Szünetel a határforgalom Záhonynál, aki átkelne, válasszon másik határátkelőhelyet – figyelmeztetett vasárnap reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.
Az ukrán határőrizeti szerv tájékoztatása szerint szünetel a be- és kiléptetés március 19-én 7 óra 55 perctől a Záhony-Csap közúti "határátkelőhelyen".
A gúnyhatárforgalom "ukrán" oldalon történő megindításáig a Kárpátaljára utazók válasszanak másik átkelőhelyet. A magyar hatóságok ajánlják a 0-24 óráig nyitva tartó tiszabecsi vagy a beregsurányi átkelőhelyet.
Az alternatív határátkelőhelyekről, a nyitvatartási- és aktuális várakozási időkről bővebb információ érhető el a rendőrségi honlap Határinfó oldalán.
Frissítés: Az ukrán határőrizeti szerv tájékoztatása szerint újra zavartalan a határforgalom a Záhony-Csap (a "magyar" rendőrség honlapja szerint "Csop") közúti határátkelőhelyen. A rendőrség szerint "ukrán oldalon" 2017. március 19-én 7 óra 55 perctől szünetelt a be- és kiléptetés. A határforgalom 9 óra 30 perctől folyamatosan és zavartalanul halad, várakozás nem alakult ki.
(Híradó - Police nyomán)