2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában08:22 Ma rendezik meg a Színházak Éjszakáját08:06 Harmincnyolc bevagonírozottat szabadított fel a rendőrség Kelebiánál07:51 György Konrád a Berlini Művészeti Akadémiának adta irodalmi hagyatékát07:33 Súlyos probléma: újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait06:56 Krónikus fülgyulladás okozhatta a Neander-völgyi ember kihalását21:57 A Hezbollah vezetője figyelmeztette Szaúd-Arábiát 21:29 A kanadai "mintatársadalom"20:55 Egész jól konzervál a hat év alatt négy "haláltábor": 106 évesen hunyt el a "holokauszt" legidősebb "osztrák" túlélője20:23 A saját városában nulla százalékos támogatottsággal rendelkező New York-i polgármester már nem lesz elnökjelölt
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek, Olvasói levelek ::

Olvasó: "minden eszközzel védjük a hazát"

Reklám

A hivatalos izraeli propaganda úton-útfélen harsogja: a zsidó államnak joga van minden eszközzel "megvédeni" érdekeit. Ismétlem: minden eszközzel.

A palesztinok kiéheztetésével, földjeik elrablásával, elválasztó fal építésével, katonai akciókkal, Apache helikopterekkel és F-16-os vadászgépekkel. Mármost, kérdezem én, kedves magyar testvéreim: ha nekik joguk van "minden eszközt" igénybe venni nemzeti céljaik - valójában gyarmatosító, hódító törekvéseik - elérése érdekében, akkor nekünk, ezerszer kisemmizett, jogfosztott magyaroknak is nincs-e jogunk ugyanehhez? Mi is igénybe vehetünk "minden eszközt" ?

Egyelőre, ha jól tudom, mi, magyarok, nem tartunk megszállás alatt egyetlen másik népet sem, és nem terrorizálunk senkit. Nem hogy Apache helikoptereink nincsenek, de semmiféle fegyverünk sincs. És nem is törekszünk erőszakra. Ha jól emlékszem, a legtöbb, amit tettünk, hogy az utcán tüntettünk, és rövid időre lezártuk az Erzsébet-hidat. De azért már fasiszták és szélsőségesek vagyunk. Nem vettünk, és talán nem is fogunk soha igénybe venni "minden eszközt". A rossz példa azonban ragadós. Mert most azokat, akik minden gátlás nélkül bevetnek "minden eszközt" - és nem a védelem, hanem a hódítás érdekében - hősöknek kiáltja ki a világ.

Minket, akik csupán létünkért, életünkért küzdünk nyomorúságos és kizárólag békés eszközeinkkel, közellenségnek kiáltanak ki. A nagy többséget félrevezethetik, de mi, radikális hazafiak nem vagyunk vakok. És egyre több honfitársunknak nyílik fel a szeme.

Perge Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready