Alakult egy facebookos oldal azoknak, akik kiállnak László Petra mellett - hívja fel a figyelmet olvasónk.
A szolidaritási oldal ide kattintva érhető el: www.facebook.com/laszlopetraveled
Frissítés: Rekordidő alatt törölt a Zuckerberg-gépezet
Fenti hírünk közlése után alig másfél órával már törölték is olvasónk oldalát. Nincs ebben semmi meglepő, legalább újabb bizonyítékát látta mindenki, hogyan működnek a zsidó játszótér szabályai.
Annyit azért hadd jegyezzünk meg az esettel kapcsolatban - csak hogy a híres kettős mércének egy aprócska szeletét is bemutassuk -, hogy a László Petra-gyűlöletoldalakat viszont továbbra is zavartalanul működteti a kék-fehér közösségi oldal. Hiszen a destruktivitás fajuk egyik fundamentuma.
Az egyik leglátogatottabb mocskolódó oldalt - mint arról saját weblapján el is dicsekedett - egy Györfi András nevű médiazsidó készítette.
A liberálisok aktuális kedvenc gyűlölet-rejszoldalát, a "László Petra Szégyenfalat" ide kattintva lehet elérni. Györfi tehát szabadon meghurcolhat egy kétgyermekes anyukát, akit állásából kirúgtak és bíróság elé állítanak, és akit most már a Facebookon - Györfi szennyes ószövetségi lelkének köszönhetően - több tízezren gyalázhatnak, életveszélyesen fenyegethetnek. László Petra mellett kiállni pedig tilos. Tipikus.
Róla lenne szó:

Györfi András, a László Petra-gyűlöletoldal készítője
Karrieroldala: www.facebook.com/gyorfiandrasfan?fref=ts
Privát oldala: www.facebook.com/gyorfia.GAWMG
Telefonszáma: +36 30 901 99 51
E-mail címe: duncanmango@gmail.com
Megosztjuk, hiszen ha a szolidaritásoldal nem működhet, akkor ő biztosan jobban csinál valamit, nem árt rákérdezni, mi lehet a titka. Profizmusához persze gratulálni is lehet. Ezek egyébként mind nyilvános adatok, ő maga adta meg a Facebookon.
Nemzetközi gyalázó oldal is létezhet persze, az ide kattintva olvasható.