2019. július 21., vasárnap, Dániel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:24 "Nőt keresett magának" a krétai gyilkos, az sem zavarta, amikor már nem volt életben09:55 Illegális gyorsulási versenyt látogattak meg a rendőrök09:41 Barbarossa hadművelet: a Wehrmacht és Vörös Hadsereg összehasonlítása a szervezés területén09:14 Tovább ritkítják a dzsihadistákat Irakban08:25 Szerelmes lett Romániába egy "belga" - oláh juhászok botjai józanították ki08:03 Kicsavarták a szivárványos zászlót a buzeráns kezéből egy lengyel városkában07:47 A brit tanker elfogásának első gyakorlati haszna: Szaúd-Arábia két és fél hónap után útjára engedte az iráni tartályhajót07:30 Azonosíthatatlan lehet már a Hableány-baleset utolsó áldozata06:51 14 méteres árokba zuhant egy illegális bevándorlókkal teli busz Macedóniában22:45 A helyhatósági választások szabadságáért tüntettek Moszkvában22:18 A Kína-párti nyugdíjasok is utcára vonultak Hongkongban, közben a rendőrség megtalálta az ürgebőrbe varrt robbanószerkezeteket21:54 Az Iráni Forradalmi Gárda kommandósai kötélen ereszkedtek le a brit kőolajszállító-hajóra a Perzsa-öbölben21:32 Ha a Hitler életére törőket éltetheti, a rasszizmus és az antiszemitizmus ellen hablatyolhat, akkor bezzeg nem remeg Merkel21:05 A hőség mellett zivatarokra, felhőszakadásra is számíthatunk vasárnap20:53 Munkagépek ütköztek a ferihegyi repülőtéren
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek, Videók :: :: Hozzászólások

Valahogy megint intoleránsak voltak az elfogadást követelők

Ahogy a buzifesztivál szabályzata előírta, úgy regisztráltak a radikálisok és kaptak e-mailben visszaigazolást a szervezőktől, hogy részt vehetnek a Pride Academy: Stonewall Öröksége eseményen.
Ez azonban a rendezvény bejáratánál már nem igazán volt releváns, hiszen a Mi Hazánk Ifjai regisztrált tagjait és Budaházyékat nem engedték be, mert csak! A szinte egy órás párbeszéd alatt megtudhatták, hogy a magukat szolidárisnak, elfogadónak és liberálisnak definiáló közösség tagjai eldönthetik, hogy ki vegyen részt a rendezvényen, és ki nem.
A fűszagtól bűzlő romkocsma külső részében a már kitágult pupillák tucatjai feszültek a patrióták felé, majd másodperceken belül elkezdődött a már megszokott trágárkodás, személyeskedés és nácizás a fertő központjában. A magukat szervezőnek titulálók (megkülönböztető jelzéssel többségük nem rendelkezett) távozásra szólították a hazafiakat, akik ennek ellenére is be szerettek volna menni, hiszen, mint minden résztvevő, visszaigazolást kaptak arról, hogy részt vehetnek az eseményen.
A Budapest Pride saját magának gyártott egy házirendet, melyben leírták, hogy majd ők szelektálják, kik mehetnek be és kik nem.
Az intézkedő rendőrökkel való maximális együttműködés érdekében a normalitásért küzdők elhagyták a benti helységet, hiszen az egyik kutyás rendőr jelezte a Mi Hazánk Ifjai felé, hogy a velük érkezett kutyák a meleg autóban vannak, úgy, hogy nem jár a motor. Állatvédőként ezt a kijelentést hallva azonnal a rendőrautóhoz mentek, hogy ott végezhessék el a rendőrök az igazoltatást és a kutyusoknak ne essen semmi bajuk.
(Patriota.info - Mérce - Antigender.org nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready