Tényleg párját ritkítóan sunyi a zsidók újabb műfelháborodása. "Neonáci propaganda a YouTube-on" - harsogja a németországi zsidók nyomán az ultrajudeonáci, fajvédő Hírszerző. Mintha nem tudnák, hogy az Amerikai Egyesült Államokban (ahol Tom Lantosnak van pofája felháborodni külföldi "szélsőségeken"), ahová a YouTube is tartozik, nemcsakhogy megengedett bármiféle nyíltan nemzeti szocialista, fasiszta stb. propaganda, de ilyen tartalmú oldalak sokasága várja a tájékozódni vágyókat. Izraelben pedig nemcsak az interneten, de kormányszinten és törvények erejével gyakorolják a faji megkülönböztetést a nemzsidókkal szemben.

Íme a károgók legújabb károgása:

Neonáci propaganda terjed az egyik legnépszerűbb videófájl-megosztó rendszeren, a YouTube-on - közölte a német egyes adó politikai magazinja. A Report Mainz szerint a német zsidótanács feljelenti az internetes oldalt az antiszemita tartalmak miatt. (Hahaha. Az persze lehetséges, hogy Németországban, mint már megtették korábban a zsidó irányítású német "demokráciában", egyes oldalakhoz korlátozzák majd a hozzáférést. Ez persze nehéz lesz, mert egy rakás más  amerikai címet is lebéníthat az ország területén - a szerk.)

A YouTube-on állítólag olyan filmeket lehet letölteni, mint a náci antiszemita propaganda "Jud Süss", de bárki megnézheti a Landser együttes "Sturmführer in der SS" dalát is. A videó állítólag már nyolc hónapja fent van a világhálón, és eddig több mint 400 ezerszer kattintottak rá.

Az internetes tartalmakat vizsgáló "Jugendschutz.net" adatai szerint az elmúlt hónapokban több mint száz esetben figyelmeztették az amerikai Google tulajdonában lévő YouTube-ot, hogy gyűlöletkeltő anyagokat fedeztek fel az oldalaikon, de az internetes portál nem tiltotta le a sérelmezett videókat. (Miért tiltotta volna, fajgyűlölő bibsik, ha egyszer törvényes? Szokjátok már meg, hogy nem csak a nemzsidók alsóbbrendűségét hirdető Talmudotokat lehet elolvasni- a szerk.)

A német zsidótanács azt fontolgatja, hogy feljelentni a YouTube-ot.

(Hírszerző - FH)