Bezár!
2019. november 11., hétfő, Márton, Nimród napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:16 Berlusconi inkább hallgatott a maffiáról19:27 Putyin: tovább lopnak a Vosztocsnij űrrepülőtéren18:52 Választási rejtély: román szavazatok ezreit zsebeli be rendszeresen az RMDSZ18:29 A Mirkóczki helyére ülő kádert sem hozza zavarba a valóság: "a Jobbik visszaküzdötte magát a legerősebb ellenzéki párt szerepkörébe"18:06 Isten éltessen, Lengyelország!17:28 Káposztáshordó volt a szavazóurna egy román településen16:41 Aszad nem hiszi, hogy a jenkik valóban végeztek az IÁ-vezérrel16:26 Képmutatásból jeles: a Jobbik beköltözik Gyurcsány házába, majd felháborodást színlel a többi lakó miatt15:51 Trump egy amerikai kémet szeretne "visszakapni" Irántól15:14 Dánia ideiglenesen visszaállítja a határellenőrzést14:38 Moszkva államcsínyt emleget Bolívia kapcsán14:11 Megint a holokamu izgatta fel a lengyel kormányfőt14:04 Nem az alkoholmentes sör a legnagyobb merénylet: mára a híres Paulaner is "paulkorrekt" lett12:53 Családegyesítés török módra12:45 Irán az eddiginél is kívánatosabbá vált Amerika számára
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek, Videók :: :: Hozzászólások

Valahogy megint intoleránsak voltak az elfogadást követelők

Reklám

Ahogy a buzifesztivál szabályzata előírta, úgy regisztráltak a radikálisok és kaptak e-mailben visszaigazolást a szervezőktől, hogy részt vehetnek a Pride Academy: Stonewall Öröksége eseményen.
Ez azonban a rendezvény bejáratánál már nem igazán volt releváns, hiszen a Mi Hazánk Ifjai regisztrált tagjait és Budaházyékat nem engedték be, mert csak! A szinte egy órás párbeszéd alatt megtudhatták, hogy a magukat szolidárisnak, elfogadónak és liberálisnak definiáló közösség tagjai eldönthetik, hogy ki vegyen részt a rendezvényen, és ki nem.
A fűszagtól bűzlő romkocsma külső részében a már kitágult pupillák tucatjai feszültek a patrióták felé, majd másodperceken belül elkezdődött a már megszokott trágárkodás, személyeskedés és nácizás a fertő központjában. A magukat szervezőnek titulálók (megkülönböztető jelzéssel többségük nem rendelkezett) távozásra szólították a hazafiakat, akik ennek ellenére is be szerettek volna menni, hiszen, mint minden résztvevő, visszaigazolást kaptak arról, hogy részt vehetnek az eseményen.
A Budapest Pride saját magának gyártott egy házirendet, melyben leírták, hogy majd ők szelektálják, kik mehetnek be és kik nem.
Az intézkedő rendőrökkel való maximális együttműködés érdekében a normalitásért küzdők elhagyták a benti helységet, hiszen az egyik kutyás rendőr jelezte a Mi Hazánk Ifjai felé, hogy a velük érkezett kutyák a meleg autóban vannak, úgy, hogy nem jár a motor. Állatvédőként ezt a kijelentést hallva azonnal a rendőrautóhoz mentek, hogy ott végezhessék el a rendőrök az igazoltatást és a kutyusoknak ne essen semmi bajuk.
(Patriota.info - Mérce - Antigender.org nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready