Bezár!
2021. január 26., kedd, Vanda, Balambér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:01 Kutyák költöztek a Fehér Házba22:44 Törökországben sem fog éhezni a "német válogatott"22:21 A halmozódások fűtik az egyébként csökkenő hazai lottóforgalmat22:10 Történelmi feladatgyűjtemény kínai középfokú iskolák 3. évfolyamának a 2126-27. tanévben21:30 Már nincs jelentősége: Trump-ellenes korrupciós pereket állított le az amerikai legfelsőbb bíróság 21:19 Az olasz kormányfő kedden benyújtja a lemondását20:44 Matthäus: senki sem ismeri úgy a Herthát, mint a magyar edző20:24 "Halál az Egyesült Államokra, halál Izraelre!" - Trump által terroristává nyilvánított húszik tízezrei tüntettek Jemenben20:09 Párhuzamos valóságban él Jákob, de annyi igaz, hogy október 23-án egy színpadon csápol majd a balos idollal19:24 Nagy veszteséggel zártak az európai tőzsdék19:03 Görögország francia harci repülőgépeket vásárol18:30 Református püspök lett Balog Zoltán exminiszterből18:09 Katolikus papot lőttek agyon a Fülöp-szigeteken18:03 Koronavírusos a mexikói elnök, de jól van17:52 Szakít a pártpolitikával, csak állatvédelemmel foglalkozna Fülöp Erik
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek ::

Ferenc pápa megáldotta Siklósi Beatrix televíziós újságírót, a Jónak lenni jó című adománygyűjtő műsor vezetőjét

Reklám

Ferenc pápa áldását adta a Jónak lenni jó című karitatív televíziós műsor munkatársaira: "Őszentsége Ferenc pápa szívből adja Apostoli Áldását a Katolikus Karitász országos karitatív összefogásában együttműködők, valamint Siklósi Beatrix és a magyar közszolgálati média munkatársai életére és munkájára, mint mennyei kegyelmek zálogát" - olvasható a Szentatya áldásának szövege a Katolikus Karitász - Caritas Hungarica hírportálon.
Zoom
Siklósi Beatrix a pápai áldással (Fotó: Wágner Csapó József)
Erdő Péter bíboros tegnap olvasta föl a Jónak lenni jó című adománygyűjtő televíziós műsor készítőinek - élükön Siklós Beatrixszal - jelenlétében Ferenc pápa áldását és adta át az erről szóló magyar nyelvű okiratot.
Zoom
A Szentatya áldásának okirata (Fotó: Wágner Csapó József)
Écsy Gábor atya, a Katolikus Karitász segélyszervezet a Szentatya áldásának átadásán elmondta: a Jónak lenni jó című műsor előkészítését tavaly október közepén kezdték el. Az atya megköszönte többi között a közszolgálati tévé, a Magyar Katolikus Rádió és a Mária Rádió munkatársainak együttműködését. "Az Erzsébet napi gyűjtésből közel 80 millió forint gyűlt össze, amelyet a plébánia karitászcsoportok közvetlenül kaptak meg", mondta Écsy Gábor atya.
Hering J. - Kuruc.info

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready