2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás19:54 A "magyar Koszovó" sötét víziója19:14 A Kúria várhatóan áprilisban dönt a gyöngyöspatai ügyben
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek, Olvasói levelek ::

Olvasó: "minden eszközzel védjük a hazát"

Reklám

A hivatalos izraeli propaganda úton-útfélen harsogja: a zsidó államnak joga van minden eszközzel "megvédeni" érdekeit. Ismétlem: minden eszközzel.

A palesztinok kiéheztetésével, földjeik elrablásával, elválasztó fal építésével, katonai akciókkal, Apache helikopterekkel és F-16-os vadászgépekkel. Mármost, kérdezem én, kedves magyar testvéreim: ha nekik joguk van "minden eszközt" igénybe venni nemzeti céljaik - valójában gyarmatosító, hódító törekvéseik - elérése érdekében, akkor nekünk, ezerszer kisemmizett, jogfosztott magyaroknak is nincs-e jogunk ugyanehhez? Mi is igénybe vehetünk "minden eszközt" ?

Egyelőre, ha jól tudom, mi, magyarok, nem tartunk megszállás alatt egyetlen másik népet sem, és nem terrorizálunk senkit. Nem hogy Apache helikoptereink nincsenek, de semmiféle fegyverünk sincs. És nem is törekszünk erőszakra. Ha jól emlékszem, a legtöbb, amit tettünk, hogy az utcán tüntettünk, és rövid időre lezártuk az Erzsébet-hidat. De azért már fasiszták és szélsőségesek vagyunk. Nem vettünk, és talán nem is fogunk soha igénybe venni "minden eszközt". A rossz példa azonban ragadós. Mert most azokat, akik minden gátlás nélkül bevetnek "minden eszközt" - és nem a védelem, hanem a hódítás érdekében - hősöknek kiáltja ki a világ.

Minket, akik csupán létünkért, életünkért küzdünk nyomorúságos és kizárólag békés eszközeinkkel, közellenségnek kiáltanak ki. A nagy többséget félrevezethetik, de mi, radikális hazafiak nem vagyunk vakok. És egyre több honfitársunknak nyílik fel a szeme.

Perge Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready