Mindenképpen sikernek tartom, hogy a köcsögök idén csak óriási rendőri biztosítással és jóval kevesebben mertek felvonulni a tavalyinál. Ráadásul 2006-ban csupán pár tucat fiatal magyar tüntetett a nyílt szodómia ellen, idén vagy ezren. Legalább annyian voltunk, mint a buzik, akik viszont nemzetközileg verődtek össze egymást toszogatni.

Ami sajnos nem meglepő, az a törvényeket nem ismerő vagy semmibe vevő rendőrség magatartása. A provokáló csírákat kellett volna bevinniük és akkor talán lenne egy kis megbecsülésük, de hát mit várjunk a jelentős részben bűnöző életmódot folytató kormánypribékektől. A hímringyók ugyanis tételes törvényt sértettek azzal, hogy fényes nappal, a nylít utcán nyalták-falták egymást, képzeljétek el a belvárosban sétálgató gyermekes családokat a látvány láttán. De rá is drogoztak szépen  tangások, amire a köcsögcsicskává züllött egyenruhások ügyet sem vetettek, noha tőlük méterekre folyt a tiltott tevékenység. Egyértelműen gyűlöletkeltő és törvénysértő kereszténygyalázás szemtanúi is voltunk, a magyar jogvédők feladata feljelenteni őket tekintve, hogy kötelességüket nem teljesítő keresztény egyházaink felső vezetőrétege túlnyomórészt volt kommunista spiclikből és zsidóknak nyaló szabadkőművesekből áll. Más keresztény államokban a klérus nem szégyelli megmondani az igazságot Szodoma és Gomorra fekélyes férgeiről. Egyébként mekkora siránkozást rendezett volna Demszky és a csürhéje, ha rabbinak öltözött volna a gusztustalan köcsög a kamionon.

A vinnyogó szociszadikra meg a buzikért szájaló Fideszre ügyet sem kell vetni. Jövőre még többen leszünk és még több hulladékot fogunk elverni. Orbán Gáspár nevű kisfiát meg kúrja seggbe egy transzvesztita "előadóművész", ha már apukája nem mer a gyerekekek legális tönkretételét követelő köcsögök ellen sem szót emelni. Hogy képzelik az Orbán-hívő agyalágyultak, hogy a főnökük kormányt tud buktatni, ha néhány buznyáktól is megijed?!

Sz. Ferenc, Vác