénzt. A férfi felesége rendőröket hívott, a cigánybűnözők azonban később többször is visszatértek a házhoz, és folytatták a verést, végül vascsővel és karóval ütlegelték áldozatukat, akinek ekkor tört el a keze és a lába. A súlyos bántalmazásról a rendőrség már csak a kórházba szállítás után szerzett tudomást, mert a házaspár nem mert újra a rendőrséghez fordulni.
19. 2006 májusában ugyanezek a cigánybűnözők cigarettát kértek egy asszonytól, ám ő nem adott nekik, mert nem dohányzik. Ekkor brutálisan összeverték.
20. 2006. július 20-án hajnalban Makó külterületén egy Kurai András nevű 15 éves cigánybűnöző megerőszakolta, majd megkötözte és felgyújtotta a 18 éves magyarcsanádi Pénzes Henriettát. A magyar lány néhány nap múlva belehalt égési sérüléseibe.
21. 2006. június 18-án egy 21 éves kisvárdai cigánybűnöző karóval agyonvert egy 69 éves anarcsi gazdát annak saját gyümölcsösében, miután az idős magyar férfi rajtakapta lopás közben.
22. 2006 októberének első napjaiban négy cigánybűnöző napokig kínozott egy tizenhat éves magyar fiút Miskolcon, a Fiatalkorúak Regionális Börtönében. A fiúnak először mindegyikükkel meg kellett verekednie, majd többször, többféle módon megerőszakolták, végül a cellatársak a lepedőkből kötelet készítettek, és ennek segítségével felakasztották a fiatalt. A fiú azért élte túl az akasztást, mert az utolsó pillanatban a kezét be tudta csúsztatni a nyaka és a kötél közé. Ekkor riasztotta az őröket az ötödik cellatárs, aki nem bírta nézni a fiú szenvedését.
23. 2006. október 7-én Öcsödön cigánybűnözők agyonverték a 78 éves Kovács Sándort. Pénze nem volt, így ki sem foszthatták.
24. 2006. október 7-éről 8-ára virradó éjjel Tiszacsegén cigánybűnözők agyonverték a 22 éves jászberényi Farkas Gábort. A fiatalember azért látogatott el a Tisza-menti településre, hogy a család hétvégi házát felkészítse a télre. Este betért barátjával egy helyi szórakozó helyre, ahol beszélgetni kezdett egy ottani lánnyal. A faluban közismert cigánybűnöző Bari család néhány tagja beléjük kötött, ezért a fiatalok távoztak. Tucatnyi cigánybűnöző azonban az utcán halálra verte a fiatalembert.
25. 2006. október 15-én Olaszliszkán a 44 éves Szögi Lajost kislányai szeme láttára lincselte meg több tucat cigánybűnöző.
26. 2006. október 20-án este 8 fős cigánybanda támadt egy szolnoki Ady Endre úti söröző vendégeire. A BMW-vel érkező cigánybűnözők az addig kedélyesen sörözgető magyarok közül több személybe is belekötöttek, mígnem megtalálták az ürügyet a verekedésre: az egyik vendég a cigányoknak nem tetsző zeneszámot hallgatott...
27. 2006. október 27-én este Átányban mintegy 30 cigánybűnöző vert össze egy buszvezetőt, mert az rádudált a buszöbölben ácsorgó, a forgalmat akadályozó társaságra.
28. 2006. november 5-én cigánybűnözők támadtak rá négy budapesti magyar férfira Nakon, akik egyike házat örökölt a Tolna megyei faluban. A cigánybűnözők szerették volna megszerezni az ingatlant, ezért rontottak rá a magyarokra, akik közül egy 27 éves fiatalembert életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba, miután az egyik cigánybűnöző baltával fejbe vágta.
29. 2006. november 29-én egy 36 éves cigányasszony őrjöngött a botpaládi polgármesteri hivatalban, mivel a segélyből levonták az iskolatámogatást, miután többszöri felszólításra sem igazolta, hogy iskolába járnak a gyerekei. Az élősködő cigánybűnöző azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a hivatalt.
30. 2006. november 29-én fosztogató cigánybűnözők vertek agyon egy 58 éves magyar férfit a Miskolchoz tartozó Kerekhegyen lévő telkén.
31. 2006. november Orosházán a cigányok súlyosan megsebesítettek egy 68 éves magyar gazdát a portáján fosztogató tolvajok, akiket tetten ért.
32. 2006. december 2-án részeg cigányok vertek össze Egerben egy magyar diákot. A fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett.
33. 2006. december 11-én egy cigány férfi rosszul lett autójában. Családtagjai mentőt hívtak hozzá, de mire a kocsi odaért, a férfi már meghalt. A cigánybűnözők ekkor neki estek a mentősöknek. Életüket csak a kiérkező rendőrök tudták megmenteni.
2007. év
34. 2007. február 28-án a kora reggeli órákban a jászfényszarui vasútállomáson cigányok kilöktek a vonatból egy 36 éves jászapáti magyar férfit, akit előtte megkéseltek.
35. 2007. márciusában egy 26 éves cigány, miután fölvette a segélyt Polgáron, berúgott, majd hazafelé indult ordítozva. Egy útkereszteződésnél rákiáltott egy idősebb biciklistára, hogy álljon meg, de az nem állt meg. A részeg cigány utánaszaladt, lerángatta a nyeregből, és többször fejbe rúgta. A férfi a kórházban meghalt.
36. 2007. április 7-én hajnalban Miskolc belvárosában három fiatal cigánybűnöző brutálisan összevert egy nőt és egy férfit egy villamosmegállóban. A cigánybűnözők rabolni akartak, ezért egy nőt a földhöz vágtak, és megrugdosták. A segítségére siető férfit is brutálisan összeverték.
37. 2007. április 8-án, húsvéthétfőn egy 19 éves cigánybűnöző agyonverte és kirabolta a 99 éves Lajos Piroskát.
38. 2007. május 17-én egy 32 éves cigányasszony megkéselte fia egyik iskolatársát a Szabolcs megyei Kisléta általános iskolájában. Előtte a két gyerek összeveszett.
39. 2007. június 18-án hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron egy 12 éves cigánybűnöző belopózott a szomszédban lakó 19 éves nőhöz, és álmában megkéselte, mert a magyar lány előző nap rászólt.
40. 2007. június 24-ére virradóan K.I., 49 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta saját lakásán a 90 éves ózdi bácsit, hogy az a helyszínen meghalt. Ezt követően a gyilkos a lakásból készpénzt és takarékbetétkönyvet tulajdonított el.
41. 2007. június 24-én mintegy ötven cigánybűnöző támadt a rendőrökre. A hatósági személyek igazoltatni akarták egy 15 fős cigány társaság tagjait, akik megtagadták az igazoltatást. Ezután támadtak a rendőrökre, akiknek figyelmeztető lövést is le kellett adniuk.
42. 2007. július 23-án egy 23 éves dunakeszi cigány nő cigarettát kért egy idős hölgytől, majd miután nem kapott, leszúrta és kirabolta.
43. 2007. augusztus 16-án a Nógrád megyei Kállón helybéli cigányok vascsővel félholtra vertek egy erdőkürti fiatalembert, aki a szomszédos Erdőkürtön nem sokkal korábban rajtakapta őket terménylopás közben. A fiatalember életveszélyes állapotban került kórházba. A tettesek ellen eljárás sem indult.
44. 2007. szeptember 13-án késő este a szabolcsi Piricsén három cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy helyi kocsmárost. 2009-11-25. Eljárási hiba miatt újratárgyalja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság annak a 23 éves férfinak az ügyét, aki az elsőfokú ítélet szerint 2007-ben egy fémreszelővel meggyilkolt, majd kirabolt egy piricsei italboltost. A megismételt eljárásban ma tartották az első tárgyalást. Az első fokon eljáró bíróság tavaly nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettében mondta ki bűnösnek a férfit, a maximális 15 év fegyházbüntetést szabva ki rá. Két huszonéves tettestársát - akik közvetlenül nem vettek részt a gyilkosságban - egy év, illetve nyolc hónap fogházbüntetéssel sújtották. Az ítélet ellen mind az ügyész, mind pedig a védelem fellebbezett; előbbi életfogytiglani büntetést kért a büntetett előéletű férfira. A per a Debreceni Ítélőtáblán folytatódott, amely megállapította, hogy a szabolcsi bíróság több hibát ejtett a bizonyítási eljárás során, ezért a meghozott ítéletet hatályon kívül helyezte és az eljárás megismétlését rendelte el.
45. 2007. szeptember 16-án szamurájkarddal vágta meg a budapesti XI. kerületi Black Dog nevű kocsma pultosát két cigánybűnöző miután szóváltásba keveredtek. A magyar férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
46. 2007. október 14-én éjjel három cigánybűnöző tört be egy ácsi családi házba. A tulajdonos észrevette őket, a bejárati ajtóhoz sietett, és megpróbálta megakadályozni, hogy értékeit elvigyék. A betörők azonban túlerőben voltak, belökték őt az ajtón, és egy vasrúddal fejbe verték. Szerencséjére, az ütés nem találta el igazán, így "csak" könnyű sérüléseket szenvedett.
47. 2007. november 5-én a Ferenc körút és az Üllői út sarkán egy cigánybűnöző rátámadt egy várandós magyar nőre. Többször arcul ütötte, és kirabolta.
48. 2007. november 8-án cigánybűnözők hatoltak be egy idős gyáli asszony otthonába. A 103 éves nénit brutálisan összeverték és megrugdosták. A bántalmazásnak az vetett véget, hogy a néni megnyomta az otthonába telepített biztonsági rendszer segélyhívó gombját, a Body Guard Hungary diszpécsere pedig rögtön értesítette a rendőrséget. A rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, így még ott el tudták fogni a hölgy embertelen támadóit, őt magát pedig azonnal kórházba szállították. A néni életveszélyes sérüléseket szenvedett.
49. 2007. november 11-ére virradó éjjel Szalonnán megölt és kirabolt egy 93 éves nénit egy 15 éves cigánybűnöző. A gyanúsított 2008 márciusában szabadlábon védekezhetett, miközben néhány szigetvári magyar srácot egy pofonért hónapokra előzetesbe helyeztek. Ez a rasszista megkülönböztetés!
50. 2007. november 18-án Gadnán A cigánybűnözés történetében is példátlan brutalitással végzett egy 88 éves nénivel egy 21 éves cigány Előbb megerőszakolta áldozatát, majd összeszurkálta a hátát, kinyomta a szemét, baltával széthasította a fejét, végül levágta a lábát.
51. 2007. december 8-án Mátészalkán a Luca büfében cigánybűnözők brutálisan bántalmazták a kocsma tulajdonosát, mert egy helyi cigánybűnözőt a zárórára és annak részegségére tekintettel a kocsmáros nem akart kiszolgálni. A cigánybűnöző ekkor értesítette bűntársait, a Vida-bandát. A cigánybűnözők baltákkal, baseballütőkkel, vasvillákkal felszerelkezve érkeztek a presszóhoz, egy üveggel leütötték a kocsmárost, vasvillát szúrtak bele, szétverték a kocsmát és a kocsmáros autóját.
2008. év
52. 2008. február 6-án saját lakásában verték agyon a 67 éves Balogh Lászlót Tarnabodon cigánybűnözők, majd egy 9600 forint értékű olajradiátort vittek el. A 15, 16 és 17 éves cigány gyilkosok hetek óta fenyegették és fosztogatták a férfit.
53. 2008. február 22-én egy 85 éves magyar nénit vert agyon és rabolt ki egy 32 éves cigánybűnöző, Orsós Sándor Jászberényben.
54. 2008. február 22-én megtámadott és kirabolt egy ágyhoz kötött magyar bácsit egy cigánybűnöző Mátraszőlősön. Az elkövető rágyújtotta az ágyneműtartót áldozatára, aki csodával határos módon életben maradt.
55. 2008. február 23-án hajnalban a Heves megyei Tarnaörsön egy 20 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 80 éves magyar nénit, majd 11 ezer forintja átadására kényszerítette, és azt követelte, hogy főzzön neki kávét.
56. 2008. február 23-án hajnalban két cigánybűnöző tört be egy idős asszony házába Nyírvasváriban. A zajra felébredő nénit fenyegetve a pénzét követelték, fojtogatták, majd megkötözték. Az elkövetők végül néhányezer forinttal távoztak.
57. 2008. március 9-én kővel és bottal vert össze két 15 éves cigánylány egy 50 éves férfit Miskolcon, miután nem adott nekik pénzt.
58. 2008. március 10-én délután a gyöngyösi kórházban cigánybűnözők megvertek egy doktornőt, aki egy cigány beteget nem akart befektetni az osztályra. Az orvos szerint a beteg állapota ezt nem indokolta, járóbeteg-szakrendelésre kívánta továbbküldeni. A beteg cigányasszony ezzel szemben biztos volt abban, hogy gyógyíthatatlan, súlyos betegségben szenved, és követelte, hogy vegyék fel fekvőbetegként. Miután a doktornő ezt továbbra sem tartotta indokoltnak, a cigányasszony szitkozódni kezdett, majd a kíséretében lévő fiatal cigány nő többször megütötte a doktornőt. A doktornő beadta felmondását.
59. 2008. március14-én saját bevallásuk szerint 3200 forintot találtak annál a 74 éves ceglédi nőnél, akit saját tanyáján ölt meg két cigánybűnöző.
60. 2008. március 19-én két cigánybűnöző erőszakolt meg egy asszonyt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tornyospálcán, miután rátörték házának ajtaját és megverték.
61. 2008 március. Rossz jegyet akart adni neki, ezért megrúgta, és egy vascsővel kezdte ütögetni fizikatanárát egy 16 éves cigánybűnöző, Lakatos Zoltán. Az eset a józsefvárosi Erdélyi utcai iskolában történt.
62. 2008. március 22-én egy 37 éves cigánybűnöző behatolt egy 59 éves hajósi nő lakásába. Megverte, majd a nyakában lévő 2 db arany nyakláncát és 6 db arany medálját letépte és elvitte.
63. 2008. március 27-én egy 17 éves kaposvári szakiskolás cigány diáklány osztályfőnökét durván becsmérelte, egy másik tanárát leköpte. Kiderült, hogy a kis cigánybűnöző diáktársait rendszeresen terrorizálja.
64. 2008. április 8-án Nyírkátán, a Petőfi utcában mintegy 30 cigánybűnöző akart lincselni, miután egy autó elütött egy féktávolságon belül az útra rohanó gyereket.
65. 2008. április 11-én Jászladányban egy 47 éves önkormányzati munkatársat szúrt nyakon egy cigánybűnöző egy törött pohárral, mert kevesellte a segélyt. A törött pohár két centiméterre állt meg a nyaki artériától.
66. 2008. április 16-án megöltek egy 77 éves asszonyt somogyzsitfai otthonában anyagi haszonszerzés miatt cigánybűnözők.
67. 2008. április 19-én este Vásárosnaményban egy 19 és egy 26 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 69 éves magyar férfit.
68. 2008. április 19-én, szombaton Kiskunhalason egy 34 éves cigánybűnöző a kora esti órákban a bejárati ajtót betörve bement egy 52 éves magyar nő lakásába, ahol a feljelentőtől a mobiltelefonja átadását követelte. Hogy szavainak nyomatékot adjon, ütlegelni kezdte a nőt, közben annak kötényét leszakítva a kötényzsebében levő, körülbelül 5 ezer forint értékű mobiltelefont elvette. A bántalmazás során a nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést – orrcsont-törést - szenvedett.
69. 2008. április 22-én Somogy megyében, Öreglak-Barátihegyen két lovas kocsin utazó cigánybűnöző támadt egy juhászra, mert annak birkái a földes út közelében legeltek. Kaszával összevágták.
70. 2008. május 2-án Hajdúhadházon, a bocskaikerti vasútállomás közelében öt cigánybűnöző támadt rá egy idős hölgyre, s miután kitépték a kezéből több tízezer forintot tartalmazó táskáját, elszaladtak.
71. 2008. május 4-én ugyanezek a cigánybűnözők a délelőtti órákban a lakásán, bottal vertek meg egy 67 éves asszonyt, s elvették ezüst fülbevalóját. Egy órával később a Hajdúhadház és Bocskaikert közötti úton felborítottak egy kerékpárost. Miután a nő földre került, elragadták a táskáját, letépték aranyláncát.
72. 2008. május 6-án egy tanárnőt fojtogatott egy cigánybűnöző a Heves megyei Dormánd iskolájában, mert a tanárnő rászólt a gyerekére.
73. 2008. május 10-én este a fővárosban öt tizenéves magyar fiatalra, köztük lányokra támadt hat kigyúrt cigánybűnöző a Petőfi hídon. A magyarellenes, rasszista kijelentéseket is hangoztató cigánybűnözők súlyos sérüléseket okoztak a fiataloknak.
74. 2008. május 16-án hajnalban majdnem halálra vert egy férfit Gyöngyösön egy 14 és egy 37 éves cigánybűnöző. Az elsődleges orvosi vizsgálat életveszélyes sérüléseket állapított meg a bántalmazott férfin.
75. 2008. május 25-én szolgálatban lévő buszsofőrre támadtak cigánybűnözők Miskolcon. Az egyik városi autóbuszjárat vezetője a Miskolc belvárosi megállónál kinyitotta az első ajtót a felszálláshoz, ekkor - nem tudni, miért - négy cigány férfi és egy cigány nő, aki a karjában kisgyermeket tartott, szidalmazni kezdte őt, leöntötték sörrel, egyikük pedig megrúgta.
76. 2008. május 29-én Nagykállóban egy 16 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta öccse 39 éves tanárát annak lakásánál. Előzmény, hogy a pedagógus egy iskolai verekedés miatt kérdőre vonta a cigánybűnöző öccsét.
77. 2008. június 13-án éjszaka cigányok verték agyon és rabolták ki saját házában a zagyvarékasi D. Józsefet.
78. 2008. június 14-én a Magyar Gárda mentette ki az életveszélyben lévő Pölöskei Lászlót és feleségét Galgagyörkről A fiatal magyar párt őrjöngő cigány szomszédjai meg akarták ölni. Előzmény, hogy a Pölöskeiék telkén álló nyári konyhában jogtalanul tartózkodik az Oláh család, s a bitorlás miatti folyamatos viták fajultak addig, hogy a jogkövető magyar párt le akarták mészárolni a cigánybűnözők.
79. 2008. július 24-én délelőtt öt cigány késsel fenyegetőzve kirabolt egy fiatal magyar lányt a fővárosi XI. kerületi Kosztolányi Dezső téren.
80. 2008. július 25-én Kunszentmiklóson egy 14 éves cigánybűnöző téglával fejbedobott egy 45 éves magyar férfit, aki belehalt a sérülésbe.
81. 2008. július 28-án életmentésre érkező mentősökre támadtak cigánybűnözők Bicskén. A cigánybűnözők ütésekkel, rúgásokkal fogadták a bajban lévő rokonuk megsegítésére érkező mentősöket.
82. 2008. szeptember 5-én este tucatnyi cigánybűnöző támadt rá egy magyar férfira és leányára, majd a segítségükre siető feleségére és fiára a Fejér megyei Mezőfalván, miután a magyar férfi autójával összeütközött egy szabálytalanul, jogosítvány és bukósisak nélkül motorozó cigánnyal. A környező házakból előtóduló cigánybűnözők nekiestek a vétlen férfinak és családjának. A vérszomjas tömeg gyilkolási vágyának a kiérkező rendőrök figyelmeztető lövése vetett véget. A magyar áldozatokat súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
83. 2008. szeptember 26-án Mátészalkán egy 19 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 71 éves asszonyt. Elfogásakor kiderült, hogy két hónappal korábban egy 58 éves nőt is megerőszakolt.
84. 2008. szeptember 26-án Nyíregyházán egy 15 éves cigánybűnöző kitépte egy nyolcéves lány füléből annak fülbevalóját és elvette arany nyakláncát.
85. 2008. szeptember 27-én Sárospatakon egy 14 éves cigánybűnöző lábon szúrt egy 24 éves magyar férfit, aki életveszélyesen megsérült, kómába esett, majd két nap múlva belehalt sérülésébe.
86. 2008. szeptember 28-án előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy 15 és két 17 éves cigánybűnözőt Dombóváron. A cigánybűnözők szeptember folyamán legalább tíz alkalommal zsarolták meg, rabolták ki és verték össze magyar diáktársaikat. A két idősebb cigánybűnöző korábban már volt büntetve, egyikük hasba szúrt egy magyar nőt.
87. 2008. szeptember 29-én hajnalban pisztollyal lőttek be egyedülálló idős magyarok házaiba cigánybűnözők Tarnabodon. Néhány portára Molotov-koktélt dobtak.
88. 2008. szeptember 29-ére virradóra Patca és Zselickisfalud között egy lovaskocsit hajtó cigány gyeplővel fojtogatott egy 28 éves magyar nőt. A cigánybűnöző azért vadult meg, mert kivilágítatlan szekere elé fogott lovait a magyar nő által vezetett autó reflektora elvakította. Ezért a cigánybűnöző hajánál fogva kirángatta autójából a vétlen sofőrt, és fojtogatni kezdte. A fia közben a megtámadott magyar nő 18 éves öccsét ütlegelte. A cigánybűnözőt korábban már elítélték.
89. 2008. október 1-jén három cigánybűnöző, köztük két nő támadt egy óvónőre Kiskundorozsmán, mert a pedagógus azt kérte tőlük, a család óvodába járó gyerekét ne késve vigyék reggelente az intézménybe. A cigánybűnözők a gyermekek szeme láttára ütlegelték és fojtogatták az óvónőt, aki följelentést tett, mire a cigánybűnözők megfenyegették, mondván, ha kimegy az utcára, megölik.
90. 2008. október 11-én este mintegy ötven cigánybűnöző támadt botokkal egy hagyományőrző csoportra Szabadszálláson. A nagyjából 30 fős magyar csoport rókavadászatot imitáló lovagláson vett részt, majd este egy vendéglőben vacsorázott, amikor agresszív cigánybűnözők történ rájuk az ajtót, és ütni-verni kezdték őket. Többen nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek.
91. 2008. november elején Mosonmagyaróváron a pályaudvaron a 15 éves cigánybűnöző Dalka István és társa megtámadta a 17 éves Dunaszigeti magyar fiút, Ásványi Krisztiánt, és eszméletlenre verték, majd kirabolták. A fiatalember kómába került, lélegeztető gépen tartották . 2008. december 10-én felébredt a kómából, de látását elvesztette.
92. 2008. november 22-ére virradó éjjel öt ráckevei cigány megerőszakolt, majd megfojtott egy 14 éves magyar lányt, Horák Nórit Kiskunlacházán.
93. 2008. december 1-re virradó éjjel a 33 éves F.E., a 23 éves K.A. és a 16 éves Kolompár Zsolt cigánybűnözők, saját háza udvarán leütöttek és kiraboltak egy 80 éves magyar nénit. A néni meghalt.
94. 2008. december 2-án Sátoraljaújhelyen két cigánybűnöző brutálisan megvert egy tanárt annak kertjében. Ok, hogy a tanár néhány évvel korábban (!) egy iskolai csetepaté során szétválasztotta a verekedőket, akik egyike az egyik cigány fia volt.
95. 2008. december 6-án délután egy 21 éves cigánybűnöző Budapesten a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utca egyik lakásában leszúrt egy idősebb férfit.
96. 2008. december 11-én Sátán három cigánybűnöző brutálisan összevert és kirabolt egy 67 éves magyar nénit. A néni másnap belehalt sérüléseibe.
97. 2008. december 14-én délután brutálisan megvertek és kiraboltak egy idős férfit kovásznai lakásán. A 84 éves Paltán József a kórházban belehalt sérüléseibe. Gyilkosai: a 18 éves Budi Ernő és a 26 éves Budi Zoltán cigánybűnözők. Az idős székely orr- és szemöldökcsontját, bordáit eltörték, fejét csavarhúzóval szurkálták össze az állatok. Az öregnek 1000 lejért, vagyis nagyjából 70 ezer forintért kellett meghalni.
98. 2008. december 15-ére virradó éjjel saját otthonában támadták meg a vecsési Városi Nemzeti Szövetség, valamint a Jobbik helyi vezetőjét, Szabó Attilát, a Magyar Gárda tagját, aki nemrég arról lett nevezetes, hogy kezdeményezésükre életnagyságú bronz lovas szobrot állítottak Vecsésen a honvisszafoglalás tiszteletére. A 6-7 cigány támadó éjjel lopózott be a házba, s fegyverekkel, viperákkal támadtak az ágyában alvó családfőre, aki ennek ellenére - kitűnő kondíciójának köszönhetően - még képes volt védekezni egy ideig. A lelketlen és kegyetlen támadók a család többi tagját sem kímélték, Szabó Attila feleségét megkötözték, a 14 éves kislányának fegyvert szorítottak a fejéhez, de még a nagymamát is bántalmazták. A támadók végül értékeket is magukhoz vettek, majd távoztak.
99. 2008. december 18-án a fővárosi Bosnyák tér egyik kocsmájában négy részeg cigánybűnöző agyonszurkálta az idős B. Istvánt, mert rájuk szólt a játékautomata rugdosása miatt.
100. 2008. december 21-én egy 16 és egy 30 éves cigánybűnöző karókkal agyonverte azt a 85 éves nénit, aki gyümölcsösében munkát adott nekik. A cigánybűnözők a néni pénzét akarták megszerezni.
101. 2008. december 24-én, Szenteste (!) Szilhalmon egy cigánybűnöző brutálisan bántalmazott, majd kirabolt egy egyedülálló idős magyar férfit, V.A.-t.
2009. év
102. 2009. január 6-án kedden Tiszaroffon egy 25 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 86 éves magyar nénit.
103. 2009. január 15-én Pécsett cigánybűnözők gyilkoltak meg egy idős asszonyt Meszes városrészben.
104. 2009. január 21-én jelentette be a győri rendőrség, hogy a városban 2008 novembere óta garázdálkodó cigány rablóbandát kapcsoltak le. A 16 fiatalkorú bűnözőből 15 cigány volt, egy pedig nigériai. Magyar nem volt köztük.
105. 2009. január 27-én Karancslapujtő általános iskolájában egy 17 éves magyar gimnazistát vert össze egy cigánybűnöző. A magyar fiatal iskoláját mutatta be, a továbbtanulást népszerűsítve, eközben szóváltásba keveredett egy cigánnyal, aki szokásos a csordaszellemben bátyjait ráuszította a gimnazistára. Az egyik cigánybűnöző úgy ütötte arcon a magyar ifjút, hogy eltört az arccsontja.
106. 2009. január 31-én este a Heves megyei Boldogon szolgálaton kívüli tűzoltók egy kollégájukat búcsúztatták a helyi kultúrházban. Több tucat cigány erőszakosan be akart menni a zártkörű rendezvényre, s amikor kiküldték őket, rátámadtak a tűzoltókra. Egyiküket megkéselték, súlyos sérülést okoztak neki.
107. 2009. február 1-jén Szolnokon egy 70 éves bácsi rajtakapta az általa bérelt akácos terület cigány fosztogatóit. Elzavarta őket, majd elkezdte visszahordani a fát a telkére. De közben nagyobb létszámban visszatértek, majd a cigánybűnözők kövekkel kezdték dobálni az idős embert, aki ekkor légpuskából rájuk lőtt. Ezek után a tulajdonát védő magyar ellen indult eljárás, akárcsak a kesznyéteni Barna bácsi esetében.
108. 2009. február 4-én Mándokon egy 26 éves általános iskolai tanárnőt brutálisan összevertek, megrugdostak cigánybűnözők, mert egy cigánylány nem szerepelt a farsangi műsorban, valamint a tanárnő szóvá tette, hogy tetves.
109. 2009. február 7-én Hevesen hamis riasztást kaptak a rendőrök azzal, hogy a Dankó Pista utcában tömegverekedés van. A kéttagú járőr ennek nyomát sem látta, viszont vagy harminc cigánybűnöző támadt rájuk, bosszút lihegve, amiért egy nyolcszorosan körözött cigánybűnözőt kerestek korábban.
110. 2009. február 7-én Veszprémben cigánybűnözők hordája megölte az MKB Veszprém román kézilabdázóját, Marian Cozmát. A szerb Zsarko Sesumot, Cozma csapattársát fejbe rúgták, arccsontja tört. A horvát Ivan Pesityet, aki szintén az MKB Veszprém légiósa, vesén szúrták, egyik veséjét el kellett távolítani. A rendőrök Raffael Sándort, Sztojka Ivánt és Németh Győzőt keresik, de a tömeg legalább 30 cigányból állt.
111. 2009. február 8-án Ózdon kétszáz felfegyverkezett cigánybűnöző támadta meg a Magyar Gárda helyi tagtoborzó rendezvényét. A tömegmészárlást a rendőrség akadályozta meg 
112. 2009.július 01. A fiatalok néhány percre mentek ki levegőzni, amikor három cigány férfi hozzájuk lépett, és minden előzmény nélkül a náluk lévő vascsövekkel ütni kezdték a fiúk fejét. Miután a fiúk földre kerültek, a támadók többször fejbe rúgták őket. Egyikük táskáját eltulajdonították, majd a helyszínről elmenekültek. Az egyik fiú koponyasérülést, míg a másik orrcsonttörést, agyrázkódást szenvedett, és több foga is bánta. Mindkét áldozat több napra kórházba került.
113. 2009. július 02. A hátrányos helyzetű L. Róbert a kőszegi "cigány tádé" elindult hát vadászni, hogy a legideálisabb magyar lányt megtalálja ez a rohadék. Ekkor jött vele szembe az utcán a 15 éves magyar szűzlány, aki a várossal szomszédos faluba, Cákra indult haza. A cigány bűnöző elcsalta, majd megerőszakolta a kislányt, mert nekik szabad, mert ők a szegény cigány kisebbség. A rendőrség vasárnap fogta el a tettest Sárváron a fürdőn, hiszen a mocskos cigány -  mit sem törődve előző napi gaztettével - ott áztatta a tökeit. A cigány vizeletében amfetamin származékot is találtak a nem éppen gyorsan cselekvő rendőrök. Kőszegen most mindenki hallgat, mint a sír. A Sündőrség nem hajlandó nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, a város vezetése néma, nem tud semmiről.
114. 2009. július 16. Zalaegerszeg - Órák alatt rendőrkézre kerültek azok a fegyveres rablók, akik július 8-án késő este támadtak rá egy vonyarcvashegyi társaságra. Szintén rács mögött ül az a három - közülük egy tini - támadó, aki az egerszegi buszállomáson rabolta ki áldozatát. A sikeres nyomozásokról szerdán a megyei rendőr-főkapitányságon számoltak be.
115. 2009. június 17. A felállás a szokásos: a segílyes "családszeret" következtében túlerőben lévő cigányhorda aláz és ver meg egy nemzeti érzelmű magyar lányt - kiegészülve napjaink egy fölöttébb veszélyes jelensége, az elcigányosodás eredményével: szép szőke magyar gyerek(ek) nézi(k) nemzettársa/uk megaláztatását, és semmit nem tesz(nek), hogy segítsen(ek). /r/35/42186/
116. 2009. aug. Miskolc Avas, 27 éves leányt 20 késszúrással meggyilkolt egy már büntetett előéletű cigány. L. Péter.
117. 2009. aug. 26.-án Berhidán Jeges István polgárőrt 3 cigány nagyon megverték és kiütötték a fogát.
118. „Megöllek te piszkos, ha nem adsz pénzt” - kiáltotta 5 ezer forintos zsákmánnyal távozott a rabló egy hencidai háztól, miután a fenyegetőzés hatására sem tudott több pénzt kicsikarni áldozatától.
119. 2009. szeptember 4-én délután 6 órakor Pesterzsébeten XX. kerületben Sztojka László nevű bitang cigány meggyilkolta Mészáros László 53 éves embert, mert segíteni akart a cigány bűnözők által inzultált eladónak. Brutálisan több, mint 20 fejberúgás okozta a halálát. A rendőrség felé rögtön jelezték az elkövető nemét, származását, stb. de a rendőrség csak 1 héttel később kezdte el körözni. (Megvárták, amíg lelép!) http://barikad.hu/node/36746 Az orvosi vizsgálat után kiderült hogy a 2 cigány csak a fejét rúgta szét szegénynek és a teste más pontján nem volt nyoma sérülésnek. Ez egy kivégzés volt, ok nélkül.
120. 2009. szeptember 8.-án 17.00 körüli időben az Abony, Szemere Bertalan út 22. szám előtt a nyílt utcán, Kovács Péter Pált, az abonyi Civil Összefogás Társasága tagját botokkal súlyosan bántalmazta három romaszármazású személy, K. Csaba, K. Gábor és J.y; becenevű társuk”
121. 2009. Szeptember 8-án a városban három férfi botokkal esett neki a helyi Civil Összefogás Társasága egyik tagjának. A sértett gyalogosan közlekedett, amikor az elkövetők gépkocsiból kiugorva egy régebbi állítólagos sérelmük miatt lapátnyelekkel, botokkal kezdték ütlegelni, többször fejberúgták, megfenyegették. A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, a rendőrség eljárást indított a tettesek ellen.
122. 2009. szeptember 8. A másik esetben egy helyi gazda zavarta meg a szomszédjában lakó fiatalokat, akik a kukoricaföldjén nagyobb mennyiségben törtek le csöveket. Amikor az idős férfi hazafelé kerékpározott, a szomszédok közül az egyik hátulról vesén rúgta, ettől a gazda az út melletti kerítésnek esett, megsérültek a bordái, illetve horzsolásokat szerzett. A kiérkező rendőrök elfogták az elkövetőt.
123. 2009.szeptember 12. Elfogták, s már előzetes letartóztatásba is helyezték azt a férfit, aki egy idős házaspárt rabolt ki egy konyhakéssel Debrecenben. Az utcai faárus úgy megfenyegette áldozatait, hogy azok csak két nap múlva mertek a rendőrséghez fordulni - értesült a HavariaPress.
124. 2009. szeptember 12. Rémtettek elkövetésével vádolnak két tápióbicskei nőt, Orsós Júliát és Lákátos Róbertné Andreát . Bűntársukat, J. Gyulát az előzetes letartóztatásból szabadulva halálra gázolta egy autó. A koronatanú Tímea, aki túlélte a borzalmakat, azóta eltűnt, vélelmezhetően meggyilkolták a cigányok. Így a bíróságnak nem lesz könnyű dolga, hogy kiderítse, valójában kik és milyen mértékben terrorizálták 2007 januárjában és februárjában az anyát, a brutális kegyetlenséggel meggyilkolt Ny. Margitot, és lányát, Timit.
125. 2009. szeptember 12. Az emberek azt beszélik a Kunszentmárton környéki kistelepüléseken, hogy egy kútból 12 cigány származású ember holtteste került elő, egy hullát pedig egy férfi csomagtartójában találtak a járőrök igazoltatás közben. A legenda szerint nem gyilkosságokról van szó, talán inkább arról, hogy elhunyt emberek halálát nem jelentik be a hozzátartozók, hogy utánuk továbbra is kapják az állami támogatásokat és nyugdíjakat. De azt is beszélik, hogy cigány uzsorások állnak a háttérben, és mégis kinyírták a nem fizető fajtársaikat.
126. 2009. szeptember 15. Jászkiséren egy 15 és egy 9 éves cigány bántalmazott egy családot, baseballütővel, köztük egy 14 éves és egy 4 éves gyermeket is.
127. 2009. 09. 17. Saját lányának köszönheti az életét egy dombóvári asszony. Az idős mamát két hete támadta meg három fiatal, brutális cigány emberállat. Megütötték, betömték a száját és összekötözték a kezét. Ki akarták rabolni.
128. 2009. szeptember 21. Holtan találtak egy 64 éves férfit Kistormáson, na kik voltak a gyilkosok?
129. 2009.szeptember 23. Kiskunlacházán kaszával hátba szúrt egy kakuli nevezetű cigány egy postást, akit intenzív osztályon ápolnak és kétszer kellett ujraéleszteni.
130. 2009.szeptember 23. Éles lőfegyvereket talált a rendőrség egy cigány önkormányzati vezetőnél Berkesden. Közben életveszélyesen megfenyegették a HIRTV stábját a cigányok. Persze egy droid sem vetett be könnygázt, meg különböző kényszerítő eszközöket. Még oszlatás sem volt.
131. 2009.szeptember 23. Kántorjánosiban du. 4 órakor egy cigány nő letért autójával az utról és elütött egy cigány luvnyát. Sajnos nem történt semmi baja, de a család majdnem meglincselte az autóst.
132. 2009.szeptember 23. Két, a napokban történt támadás is beszédtéma mostanság Abonyban. Mindkét esetben cigányok támadtak rá helybeliekre.
133. 2009. szeptember 28. Integetéssel próbálta lassításra bírni a faluban száguldó autóst két férfi Somogyhatvanban. A sofőr megállt, összeverte őket, majd elhajtott. Az egyik sérült 43 éves férfi belehalt sérüléseibe. A nagydarab, kigyúrt cigány férfit a rendőrök keresik.
134. 2009. október 1. Nyírbátorban megöltek a cigányok egy 75 éves nénit.
135. 2009. október 7. szept.30-án cigányok vertek meg egy főiskolást etnikai hovatartozása miatt. „Hogy mersz bejönni a mi utcánkba?”, „Megdöglesz!” - ilyen és ehhez hasonló kijelentéseket kiabáltak a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola hallgatója után. „Az ügynek az előzménye az volt, hogy a fiatalember sétált a Tavaszmező utcában, egy társaság belekötött és jellemzően a magyar etnikai hovatartozása miatt szidalmazni kezdték majd bántalmazásra is sor került. A fiatalember szerencsére be tudott menekülni egy közeli oktatási intézménybe és ennek az intézménynek a közelében történt ennek az öt személynek az elfogása” - mondta el Tafferner Éva, a BRFK szóvivője a hírTV-nek.
136. A fiatal 14 éves lány holttestét 2006. szeptember 27-én reggel találták meg a XI. kerületi Árasztó utca közelében, a Duna-parton. A rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy a lányt a 25 éves M. I., a 30 éves Cs. J. és a 35 éves Cs. A. kisvárdai férfi ölte meg, a szintén kisvárdai, 27 éves Cs. T. felbujtására. A három férfi a rendőrség szerint megalapozottan gyanúsítható azzal: 2006. szeptember 26-án ők hozták személygépkocsival Budapestre a mátészalkai lányt azért, hogy megöljék. A ferencvárosi Duna-parton a lányt Cs. J. és Cs. A. súlyosan bántalmazta, majd testét a Dunába vonszolták, azt a látszatot keltve, hogy a sértett balesetet szenvedett. A lány a helyszínen belehalt sérüléseibe. A nyomozás előrehaladtával bizonyossá vált, hogy a fiatal lánynak azért kellett meghalnia, mert egy ügyben terhelő adatokkal tudott volna szolgálni Cs. T. ellen. Ezt az ügyet - kitartottság bűntette - a Kisvárdai Városi Ügyészség megszüntette. Később az újra folyamatba helyezett ügyben a BRFK munkatársai is nyomoztak, ennek eredményeként Cs. T.-t kitartottság és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésével is meggyanúsították.
137. 2009. október 08. Előzetes letartóztatásba helyezték azt a két gyanúsítottat, akik rendőrökre támadtak a hétvégén a Borsod megyei Edelényben – mondta a Miskolci Nyomozó Ügyészség vezető ügyésze csütörtökön az MTI-nek.
138. Tiltakozik az MCF Roma Összefogás Párt az „egy család, egy segélyezett”-elv bevezetése ellen. A Kolompár Orbán vezette tömörülés a javaslat visszavonására szólította fel Bajnai Gordon miniszterelnököt. A kormányszóvivő szerdán erősítette meg, hogy 2010-től családonként csak egy ember kaphat rendelkezésre állási támogatást. A mindenkori nyugdíjminimumnak megfelelő összegű juttatásban azok a munkanélküliek részesülnek, akik alkalmasak a közmunkára, de az önkormányzat pénz vagy állás híján nem tudja őket foglalkoztatni. Őket jövőre tanfolyamra küldenék, vagy az állami közmunkaprogramba vonnák be. „A kormány célja alapvetően mindezekkel a változásokkal kettős: az egyik az, hogy senki ne maradjon ellátás nélkül, másrészt azonban, hogy olyan rendszert tudjunk felállítani, ami minél előbb vissza tudja vezetni a munka világába az onnan kiesőket” – közölte Budai Bernadett kormányszóvivő. A szükséges többletforrást a kormány az uniós támogatásokból csoportosítaná át.
139. 2009. november 11. Dunaújváros - Ismét egy 15-16 éves fiatalokból álló csoport terrorizált egy középiskolás fiút, kést szorítottak hasához, majd értékeit követelték. Mivel pénzt nem találtak nála, a menekülni próbáló fiút még „búcsúzásképp” alaposan megrugdosták... 13 cm-es kést szorítottak a hasához.
140. 2009. november 11. Úgy három héttel ezelőtt egy éjjel több száz cigány megtámadta a Nagykátai Rendőrkapitányságot. Az előzmény az volt, hogy az egyik járőr az utcán megvert, majd előállított egy cigánygyereket. Ezután cigányok nekirontottak a kapitányság ajtajának, be akarták törni, azért, hogy Darázs József rendőrt, aki előállította a cigánygyereket, meglincselje. Bent csupán három rendőr tartózkodott. A háromszáz méterre lakó rendőrkapitány, Zajacz Ágnes, aki korábban még az év rendőre is volt, és a bűnügyi vezető, Veres Ferenc nem mertek bemenni a kapitányságra megvédeni kollégáikat. Az őrjöngő cigányok azt üvöltözték, hogy kinyírják a járőrt. A bent rekedt rendőrök a készenléti rendőrséghez, a Pest Megyei Főkapitánysághoz könyörögtek segítségért. Jelenleg a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség folytat vizsgálatot az ügyben. Azért írtam önnek, mert sehol nem jelent meg híradás az eseményről, megpróbálják eltitkolni, hogy a gyáva kapitány, aki, mint mondtam, csupán 300 méterre lakik a kapitányságtól, és a gyáva bűnügyi vezető megtarthassa székét. Az esemény megtörtént, arról közvetlenül a megtámadott kapitányság akkor szolgálatban lévő ügyeletesétől értesültem, aki 20 évig kollégám volt. Az ügyben részt vevő rendőröket is meg tudom nevezni. Kérem, tegye lehetővé, hogy az esemény nyilvánosságra kerüljön! Azért az nem mindennapos, hogy több száz cigány be akar törni egy kapitányságra, hogy ott rendőrt lincseljenek!Tisztelettel: Bánfalvi Zorán ny.r.ftzls. A nagykátai rendőrkapitányságot ért cigánytámadással kapcsolatban információt kaptam arról, hogy Zajacz Ágnes, a kapitányság vezetője belső vizsgálatot indított, hogy melyik rendőr árulta el nekem a történteket, és felelősségre akarják vonni. Jó lenne, ha a nemzeti hírportálok ezt az információt is megjelentetnék, mert a nagykátai vezetés, élükön Zajacz Ágnessel és Veres Ferenccel, ahelyett, hogy a támadás elkövetőit keresnék, saját beosztottjaik után kutakodnak. Szégyen, ami ott zajlik. Tisztelettel: Bánfalvi Zorán
141. 2009. november 13. Megint egy újabb halott: Agyonverték az idős asszonyt Biharkeresztesen a cigányok. A berettyóújfalui Mentőállomás értesítette tegnap a rendőrség ügyeletét, hogy egy 87 éves biharkeresztesi asszonyt szállítottak kórházba, akin bántalmazásból eredő, súlyos sérülések vannak. "Sajnos szüleim infói egy kicsit régiek voltak, azóta megtudtam, hogy a néni azóta meghalt."
142. 2009. november 13. Megöltek egy idős férfit. (Na kik?) Lakitelek | Valószínűleg gyilkosság áldozata lett az a 72 éves lakiteleki férfi, akit csütörtökön reggel kilenc óra körül testvére talált meg Vörösmarty utcai lakásában.
Mihályné Bornemisza Eleonóra rendőrségi szóvivő elmondta, hogy az idős férfi beteges volt, a testvére gondoskodott róla. Ma reggel is ő jött hozzá, azonban hiába kopogtatott, nem nyitott ajtót a bácsi. Ezért testvére betörte a régi típusú ajtó kis ablaküvegét, hogy be tudjon menni hozzá.
A férfit az ágyában találta holtan. Azonnal értesítette a rendőrséget és a körzeti orvost, aki megállapította a halál beálltát. A rendőrség vizsgálja a halál okát. Információnk szerint a férfi kezeit összekötözték, és az arcára egy párnát tettek. A családhoz tartozók azt is tudni vélik, hogy az udvaron lévő MTZ traktort akarták elvinni, mert már több alkalommal is jártak nála vevők. A traktorban azonban nem volt akkumulátor, így azt nem tudták beindítani. A rendőrség mindenesetre ott is nyomok után kutatott.
143. 2009. november 14. Két cigány nő betört péntek éjjel egy tiszakécskei nénihez. Kirabolták és brutálisan bántalmazták az idős asszonyt. A megkötözött hölgynek sikerült kiszabadítania magát, miután támadói elmentek. Segítségért a szomszédba ment, ahol egy rendőr lakik, aki azonnal értesítette kollégáit.
144. November 14-én. Sajóbábonyban járt a Gárda. Mindezt követően november 15-én Bencs Gábor Sajóbábony Jobbik elnökét életveszélyesen megfenyegették a helyi cigányok, illetve minden sajóbábonyi lakost, aki részt vett a fórumon! A helyi üzlet boltvezető hölgyét saját boltjában, ma délelőtt tettleg bántalmazták a cigányok. Azt ordítozták a cigányok, hogy holnapra minden magyart megölnek. A több, mint ezer cigány szervezetten érkezett a településre?!? A rendőrségi feljelentés mindkét esetben megtörtént, de a rendőrség nem tud a magyar lakosságnak védelmet biztosani. A cigányok szétverték a gárdisták autóját, az autón körbe az összes ablakot betörték, fejsze és husángnyomok tömkelege található az Suzukin, a vezetőülés háttámlájánál oldalról egy fejszenyom(!!!) látható." (Még nem beszél a rendőrség rasszista támadásról.)
145. 2009. november 16. Kolompár Orbán és társai a bíróság előtt. Steigler Lászlóné Rédei Rita ügyész a vádiratot ismertetve közölte: az Országos Foglalkoztatási Közalapítványtól (OFA) roma munkaerő-piaci szolgáltatóhálózat kialakítására elnyert 13 millió forintos összegből folyósított 7,2 millió forint egy részével valótlan tartalmú számlákkal számoltak el. Emiatt a vád jogosulatlan gazdasági előny megszerzése. A másik ügy pedig az, hogy az OCÖ pénztárából felvett 5 millió 70 ezer forinttal nem számoltak el, emiatt jelentős értékre elkövetett sikkasztás és számviteli fegyelem megsértése a vád.
146. 2009. november 16. Egy gyereket akart kisegíteni a 77 éves tatabányai bácsi, miután látta, hogy két fiú lökdösi. Rájuk szólt a férfi, hogy ne bántsák a kisebbet. A 15 éves tatabányai fiú és gyermekkorú öccse provokációnak tekintette az idős férfi közbeavatkozását. Előbb szóban figyelmeztették, hogy ne üsse bele az orrát a dolgukba, különben ő is kap egyet-kettőt. A szóbeli fenyegetést tett követte. A 15 éves fiú ököllel arcon ütötte, majd felrúgta. A férfi a földre került, de a fiatalkorú ezzel sem volt elégedett, tovább rugdalta a földön fekvő bácsit. Miután a férfi feltápászkodott ekkor következett az öccs. A sértett hátára ugrott és ismét a földre teperte. Ekkor érkeztek meg a rendőrök, akik már messziről látták, mi zajlik a Móra iskola mellett. Elkapták a két fiút, akik tagadják tettüket. Feleslegesen, mert a tetten érés során tapasztaltak a bácsi történetét támasztották alá.
147. A Jászsági cigány Polgárjogi Szervezet panasz tett két országos hatóságnál Szabó László jászalsószentgyörgyi benzinkút-tulajdonos ellen, aki egy felhívásban tudatta, hogy november 15-től nem szolgálja ki üzemanyaggal a cigányságot, amennyiben több, cigány származású személy nem fizeti ki korábbi ingyen tankolása ellenértékét - közölte az érdekvédő szervezet vezetője. Az Egyenlő Bánásmód illetve a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz elküldött panaszukat annak ellenére tették meg, hogy időközben a benzinkutas vállalkozó írásban megállapodott több Szolnok megyei és térségi cigányvezetővel, hogy eláll szándékától - tette hozzá Kállai László elnök.
148. 2009. november 16. Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy hatvanéves nyugdíjas, akit még csütörtökön támadtak meg a Borsod megyei Járdánházán; az elkövetőket alig huszonnégy óra alatt elfogták - közölte a rendőrség hétfőn.
149. 2009. november 17. Felsőzsolcán egy cigány agyonvert egy magyart A Zipp információi szerint tegnap az esti órákban egy cigány férfi agyonvert egy magyart. Egyelőre rendőrségi hírzárlat van. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Felsőzsolcán a tegnap esti órákban kocsmai szóváltást követően egy cigány származású férfi agyonvert egy magyart - mondta a Zippnek Egyed Zsolt, a Jobbik BAZ megyei elnöke . Az elkövetőt a helyszínen letartóztatták. A rendőrség egyelőre hírzárlatot rendelt el. A történtekről semmilyen információt nem szolgáltatnak. Felsőzsolca csak 15 kilométerre van a helyi cigányok és a Jobbik hétvégi összetűzésének helyszínétől, Sajóbábonytól.
150. 2009. november 25. Hatan erőszakoltak egy seprűvel egy 10 éves kislányt. Na kik, talán vikingek? Még gyerekek a könyörtelen erőszakolók, így nem lehet megbüntetni őket. EGERBAKTA - T. V. (10) az egerbaktai általános iskola egyik tantermében várta a következő órát, amikor hat iskolatársa rárontott. A védtelen gyerek állami gondozottként él Egerbaktán. Még hogy egy ilyen állatias tett után nem kapják meg méltó büntetésüket ezek a gazemberek! - háborodott fel egy helybéli. A kislányt először lefogták, majd a földre teperték, ahol minden ruhát lerángattak róla. Úgy tudjuk, a kislányt egy seprű nyelével erőszakolta meg a hat támadó közül az egyik. A könyörtelen tinik mind 14 év alattiak, így nem bünteti őket a törvény.
151. 2009. november 25. Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője közölte: tavaly szeptember 24-én egy nő tett bejelentést arról, hogy élettársa és kilencéves kislányuk nem érkezett haza. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a kutatást. Kiderült, hogy a férfinak nagyobb összeggel tartozott egy 23 éves fiatalember, aki kintlévőségét nem akarta kiegyenlíteni. Az elkövető az 53 éves hitelezőt egy ózdi telephelyre csalta, és ott végzett vele és kislányával. Erről miért nem cikkeztek a ballibsik? Talán féltek, hogy cigány az elkövető, inkább elhallgatjuk, hát beletrafáltak, mert igen cigány az elkövető.
152. Idős asszonyokat támadtak meg a nyíregyházi utcán az orkok Nyíregyháza - Rablás miatt ismeretlen tetteseket keres a Nyíregyházi Rendőrkapitányság. Kedden este nyolc óra előtt a Vécsey utcán (Kuruc.info: erősen cigófertőzött terület) két hazafelé tartó 70 év körüli nénit löktek fel hátulról.
A támadók megpróbálták az idős asszonyok táskáit elvenni, de csak az egyiket sikerült. Az egyik néninek eltört egy ujja, barátnője könnyű sérülést szenvedett. Az elkövetők után nyomozás indult.
153. 2009. november 26. Rablógyilkosság Gombán, a nyomok a putrihoz vezethetnek. Rablógyilkosság áldozata lett tegnap egy 83 éves magyar néni a Pest megyei Gombán. Úgy hírlik, a gyilkos vagy gyilkosok 100 ezer forintot vittek el az egyedül élő áldozat házából. A néni a súlyos bántalmazásba halhatott bele. Délelőtt még látták, délutánra halott volt.
154. 2009. november 28. Egy kocsmai vita durvult el Polányban. Egy somogyszili férfi leszúrt egy 28 éves polányi fiatalembert, majd elmenekült, de a rendőrök elkapták.
155. 2009. november 28. Tolnanémedin egy 82 éves nénit találtak vérbe fagyva, itt nincs meg a tettes. A helyszíni szemle alapján egyértelmű, hogy a szerény körülmények között élő nőt brutálisan agyonverték. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya nagy erőkkel keresi az elkövetés módjáról fajtajellegre következtetni engedő, de még ismeretlen elkövetőt.
156. 2009.11.26-án, vagyis tegnapelőtt, Bátaapátiban a saját házában brutálisan összevertek egy öregembert. A fiát bezárták a pincébe a dehogyiscigányok. Szerencsére a sünök gyorsan kézre kerítették a kátrányoshelyzetűeket.
Bár erről nem szólnak a hírek, de azért gratula a rendes őröknek.
157. 2009. november 28. Előző nap összetűzésbe keveredett az iskolában a tetvesekkel, akik megígérték, hogy másnap lerendezik majd a dolgot. A fiú épp az édesanyjával volt, akit ütlegelni kezdtek, majd annyira megverték, hogy szerencsétlen nő összevizelte magát. Ekkorra ért a helyszínre az édesapa az iskolához, aki a családja védelmére kelt, természetesen ő sem maradt ki a verésből. Jelenleg intenzív osztályon ápolják koponyasérüléssel. A cikk természetesen erről hallgat, ahogyan arról is, hogy a retkek a mai napig sincsenek előzetesben.  (Kuruc.info: fordított esetben… áh, nem is folytatom. Lásd még a szigetvári elcsattant pofonért kiosztott két év + azonnali előzetes. Meg a többi, hasonló eset: csepeli lincselés, nagykanizsai gyilkossági kísérlet, Kozák Rajmund stb. – hivatkozások ITT) Az ombudsman már a helyszínen van, aki a romák védelmére kelt.
158. 2009. november 29. Holtan találtak egy idős házaspárt a Kecskemét melletti Helvécián, házuk melléképületében. A rendőrség még helyszínel. Több rendbeli emberölés miatt indított nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen elkövető ellen. A 83 éves férfi és 74 éves felesége bántalmazás következtében életüket vesztették. A holttesteket szombaton este találták meg. A nyomozás eddigi adatai szerint a gyilkosság péntek reggel fél hét és szombat délelőtt 11 között történhetett - nyilatkozta Magony Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.
159. 2009. november 30. Jászberényben ketten, - egy cigány bűnbanya, meg bűnöző kölke - beállítottak egy idős férfihoz, majd ott súlyosan bántalmazták - közölte a Szoljon.hu-val Hajdúné Budai Orsolya, a jászberényi rendőrkapitányság sajtóreferense. Elmondása szerint otthonában felkereste két cigány személy, akik közül az egyik úgy megverte, hogy ennek során súlyos sérüléseket szenvedett. A 19 éves elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, ellene maradandó fogyatékosságot okozó, súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak, és őrizetbe vették A támadó anyját szintén gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, mivel fia cselekményét végig nézte, így bűnsegédként vett részt a bűncselekményben.
160. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói december 1-én vették őrizetbe egy szeptember 30-án történt, brutális halálra verés második gyanúsítottját is, akinek társát már a bűncselekményt követő napon elfogták. A rendelkezésre álló adatok szerint a 20, illetve 21 éves nyírvasvári illetőségű cigány elkövetők a fényes nappal mentek be a házában egyedül lakó 75 éves asszonyhoz. A nénit súlyosan bántalmazták, majd elvették szinte értéktelen mobiltelefonját. Az öntudatlan állapotban magára hagyott asszonyt délután fedezte fel egy villanyszerelő – a sebesültet kórházba szállították, de a műtét és a megfelelő orvosi ellátás ellenére sem sikerült már megmenteni.
161. 2009. december 6. Jobbikost késeltek az orkok. Füzesabonyban tartottak a káli cigányok (20 kilométerre levő falu) valami "roma bált" és egy helyi (tehát füzesabonyi) jobbikos fiatalt megkéseltek. Tüdőn szúrták. Nem halt meg, de ez csak a szerencsén múlt! Egyelőre 22 kancigány van előzetesben. Egyelőre ennyit tudok. Szebb jövőt!
162. 2009. december 7. Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 21 éves férfi, akit többen bántalmaztak Miskolc belvárosában szombat éjjel. A magyarországi hírszolgáltatók döntő többsége most elfelejti megemlíteni: rasszista indokból támadta meg a cigány bűnbanda a magyar fiatalembert. Informátorunk szerint a szokásos cigány jelmondat is elhangzott: kinyírunk, szemét paraszt.
163. 2009. december 7. Botrány tört ki a soproni bíróságon egy kapuvári bűnügy első tárgyalását követően: a cigány vádlottak nagy számban megjelent rokonsága rátámadt a bírónőre. Nem cigány program, hanem csendőr puskatussal! Amikor a per első tárgyalása befejeződött, a folyosón a vádlottak nagy számban összegyűlt rokonsága keresetlen szavakkal illette dr. Szabó Magdolna bírót, aki a garázda cigányok miatt kihívatta a rendőrséget. Addig is a büntetőbíró segítségére sietettek a polgári bírók és az ügyészek, s közösen távolították el a támadólag fellépő agresszív cigányokat. Nesze nektek cigányfajvédők.
164. 2009. december 9. Rablótámadás Szarvason: stabil a megkéselt asszony állapota. Na kik voltak a támadók? Megtámadtak, vérben úszom! — csupán ennyit tudott mondani kolléganőjének a telefonba az a szarvasi asszony, akit tegnap este hat órakor támadtak meg Szarvason, a Béke lakótelepi élelmiszerboltban. A támadókat elfogták, egyikük nemrég szabadult. Korábban emberölésért ítélték el. A két álarcos férfi 35 ezer 400 forinttal távozott, miután megkéselték az eladót. Mire kolléganője a helyszínre ért, már ott volt a rendőrség és a mentő is, a rablás után néhány perccel ugyanis két fiatalember tért be vásárolni, ők hívták ki a mentőket.
165. 2009. december 9. Egy 17 éves fiatalember késeléssel fenyegetőzve kényszerített aranylánca átadására egy 15 éves fiút a kétegyházi vasútállomáson kedden. A támadót elfogták.
166. 2009. december 9. Siófok | Hivatalos személy elleni erőszak miatt jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre (Kuruc.info: azaz: szinte semmire. Bezzeg ha fehér támadt volna rendőrre, akkor nem álltak volna meg a felfüggesztettnél…) ítélte a megyei bíróság egy balatonboglári család négy tagját. A népes romafamília Siófokon a Tesco előtt támadt rá a rendőrökre. A mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóban álltak meg, a járőrök ellenőrizni szerették volna, hogy jogszerűen állnak-e ott. Az autóban ülő nőt megkérték, szálljon ki és igazolja magát. Nem akarta megtenni. Időközben megérkezett a férje, gyermekkorú fiúkkal. A férfi fennhangon, durván szidalmazni, fenyegetni kezdte a rendőröket. A szidalmazásba kisvártatva bekapcsolódott a férfi apja és anyja is.
Végül odáig fajult csetepaté, hogy a fiatalabb férfit el akarták vezetni a rendőrök. Ő megpróbálta elgáncsolni, földre teperni a rendőrt. Az idősebb férfit az egyik rendőr az autóhoz szorította, de ő a földre lökte. A gyerek rugdosni, majd ököllel ütni kezdte a rendőrt. Amikor az a gumibotjával odasuhintott, az asszonyok anyatigrisként ugrottak neki, karmolták, rángatták.
167. 2009. december 12. Százhúsz forint miatt fenyegetett és zsarolt meg egy idős férfit két cigány fiatal Barcson. Előzetes letartóztatásban várják a büntetésüket.
168. 2009. december 12. Megtámadott és megpróbált kifosztani egy fiatalt három tizenéves lány Kőbányán. A támadókat egy felnőtt járókelő zavarta el, a rendőrök pedig rövid idő alatt elfogták őket.
Csütörtökön délután, a X. kerületi Sírkert utcában támadott meg egy fiatal lányt a három tinédzser. Beszélgetést kezdeményeztek áldozatukkal, majd követelni kezdték mobiltelefonját. Az áldozat ellenállt, ezért a három lány ütni és rugdosni kezdték, majd a földre rántották. A megtámadott fiatal segítségére egy felnőtt sietett. A három lány erre elszaladt, s felpattantak a 28-as villamosra (Kuruc.info: a 28-as villamos fogalom – az egyik legcigányfertőzöttebb…). A perceken belül a helyszínre érkező rendőrjárőrök elfogták a támadókat. A két fiatalkorúval, egy 16 és egy 14 éves lánnyal szemben büntetőeljárást indítottak. Őrizetbe vette őket a rendőrség, s egyben kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. A gyermekkorú, 13 éve lányt visszaszállították a nevelőintézetbe, ahonnan elszökött. Az ügyben csoportos rablás kísérlete miatt folytat eljárást a rendőrség.
169. 2009. december 12. Egy 17 éves fiatalember (na kik sétálgatnak késsel?) késeléssel fenyegetőzve kényszerített aranylánca átadására egy 15 éves fiút a kétegyházi vasútállomáson kedden. A támadót elfogták. A Gyulai Rendőrkapitányság zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást azzal az eleki fiatalemberrel szemben, aki tegnap délben a kétegyházi vasútállomáson azzal fenyegetett meg egy 15 éves mezőkovácsházi lakost, hogy leszúrja, ha nem adja át neki arany nyakláncát – tájékoztatta lapunkat a rendőrség.
170. 2009. december 12. Életveszélyesen megsérült az a férfi, akit egy fiatal rabló késelt meg otthonában, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kengyelen. A támadó az idős férfi feleségét is megsebesítette. Zsákmány nélkül menekült el, a rendőrök pár órán belül elfogták - értesült a HavariaPress. Szombaton hajnalban rontott rá az idős házaspárra a bandita. Pénzt követelt, majd ütni kezdte a 87 éves asszonyt és a 90 éves férfit. Utóbbit aztán késével meg is szúrta a támadó. A férje segítségére siető asszony is megsebesült.
171. 2009. december 17. Késsel akarta vetkőzésre kényszeríteni a nevelőanyját egy 14 éves cigány Fehérgyarmaton; a nőnek sikerült sértetlenül kimenekülni a lakásból.
172. 2009-12-18. A kiskunlacházi szakmunkásképző iskolában szerdán úgy megverte tanulótársát egy cigánygyerek, hogy a bántalmazotthoz mentőt kellett hívni.
173. December 23-án Tápiószecső-Magdolnatelepen, a vasúti átjárónál többszörös leszorítás és veszélyeztetés után viperával megtámadta a Középeurópai Emberjogi Bizottság német komisszárját egy cigánybűnöző, aki kb. 45-50 év körüli és 170 cm magas, zömök testalkatú volt. A cigány férfi Opel gyártmányú, világos szürke, KRY-310 rendszámú autóval menekült el a helyszínről.
174. 2009. december 27. Sajnálatos módon elszaporodtak hazánkban a magyar nemzetiségű állampolgárok élete ellen elkövetett bűncselekmények, különösen a védtelen idős emberek sérelmére elkövetett rablógyilkosságok. Hatalmas a csend ismét a hírhedt Ráckevei kapitányság környékén. Nem olvashatunk és hallhatunk semelyik médiumban a szombaton történt gyilkosságról, amikor is egy újabb nemzettestvérünk esett rablógyilkosság áldozatává Ráckevén. A 80 éves egyedülálló gazda, Borbély Bálint bácsi nem élhette meg a pár nappal későbbi ünnepeket, mert az aljas rablógyilkosok saját karácsonyi ajándék kasszájukat szerették volna felduzzasztani akár más embertársuk élete kioltásának árán. Na kik voltak a gyilkosok?
175. 2009. december 29. Kiraboltak egy taxist hajnalban a fővárosban. A taxiba a VIII. kerületi Mátyás téren szállt be a három cigány férfi és a X. kerületbe vitették magukat.
176. 2009. december 30. (tegnap éjjel) kedden Cigányok támadtak magyarokra Mátraverebélyben 29-én 22:00-kor két hazafelé tartó fiatalembert a Dózsa György úton cigányok támadtak meg.
177. 2009.Néhány óra alatt elfogta a rendőrség azt a többszörösen visszaeső adonyi cigány férfit, aki még január elsején hajnalban megvert és kirabolt egy egyedül élő 87 éves nőt a Fejér megyei Adonyban, tájékoztatott a rendőrség. Január 2-án délután érkezett bejelentés a rablásról. Kiderült, hogy az asszonynak december 31-én tűzifát pakoló cigány kapcsolta le a villanyóra főkapcsolóját és feszítette le a bejárati rácsot. Végül egy arany nyakláncot és négyezer forintot szerzett az idős nőtől.
2010. év
178. 2010-01-08. Egy népes cigány család tartja rettegésben Miháld község lakóit. A településen élők megelégelve a terrort, demonstrációt szerveztek, ám a kisebbségiek megvadulva, fenyegetőzve, mocskolódva, magyarellenes rasszista szidalmakat kiabálva támadtak rájuk. Szerkesztőségünk várja a jogvédő szervezetek segélykiáltásait a művelt világ felé a hazánkban tomboló fajgyűlölet kapcsán.
179. 2010. január 8. A közelmúltban Kaposváron történt két sajnálatos esemény tükrében írok. Nemrégiben egy bizonyos Pogo-center nevű szórakozóhelyen csúnyán helybenhagyták egy kedves barátomat roma egyének. A fiatalember (jelzem, bátor módon hárman ütlegelték) nemet mondott azon felkérésükre, hogy idejét egy gyermek korú lánnyal töltse. Ezután amint hátat fordított nekik megtámadták, majd addig ütlegelték, míg megrepedt az arccsontja és eltört az orra. A rendőrség nyomozást indított, de természetesen azóta egyéb fejlemény, előrelépés az ügyben nem történt. A történteket nyugtáztuk, majd mikor már szinte el is felejtkeztünk az egészről (hiszen az önbíráskodás bűn!) kaptam a hírt ma 2010.01.08.-án, hogy ismét verekedés volt a már említett szórakozóhelyen. Ismét barátaimról volt szó. január 2.-án éjjel miközben a szórakozóhelyen tartózkodtak odasétált hozzájuk néhány (milyen meglepő: roma férfi) és szándékukban állt felbosszantani őket. Nos barátaim ezek után kerülvén a konfliktust megkérték hogy ne provokálják őket. A provokáló félnek ez nem igazán tetszett és a kevésbé kulturált szellem nevében egyikük fején széttörtek egy sörösüveget. (szerencsére ő komolyabb sérülés nélkül megúszta az esetet.) A másik fiatalembert pedig addig ütlegelték, míg földre nem került és később a kórházba szállítást követően operálni kellett, mert szilánkosra tört az arca. Szerencsére ekkor néhányan közbeléptek és elzavarták a rendbontókat, de jogosnak érzem feltenni a kérdést miféle ország az ahol az embernek attól kell rettegnie, ha kilép az utcára, vagy elmegy egy szórakozóhelyre mi fog vele történni és mikor találják meg efféle agresszív példányai egy elvileg bűnözésre semmivel sem hajlamosabb kisebbségnek.
180. 2010. január 10. Fél órán belül elfogták a rendőrök azt a négy cigány bűnözőt akik a gyanú szerint elrabolták két fiatal értékeit, sőt még egyikük cipőjét is a Józsefvárosban. Nem a békés tüntetőket, meg a konfliktuskerülő derék gárdistákat kell üldözni, Forgács miniszter úr. Talán először a cigányterrort tessék megoldani, utána turulozni, meg gárdázni.
181. 2010. január 12. Ököllel megütötte tanárát egy elégtelen érdemjegy miatt egy bereczkis cigány (?) diák, aki ellen rendőrségi eljárás indult, az intézmény pedig várhatóan fegyelmit követően kirúg intézményből. Az eset még pénteken történt, ám sem a helyi, sem a megyei rendőrkapitányság híradásaiban nem szerepelt az eset. Nem véletlenül... A pedagógus fizikai értelemben könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indítottak eljárást.
182. 2010. január 17. Olvasó: Leszúrtak két fiatalt az orkok a Ferenc körútnál - más forrásból is megerősítve! "Kijöttünk a kocsmából, és a gyerek üvöltött egyet, mert jó kedve volt, részeg volt, és azt hitte övé a világ tudod, mindenki jól volt, és négy rohadt cigány átfutott a túloldalról, és csak úgy leszúrták őket, majd azt mondták, hogy "na ezeket is leszúrtuk, menjünk", és elfutottak... ilyen ország ez... csak mert hangosak voltak, és jókedvük volt... és semmi nem fog történni".
183. 2010. január 18. Kegyetlen gyilkosság Oroszlányban – Gyermek is ölt? Különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból öltek meg a hét végén egy oroszlányi idős férfit. Az elkövetők között gyermekkorú is van – olvasható a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői közleményében. A rendőrség az ügy további részleteit későbbre ígéri. Az MTI-nek a helyszín környékén élők elmondták, hogy a Nyíres-dűlőben egy 1973 óta ott élő, rendezett körülmények között lakó férfit öltek meg, akiről köztudott volt, hogy van pénze, mert a szerényebb körülmények között élőkön rendszeresen segített anyagilag. A dűlő lakói látták, hogy vasárnap nyomkereső kutyák a bűntény helyszínéről egy közeli házhoz vezették a rendőröket, ahonnan később két személyt vittek el. Mivel mindenki fél a feltételezett elkövetőktől, a környéken élők közül senki nem adta a nevét az elmondottakhoz.
184. 2010. január 19. Súlyos sérülésekkel került kórházba az a férfi, akire saját otthonában rablók támadtak a hétvégén a baranyai Szaporcán; a gyanúsítottat elfogták. (Kétség sem fér hozzá, hogy cigányok voltak az elkövetők.) Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a három fiatalkorú és egy húszéves piskói fiú annyira megverte hatvanéves áldozatát, hogy eltörött az arc- és orrcsontja.
A rendőr százados hozzátette: a tettesek két mobiltelefont és több ezer forintot zsákmányoltak, de hamar lebuktak, a rendőrök beazonosították és elfogták, majd őrizetbe vették őket. Ellenük csoportos rablás miatt indult büntetőeljárás.
185. 2010. január 19. Rasszista romák: Te szemétláda, te b…i magyar! Vádat emelt az ügyészség öt józsefvárosi cigány ellen, aki megvert és szidalmazott egy főiskolai hallgatót azért, mert magyar. A vádlottaknak közösség tagja ellen elkövetett erőszak miatt kell felelniük a bíróság előtt. Az eset tavaly szeptember 23-án történt. K. Gergelyt előbb R. János támadta meg, és rasszista mondatokkal sértegette: „Rohadt szemétláda, te buzi magyar, mit képzelsz magadról, hogy mersz bejönni az én utcámba!” A főiskolás megpróbált eljutni a kollégiumig, de támadója és a társaságában lévő H. Teréz utána eredt, s tovább sértegette: „Köcsög magyar, rohadt magyar, megölünk!” – kiabálták utána. Amikor utolérték, R. Gábor kétszer is gyomron rúgta a sértettet, majd a vádlottak többször megütötték, a fiú a földre esett. K. Gergelynek sikerült bemenekülnie a kollégiumba, a gyanúsítottak utánamentek, s R. János egy harminccentis késsel fenyegetőzött. A kollégium előtt álló gyanúsítottak és társaik közül többen azt kiabálták, hogy „Rohadt magyarok! Hozzátok ki! Megtalálunk, megölünk! Úgyis többen leszünk, és kinyírunk benneteket!”
186. 2010. január 21. Újabb minősített bűncselekményt követtek el Ózdon, a cigányok. Egy banda rátámadt egy 92 éves egyedül élő nénire, összeverték, combját eltörték (Kuruc.info: amely ilyen korban könnyen halálos kimenetelű lehet…). A lakást feldúlták, kifosztották. A nénit az ózdi kórházban ápolják.
Meddig még!!!!!!!????? Az a 92 éves néni sajnos belehalt a bántalmazásba.
187. 2010. január 21. Szerdán, a hajnali órákban ismeretlen tettesek az ajtót befeszítve jutottak be a boldogi Kossuth Lajos út egyik családi házába, hogy onnan különböző értéktárgyakat és pénzt lopjanak el. A bűncselekmény elkövetését azonban a lakás tulajdonosa, egy 54 éves nő észrevette. A tettesek erre szó nélkül szőlőkarókkal a nőre támadtak. (Kuruc.info: tipikus cigánytempó: két ork fiatalember nekiesik az egyedül levő idősebb hölgynek, azaz az erőviszonyok abszolút egyenlőtlenek. Ezt nevezem bátorságnak, férfiasságnak...) Az asszony a bántalmazás során nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett - tájékoztatott Kerek Zita, a Hatvani Rendőrkapitányság osztályvezetője.
188. 2010. január 25. Szombaton kora este egy szenttamási gazda a tanyájára ment, ahol arra lett figyelmes, hogy egy négyfős cigány társaság a telkén lévő egyik akácfát darabolja. Miután a tolvajok észrevették a tulajdonost, a csoport egyik fiatal tagja megragadott egy fűrészt és a férfira támadt vele. A tanya tulajdonosa ezt hárította, de olyan ütést kapott, aminek a következtében az ínszalag szétszakadt a kezében, és a kézfeje is megsérült.
189. Cigány fiatalokból álló, nyolc tagú rablóbanda támadt két juhászra Nyírtelek határában. Mindkettőjüket megverték, az egyik súlyos, a másik könnyű sérüléseket szenvedett a bántalmazás során. A rablók pénzt, cigarettát és bort követelve ütötték, rúgták és egy karóval bántalmazták az álmukból felvert középkorú férfiakat, akik csak cigarettát tudtak adni támadóiknak. A tettesek végül otthagyták őket, de közülük ketten még visszamentek és újra megverték áldozataikat, mert kevesellték a zsákmányt.
190. 2010. február 5. Rablók bántalmaztak egy kisvárdai férfit a házában, az 55 éves tulajdonos súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese pénteken az MTI-vel. A férfi lakásába még szerdán este dörömböltek be hárman, s mikor ajtót nyitott, földre rántották és úgy összerugdosták, hogy bordatörést szenvedett, több foga kitört és elvesztette eszméletét - mondta Fülöp Gergely szóvivő. Hozzátette: a támadók a sértett 25 ezer forintját vették el.
191. 2010. február 13. A mentőket egy Béri Balogh Ádám utcai lakáshoz riasztották hajnalban. A bejelentés szerint egy nő rosszul lett. Amikor a helyszíne érkező mentősök megkezdték az asszony ellátását, a nő élettársa az egyik ápolóra támadt.
192. 2010-02-17. Megvertek és kiraboltak egy idős férfit a cigányok Két óra alatt elfogták a dévaványai rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint bántalmazott és kirabolt egy idős embert hétfő este - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.
193. 2010. február 18. Fejszével támadt egy férfi a kiérkező mentősre a Borsod megyei Izsófalván, miközben egyik hozzátartozóját kórházba akarták szállítani -közölte a rendőrség. A mentőszolgálat munkatársai hétfőn mentek Izsófalvára, hogy egy idős nőt egészségügyi problémái miatt kórházba szállítsanak, ezzel azonban nem értett egyet a beteg közeli hozzátartozója. A 28 éves férfi a nemtetszését azzal fejezte ki, hogy felkapott egy szekercét és a 42 éves mentős felé hajította - mondta Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője. A fejsze a szolgálatot teljesítő egészségügyi alkalmazott lába mellett csapódott a földbe. A kazincbarcikai rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az izsófalvai férfival szemben.
194. 2010. február 18. Szerdán hajnalban történt az eset a Baranya megyei városban. A támadó egy vascsővel esett neki áldozatának, teljesen összetörte annak egyik térdét. A megtámadott férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők. Az áldozat a rendőröknek elmondta, támadója azért verte meg, mert ellene vallott egy bűnügyben a rendőrségen. A térdet törő férfit a rendőrök lakásán elfogták, s azonnal őrizetbe vették. Kihallgatásán beismerte tettét, de arra a kérdésre, hogy miért verte szét a másik ember térdét, nem válaszolt. A férfival szemben aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés miatt indult eljárás.
195. 2010. február 20. Szétrúgta a mentős térdét. A hozzá érkező mentősökre támadt egy férfi a Kőbányán. A dulakodó, az egyik mentőst térden rúgó férfit a rendőrség bevetési osztályának munkatársai tették ártalmatlanná. Csütörtökön délután történt az eset a X. kerületi Salgótarjáni úton. A mentős esetkocsi riasztásra érkezett a férfihoz, aki már az első pillanattól kezdve ellenségesen viselkedett a mentősökkel szemben. Dulakodott velük, majd egyiküket úgy térden rúgta, hogy a mentős súlyos sérülést szenvedett. A mentősök rendőröket hívtak a helyszínre, a BRFK Bevetési Főosztályának munkatársai fékezték meg a támadót. A 33 éves férfit előállították, de nem vették őrizetbe, szabadlábon védekezhet az ellene indult eljárás során.
196. 2010. február 21. Megvertek egy férfit pénteken egy kecskeméti bevásárlóközpont parkolójában, mert nem akart aranyat venni. Ez az egy mondat alapján már megállapítható, hogy az elkövető cigánybűnöző. Ismeretlen tettesek pénteken egy kecskeméti bevásárlóközpont parkolójában a sértett 52 éves férfit azzal szólították meg, hogy aranyat szeretnének neki eladni, mivel sürgősen pénzre van szükségük. A sértett azonban nem kívánt tőlük vásárolni, ezért tettleg bántalmazták, és készpénzét elvették. A bűncselekménnyel okozott kár 190 000 forint. Az ügyben a kecskeméti rendőrkapitányság rablás bűntett miatt indított eljárást az elkövetők ellen.
197. 2010. február 22. Barátom szomszédja 97 éves, de korához képest jó karban levő idős hölgy volt. A néni önjáró, önellátó volt. A reggeli bevásárlás után, lassan csukódott a bejárati ajtó, a cigány beosont utána. A nénit, ahogy kinyitotta az ajtót, belökte a lakásba, átgázolt rajta [ekkor tört el a medencéje, combnyaka], becsapta az ajtót és szép nyugodtan feltúrta a lakást. Elvitte a néni néhány apróbb ékszerét és a temetésre félretett pénzét. 97 évesen még dolgozott, varrónő volt - a pár száz forintos melókból rakta össze. Az eset ugyan még a nyáron történt, de pár hónapi kórházi kezelés ellenére, a szokásos combnyak- és medencetörés és a hozzá párosuló tüdőgyulladás végzett vele. A jövő héten temetjük.
198. 2010. február 26. Egy fiatalember kocsival eső után, kátyúkkal hemzsegő úton belement, egy kátyuba. Így egy 4 fős 14-éves! cigány társaságot véletlenül lelocsolt. Mivel azonnal észrevette a kellemetlenséget, ezért megállt elnézést kérni. Azok pedig elkezdték mocskos módon anyázni...Rutintalanul a srác kiszállt a kocsiból, ezek pedig boxerrel nekiestek. A meglepett fiatalembert pár pillanat múlva már a földön rugdosták. Az eset után az egyik cigánygyerek apja megkereste kórházban lévő fiatalember szüleit, hogy nehogy feljelentést merjenek tenni, mert akkor kiirtják az egész családot. Ma volt a fejműtétje a sértett fiatalembernek...
199. 2010. február 26. Sülysápon három cigány vert meg aljas módon megtámadva egy magyar fiút, akinek arcát szilánkosra törték. A szerencsétlenül járt magyar gyerek orvosi ellátása is hagy maga után "némi" kívánnivalót. Mint tudósítónk jelezte: a fiút elsőként megvizsgáló orvos nem biztos, hogy esküje szellemében járt el. A megvert gyerek ugyanis elbotorkált a legközelebbi orvosi rendelőbe, ahonnan kezelés és ellátás nélkül elhajtották a gyermekorvoshoz, mindezt véresre vert külseje ellenére. Ez egy majd háromkilométeres sétát jelent. A fiú jelenleg is a Bajcsy-Zsilinszky kórházban fekszik szilánkosra tört orral, felismerhetetlenre vert arccal. Mi nem közlünk telefonszámokat egy állítólagos vétkessel vagy mulasztóval kapcsolatosan, annyit azért leírunk, hogy a nem megfelelő orvosi magatartást tanúsító sülysápi orvosnőt Tiba Mariannak hívják.
200. Tudomásomra jutott egy gyilkosság, ami a Cegléd környéki Öregszőlőkben történt. Az áldozat egy 66 éves idős, egyedülálló asszony. Mielőtt (vagy miután...) megfojtották , a nénit meztelenre vetkőztették és megerőszakolták. Amolyan izlandibűnözés-szaga van a dolognak. Sajnos csak ennyit tudtam meg, hogy rablás is történt-e, arról nincs tudomásom, de kérem segítsenek abban, hogy nyilvánosságra juthasson az ügy, mert a patkány, hazug ballib média persze megint kussol.
201. 2010. március 2. Karácsonyi Béla vagyok, sarkadi lakos. A Nemzetvédelmi Egyetemen tanulok. Egy ma megtörtént eseményre szeretném felhívni a figyelmét, ami szerintem elég szélsőséges. A mai napon Sarkadon az édesapámat olyannyira megverték roma kisebbségiek a saját házunk előtt, hogy bekerült az intenzív osztályra. Sajnos nem voltam otthon, mikor az esemény történt, de ennek ellenére nagyjából tudom vázolni a történteket: Édesapám bent tartózkodott a lakásban, amikor felfigyelt arra, hogy a kutyánk hevesen ugat. Gondolta, megnézi, hogy mit. Kinyitotta az utcai ajtót, és 4-5 a fent említett kisebbségi csoporthoz tartozó egyént látott, akik, mikor meglátták az édesapámat, valami ilyesmit mondtak neki: "Takarodjál vissza!". Édesapám erre válaszolta, hogy ez az ő háza és azt csinál, amit szeretne. Ekkor megtámadták őt, és kirángatták a saját utca ajtajából, és olyannyira megverték, hogy vérrög keletkezett az agyában, az egyik szemére nem lát, a másikra meg homályosan. Ráadásul még a háza előtt húzódó esővíz elvezető árokban is elkezdték fojtogatni. A testvérem a segítségére sietett, és talán ennek köszönhetjük, hogy nem lett nagyobb baj.
202. 2010. március 3. Álmában tört rá egy, a 80-as éveiben járó asszonyra a hidegvérű rabló a minap Bükkszentkereszten. Erőfölényével élve ütötte áldozatát, majd párnával fojtogatta és pénzét követelte. Halálfélelmében a nő készpénzt adott a rablónak, aki a zsákmánnyal kereket oldott. A rendőrség helyszíni szemlét tartott a lakásban, rögzítették a nyomokat és keresik a támadót.
203. 2010. március 4. Meggyilkoltak egy férfit Porcsalmán, akinek a családjára támadtak ismeretlenek csütörtökre virradó éjjel - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A Mátészalka és Csenger között fekvő településen, a család Lehel közi házára törő támadók a 34 éves férfit olyan súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen életét vesztette - mondta Fülöp Gergely.
A százados hozzátette: a helyszínről elmenekült támadók kézre kerítésére a rendőrség megkezdte a nyomozást. Mind a támadók, mind az áldozatok cigányok voltak.
204. 2010. március 10. Gyilkosság áldozata lett az az idős asszony, akit holtan találtak mára virradóra Békésen. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a nő halálát minden bizonnyal bűncselekmény okozta, ezért Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán nyomozást rendeltek el emberölés megalapozott gyanújával, ismeretlen elkövetővel szemben.
205. 2010. március 12. A pillangókés csütörtök este, azt követően került elő, hogy két, 16 év körül cigány bűnöző- akiket korábban már figyelmeztetett hangoskodásuk miatt a buszvezető -, a sofőr kérése ellenére sem akart leszállni a helyi járatú autóbusz fehérvári végállomásán - jelentette be a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az egyik cigány a vezetőfülkéhez ment és rángatni kezdte a sofőr ruháját. A fiú folytatta a ráncigálást, miközben a sofőr kiszállt a vezetőülésből, majd a bűnözők egyike előrántott egy pillangókést, amivel kaszáló mozdulatot tett a gépkocsivezető felé. A sofőr, hogy elkerülje a szúrást, hátralépett, de a kés pengéje mégis áthatolt az ingén, s nyolc napon belül gyógyuló sérülést okozott. A cigány purdék elmenekültek.
206. 2010. március 17. Tiszalúc belterületén este hét óra után néhány perccel sétált egy 22 éves lány és egy 25 éves fiú. Egy arra haladó személygépkocsi sofőrje egy cigány férfi az elsődleges adatok szerint ittasan és nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően vezette járművét, aminek következtében elütötte a gyalogosokat, majd segítségnyújtás nélkül tovább hajtott. A baleset következtében a 22 éves tiszalúci lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét veszítette. A 25 éves kisgyőri fiatalembert pedig nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
207. 2010. március 19. Pisztolyt rántott a rendőr, mikor karddal estek nekik. | Kardokkal, vascsőre erősített pengékkel támadtak Fegyverneken az intézkedő rendőrökre - közölte a Szoljon.hu-val Szabó Zita százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Elsődleges információk alapján egy rendőrjárőr ellenőrizni akart egy Ford személyautót Fegyverneken, ami nem volt hajlandó megállni a rendőri jelzések ellenére. Ekkor a rendőrök üldözőbe vették az autót.
208. 2010. március 19. Négy rendőr jelent meg szerdán éjszaka, 11 óra körül egy gyöngyösoroszi családi háznál, hogy végrehajtsák a Gyöngyösi Városi Bíróság elővezetési parancsát B. Jánossal szemben. Az intézkedés során azonban a lakásban tartózkodók közül többen is az egyenruhásokra támadtak, akik kényszerítő eszközök alkalmazásával hárították el a támadást. Az épületből kijövő rendőröket azonban ezután sem hagyták békén: az utcán egy 20-25 fős csoport előbb csak fenyegette őket, majd rájuk is támadt.
209. 2010. március 19. Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki otthonában támadta meg áldozatát Ózd Farkaslyuk nevű városrészében. Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője elmondta: a rabló a múlt szerdán támadta meg a 77 éves férfit. A támadó, miután betörte a ház ajtaját, azonnal bántalmazni kezdte az ágyban fekvő nyugdíjast. A sértett védekezett, de az erőfölényben lévő elkövető egyfolytában ütötte, miközben pénzt, illetve egyéb értékeket követelt. Vélhetően a hangos jajveszékelés miatt a támadó felhagyott az ütlegeléssel, és zsákmány nélkül távozott. Az idős ember súlyos sérüléseket szenvedett. A nyomozás eredményeként szerdán elfogták a rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 40 éves férfit. Az ózdi rendőrkapitányság rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a bűnügyi őrizetbe vett férfi ellen, és kezdeményezte előzetes letartóztatását.
Ózdon legutóbb január közepén bántalmaztak egy idős embert, akkor az áldozat, egy 92 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy később a kórházban életét vesztette. Támadóit 36 órán belül elfogták a rendőrök.

210. 2010. március 23. Megint a cigányok: súlyos késelés Székesfehérvárott. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveres biztonsági őrei március 21-én 23 óra 53 perckor figyeltek fel a kapuban egy férfire. Az 56 éves fehérvári férfi - vérző háttal - tőlük kért segítséget. Elmondta, hogy a közeli Martinovics utcai kereszteződésnél támadták meg négyen. A földre teperték, ütötték, rúgták, majd elvették szatyrát, benne egy konyakkal és egy borral, majd kétszer hátba szúrták. A férfi – akinek tüdejét érték a szúrások - életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az őrök azonnal mentőt hívtak hozzá, akik a Fejér Megyei Szent György kórházba szállították.

211. 2010. március 23. Egyes cigányok uralta körzetekben már régóta félnek intézkedni a rendőrök. A cigányok elzavarják őket, ha meg tesz ellenük valamit, meglesik, aztán ha civilben van, agyon is verik. A liberális média hallgat a legújabb esetről is. Egy sülysápi nyomozó 20-án , kevéssel hat óra előtt egy barátjától indult el gyalogosan a sülysápi vasútállomás felé. Hat fős, felfegyverzett cigány banda támadta meg, aztán durungokkal brutálisan összeverték . A rendőrnek egy bordája eltört, agyrázkódást kapott, és több zúzódást szenvedett.

212. Szabadnapos rendőrt vertek roma fiatalok 2010. március 20-án a kora esti órákban érkezett a bejelentés a Monori Rendőrkapitányság ügyeletére, mely szerint Sülysápon két férfit bántalmaznak. A bejelentő elmondása szerint az egyik férfi - aki egy szabad napját töltő rendőr - a földön feküdt és a körülötte álló roma fiatalok karókkal és vascsővel ütötték. A segítségére siető idősebb férfit is ütlegelni kezdték. A kiabálást hallva az utcában lakók közül többen a két férfi segítségére indultak, ekkor a támadók eldobták a náluk lévő fegyvereket és elmenekültek. A rendőrök pár órával később elfogták az elkövetőket, akik bevallották, hogy a férfi értékeit akarták eltulajdonítani. A két sértettet nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel szállították kórházba. A gyanúsítottak jelenleg őrizetben vannak. Meg nem erősített hírek szerint a támadók tisztában voltak azzal, hogy az áldozatuk rendőr.

213. 2010. március 25. Életveszélyesen összeverték a cigányok a 16 éves magyar gyereket. Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a tizenéves fiú, akit egy eldurvult utcai vita során rúgott le a földre egyik ellenfele Jászberényben. A jászsági városból szerdán kora délután hívtak mentőket és rendőröket, mert az egyik helyi utcában támadás ért egy helybeli lakost. Mint kiderült, az utcán egy 4 fős társaság összeszólalkozott két huszonéves fivérrel, eddig ismeretlen okból. A vita hevében a testvérek egyike úgy megrúgta a másik társaság egyik tagját, hogy hanyatt a földre zuhant, és súlyos fejsérülést, koponyaalapi törést szenvedett. A sértettet a szolnoki kórházba szállították, életveszélyes sérülésekkel. Az elkövető ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás.

214. 2010. március 25. A kórházba szállítás közben rátámadt az egyik mentősre egy bogyiszlói férfi szerdán - közölte a rendőrség. A kivételezett kisebbségiek nyugodtan, következmények nélkül verhetnek, orvost, mentőt, rendőrt, mert ha nem, akkor az rasszizmus. Az 56 éves, erősen ittas férfi az egyik mentőápolót lábon rúgta, majd a szekszárdi kórház baleseti ambulanciáján egy műtőssegédet ököllel mellbe ütött. A kórházban a rendőrök megbilincselték a férfit.

215. 2010. március 28. A vasi megyeszékhely egyik italboltjában szombaton késő délután szúrtak meg egy férfit, előzetes szóváltást követően. Az eddigi információk szerint a szombathelyi lakos sértettbe egyszerre többen kötöttek bele: az italozás hevében lökdösni kezdték, majd a társaságból valaki kétszer megszúrta egy késsel. (A pirézek járnak a kocsmába késsel és szurkálnak magyarokat.) Szerencsére a szúrások nem értek létfontosságú szerveket, így a férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel úszta meg a támadást. A férfit ettől függetlenül kórházba szállították, támadójának felkutatására nyomozás indult.

216. 2010. március 29. Külföldit késeltek meg a fővárosban Hátba szúrtak egy spanyol férfit szombaton késő este a főváros V. kerületében, 19 éves cigány támadóját a járókelők fogták le a mentők és a rendőrök megérkezéséig. Az 51 éves áldozatot életveszélyes állapotban szállították kórházba. A tettest őrizetbe vették. További két késelés miatt riasztották a rendőrséget a hét végén.

217. 2010. április 12. Pulóverért gyilkolt Dunaújvárosban egy cigány (?Fényes nappal halálra késeltek egy fiatalt a Bercsényi és a Táncsics utca sarkán - állítólag egy pulóver volt a vita tárgya. A gyilkos Vajai Martin dunaújvárosi lakos, aki a Hild Szakközépiskolában tanult. Az áldozat Magyar Csaba. Egyik ismerősöm írta, aki osztálytársa volt a srácnak, hogy Csaba elment edzeni a közeli iskolában, és ott hagyta a pulcsiját. Visszament érte, de a cigány nem adta neki vissza és megkéselte. Utána valaki befogta sebeit a srácnak, hogy ne vérezzen annyira, de a mentők már nem tudták megmenteni.

218. 2010. április 19. Pénteken délelőtt 10 óra körül Nyíregyházán, a Rákóczi utcán kiraboltak egy férfit. A sértettre öten támadtak, bántalmazták és elvették pénztárcáját. A férfi súlyos sérüléssel került kórházba. Na kik?

219. 2010. április 20. Egy fiatal lány pénteken a késő esti órákban Szolnok belvárosában hazafelé tartott, amikor egy ismeretlen cigány megszólította. A sértett menekülni próbált, azonban a támadója táskájának pántjánál fogva lerántotta a földre. Rátaposott az arcára, kitépte kezéből a táskát, és futva elmenekült az abban lévő pénzzel és iratokkal. A sértett fiatal a támadás során könnyebben megsérült, a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.…

220. A Kapospont információi szerint Kaposvár belvárosában eddig ismeretlen tettesek (feltételezhetően cigánybűnözők) betörtek egy 100 éves nénihez, akit nem csak kiraboltak, hanem brutálisan össze is verték. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz - képzeljük...A saját lakásában támadtak meg rablók egy idős asszonyt Kaposváron. Ismeretlen tettes vagy tettesek betörtek egy Bajcsy-Zsilinszky utcai lakásba, az ott élő idős nénit bántalmazták, majd különböző értékeket, sajtóértesülések szerint készpénzt, ékszereket, műtárgyakat loptak el. A brutális kegyetlenséggel összevert nénit súlyos sérüléssel szállították kórházba a mentők. A Kapospont kiderítette: a néni lakásának ajtaját befeszítették, majd addig fojtogatták, amíg elő nem adta a pénzét. A fojtogatás következtében eltörött az álkapcsa.
221. 2010. április 23. Hiába könyörgött a férfi, nem hagyták abba a feje és az oldala rugdosását akkor sem, amikor már elesett — fordult lapunkhoz egy szolnoki hölgy, aki kislányával együtt szemtanúja volt az esetnek. — Két-három tizenéves, de igen nagytestű srác megtámadott egy hajléktalant a Vásárcsarnok közvetlen közelében kedd délután,  fényes nappal. Nekifutásból rugdosták a testét, ahol csak érték. Hol van Szabó Zita, a rendőrségi szóvivő?Ez egy nagyméretű közfelháborodást okozó cselekmény és még csak meg se szólal a hatóság? Nekem kell mondani, hogy a sértett olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy ma hajnalban elhunyt a Hetényiben.
222. 2010. április 23. Négyen egy ellen | Jászladányon bravúros gyorsasággal derítettek fel egy rablással megalapozottan gyanúsítható társaságot a helybeli őrs rendőrei. Csütörtökre virradóra egy idős néni lakásába — már megszokott módszerrel, ablakbetöréssel — hatolt be egy négy fős társaság. A tettesek megkötözték a sértettet, ujjáról lehúzták arany gyűrűjét, füléből kivették a fülbevalót. Ezt követően kutattak a lakásban, ahonnan egy gyógyító lámpával és némi készpénzzel távoztak. A 80 éves asszony szerencsére a támadás során nem sérült meg. Bejelentését követően a rendőrök a gyors intézkedésnek és adatgyűjtésnek köszönhetően néhány óra leforgása alatt előállítottak az őrsre négy 32-43 év közötti személyt, közülük három gyanúsított helybeli, egy pedig zagyvarékasi lakost. A nőt és három társát kihallgatásukat követően őrizetbe vették.
223. 2010. április 26. Betört a koponyája (elhunyt?) a kirabolt néninek, de a sünök csak lopásról beszélnek .Ma már beszámoltunk egy felháborító rendőrségi döntésről. Ugyanerről kell most számot adnunk egy két héttel ezelőtti, véres dunaújvárosi rablás kapcsán, ahol – természetesen – megint egy cigányhorda támadott meg egy idős, hetven éves nénit, a férfiasság és a bátorság jegyében.
224. 2010. április 26. Kerítéslécekkel verték meg egy autó vezetőjét és utasát, miután a sofőr a járművel kerítéseknek ütközött Pásztón vasárnap; a cigányok azt állítják: azért bántak el az autósokkal, mert kárt okoztak a tulajdonukban. (Milyen érzékenyek a saját tulajdonukra, és a magyarok tulajdona? Arra nem olyan érzékenyek. )
225. 2010. május 5. Füzesgyarmatról írok. Felhívnám figyelmetek egy minap történt eseményre. Cigányok által elkövetett gyilkosságra, amit eddig még semelyik médium sem hozott le (rákerestem sehol nem találtam) tudomásom szerint. Helyi cigányok megöltek egy csajt a hétvégén, akit futtattak. Egész hétvégén lekötözve tartották, többen is megerőszakolták. Végül az egyik cigány úgy megverte, hogy a kórházba szállítás közben a mentőben életét vesztette. Másik olvasónk is megerősítette a hírt (természetesen továbbra is várunk minden infót!) Három cigány követte el a gyilkosságot. Jónás Olivér (kinek az apja a helyi cigány képviselő) az egyik elkövető. Már szabad lábon is van. Vascsővel verték agyba-főbe. Farkasnak az élettársa hívta ki a mentőt meg a rendőrt. Legjobb forrásaink szerint Jónás bátyja is benne volt. Jónás Tamás. De nincs Magyarországon cigánybűnözés, ugye?
226. 2010. május 10. Csaknem halálra verték azt a férfit a cigányok, aki a fiát védelmezte Kaposváron a füredi városrészben. A 63 éves apát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba közölte a rendőrség hétfőn. Egy lófogattal közlekedő hatfős társaság egyik tagja bántalmazta a saját háza előtt a férfit, aki meg akarta védeni a fiát a támadóitól, számolt be a hétvégén történt esetről a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.
227. Azért szúrta meg a cigány az orvost, mert az kitessékelte a laborból A minap vettük át a Népszabadság cikkét arról, hogy mennyire elszabadult a pokol a cigányfertőzött vidékek orvosi rendelőiben. A témának, tegnapi Napló műsorában, a TV2 is utána járt. Az interjút a berhidai cigányokat egészen elképesztő módon és aljassággal védelmező, mentegető, a legalapvetőbb újságírói kvalitásokkal sem rendelkező, a legelképesztőbb, legnyilvánvalóbb cigóhazugságokba sem belekötő riportere, Tóth Andrea követte el. Emiatt nem érhet bennünket meglepetésként az, hogy semmi utalás nincs a támadások elkövetőinek származására, és a vágóképeket is úgy komponálták meg, nehogy véletlenül valakinek „bűnös” gondolatai legyenek. A műsor kezdetén meg egyenesen megideologizálják az orvosverést, amikor arról értekeznek, hogy sokszor 4-5 órákat is várni kell az ellátásra, és ezt sok beteg nem bírja. Hát igen – a TV2 interpretációjában ez automatikusan feljogosítja a cigányokat arra, hogy orvost verjenek, késeljenek, gyilkoljanak...A Népszabó cikkéhez képest nagy a műsorban említett esetekkel való átfedés. Van azonban plusz információ is; pl. az, hogy a Haller utcai rendelőben már megtámadott orvosnő nem meri arccal vállalni magát, mert fél a cigányok bosszújától...

228. 2010. május 19. Előzetes letartóztatásba helyezte a székesfehérvári városi bíróság szerdán azt a 34 éves ercsi asszonyt, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazott egy 39 éves ercsi férfit, hogy az a helyszínen meghalt – közölte a rendőrség.

229. 2010. május 26. Elfogta a rendőrség azt a 30 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy hétfőn szóváltás után megölt egy 60 éves dabasi férfit - közölte kedden a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Az új törvénytervezet szerint talán majd még a származását is meg lehet említeni...

230. 2010. július 19. Hétfőre virradó éjszaka a kerítésen átmászva jutottak be a portára, majd az udvaron talált eszközzel – amelyről többet nem mondott a szóvivő – bántalmazták az ágyban fekvő házigazdát. A férfi az elsődleges szakértői vélemény szerint az így okozott súlyos sérülések miatt halt meg – tette hozzá az őrnagy. A támadók minden mozdítható értéket – egyebek mellett műszaki cikkeket, készpénzt, bankkártyákat – magukhoz véve az áldozat autójával távoztak a helyszínről. Később az egyik testvér autókázni indult, ám az 54-es úton hajnali 4 óra körül balesetet szenvedett, és könnyebben megsérült. A kocsit hátrahagyva próbálta elhagyni a helyszínt, de egy szemtanú ekkorra már jelentette az esetet a rendőrségen. A járőrök így a közelben megtalálták a fiatalembert, akinek vallomásán keresztül fény derült az egész történetre. Ez vezette a nyomozókat az akkor már halott áldozathoz is – magyarázta Mihályné Bornemissza Eleonóra. (Vagyis az első tettest már a hajnali órákban kézre kerítették, a rendőrség mégis még kora délután is úgy tájékoztatta a sajtót, hogy az elkövetőket még keresik - Barikád) A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során előkerült a rablásból származó valamennyi érték – mondta a szóvivő, hozzátéve: azt még vizsgálják, hogy a bankkártyákat használták-e az elkövetők. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezte a két férfit előzetes letartóztatását.

231. 2010. július 19. Otthonában támadtak meg és raboltak ki egy 80 éves asszonyt román állampolgárok a Zala megyei Nemespátrón - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn. Vasárnap délelőtt ebédfőzés közben nyitott rá az asszonyra annak otthonában a három román állampolgár. Egyikük plédet dobott az idős nőre, majd társával bántalmazták őt, de a sértett hangos kiabálása menekülésre késztette a támadókat - mondta el Salamon Róbert. Az elkövetők egy női táskát zsákmányoltak, de azzal csak a falu határáig jutottak, mert a helybéliek a rendőrök megérkezéséig visszatartották őket. A három román állampolgárt őrizetbe vették és csoportosan elkövetett rablás miatt büntetőeljárást indítottak ellenük.

232. 2010. augusztus 22. Négyen támadtak meg, és fosztottak ki egy fiatalembert Békéscsabán; a cigány származású tettesek többségét őrizetbe vették. A kérdés csak az, hogy meddig, és a rabló cigány kurvát miért kellett szabadlábon hagyni? A 29 éves dobozi fiatalember Békéscsabán, az Árpád téren keveredett szóváltásba a cigány bűnbandával, s a vita tettlegességig fajult. A cigány bűnözők megverték. Amikor az áldozat már nem tudott védekezni, akkor levették ruháit, elvették mobiltelefonját és pénzét. A bántalmazott nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A támadókat, egy 29 éve mosonmagyaróvári, egy 44 éves kétegyházi, egy 19 éves budapesti férfit, valamint egy fiatalkorú lányt csoportosan elkövetett kifosztás bűntettével gyanúsít a rendőrség. Nem rendőr urak, és koszos nyakú jogvédők! Ez nem kifosztás, hanem kőkemény, magyarellenes, etnikai és aljas indokból elkövetett csoportos támadás és rablás.

233. 2010. augusztus 21. Cigányok ölték meg Árpit. Azért kellett meghalnia magyar K. Árpinak, mert szóvá akarta tenni két társa bringalopását. A fiatalkorú elkövetők előre megfontolt szándékkal elcsalták társukat a Keleti főcsatornához, ahol hidegvérrel végeztek vele. Megdöbbentő tragédia híre árnyékolta be augusztus 20-a ünnepét Hajdúnánáson. K. Árpi szeptember 18-án ünnepelte volna a 16. születésnapját, ám a fiú soha többé nem fújhatja el a gyertyákat a tortán: két társa brutális kegyetlenséggel végzett vele.

234. 2010-08-26. A fiatalkorú cigány emberállatok hétfő délután törtek be az idős asszony otthonába. A 77 esztendős nő fejét letakarták, megverték, majd a zsákmányolt nyolcvan forinttal elmenekültek a helyszínről.

235. 2010. szeptember 23. Pénteken délután máriapócsi házában hozzátartozói találtak rá egy 75 éves férfi holttestére. A helyszíni szemle adatai alapján a bácsi halálát bántalmazás okozta, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz.

236. 2010. október 10. Egy 56 éves nő és egy 53 éves férfi az áldozata a Pest megyei Pilisen szombaton történt gyilkosságnak. Mindkettőjüket súlyosan bántalmazták, ez vezethetett a halálukhoz, ám sérüléseik jellegéről a szóvivő a nyomozás érdekeire hivatkozva nem adott pontosabb tájékoztatást. Az MTI információi szerint a hálószobában talált női áldozatot halálra szurkálták, és élettársát is igen súlyosan bántalmazták, a lakást állítólag feldúlták Újabb cigány kettős gyilkosság Elfogások a pilisi kettős emberölésben (PMRFK)
Egy 53 éves férfit és 56 éves élettársát holtan találták pilisi otthonukban 2010. október 09-én. Az igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy halálukat idegenkezűség okozta.
237. 2010. december 17. Pénteken délután talált rá mostohafia az 56 éves asszony holttestére saját házában, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírmadán. Az osztrák állampolgárságú nő teste össze volt kötözve, láthatóan brutális kegyetlenséggel végzett vele gyilkosa.
238. 2010. december 18. Szombaton este Zsámbékon a végállomáson megverték és kirabolták az egyik legjobb barátom öccsét. Vascsővel és boxerrel verték össze, a srác azóta is kórházban van! Megkérném minden zsámbéki ismerősömet, tegye ki ezt az üzenőfalára:

2011. év
239. 2011-01-21 Eszméletvesztésig ütötték az idős asszonyt a cigányok Majd egy hete, csütörtökön hajnalban eszméletvesztésig ütöttek, majd kiraboltak egy idős asszonyt a Fejér megyében lévő Sárkeresztúron. A megye rendőri állománya egy emberként mozdult meg a brutális támadás elkövetőjének kézre kerítése érdekében. Napokig tartó forró nyomos üldözés eredményeként szerdán kattant a bilincs a bűncselekménnyel gyanúsítható férfi csuklóján.
240. 2011-01-27. Négy gyerek okozhatta egy 81 éves asszony halálát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Lak községben, a rendőrség halált okozó testi sértés bűntett miatt folytat eljárást és elrendelte a garázda purdék ideiglenes intézeti elhelyezését - tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t. Az idős nőt január 24-én, hétfőn a lakásában holtan találták Lak településen. Kutatásra, rablásra, dulakodásra utaló nyomok nem voltak a helyszínen, az elsődleges vizsgálatok ugyanakkor nem zárták ki az idegenkezűséget - közölte Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.
241. 2011-01-27. Holtan találtak egy idős nőt saját otthonában, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kovácsvágás on - tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t. A nyomzás során kiderült, hogy a néni halálát az okozhatta, hogy négy helyi cigány gyerek bántalmazta. A gyerekek azzal tréfálkoztak, hogy a portákra beosontak, és ott lekapcsolták a villanyórát, majd elfutottak. A 81 éves asszony azonban észre vette és kérdőre vonta őket, mit keresnek a kertjében. A fiatalok "válaszul" összeverték őt, és sérüléseibe később belehalt. Az RTL Klub híradójának nyilatkoztak a szülők is, akik "természetesen" ártatlannak tartják gyilkos csemetéiket.
242. 2011-02-04. vel verték az idős magyar néni fejét a rabló purdék. Saját otthonában vertek meg brutálisan és raboltak ki egy idős magyar asszonyt Tiszavasváriban, aki életét annak köszönheti, hogy az utolsó pillanatban még riasztani tudta az unokáját. Amikor az fiatalember megérkezett, már eszméletlen volt. A cigányok a magyar fiatalra is rátámadtak. A mindössze 18 és 15 éves cigány rablók őt is megsebesítették. A környéken azt mondják, rettegnek a hasonló támadásoktól. ár jobban érzi magát, de még műtétek egész sora áll az idős asszony előtt. Karját, arccsontját eltörték, hónapokba telhet, mire teljesen rendbe jön.
243. 2011. február 11. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya csütörtökön büntetőeljárást indított emberölés kísérlete miatt egy 50 éves somoskőujfalui férfi ellen. A férfi csütörtökön délelőtt elment a lakásába, majd egy fadarabbal megverte és megszúrta egy késsel a 79 éves ismerősét, az asszony súlyos sérüléseket szenvedett. Tekintettel a sértett idős korára és a bántalmazás módjára csak a véletlennek és a gyors és szakszerű egészségügyi ellátásnak köszönhető, hogy sértettnek súlyosabb sérülése nem lett és nem halt bele a bántalmazásba. A gyanúsítottat őrizetbe vette a rendőrség és kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását. Jelenleg a nyomozás - szakértők bevonásával - folyamatban van.
244. 2011. február 11. Rabszolgaper: ellentmondásos, néhol meseszerű tanúvallomások Tanúmeghallgatásokkal folytatódott csütörtökön reggel a kaposvári bíróságon a rabszolgaper néven emlegetett büntetőügy. Az ügyész szerdán aljas indokból, a sértettek sanyargatásával és jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett személyi szabadság megsértése, valamint aljas indokból elkövetett kényszerítés, közokirat-hamisítás és közokirattal visszaéléssel miatt emelt vádat a három kaposvári vádlott ellen, akik rabszolgaként tartottak, dolgoztattak és kínoztak általában hajléktalan munkanélkülieket, akiknek munkát és egyben lakhatást kínáltak.
245. 2011. február 12. Feltehetően gyilkosság áldozata az a nő, akit holtan találtak Rakamazon szombaton. Az egyedül lakó, 76 éves asszony holttestét a házában találták meg reggel, mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A százados tájékoztatása szerint a helyszíni vizsgálat adatai idegenkezűségre utalnak, ezért az ügyben a nyíregyházi kapitányság és a megyei főkapitányság forrónyomos csoportja kezdte meg az adatgyűjtést. Mivel Rakamaz elég sokszor szerepel a bűnügyi hírekben a helyi és környékbeli cigány lakosság ténykedései miatt, és általában a cigánybűnözés egyik jellemzője az idős nénik megtámadása, így biztosan állítható, hogy ezúttal is ők végeztek szegény nénivel.
246. 2011. február 16. Saját otthonában agyonvertek egy tiszaföldvári férfit, a gyilkosokat néhány óra alatt elfogták – közölte a rendőrség szerdán.
A 69 esztendős tiszaföldvári férfi holttestére saját háza udvarán talált rá kedd délelőtt egy barátja, aki azonnal értesítette a rendőrséget – tájékoztatott Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
247. 2011. február 17. Vasárnap este eszméletlen állapotban találtak rá szülei a szolnoki Sípos Orbán Szakképző Iskola egyik tanárára annak lakásában. A fiatal szakoktatón külsérelmi nyomok voltak láthatóak. A tanárt azonnal a Hetényi Géza Megyei Kórházba szállították a mentők. Napokig az intenzív osztályon ápolták, egyes meg nem erősített információk szerint, mélyaltatásban tartották. Sajnos nincs kihallgatható állapotban, így bővebb felvilágosítást sem tudunk adni az ügyről  Egyelőre közigazgatási eljárás keretében vizsgáljuk az esetet, az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások zajlanak, az információk ellenőrzését végezzük.
248. 2011. február 18. Valószínűleg bűncselekmény áldozata lett az a 17 éves fiatalember, akinek a holttestét csütörtökön találták meg a X. kerületi Ihász utca egyik lakóházában - jelentette be Sagyibó Melinda, a BRFK szóvivője. az MTI-vel. A Független Hírügynökség úgy tudja, a fiúval több késszúrással végeztek. (Valószinűleg izlandi turisták voltak.)
249. 2011. február 20. A gyanú szerint gyilkosság áldozata lett egy idős férfi Dombóváron, akinek holttestét otthonában találták meg - közölte a rendőrség vasárnap. Mártonné Kasler Sarolta, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) sajtóügyeletese elmondta: a 80 évesnél idősebb férfi haláláról szombaton érkezett a bejelentés. A helyszínelés jelenleg is tart, ezért a rendőrség a részletekről hétfőre ígért tájékoztatást. „Mint megírtuk, a köztiszteletben álló idős férfit, a fia találta meg vérbe fagyva vasárnap délután. Agyonverték … Mint az Ügyvédi Kamara képviselője, dr. Kutas Péter jelen volt a helyszínelésen.  Borzalmas látvány tárult a szeme elé, s mint mondta el sem tudta képzelni, mi hozhatta ki ennyire a sodrából a támadót.” Apropó, megcsonkítás! A rakamazi, természetesen cigány elkövetőjű gyilkosság kapcsán kaptuk a köv. információt: a cigányok kiszúrták idős áldozatuk szemét, és levágták az ujját, hogy le tudják húzni róla a gyűrűt. Hadd tegyük hozzá, hogy a szemkiszúrást cigányaink előszeretettel végzik gyilkosságaiknál (egy példa a sokból). Rendkívül primitív babonáik azt tartják, hogy ha kiszúrják áldozatuk szemét, akkor az, a túlvilágról, nem lesz képes a rendőröknek megmondani, ki gyilkolta meg őket. A megcsonkolásról, végtagok és/vagy azokról az élő hús levágásáról (pl. Dopeman nagypapája) nem is beszélve.
250. 2011. február 23. Többször mellkason és nyakon szúrt támadója egy társaságával hazafelé tartó fiatalembert Dunaújvárosban. A támadót a rendőrök még keresik.
251. 2011. március 22. Borsodnádasdon egy börtönviselt cigánybűnöző leszúrta a boltost, mert az nem hagyta, hogy ingyen elvigye az élelmiszereket.
A barikad.hu információi szerint pénteken, a dél körüli órákban ezelőtt egy többszörösen büntetett előéletű cigánybűnöző betért egy borsodnádasdi kisboltba. A kosárba pakolta mindazon élelmiszereket, amire szüksége volt, majd a pulthoz érve közölte a bolt magyar tulajdonosával, hogy mivel nincs nála pénz, nem fizet, csak elviszi a dolgokat. A boltos persze ezt nem akarta megengedni. A cigánybűnöző kést rántott és megszúrta a fiatalembert. A kés a szíve alatt két centiméterrel szúródott belé. A cigánybűnöző ezt követően még ki is rabolta a boltost, elvitte a pénztárcáját.
Helyi informátorunk a barikad.hu-nak elmondta, hogy a magyar fiatalembert mentőhelikopterrel szállították a miskolci kórházba, állapota életveszélyes. A cigánybűnözőt a rendőrök elfogták és előállították.
252. 2011. március 25 . A rendőrség elhallgatja, mi megmutatjuk – A brutális Hejőszalontai gyilkosság helyszíne. A barikádTV a tegnapi napon Hejőszalontán járt, ahol pár nappal ezelőtt brutális kegyetlenséggel három cigánybűnöző kivégzett egy középkorú magyar nőt. A forgatás végén az áldozat egyik hozzátartozója megengedte nekünk, hogy a bűncselekmény érintetlenül hagyott helyszínére bemenjünk. Abba a lakásban, ahol az asszony hosszas haláltusáját vívta. A sokkoló videót délután megtekinthetik a barikad.hu-n.
253. 2011. március 29. A rendőrség őrizetbe vette azt a fiatalembert, aki keddre virradó hajnalban olyan súlyosan bántalmazta egy magyarbánhegyesi presszó pultosát, hogy az belehalt sérüléseibe. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 23 éves pitvarosi fiatalember, hogy pénzt szerezzen, olyan súlyosan bántalmazta egy magyarbánhegyesi presszó pultosát, hogy a 49 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. A rendőrség őrizetbe vette a fiatal férfit, ellene nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt folytat eljárást.
254. 2011. április 4. Mély megdöbbenéssel és felháborodással tudatom Önökkel, hogy a Jobbik Hejőszalontán megtartott "Demonstráció a cigányterror ellen" c. rendezvényén felszólaló egyik helyi asszonyt (a meggyilkolt hejőszalontai néni barátnőjét) a mai napon cigánybűnözők brutális kegyetlenséggel megverték otthonában. A Jobbik álláspontja szerint ezért a bűncselekményért azok az álszent, neoliberális jogvédők a felelősek, akik rendkívül aljas módon a helyi cigányokat nem csak etetni és itatni, hanem a békés magyar lakosok ellen uszítani érkeztek Budapestről Hejőszalontára.
255. Több késszúrással megöltek egy idős férfit Kesztölcön; a rendőrség elfogta az elkövetőt, aki részletes beismerő vallomást tett. A gyilkosság március 17-én történt, a rendőrség azonban az elkövető kézre kerítése érdekében korábban nem adott hírt a bűncselekményről. A tettes az ország másik végéből érkezett, üzleti kapcsolatban állt az áldozattal. Ez a história meg a zsarumese kategóriájába tartozik. A rendőrök azért nem daloltak, mert úgy gondolták: hátha az az elkövető, és a tüntetésen időszakban csak olaj lett volna az eseményekre egy ilyen hír.
256. 2011. április 21. Holtan találtak rá még szerdán este egy idős házaspárra Szikszón: a 83 éves férfi és 79 éves felesége halálát idegenkezűség okozta. Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szűkszavú közleményben tudatta, hogy nagy erőkkel indítottak nyomozást több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt, de a felderítés érdekében további részleteket egyelőre nem kívánnak közölni.
257. 2011. április 22. 12:50 Gyorshír: megint brutálisan meggyilkoltak egy idős magyart. Rablógyilkosság történt Kiskorpádon. A 75 év körüli férfit az udvaron leütötték, az asszonyt bent a házban brutálisan megverték. A háziorvos már csak a halál beálltát tudta az idős férfinél megállapítani. Párját, eszméletlen állapotban a mentők kórházba szállították. A jogvédők meg a cigánybűnözőkkel szórakozgatnak.
258. Egyértelmű, hogy megölték azt az idős asszonyt, akinek holttestét vasárnap találták meg egy IX. kerületi társasházban. A rendőrség emberölés miatt indított eljárást és nyomozást. Egy idős asszony holttestét találták meg a IX. kerületi Ernő utca egy társasházában. A helyszíni szemle és az elsődleges orvosi vélemény alapján egyértelműen megállapítható, hogy az idős asszony bűncselekmény áldozata lett - közölte a budapesti Rendőr-főkapitányság.
259. 2011. április 27. Vascsövekkel, karókkal - 80 cigány támadt 4 magyarra Gyöngyöspatán
260. 2011. május 1. Megkínoztak, megöltek és kiraboltak egy 90 éves asszonyt a korcsok Hogy honnan tudjuk, milyen származásúak az alábbi hír gyilkosai? Nem, nem csak a jellemző elkövetési módból (megkínzás, kifejezetten idős, női áldozat stb.). A TV2 kapcsolódó videója (legalul) mindent egyértelműsít: igen, mind a „férj”, mind a „feleség”, cigány. Két jellemző képkocka (mindkettőnél a bőr-, a nőnél a hajszínt is figyeljük meg!) Elfogták azt a házaspárt, akik a gyanú szerint  brutálisan megöltek, majd kiraboltak egy nőt Budapesten, még tavaly tavasszal. A házaspár egyelőre tagad. Az asszony, akit megkínoztak és megöltek, 90 éves volt.
261. 2011. május 1. Megtámadták az Országos Mentőszolgálat egyik esetkocsiját Cegléden vasárnap kora este, közölte Győrfi Pál, a szervezet szóvivője. Fél hatkor riasztották a mentőket egy ceglédi lakáshoz, rosszulléthez. A mentők öt percen belül ki is értek, de munkatársaik a szóvivő szerint nem tudtak kiszállni a kocsiból, mert a háznál találkoztak egy körülbelül 15-20 fős társasággal, amelynek tagjai odarohantak a kocsihoz, szidalmazták a benne ülőket, majd egy férfi ütni-verni kezdte a járművet
262. 2011. május 1. A Pest megyei Dabas-Szőlő településen két cigány – szokás szerint hat társával együtt - tért vissza abba a kocsmába, ahol renitens viselkedésüknek köszönhetően korábban nem szolgálták ki őket. A horda tagjai – a Kuruc.info információi szerint – botokkal felfegyverkezve próbáltak ismét meglincselni néhány magyart. A közelben tartózkodó SzJPE három polgárőre a helyszínre sietett, hogy segítséget nyújtson az életveszélyes helyzetbe került kocsmárosnak. Az egyik polgárőr a verekedés során súlyosabb sérüléseket szenvedett.
263. Kiraboltak egy százéves nőt szerdán hajnalban Kaposvár belvárosában. A támadó betörte a lakás ajtaját, bántalmazta, fojtogatta áldozatát. Addig kínozta, míg meg nem szerezte a szerencsétlen asszony pénzét. Az idős hölgyet súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
264. 2011. május 5. Ugyanis amíg a rendőrök a polgárőrök feljelentésével voltak elfoglalva, addig a cigányok meggyilkoltak egy negyvenéves férfit a nála lévő borért és cigarettáért Hajdúhadház és Bocskaikert között fekvő Rákóczi kerten. A férfit annyira súlyosan bántalmazták tegnap, hogy mára belehalt sérüléseibe. A rendőrség kinek az oldalán áll?
265. 2011. május 9. Bács-Kiskun megyében, Solton újabb gyilkosság történt. Egy idős asszonyt vertek agyon a házában a rendőrség jelenleg is helyszínel a településen. A szomszédok arra lettek figyelmesek, hogy a hölgy három napja nem mutatkozik háza környékén, ezt követően találták meg a meggyilkolt nőt. Solthoz közel múlt hónapban Dunaegyházán történt hasonló bestialitással elkövetett bűncselekmény. Cigányok támadtak egy idős embert, akit később kórházba szállítottak, ám másnap sérülései súlyossága miatt életét vesztette.

266. 2011. június 6. Csoportosan támadták meg, majd meg is késeltek egy fiatalt az egyik szombathelyi szórakozóhelyen.

267. 2011. június 26. 830 forintot és egy konyhai kézi mixert tulajdonított el 86 éves áldozatától a mindössze 21 éves kisbéri cigány vadállat. A bűnöző csaknem megfojtotta az idős matrónát.

268. 2011. június 26. Véresre vertek saját lakásukban hétfő éjjel egy 60 éves nőt és 51 éves élettársát Kecskeméten, a Fecske utcából nyíló, de a Bem utcára számozott házban. Nagy valószínűséggel rablótámadás történt, noha reggel még „csupán” életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoztak az ügyben.
 
269. 2011. június 30. Kegyetlenül, egy autó féktárcsájával verte agyon a két cigány testvér a soltvadkerti gazdát. A 24 éves F. Antal próbálta rábeszélni 20 éves öccsét, Tamást a gyilkosságra, de a fiú húzódozott. A fivér ekkor elhúzta előtte a mézesmadzagot: neki ígérte az áldozat Volkswagen Golfját. Késő este indultak el a Dózsa György úti háza felé a gyilkosok.

270. 2011. július 2. Egy 15 és egy 17 éves kecskeméti fiút vettek őrizetbe a rendőrök Kecskeméten, miután hajnalban megvertek, majd kiraboltak egy kerékpáros férfit.

271. 2011. július 3. Szolnokon a cigányok engedély nélkül lopják a területen maradt szénát, aminek hatására odament a tanyájukhoz és felelősségre vonta őket a magyar tulajdonos, hogy ugyan mit képzelnek és mi keresnivalójuk volt a területen. A cigányok persze össze-vissza magyarázkodtak és okoskodtak, végül még nekik állt feljebb. Az előző napi jótevőjükre pedig az egyik cigánybűnöző teljesen váratlanul és brutálisan vasvillával, nem lábra, hanem fejre célzott erőteljes szúrással támadt rá. A vasvilla három helyen belehatolt az áldozat arcába, egy fogát is kiverte és az orvosi látlelet szerint igen kevésen, csak pár cm-en múlt, hogy nem a szemébe ment a villa, illetve nem ért létfontosságú szervet, ütőeret. A sérültet mentő szállította kórházba, ahol a kezelést követően az életerős fiatalember el tudta hagyni a kórházat. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, a tetteseket elfogták, de előállítás után jellemző módon kiengedték őket, emberölési kísérlet miatti őrizetbe vétel, illetve előzetes letartóztatás helyett. A gyanúsítás tárgya függ majd a hivatalos orvosi szakvéleménytől : emberölési kísérletből így lehet esetleg 8 napon belül gyógyuló könnyű testi sértés és garázdaság, illetve több év végrehajtandó szigorított fegyház helyett pár hónap fogház, az is felfüggesztve.

272. 2011. augusztus 30. A legutóbbi, cigányok által elkövetett gyilkosság Nyíradonyban történt. Fényes nappal egy cigány származású férfi bement egy 87 éves néni házába, míg egy másik őrt állt a kapuban. A bent lévő cigány addig fojtogatta és ütötte az idős hölgyet, amíg az el nem ájult. Az elkövető, amikor úgy vélte, hogy áldozata már meghalt, elkezdte összeszedni a házban fellelhető értékeket, majd megerőszakolta a nénit és távozott. Ebben az esetben a rendőrség félórán belül elfogta a tettest. Sajnálatos, hogy a média nem adott hírt erről az esetről sem.

273. 2011. augusztus 30. Lakhelyemen (Nyíregyháza- Császárszállás) tegnap reggel 7 órakor az egyik utcában lévő családi házhoz betört két roma származású fiatal egyed!
Megvárták, amíg a családfő és a fia elmegy dolgozni, majd betörtek és az ott lévő 55 év körüli asszonyt megkötözték és összeverték! Sajnos, mivel a munkám más helyre szólít, ezért csak olyan információkat tudok, hogy az egyik romát (Kuruc.info: ne romázzunk, ha lehet... cigó, cigány, patkány, tetves, ork, korcs, géntemető, kannibál, finn, svéd, norvég stb.) elfogták, a másik elmenekült. Az asszonyt pedig orrtöréssel vitték kórházba. /r/35/44786/

274. 2011. augusztus 30. Hétfő este érkezett a bejelentés, hogy Gerendás és Csorvás között, az út melletti füves területen holttestet találtak. A rendőrök hamarosan elfogtak és őrizetbe vettek egy 23 éves csorvási fiatalembert,(cigányt) aki kihallgatásán elismerte, hogy megölte a nőt – ismertette Vargáné Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, aki későbbre ígért részletesebb tájékoztatást az ügyről. A rendőrség javasolja a gyanúsított előzetes letartóztatását. Az áldozat egy három gyermekes magyar anya.

275. 2011. szeptember 1. Az egyik miskolci lépcsőházban csütörtök reggel egy holttestet találtak. Az elvégzett szemle adatai alapján az idős nő bűncselekmény áldozata lett - mondta Gaskó Bertalan, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Na kik voltak? Költői kérdés volt.

276. 2011. szeptember 8. Kedden éjjel rontottak rá az idős házaspárra a csuklyás rablók. Az ágyukból kirángatott idős embereket az ajtó befeszítéséhez használt varúddal kezdték ütni, s a pénzüket követelték. Végül a támadók felforgatták a lakást, s az ágyban megtalált pénzzel távoztak. A 80 éves asszony és 78 éves férje is súlyos sérüléseket szenvedett a támadás során. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben, a rablókat keresik.
277. 2011. szeptember 16. Hosszúpályiban egy nyugdíjával hazafelel tartó idős emberre támadt egy cigány. Kifosztotta, majd elmenekült. A támadót előállították. A településen sűrűsödnek a cigányok támadásai.
278. 2011. szeptember 29. A baranyai Regenyén N. Sándor és I. Veronika egy vas pajszerrel verte agyon a nőt, akitől egy üveg bort akart megszerezni. Ezután dobta K. Piroska holtestét a háza melletti ciszternába, ahol két hónap után a napokban találták meg falubeliek. Az asszonyt öt gyereke és rokonai is keresték.
279. 2011. szeptember 29. Gereblyével vert fejbe és rugdosott meg két 13 éves „fiú” egy 81 éves nőt saját otthonában a Hajdú-Bihar megyei Nádudvaron.
280. 2011. október Holtan találták kiskundorozsmai lakásán vasárnap reggel azt az idős nőt, akinek halálát bántalmazás okozhatta.Hozzátartozója talált rá egy idős nőre, vasárnap reggel, kiskundorozsmai lakásán. Az elsődleges orvosi szakvélemény szerint a 77 éves asszony halált bántalmazás okozta. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit.
281. 2011. december 28. Bócsán egy 13 és egy 17 éves drogos cigánybűnöző, a nevelő tanárt lapáttal életveszélyesen megsebesítették. Utána Budapestre menekültek a gépkocsijával. A tanárt a kiskunhalasi kórházban megműtötték. Kezelőorvosai reménykednek abban, hogy rövidesen visszanyeri a látását.
2012. év
282. 2012. január 2. Emberölés gyanúja miatt rendeltek el nyomozást egy bakonycsernyei idős nő halála ügyében. A 86 éves nőt vasárnap este holtan találták a lakásában. Navajonkikvoltak?
283. 2012. január 17. Elfogott a rendőrség négy férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy az otthonában támadtak rá egy idős nőre Kesznyétenben. A 82 éves asszony a bántalmazás következtében életveszélyesen megsérült - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
284. 2012. február 2. B. Leventére (12) és B. Annára két férfi támadt rá Attila úti lakásukban. Késsel összeszurkálták a fejüket, miután nem találtak elég értéket a lakásban. A védtelen családot feltehetően figyelték, hiszen tudták, csak ketten tartózkodnak a lakásban. A rablótámadás után a kegyetlen férfiak elmenekültek.
285. 2012. február 14. A vádirat szerint a 75 éves ágasegyházi sértett és a vádlott korábbi munkakapcsolat révén ismerték egymást. A sértett február 14-én tanyájánál tűzifát akart vágni, K. József vádlott szintén fát vágni indult. Találkoztak, és szóváltás után a vádlott a nála lévő baltával többször a sértett fejére sújtott, ennek következtében az összerogyott és elveszítette az eszméletét.A vádlott magához vette az idős ember láncfűrészét, majd beült a sértett autójába, Fülöpházára utazott, és a kocsmában eladta a láncfűrészt.
286. 2012. február 20. Cegléden egy Törteli úti családi házban két idős személyt (valószínűleg egy idős házaspárt) holtan találtak . Az eset körülményei egyelőre még tisztázatlanok, az ügyben a rendőrség vizsgálódik.
287. 2012. április 5. Otthonában raboltak ki a cigányok egy 83 éves tiszafüredi asszonyt még vasárnap este, de nem örülhettek sokáig a zsákmányuknak.
288. 2012. április 8. Berzéken két cigánybűnöző összeszólalkozott az ott békésen söröző helyi magyar 46 éves férfival. Ezt követően távoztak, majd (jó cigány szokás szerint, többen egy ellen) többen, botokkal visszatérve, olyan súlyosan bántalmazták a férfit, hogy áldozatuk életét vesztette. Az ügyben emberölés miatt indult eljárás.
289. 2012. május 4. A tragikus eset április 28-áról 29-ére virradóra történt, amikor az áldozat hazafelé, Tomajmonostorára tartva egy 8 fős, fiatalokból álló csoporttal találkozott, akik az út másik oldaláról átkiáltottak neki, hogy megkérdezzék, mennyi az idő. Az elkövetőket a válasz - „Éjfél elmúlt már, menjünk hazafelé, gyerekek” - annyira felbőszítette, hogy gondolkodás nélkül hátulról leütötték, majd a földön fekvő férfit teljes erőből rugdosni kezdték. Ketten verték, hatan feltehetően figyelték az esetet. Később az is kiderült, hogy a történteknek rajtuk kívül más szemtanúja is volt, aki nem hívta a rendőrséget, hanem titokban tartotta a látottakat. Nem elég ez a sátáni tett, a felismerhetetlenségig összevert áldozatot le is vetkőztették, elvették a mobiltelefonját, illetve a lakáskulcsát, majd az újszentgyörgyi temető árkába hajították s magára hagyták a félholtra vert férfit. Őt nem sokkal az eset után megtalálták a rendőrök, akik értesítették a mentőket. A kiérkező mentősök megállapították az agyhalál beálltát, majd kórházba vitték, ahol május 3-án hunyt el.
290. 2012. május 9. Böhönye Két 40 év körüli cigánybűnöző tört be a 80 éves nénihez. Az ajtó előtt lévő szúnyoghálót késsel felvágták, betörték az ablakot, majd az ajtóban hagyott kulccsal kinyitották az ajtót. Az idős nő torkához kést szorítottak, majd megerőszakolták. A néni attól félt, hogy elvágják a torkát, így nem ellenkezett. A két betörő 700 forintot rabolt el az asszonytól. Miután a rablók elmenekültek, az idős nő a szomszédjához ment át segítséget kérni.
291. 2012. május 15. Kiraboltak otthonában egy idős nőt Szenyéren. Hétfőre virradó éjjel két álarcos az ablakon át jutott be a házba, megkötözték és késsel megfenyegették a 90 éves asszonyt, majd az ott talált pénzzel és mobiltelefonnal elmenekültek.
292. 2012. június 14. Budapest Óbudán a III., Laborc köznél található fás, bokros területen egy férfi holttestet találtak. Az elvégzett helyszíni szemle és az elsődleges orvosszakértői vélemény megállapította az idegenkezűséget, az 51 éves férfi bűncselekmény áldozata lett. A szálak M. Cs.-hez (27), V. A.-hoz (33), valamint egy nőhöz, Sz. I.-hez (21) vezettek. Kiderült, hogy ők perverz játékokat játszottak hajléktalantársukkal (akit ezek szerint nem kell sajnálni), gyertyákat dugtak a végbelébe, emiatt sérült meg a férfi.
293. 2012. július A pécsi Bándy Kata 25 éves rendőrségi pszichológusnőt 2012. július 7-ről 8-ra, szombatról vasárnapra virradó éjjel egy helyi szórakozóhelyről hazafelé tartva megfojtották, halála előtt bántalmazták.
294. 2012. Augusztus elején 40-50 cigány támadt rá egy kocsmában tartózkodó magyarokra. A konfliktus forrása az volt, hogy az erősen ittas férfiakat nem engedték be a sörözőbe. A cigányok mintegy negyvenfős csoportja ezután téglákkal, és üvegdarabokkal dobálózva szabályosan "ostrom alá vette" a vendéglátóhelyet. Öt férfit súlyosan bántalmaztak, egyiküket – aki önkéntes polgárőrként tevékenykedik – téglával is fejbe dobták, őt mentő vitte el a helyszínről. Mire a rendőrök kiérkeztek, a banda már szétoszlott. Az egyenruhások megpróbálták előállítani a vallomások alapján a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket, akik azonban nem tartózkodtak otthon.
295. 2012. Augusztus közepén két cigány, egy 17 éves fiú és egy 15 éves lány támadt rá Hosszúpályiban, egy magyar fiatalra. Megállították a kerékpározó fiút, és pénzt követelt tőle. Miután veréssel fenyegették, a magyar srác átadott száz forintot nekik, majd továbbhaladt. A cigányfiú ezt követően kővel kezdet el dobálni, majd utána futott és egy kis méretű késsel megvágta. A megtámadott fiú biciklivel menekült, közben mobiltelefonjáról hívta a rendőrséget. Egy kerítésen bemászott, ám támadója megtalálta, és meglátta a kezében a telefont. A cigány minderre: “Rendőrt hívtál? Akkor most rögtön megöllek!” kijelentéssel reagált. Ám észrevette, hogy a háznak, ahova a magyar fiú bemenekült, a tulajdonosa az udvaron van, így a cigány elfutott.
296. 2012. szeptember 20. Van egy kis pénzkereseti lehetőség. El kellene menni egy paraszthoz és megölni! – mondta az előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettével vádolt, soltvadkerti F. Tamásnak tavaly nyáron a bátyja. Ezután felkerekedtek a testvérek és egy féktárcsával szétverték soltvadkerti áldozatuk fejét.
297. Vasárnap kora reggel érkezett a bejelentés, hogy Hajdúszováton, az Ady Endre utcán, az árokban férfiholttestet találtak. A rendőrök megállapították: az elhunyt egy 58 éves helyi férfi, akit olyan súlyosan bántalmaztak, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.
298. 2012. szeptember 14. A sértett - aki értesüléseink szerint magas beosztású tűzoltó tiszt Pest megyében - a kislányát látogatta meg egy kórházban, és éppen hazafelé tartott, amikor közúti konfliktusba keveredett. Egy szabálytalanul, köz- és vagyonbiztonságot veszélyeztetve közlekedő autóra dudált rá, amelyben három cigány férfi ült. Ezt követően a cigány elkövetők leszorították, majd megállásra kényszerítették a férfit, akit kirángattak a kocsijából és összevertek.
299. 2012. szeptember 24. Nemcsak erős altatóval, hanem növényvédő szerrel is mérgeztek azok a nőstény cigány sorozatrablók, akik főként szexet ígérve cserkésztek be idős embereket. A bandának legalább három halálos áldozata van, köztük egy kocsmáros is, akinek italába egyikőjük növényvédő szert öntött. A férfi kínhalált halt, majd utána kifosztották.
300. 2012. szeptember 24. Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben való közreműködéssel vádolja a Zala Megyei Főügyészség azt az öt, jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő embert, aki tavaly Bánokszentgyörgyön az utcán agyonverte egy falubelijét, amiért az kerékpárlopással gyanúsította meg őket.
301. 2012. szeptember 25. Nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsít a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) egy bajai nőt - adta hírül a police.hu. az elkövetők származásának titkolásával. A rendőrség alapos gyanúja szerint a 26 éves bajai nő, K. Brigitta, és társa, a 29 éves budapesti H. Dávid még tavaly november 9-én ölt meg egy idős asszonyt annak fővárosi lakásában. A 86 éves nő gyilkosai egy pár arany fülbevalót és egy arany nyakláncot vittek el az áldozat lakásából. A rendőrség az ügyben hemogenetikai, valamint igazságügyi orvosszakértőt rendelt ki.
302. A rendelkezésre álló információk szerint az egyik ózdi szórakozóhelyen vasárnapra virradó éjszaka verekedés történt. A diszkóban két férfi folyamatosan provokált egy fiatal párost, akiknek állandóan a közelükben tartózkodtak, szándékosan lökdösték őket. Majd ezt követően a 30 éves járdánházi férfi, minden előzetes szóváltás nélkül a nála lévő sörösüveggel fejen vágta a 16 éves szintén járdánházi fiút, aki a földre esett. A bántalmazó többször is ütött az időközben széttört palackkal.
303. Holtan találtak egy 61 éves férfit szerdán Debrecenben, halálát súlyos bántalmazás okozta. A férfit az tulajdonában álló Vámospércsi úti telephely gazdasági épületében találták meg. A helyszíni szemlén elvégzett első orvosi vizsgálat adatai alapján a férfi halálát bántalmazás okozta
304. A rendelkezésre álló adatok szerint 2012. október 14-re virradóra Harsány községben több, fiatalokból álló társaság is szórakozott, akik közel azonos időben tartottak hazafelé. Ennek során egy helyi 20 éves fiatalember összeszólalkozott egy kisebb csoporttal. A vita hevében egyikük, H. Patrik a késével olyan súlyos sérüléseket okozott a sértettnek, hogy a fiatal a kórházba szállítása közben életét vesztette.
305. 2012. október 13. Kegyetlen bűntény történt szombatról vasárnapra virradó éjszaka Kisnánán: egy idős magyar nénit brutális kegyetlenséggel meggyilkoltak pár ezer forintért.
306. 2012. okt. 17. Holtan találtak egy 66 éves nőt és 44 éves lányát szerda délután Táton, a családi házukban; az elsődleges adatok szerint a két nő halálát idegenkezűség okozta - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
307. 2012. október 15. Vasárnap megtámadtak egy idős nénit cigányok Kerecsenden. "Én már arra értem ki, hogy tiszta vér minden, az idős nénit akkor már kórházba vitték. Az egész feje össze volt törve és a karját is eltörték. Állítólag aranyat vittek el és meg is fenyegették a nénit" - mondta Molnár Attila kerecsendi mezőőr.
308. 2012. október 17. Több életveszélyes fenyegetést kapott a cigányoktól Rába Kálmán, a Vas megyei Közgyűlés tagja. Kőszeg már nem a béke szigete, néhány hete egy önkormányzati képviselő fején szétvertek egy gitárt.
309. Mórahalom 2012. október 23. Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a két román cigányt, akik meggyilkoltak és kiraboltak egy idős mórahalmi férfit vasárnap este. Egy harmadik szintén román férfit, mint felbujtót hallgattak ki és vettek őrizetbe.
310. Miskolc-Avasi lakótelep. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője Dobi Tamás elmondta: az őrizetbe vett 19 és 21 éves miskolci lakos idén március 23-án támadt rá egy 55 éves férfira az avasi temetőnél, és minden motiváció nélkül verték csaknem halálra a sértettet.
311. 2012. október Három ittas cigány fiatal bódult állapotban a kora esti órákban megtámadott egy buszsofőrt, aki a gépjárművében várakozott az indulásra. A fiatal sofőr segítségére siető, 50-es éveinek közepén járó hajléktalan férfit is megverték, aki súlyos sérüléseket szenvedett, olyannyira, hogy koponyasérülésébe hétfőn este bele is halt.
312. 2012. november 3. Előre kitervelt, brutális gyilkosság áldozata lett a hétfőn Kaposváron eltűnt 11 éves felsőmocsoládi fiú, nevelőapjának élettársát és két hajléktalant vettek őrizetbe az üggyel kapcsolatban - közölte a Somogy megyei rendőrfőkapitány szombaton sajtótájékoztatón. A rendőrség a bűncselekmény elkövetésével jelenleg három embert gyanúsít, a 47 éves P. Erika kaposvári lakost, valamint az 57 éves B. József és a 41 éves K. József hajléktalanokat. Mindhárman bűnügyi őrizetben vannak, a rendőrség kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat.
313. Az idős hölgynek átvágták a torkát. Az áldozat ismerősi körének feltérképezése közben került képbe M. Edina: a 18 éves lány fogadott nagymamájaként tekintett a nénire. A IV. kerületi Szegfű utcában este 9 óra körül találták meg az idős hölgy holttestét. A helyszínelés során egyértelművé vált, hogy gyilkosság áldozata lett. Ráadásul a lakást feldúlták, és több értéktárgy, valamint készpénz is eltűnt – tájékoztatta lapunkat az ORFK sajtóügyelete. Kiderült: ő és két társa, a 21 éves N. Tünde Mária és barátja, a 32 éves S. Roland végzett a nénivel, majd kirabolták. A férfi egyébként a gyilkosság előtt két nappal szabadult a börtönből, és mindenáron pénzt akart szerezni. A zsákmányból egyébként egy Mercedest vettek, és azzal furikáztak az országban. S. Rolandot és N. Tünde Máriát a fővárosban vették őrizetbe egy közterületen.
314. 2012. november 25. Súlyosan megsebesített egy férfit két cigány a budapesti Árpád utca egyik társasházának a lépcsőházában, a támadókat a XXI. kerületi rendőrkapitányság járőrei húsz percen belül elfogták. A cigányok dulakodás közben a házban lakó sértettet a nyakán és a karján is megsebesítették, majd megszerezték a mobiltelefonját és elmenekültek a helyszínről. A mentőszolgálat munkatársai a súlyosan megsérült férfit kórházba vitték. A járőrök az egyik, 33 éves támadót menekülés közben, annak 32 éves társát a helyszín közelében fogták el. A két cigányt rablás gyanújával előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A teljes igazság sajnos nem került a média látókörébe, talán azért, mert nem érdekelte őket, vagy egészen másért. A Kuruc.info forrása így foglalta össze a történteket: a fiút egy volt osztálytársa kaputelefonon hívta, hogy szeretne felmenni hozzá. Ő beengedte, és kiment elé a folyosóra, mert még egy biztonsági rácsot is ki kellett nyitnia. A volt osztálytárs helyett kettő cigány jött fel a liften, akik azt akarták, hogy engedje be őket a szülei lakásába. A cigányok azt az infót kapták, hogy tele vannak drága műszaki berendezésekkel. Miután a srác nem engedelmeskedett, összerugdalták és a náluk levő 30 centis késsel összeszurkálták, többek közt a torkán is. Miközben ezt a tevékenységet végezték, egymástól kérték el a kést "most én szúrok!" - felkiáltásokkal. Miután egy ott lakó megzavarta őket, elmenekültek. A további részletek is megdöbbentőek. A kórházban, ahová bevitték a fiút az életveszélyes sérülésekkel, megjelent két cigány asszony, akik arra akarták rávenni a fiú édesanyját - aki rettegve várta fia állapotáról a híreket -, hogy ne tegyenek a tettesekre terhelő vallomást, mert "szegények" nem tudnak majd eljárni rabolni, és ezért nem tudnak majd megélni. Az informátor szerint, miután ez nem segített, este megjelent a "kiccsalád" és közrefogta szerencsétlen asszonyt, és csak a fiú ott tartózkodó barátai bírták kiszabadítani, illetve ők hívták a rendőrséget is. De még ezzel sincs vége a már eddig is vérlázító történetnek: a rendőrség a megszurkált fiúnál és édesanyjánál tartott házkutatást, mert a cigánybűnőzök azt vallották, hogy kábítószert rejtegetnek. Természetesen semmit sem találtak, pedig mindent felforgattak és a lehető legdurvább módon viselkedtek az áldozatokkal - persze a támadók addigra már otthon voltak, mert vádalkut kötöttek velük. Igaz, a vádalku nem működött, de a hazugságaikat bevette a mélyen tisztelt csepeli rendőrség.
315. 2012. november 26. A csurgói közösségi ház előtt négyen támadtak egy somogyudvarhelyi fiatalemberre vasárnap egy szóváltást követően. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az áldozat vérző orral, egy barátjának segítségével tudott csak elmenekülni a további ütlegelés és rugdosás elől. A négy kötekedő azonban követte őket, s a barátja segítségére siető fiatalt szintén megverték és összerugdosták.
316. 2012. november 27. A Pest megyei egyenruhások azért jelentek meg az albertirsai háznál, hogy elővezessenek egy 30 éves férfit, akit bírósági tárgyalásra akartak vinni.De csak vitték volna, emberük nem hagyta magát, bezárkózott az otthonába, és fenyegetőzött mindennel, amivel csak tudott. Azt mondta, áramot vezet az ajtóba és az ablakokba, aki pedig ennek ellenére bemerészel menni érte, azt baltával fogadja majd. Eközben mindvégig vele volt az édesanyja. A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint tekintettel arra, hogy a férfi korábban egy postahivatalt is robbantással fenyegetett, terrorelhárítókat hívtak segítségül. Így is lett, TEK-esek érkeztek. Először megpróbálták jobb belátásra téríteni az anyát és a fiát, de hiába próbálkoztak. Amikor bementek a házba, az asszony baltával és vegyszerekkel „felfegyverkezve” várta őket. Fertőtlenítőt locsolt rájuk, a veszélyes eszközt pedig egyenesen feléjük hajította. Csak a pajzsuknak köszönhető, hogy nem sérültek meg.Végül némi ellenállás után megbilincselték a feldühödött nőt, majd megkeresték a fiát is, akire a szekrénysor mögé rejtőzve találtak rá. Az eset kapcsán a Terrorelhárítási Központ az ügyészséghez fordul, hivatalos személy elleni erőszak miatt tesznek feljelentést.
317. 2012. november 27. Mint hírportálunk beszámolt róla, kedden este cigány bűnözők kívántak elégtételt venni a kerepesi HÉV-megállónál lévő Betyár Tanya elnevezésű kifőzde vendégein amiatt, hogy két lopni akaró cigány asszonyt kitessékeltek a vendéglátóipari egységből. A cigányok az első útjukba kerülő embert, egy székely fiatalembert brutálisan bántalmaztak, és figyelmeztették a tulajdonost, hogy szerda este rokonaikkal visszatérnek. Ez nem következett be, köszönhetően az eseményről tudomást szerező radikálisoknak, illetve a zsaruknak, akik első körben begyűjtöttek a brutális bántalmazók közül négy cigány bűnözőt, majd újabb két cigány támadó kezén kattant a bilincs. A cigány terror miatt a Pest megyei Rendőr Főkapitánysággal folyamatosan informális kapcsolatban lévő Bertha Szilvia jobbikos országgyűlési képviselő csütörtökön arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy előzetes letartóztatásba helyezték a cigány agresszorokat.
318. 2012. november 28. Nyolcvankét esztendős nénit fosztottak ki a munkában megfáradt cigánybűnözők Jánosházán. A nyugdíjas néni néhány percre támasztotta le kerékpárját, amelyet azonnal ki is fosztottak a hazánkat évtizedek óta velünk együtt építő kisebbségiek. A nyugdíjas néni táskájából ezer forint értékű élelmiszert (tej, kenyér) és egy pénztárcát csentek el. Az idő vasfoga által megviselt erszényben 19 ezer forint volt. A lopásról videofelvétel is készült, amely alapján hamar megkerültek a tettesek. A bűncselekményt egy tizenhét és egy tizennyolc éves cigány követte el.
319. 2012. november 28- hajnalban tört rá két cigány bűnöző egy szegedi házaspárra saját otthonában. A rablók késsel kezén és lábán megszúrták a férfit és megverték, majd a nőre támadtak, közben értékeiket követelték. A támadók végül némi készpénzzel, a nő arany nyakláncával és két mobiltelefonnal távoztak.
A házaspár könnyű sérüléseket szenvedett. A szegedi rendőrök még aznap, az esti órákban elfogták a két támadót, egy helyi kocsmában. A nyomozás során kiderült, hogy a 42 éves békéscsabai cigány bűnözőnek , és 16 éves szeghalmi cigány lotyónak volt egy harmadik cigány társa is, aki a rablás alatt a ház előtt őrködött. A 41 éves szegedi cigány férfit pár órával később szintén elfogták.
320. 2012. november 29. Csütörtökön kora este jelent meg a két támadó az idős asszony tanyáján. A 81 éves nő kezeit és lábait összekötözték, bekötötték a szemét, s betömték a száját. A támadók, akiknél kés volt, kitépték az asszony fülbevalóját, majd a házat átkutatva, elvettek 100 ezer forintot. A Kiskőrösi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indított nyomozást, a támadókat keresik.
321. 2012. december 3. Holtan találtak egy idős asszonyt hétfőn reggel a főváros VIII. kerületében, a Bauer Sándor utcában. A 62 éves asszony halálát idegenkezűség okozta, a helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van. A rendőrség elfogott két férfit, akiket a bűncselekménnyel gyanúsítanak, kihallgatásuk jelenleg is tart. Az ügyben emberölés miatt indult eljárás.
322. 2012. december 7. Egy kegyetlen cigány bűnbanda pár napja az éj leple alatt betört egy kistapolcai lakásba. Áldozatukat, egy idős magyar férfit megverték, megkínozták, és arra kényszerítettek, hogy adja át pénzét. A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek. Kiderült, rendszerint hatan "dolgoznak", egyik társuk mindössze tizennégy éves cigány bűnöző, egy másik pedig tizenöt éves cigány bűnöző.
323. 2012. december 7. Szíven szúrta vasárnap este egy péceli vegyesbolt tulajdonosát egy nő. Az 58 éves férfi a helyszínen meghalt, a gyilkosság okai egyelőre nem ismertek - közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI- vel. (Kik szoktak késsel járni vásárolni?)
324. 2012. december 10. Abaújban egy férfi késsel rontott rá háziorvosára, aki csak lélekjelenlétének és jó reflexeinek köszönhetően élte túl a támadást. A támadót a rendőrség őrizetbe vette - írta közleményben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. A hernádszentandrási férfi hétfőn délelőtt szakrendelői leleteivel tért vissza orvosi kontrollra az ináncsi rendelőbe. A férfi hívásra belépett a rendelőbe, papírjait átadta, majd az addig zsebében rejtegetett, több mint tíz centiméter pengehosszúságú kést előkapva rátámadt a doktorra. Az orvos saját lélekjelenlétének és védekezésének köszönhetően csak könnyebb nyaki sérüléseket szenvedett, a sértett ugyanis a támadó kezét még időben megragadta, és kivédte a további támadásokat. A támadót végül hosszas dulakodást követően az ápolók segítségével sikerült lefegyverezniük. A 36 éves támadó ellen közfeladatot ellátó személy ellen elkövetett emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. Őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.
325. 2012. december 22. Hétfőn délután támadt rá egy 47 éves konyári férfire két ember, Debrecenben. A rablók megverték áldozatukat, majd pénztárcáját, táskáját és cipőjét megszerezve elmenekültek a helyszínről. A megtámadott férfi könnyebben sérült. A rendőrség beazonosította a két támadót, egy 31 és egy 39 éves (CIGÁNY) férfit, felkutatásuk azonban még folyamatban van. Az ügyben rablás miatt folyik az eljárás.
326. 2012. szilveszter éjjelén a Csepel szigeten Szigethalmon a Zsigmond söröző és pizzéria mosdójában minden előzmény nélkül tört ki a verekedés, úgy éjjel fél kettő körül, amelyet a cigányok azzal provokáltak ki, hogy nem tudnak bemenni a mosdóba, mert ott éppen magyarok vannak. A mosdóban a két későbbi sértett magyar fiu Sávoly Gergő és Bozsányi R. Gergő, illetve S. Gergő leánytestvére tartózkodott éppen, amikor a cigányok be akartak menni. A magyar fiuk kérték, hogy legyenek 1 perc türelemmel, mire az ajtó bevágodott és azonnal elkezdték ütni a magyarokat a cigányok. A támadás közben büdös magyarok, öld meg a magyarokat, kiáltásokkal támadtak. Ekkor kezdődött a pofozkodás, amiben a sportolók jobbnak bizonyultak. Hamarosan előkerült több kés (persze a cigányok csak késsel tudnak szórakozni menni), mert kb. 40 féreg nem bírt 15 élsportoló kemény sráccal...Első kézből tudtam meg, hogy amíg a szórakozóhely emeletén a rend éber 25 kilós őre a magyarokat b@sztatta, kérdezgette, és vegzálta, köztük a barátom és egykori sporttársam lányát, az egyik áldozat nővérét és egy barátom babáját, akik a kedves barátom fiát látták el remegve a rendelkezésre álló eszközökkel, és üvöltött a barátom kedvese a rendőrrel, hogy hívjon erősítést, ez alatt szúrták úgy hasba a másik, MMA-bajnok srácot, hogy a máját és a beleit kellett műteni, és azóta is altatásban tartják! Hát ennyit a magyar bűnüldöző szervek korrekt munkájáról, hozzáértéséről, affinitásáról és kompetenciájáról. A szigetszentmiklósi kapitányság ismét kitett magáért szakszerű és a vétlen állampolgárokat védő intézkedési protokoll tekintetében. A rendőrök egy 17 éves fiatalt vettek őrizetbe, akinek a javító-nevelő intézet is elég lesz mondta a bíróság. Bozsányi Gergő, az áldozat vallomásából: – Arra emlékszem, hogy lementem a WC-re. Éppen telefonáltam, amikor valakik berúgták az ajtót és nekiestek a barátomnak, Gergőnek. Mire odarohantam, már nagyon vérzett. Próbáltam elnyomni az artériáját. Ebben a pillanatban egy szúró érzést éreztem a gyomromban. Odakaptam: vért és beleket láttam. Elsötétült minden, elájultam – emlékezett vissza betegágyán a birkózó. – A támadóm a hátam mögül szúrt hasba – tette hozzá a fiatalember, akinek a gyomra, a belei, a mája is megsérült.
2013. év
327. 2013. január 4. Órákon belül elfogták azt a 16 éves fiút, aki egy idős férfi nyakát megvágva késsel okozott életveszélyes sérülést Mezőtúron - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön. Az esetről a sértett felesége tett bejelentést szerdán. A nyomozók néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt. A 16 éves szolnoki fiú üzletet akart kötni 78 éves mezőtúri áldozatával, de miután nem tudtak megegyezni, a fiatal késsel támadt az idős emberre, majd elfutott.
328. 2013. január 7. Hétfőn késő este brutális támadás ért egy helybeli férfi testvérpárt - írta közleményben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. A támadásban az egyik férfi a helyszínen életét vesztette, a másik súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Esélyük sem volt menekülni hétfőn késő este az idős testvéreknek Ózdon, amikor két tetves rájuk törte házikójuk ajtaját. Sanyi bácsit (†71) vascsövekkel addig ütötték, amíg csak mozgott. A bácsinak valamennyi csontja eltört, koponyája szétnyílt, szörnyethalt még a brutális támadás alatt. Öccsét, Józsefet (68) szintén összeverték, koponyája szintén betört. Ő túlélte a támadást, ám tegnap még mindig életveszélyes állapotban kezelték a kórházban.
329. 2013. január Megöltek egy férfit Győrben, a rendőrök egy napon belül elfogták a gyanúsítottat - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtök este az MTI-vel. Kocsis Tünde alezredes az esetről egyelőre annyit mondott: a 61 éves férfit a lakásában szerda este holtan találta az egyik hozzátartozója. A rendőrség közlése szerint a helyszíni szemle és a boncolás megállapította, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta.
330. 2013. január Ketten estek neki Kalocsán egy férfinak. Egyikük miután ököllel kiütötte a megtámadottat, páros lábbal ráugrott a fejére. Mert a milliárdos programok segítik a beilleszkedést, és a normális életvitel kialakítását. Brutális verekedés miatt két kalocsai férfi is előzetes letartóztatásba került. Egyikük miután ököllel kiütötte ellenfelét, páros lábbal ráugrott a fekvő sértett fejére, akinek eltört az arccsontja. A véres verekedés január 14-én éjjel történt a város egyik közkedvelt szórakozóhelyén. Arról, hogy mi váltotta a 20 éves támadó haragját nem tudni, de a nyomozás során kiderült, hogy egy másik személy is bántalmazta a sértettet, melyből szintén sérülései keletkeztek.
331. 2013. január Gyilkosság történt a nagykanizsai Teleki utca 4-es szám alatti házban. Az áldozat egy ismeretlen személyazonosságú nő, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság nagy erőkkel nyomoz.
332. 2013. január Fiatal cigánybűnözők leptek meg egy 81 éves nénit múcsonyi otthonában a mellékhelyiségben. A fiatalkorú brutális gonosztevők feszítővassal támadtak a meglepett nénire, akinek sikerült elhajolnia. A cigány állatokat elfogta a rendőrség. A három fiatalkorú cigánybűnöző a múcsonyi ház mellékhelyiségébe tört be, hogy onnan különböző értékeket elvigyenek. A 81 éves házigazda azonban megzavarta őket. Az egyik fiatalkorú fiú feszítővassal támadt a nénire, aki lélekjelenlétének köszönhetően el tudott hajolni az ütés elől. A támadók ezt követően elmenekültek a helyszínről. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói nagy erőkkel kezdték meg az elkövetők felkutatását. Végül három órán belül beazonosítsák és elfogták a tetteseket. Kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.
333. 2013. január 26. Brutális rablótámadás áldozata lett a tarnaörsi 71 éves H. Tiborné és a 90 évesnél is idősebb édesanyja. A saját otthonukban vasrudakkal összevert két idős ember állapota válságos, lehet, hogy halálos sérüléseket szenvedtek. Sajtóközleményt a rendőrség még nem adott ki a rablótámadást követően, de tudomásunk szerint cigány származású elkövetők kerültek előtérbe. Portálunk érdeklődésére a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőre ígért tájékoztatást
334. 2013. január 27. Gyilkosság áldozata lett egy idős asszony szombaton este Nagykónyiban – írja a HavariaPress. A rendőrség halált okozó testi sértés miatt indított nyomozást. Szombaton este érkezett a bejelentés a Tolna megyei rendőrség ügyeletére, hogy holtan találtak lakásán egy idős asszonyt Nagykónyiban. A helyszíni szemle során az igazságügyi orvosszakértő megállapította az idegenkezűséget.
335. 2013. január 27. Két idős, tarnaörsi asszonyt bántalmazott súlyosan az az eddig még ismeretlen CIGÁNYBŰNÖZŐ, aki ellen a Hevesi Rendőrkapitányság indított eljárást a napokban. A rendőrség ismét arra fordította legtöbb energiát, hogy ne szivárogjon ki az állat származása. Képes Ágnes, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a bejelentés szerint 2013. január 22-én, 21 óra 10 perc körüli időben egy tarnaörsi házba bement egy ismeretlen személy, átkutatta a lakást és bántalmazta az ott lakókat. Két idős nő, egyikük 93 éves másikuk 69 éves szenvedett sérüléseket. Az elkövető elmenekült a helyszínről. A bántalmazott asszonyok egyike 8 napon túl gyógyuló, súlyos, másikuk 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.
336. 2013. január 19. Háromezer forint értékben zsákmányolt ékszert, fülbevalót és gyűrűt áldozatától az a két huszonéves fiatal, aki megölt egy 84 éves asszonyt múlt szombat este Tamásiban - közölte Molnár Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten. A rendőr alezredes elmondta: a szomszédok jelezték, hogy az egyedül élő idős asszony bejárati ajtaján az ablak be van törve, és a nő nem ad életjelet magáról. A rendőrök a házban látták, hogy ott kutattak, az asszonyt pedig holtan találták. Az MTI kérdésére Molnár Gábor elmondta: adatgyűjtés során jutottak el a 22 éves és a 27 éves helyi fiatalemberhez, akiket 18 órával a bűncselekmény elkövetése után elfogtak. A gyanú szerint a két elkövető szombatra virradóra tört be az asszonyhoz, akit, amikor felébredt, ütlegelni kezdtek, és a nő belehalt a bántalmazásba.
337. 2013. február 7. Holtan találtak rá egy 53 éves férfira 2013. február 9-én reggel gagybátori lakásában. A sértettre ismeretlen személy rátámadt, és olyan súlyosan bántalmazta, hogy a férfi a helyszínen életét vesztette.
338. 2013. február 15. Súlyos sérüléseket szenvedett egy 75 éves asszony, akit tiszadobi otthonában támadt meg és rabolt ki két helyi férfi. A feltételezett elkövetőket a rendőrség őrizetbe vette - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel. A 43 és 44 éves férfi csütörtök este tört rá az asszonyra, akitől pénze átadását követelték, bántalmazták. Az elkövetők a pénzt magukhoz vették, majd a súlyosan megsérült, vérző nőt magára hagyva elmenekültek a helyszínről. Az asszony a szomszéd segítségével értesítette a rendőrséget. A két feltételezett elkövetőt két órán belül elfogták a rendőrök, lakásaikban megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított pénz egy részét.
339. 2013. február 17. Szombaton éjjel Nyíregyházán, az utcán támadt rá egy 25 éves nyíregyházi fiatalemberre egy háromfős cigány banda. Az áldozatot megverték, majd - mikor a földre került - ruházatát átkutatták, s elvették bankkártyáit, pénzét, mobiltelefonját és személyes iratait. A kirabolt fiatalember a támadás során súlyos sérüléseket szenvedett. Rövid idő alatt sikerült azonosítani és elfogni a támadókat, egy 18 éves olcsvai, egy 23 és egy 21 éves nyíregyházi CIGÁNYYBŰNÖZŐT. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói a három CIGÁNYBŰNÖZŐT gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.
340. 2013. március 05. Újabb késelés történt Szigethalmon, a Fiumei utcában, szombat este - tudtuk meg olvasóinktól. A sértett ezúttal is magyar (monogramja N.L.), míg a két elkövető - mily meglepő - cigány származású. A késelés oka, hogy a két cigány cigarettát kért a magyar férfitól, de az nem tudott adni, "ezért" megverték, majd megszurkálták. Az áldozatot kórházba szállították, ahol megműtötték, tehát nem kis karcolásról lehet szó.
341. 2013. március 03. A vasárnap történt esettel kapcsolatban Sulányi Vilmos elmondta, hogy a II. kerületi Apostol utcában egy kiégett lakásban egy holttesten bűncselekményre utaló nyomokat találtak. Rövid időn belül kiderült, hogy a 71 éves asszonnyal vélhetően az ismeretségi körébe tartozó 18 éves fiatalember végzett. A szakmunkás tanuló évek óta ismerte áldozatát, és fél éve takarítani, főzni járt hozzá. Az asszony a bankkártyáját is odaadta a gyanúsítottnak, aki miután segített a nőnek a bevásárlásban, a kártya PIN-kódját is ismerte. A "fiatalember" kihallgatásán ellentmondásba keveredett, majd részletesen elmondta, miért és hogyan követte el a bűncselekményt. Sulányi Vilmos ismertette: a törökbálinti fiatalember és az idős nő közt elszámolási vita volt, a "fiatalember" több százezer forintot emelt le a sértett bankszámlájáról. Az asszony ezt észrevette, és egy iratot is készített erről, majd amikor nyilvánvalóvá vált, hogy a "fiatalember" nem tudja megadni a tartozást, azt mondta, hogy értesíti a rendőrséget. Vélhetően ez vezetett a bűncselekményhez.
342. Pénteken este tört rá bajai családi házában egy idős asszonyra egy helyi nő. A támadó eszméletlenre verte a 87 éves asszonyt, majd a lakásból különböző értékeket és készpénzt szedett össze. Mikor az idős asszony magához tért és segítségért kezdett kiabálni, a rabló egy konyhakéssel többször megszúrta. Az idős nőt szomszédjai találták meg másnap, ők értesítették a rendőrséget és a mentőket, akik életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba az asszonyt.
343. 2013. március Egy idős magyart megöltek, egy másikat "csak" megvertek és kiraboltak a Lyukóvölgyben. A gyilkosság áldozatát tegnap találták meg lyukóvölgyi telkén. A 60 év feletti idős embert brutális módon, torkát elvágva ölték meg, és ki is rabolták - értesült portálunk. A helyszínen tapasztaltak szerint egy-másfél hete követték el a bűncselekményt, de a rokonok csak tegnap vették észre, hogy az idős bácsi halott, és az éhező házi kedvence táplálék híján gazdáját kezdte marcangolni. A kutyát elszállították, mert az idős ember holttestét nem volt hajlandó elhagyni. Ezzel egyidőben a Gulya kúton egy másik idős embert is találtak otthonában, a saját fürdőszobájában, megverve, megkötözve és bezárva. A kutyáját a szobában felakasztották, majd a lakást aprólékosan kifosztották.
344. 2013. április 5. Kedd este három huszonéves "fiatal" szórakozni indult, s autójukkal behajtottak a forgalom elől elzárt sétálóutcába. Miközben ott próbáltak a járművel megfordulni, nekiütköztek egy ház falának, és megrongálták az azon lévő klímaberendezést. A történteknek szemtanúja volt a házban lakó helyi sütödés, és mindezt szóvá tette, a szóváltásból dulakodás, majd verekedés lett. Ekkor az egyik fiatal úgy megütötte a 44 éves férfit, hogy az életveszélyes sérüléseket szenvedett. A "fiatalok" ezután elmenekültek, a helyszínen hagyva a vérző férfit. A bántalmazó, a 21 éves H. Márió szerda reggel önként jelentkezett a keszthelyi rendőrkapitányságon, és mindenre kiterjedő, részletes beismerő vallomást tett. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást ellene. A megvert szír férfi meghalt 2012. április 9-én.
345. 2013. április 5. Páva Zsolt 20 éves lányát Pécsen megerőszakolta és brutálisan megverte Nyerges Zoltán nevű cigány. Ez a cigány már több nőt is megerőszakolt, de sajnos a média ingerküszöbét valószínűleg azért nem érte el, mert a megerőszakoltak egyszerű magyar lányok voltak.
346. 2013. április 6. Megölték a Budapest VIII. kerületében lakó Király Tamás nevű buzi divattervezőt. A szintén buzi cigány 39 éves Lakatos József ölte meg, aki a barátja a volt. Brutálisan összeverve és a nyakán selyemzsinórral találtak rá a divattervezőre.
347. 2013. április 8. Összesen 1500 forintot zsákmányolt az a három CIGÁNY rabló, akik kedden hajnalban törtek be egy idős jánoshalmi asszony otthonába. A férfi és a nő, valamint fiatalkorú társuk átugrottak a kerítésen, így jutottak be a házba. Az idős asszony felébredt a zajra. A három rabló pénzt követelt a nénitől, de ő nem adott, ezért megfenyegették, hogy egy ollóval levágják az ujjait. Végül senkinek nem esett bántódása, a betörők összeszedték az asszony pénzét, 1500 forintot, és elmenekültek. A rendőrök csütörtökön őrizetbe vették a bűncselekménnyel gyanúsítható három CIGÁNYBŰNÖZŐT, akiknek csoportosan elkövetett rablás miatt kell felelniük. 
348. 2013. május 21. Soltész Bálint közölte: az egerszalóki családi házba ismeretlen személy vagy személyek behatoltak, majd az ott élő idős házaspárt megkötözték. Az épületben kutakodtak, ezt követően elmenekültek a helyszínről. A házaspár férfi tagja a helyszínén életét vesztette, a feleségét a mentőszolgálat orvosi ellátásra elszállította.
349. Vasárnap hajnalban hatoltak be a rablók egy 83 éves kecskeméti nő lakásába. Lefeszítették az ablakról a rácsot, majd megkötözték az idős asszonyt, s leragasztották a száját. A lakásból 18 ezer forinttal, s egy 2 millió forintos takarékbetétkönyvvel távoztak a támadók. A Kecskeméti Rendőrkapitányság rablás miatt indított nyomozást, a támadókat keresik.
350. Valkó–Püspökhatvan - Egy baltanyéllel ütötte szét a fejem a nő – mondta még mindig a történtek hatása alatt Annus néni (79), akit két brutálisan kegyetlen cigány rabló állat támadott meg, és vert össze kegyetlenül május 5-én. Az egyikük nemrégiben szabadult a váci fegyházból, ahol erőszakos bűncselekmények miatt ült.
351. 2013. július 13. Két tizenhat éves cigány bűnöző szétrúgta az idős nő otthonának bejárati ajtaját, majd a lakásba bejutva egyikük ütlegelni kezdte az ágyban fekvő, védekezésre képtelen 92 éves asszonyt, társa pedig értékek után kutatott a lakásban. Mivel nem találtak semmit, párnát szorítottak az idős nő fejére, ezzel kényszerítették arra, hogy átadja nekik a megtakarított pénzét, csaknem félmillió forintot. A két "fiatal" cigány bűnöző a pénzzel együtt elhagyta a lakást, az idős asszony pedig félelmében felmenekült a padlásra. Segélykiáltását meghallotta a szomszéd, és értesítette a rendőrséget. Az egyedül élő nőnek sikerült letépni egyik támadója fejéről a maszkot, így pontos személyleírást tudott adni a rendőröknek - mondta Farkas Tibor rendőrkapitány. A helyi körzeti megbízott fél óra alatt elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két helyi fiatalt. Beismerték tettüket, az elrabolt összeg nagy részét megtalálták náluk.