"A névadó, már elpatkolt Wiesenthal életrajza szerint 4 évet töltött "náci haláltáborokban", de úgy tűnik, jól bírta a gázt."

Ötvenezer euró, vagyis tizenkét és fél millió forint jutalmat ajánl fel az osztrák igazságügyi minisztérium annak, aki információval segít kézre keríteni a cionista megfogalmazás szerinti két szökésben lévő, náci háborús bűnöst. Zsidó ávósokért és más komcsi tömeggyilkosokért nem fizetnek a kajmánok.


Igaz, csak gyanú merült fel az osztrák hazafiak ellen, de már veszedelmes emberiség-ellenes bűnözőként állítják be őket. Hiszen a bibsik nemcsak rendre megkérdőjelezik a nekik nem kedvező bírósági ítéleteket, de maguk is előre ítélkeznek.

Az osztrák igazságügyi minisztérium honlapján több nyelven olvasható a felhívás, amely fotókat, adatokat is közöl a kilencvenes éveikben járó férfiakról a bosszú népe követelésére.

Aribert Heim orvosként tevékenykedett a mauthauseni munkatáborban. A bibsi szerint a férfi több fogolynak személyesen fecskendezte a halálos mérget a szívébe. Persze, mint oly sokszor, felmerül a kérdés, hogy az állítólagos "haláltáborokat" hogyan élhette túl oly sok zsidó. Valójában ezek munkatáborok voltak, rideg körülményekkel, ahol azonban volt élelmezés és orvosi ellátás, sőt kórházi részleg is, és a szovjet lágereknél kisebb volt a halálozási arány. Nem mellesleg a foglyok többsége nem is zsidó volt, hanem például orosz, ukrán, lengyel stb, de nekik nem jár az egész éves bizniszből egy fillér sem. Ma már egyre-másra dőlnek meg a holokauszthazugságok és már a zsidók sem merik egy részüket terjeszteni hivatalosan. Lásd pl. Eli Wiesel "holokauszttúlélő" (vajon hogyan élte túl a "haláltábort"?) azon hazugságát, hogy a nemzetiszocialisták hatalmas, folyton lángoló gödrökbe dobálták a zsidókat, vagy azt a korábban évtizedekig adagolt marhaságot, hogy szappant főztek belőlük.

Alois Brunnert Adolf Eichmann jobbkezeként tartják számon, és azzal vádolják hogy Görögországban és Magyarországon jelentős mértékben közreműködött a zsidók munkára vezénylésében. A férfi állítólag Szíriában él.

Az 50 ezer eurós jutalmat - amelyet csakis magánszemélyek kaphatnak - a jövő héten hirdetik meg hivatalosan.

A jeruzsálemi Simon Wiesenthal Központ üdvözölte az osztrák kormány döntését.

A névadó, már elpatkolt Wiesenthal életrajza szerint 4 évet töltött "náci haláltáborokban", de úgy tűnik, jól bírta a gázt. Majd a háború után ő és bűntársai (például a "Rágalmazás-ellenes" Liga) világszerte dollármilliárdokat csaltak ki hamis vádak, zsarolások, fenyegetések révén különféle kormányoktól, cégektől, népektől. Élenjáróvá vált a zsidó maffia Los Angeles-i lerakata, amelyik amerikai politikusokat és közszereplőket rendszeresen arra kényszerít, hogy hatalmas összegeket fizessenek be a holóhiénák számlájára, máskülönben lejáratókampányt indítanak ellenük. Jó példa erre Arnold Schwarzenegger, akinek egy 75 ezer dolláros csekk fejében engedték meg az indulást a kaliforniai kormányzóválasztáson. Schwarzi ugyan 1947-ben született, de osztrák hazafi apját jelölték meg célpontként a kollektív bűnösséget mások ellen naponta alkalmazó tetűhintások. Édesapja, Gustav Schwarzenegger sem volt persze háborús bűnös, de a német birodalommal való állítólagos aktív, és nagyon helyénvaló szimpátiája már elegendőnek bizonyult a kajmán tolvajszervezet számára egy kis lehúzásra. E tolvajok persze a leghangosabban rikonyálnak, ha bárki felemlegeti mondjuk Pető Iván édesapjának ÁVH-s tagságát.

(Kuruc.info - hvg.hu-s trutyit korrigálva)