Bűnözőkkel, komcsikkal bármikor
A köztörvényes orvvadász és médiabűnöző Juszt, a hírhedten penetráns ifjúkomcsi Schmuck, valamint Demszky és Kóka jóbarátja, Rogán Antal ismét kitett magáért. A szoclibbel szervezetten együttműködő Tóninak, mint V. kerületi polgármesternek köszönhetően hétvégenként dübörgő zene öli meg a Kossuth téren és környékén lakók nyugalmát. Mint ismert, a drogos rapre őrjöngő nyikhaj ötlete volt, hogy a Parlament előtt játszóteret létesítsenek, megnehezítve a szakrális helyen való demonstrációkat. Európában nem szokás az Ország Háza előtti teret bulizónává zülleszteni. Hívjátok Rogánt, számai alább. Innentől olvasónké a szó.

Tisztelt Szerkesztőség! Nincs meg véletlenül Rogán száma? Elbeszélgetnék vele 1 kicsit. Kb. 4 hete

Barátok közt
megy a fesztivál, minden hétvégén éjfélig!!!!!! Szüleim, kistesóm nem tudnak aludni, én se nagyon. Biztos a szanaszét szolizott szingliket akarja kiengesztelni. Olyan hangosan megy a zene hogy beleremeg az épület, tisztán hallatszik minden, pedig a mi lakásunk nem is az utcára néz. (Tegnap Tóninak köszönhetően csókolózási világrekordot állítottak fel a téren, ami szintén nem nemzeti emlékhelyekre való - a szerk.)

És még Rogánnak volt mindig az a szövege, hogy legyen béke,  még ő sajnálkozott, hogy a tüntetők zavarják a lakosok nyugalmát!!!!!!

É. N.

A szerverkirályként hírhedté vált kismocsoknak nem ez az első aljas húzása. Nemrégiben a Bazilika előtti téren rendezett volna be zsibvásárt, kannás borral és Vespa motorokkal, cimboráinak pedig ingyért adta volna a helyet. Ez az ötlete végül a médiabotrány miatt megbukott. Igazmondó hajlamát is megismerhette a magyarság, hiszen polgármesteri kampányában azt hazudta, el fogja távolíttatni a Szabadság téri szovjet szörnyemlékművet. A voksok besöprése után ezen ígéretét nem csak elfelejtette, de még ki is állt a szégyenteljes kőhalom mellett. Az már csak hab a tortán, hogy Tónika a drogos néger rap rajongója, kedvence a fehérgyűlölő 50 cent, akinek enyhébb dalszövegei is fehér kurvákról regélnek.

Most pedig a közpénzekből multimilliomossá lett Fideszes megélhetési politikus telefonszámai következnek. Figyelem: egy politikust teljesen törvényes felhívni és megkérdezni, mire költi a lóvénkat, miért nem azt teszi, amire felhatalmazták stb.:


06 20 344 50 83 ,  06 30 948 51 82 ,  06 20 980 98 47

Amennyiben nem érjük el a rohadékot, próbálkozzunk a Belvárosi Fidesz-iroda telefonszámán: 06 1 267 63 43 Ugyanitt Kerényi Imre is fogad üzeneteket. Ha nem válaszolnak, vagy félreteszik a telefont, a kényelmetlen kérdéseket elkerülendő, akkor hívják a belvárosi Fidesz iroda vezetőjét: 06 20 463 68 67 (Dobos Gábor).


50 Centre mulatott a BS-ben


Kapcsolódó cikkek:

Rogán Juszttal és Schmuckkal haverkodik

Rapper Rogán haveri céggel gründol zsibvásárt a Bazilika elé

Rogán a szovjet emlékmű mellett

Rogán a rasszista drogdílernek csápolt


Kuruc.info - Jéney Szabolcs