2021. szeptember 27., hétfő, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:58 Tajvan nagy hatótávolságú fegyverekkel rettentené el Kínát11:36 Játékpisztollyal raboltak a Gellért-hegyen a "fiatalok"11:16 Erős földrengés volt Kréta térségében11:00 Beadták az első kísérleti Covid-gyógyszert Magyarországon10:37 Nagyot léptek előre a fejlődésben a németek: már "transznemű" képviselőik is vannak a Bundestagban09:58 Számot vetettek a lengyelek: óriásit buktak, sokba kerül az uniós tagság - a magyar helyzet még súlyosabb09:35 20 beteg halt meg a hétvégén, 1183 új fertőzöttet találtak09:05 Még ők is alig akarták elhinni: a kommunisták nyerték a grazi önkormányzati választást08:23 Csak a Mi Hazánk támogatta a kötelező oltás elleni tüntetést Miskolcon08:03 Chilében is ráébredtek, hogy nem jó ötlet szélesre tárni a kapukat a migránsok előtt07:46 Több mint 1300 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén07:32 Jól eltiltották a visszavonult német kerékpárost07:22 Szeretnél jobban látni közelre? Itt a zseniális többfunkciós olvasószemüveg (x)07:08 Orrhosszal nyertek a szocik, de az álkeresztény-demokraták is szeretnének kormányt alakítani Németországban06:56 Háromnapos fiesztát kínál Villányban a hagyományos őszi borfesztivál
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek, Cigánybűnözés ::

Öngójt rúgtak a motorosok: tagadják a cigánybűnözést, még több segélyt adnának az orkoknak

A Kuruc.info nemrégiben, elsõként megkapta a Gój Motoros Egyesület cigányügyi felhívását. Amely azonban, nem kis meglepetésünkre felháborította szerkesztõségünket, miután a tartalma enyhén szólva meghökkentõnek bizonyult. Ezt válaszoltuk elnöküknek, Mészáros Imrének:
"Köszönjük, de nem nagyon tudunk mit kezdeni egy olyan felhívással, mely
- tagadja a cigánybûnözés létezését
- azt állítja, hogy a politika állít be etnikainak egy etnikai problémát
- iskoláink elcigányosítását szorgalmazza megfejelve azzal, hogy még mi taníttassuk a cigányokat, nem elég, hogy a mi adónkból szaporodnak és élnek...
Mindazonáltal megvitatjuk a szerkesztõségben.
szerk."
Megvitattuk és aznap nem közöltük ezt a helyenként SZDSZ-szagú förmedvényt. A legundorítóbb, hogy mindebbe a médiától joggal tartó Szögi családot is bevonták valamiféle praktikával.
Érkezett viszont egy olvasói kritika, s mivel nem vagyunk szovjet típusúak, linkelve a Gójok felhívása is megtalálható teljes terjedelmében. Olvasónk kommentárjait helyenként sajátjainkkal is kiegészítettük.
Rákay - Kuruc.info
Öngój
A Gój Motorosok mai felhívása kicsapta a biztosítékot. Az alábbi linken olvasható. Néhány észrevételem a jóságos cigánymentõ programjukhoz:
"Magyarország súlyos gazdasági, a Magyar Nemzet súlyos erkölcsi válságban van. A parlamentáris demokrácia jelenlegi formája nem biztosítja a népakarat, a népfenség elvét, a demokrácia lényegét.
A jelenlegi hatalom uralkodó-irányító szerepét csak úgy tudja fenntartani, hogy a társadalmat, a különbözõ pártokat, népcsoportokat, érdekcsoportokat a végletekig megosztja, a meglévõ ellentéteket minden eszközzel fokozza."
A cigányprobléma azóta létezik, mióta a cigány Magyarországon van! Nem a jelenlegi mocskos szemét politizálás következménye. A jelenlegi politika a cigányság  "vírvonalát" ugyan erõsíti , mert szaporodik, mint a nyúl mert a "családibúl" remekül elél", a család férfitagjai eljárnak lopni , rabolni, ez az õ feldatuk, s ha megfogják õket, akkor következõt hallhatjuk: "Há'jájj biztos úr, ércse meg a purgyéimnak enni kell!" S mindjárt lesz egy szegény szerencsétlen megélhetési bûnõzõnk. De a becstelenség, a mások fosztogatása sem csak a jelen politika hibája, hanem egyenes arányban van a kapitalizmus abszolút kibontakozásával.
"Évek óta, az utóbbi idõkben fokozottan, idõrõl-idõre kampányszerûen a hatalom elõveszi a cigány kártyát, s cinkelt lapokat használva kíméletlenül lesújt azokra, akik cigánybûnözésrõl beszélnek, írnak vagy a cigánybûnözés okán demonstrálnak. Sem a Tízparancsolat, sem a magyar törvények nem tesznek különbséget ember és ember között,  nem osztályozzák, nem sorolják csoportokba a bûnelkövetõket."
Nem tesznek különbséget? Vajon hol készül az a statisztika amely említi, hogy a börtönben, fogházban lévõ bûnelkövetõk 90%-a cigány származású? Vajon hol készül az a statisztika, hogy a gyermekotthonokban lévõ gyermekek 60%-a cigánygyerek? Vajon kik fertõztek hepatitissel egy fél falunyi embert, mert annyi igényük nem volt, hogy ne szanaszét szarjanak az udvaron, hanem legalább egy gödröt ássanak, s ha betelik, betemessék?
"A hatalomnak mindig kapóra jön az emberi indulatokra, a gyûlöletkeltésre alkalmas cselekmény.
A bûnözés a társadalom betegségének tünete. Minél több a bûneset, annál betegebb a társadalom.
Mindenkor a betegség okát kell felderíteni és nem a tünetei ellen kell harcolni."
Remek! Akkor ez a felhívás kifejezetten a hatalom érdekeit szolgálja! Tán akkor, hogy ne legyen olyan egyoldalú a felhívás, kezdjünk el aláírást gyûjteni azért is, hogy a hanuka piros betûs ünnep legyen!
"Nincs cigánybûnözés." (Kuruc.info: Ez hazugság, Gój Motorosok.)
Van cigánybûnözés! Lásd csupán a börtönlakók etnikai összetételét!
"De van cigánykérdés. És ezek a kérdések súlyos kérdések."
Kár hogy az érintetteket rohadtul nem érdeklik ezek a kérdések, kizárólag a kifosztásunk, megölésünk.
"Hogy tûrheti el a magyar társadalom azt, hogy Magyarország lakosságának 10%-át kitevõ cigányság körében a munkanélküliség meghaladja a 90%-ot? Hogy tûrheti el a magyar társadalom azt, hogy a legszegényebb másfél millió ember döntõ része cigány? Hogy tûrheti el a magyar társadalom, hogy a magyar kisgyermekek 40%-át kitevõ cigány gyermekek jelentõs része éhezik, sem testi, sem szellemi táplálékot nem biztosít részükre a társadalom?"
Hogyan tûrheti el a magyar társadalom , hogy szemét, aljadék, kizárólag a külföldnek megfelelni akaró politikai elit rángatja, tapossa sárba életét? Hogyan tûrheti el a magyar társadalom, hogy a legszegényebb 3.000.000 ember fele cigány, s ezek akkor sem dolgoznának, ha 5.000.000 szabad munkahely lenne Magyarországon, ellenben teljes egészében a magyarok tartják el õket és ezek "hálából" bûnöznek ? Hogyan tûrheti a magyar társadalom, hogy a választásokkor teherautóról kolbászt osztogatva megveszik a cigányok szavazatait, s így az átlag 3 általánossal rendelkezõ együgyûek döntenek a sorsukról? Hogyan tûrheti el a magyar tásadalom, hogy 40 évet ledolgozott nyudíjasnak 27.500Ft nyugdíja legyen? Hogyan tûrheti el a magyar társadalom, hogy a civilizálatlan cigánykölykök terrorizálják a gyemekeiket az iskolákban? Hogyan tûrheti el a magyar társadalom, hogy magyar gyermekek éhezzenek, mert a falvakat ahol családjaikkal élnek ellehetetlenítették, s a dolgozni akaró szüleik munkahelyet nem találnak 50km-es körzetben? És még sorolhatnám....
"A létfenntartás parancsa minden élõlény legfõbb parancsa. Az éhes gyermeket táplálni kell." (Kuruc.info: hazudtok, gójok. A cigány nem azért bûnözik, hogy enni adjon a purdénak. A cigánybûnözõk, ha élelmiszerboltba törnek be, főként szeszt, cigit lopnak. Másutt meg fémet, továbbá betörnek, útonállnak, kegyetlenkedni, ölni pedig szórakozásból is szoktak. Az általunk megtermelt, a rezsim által tõlünk ellopott és a genetikai hulladékoknak eljuttatott segély bõven elegendõ éhenhalás ellen, sõt, jóval többre. Ha némelyik kisféreg éhezik, az kizárólag annak köszönhetõ, hogy "gyermekszeretõ" szüleik megélhetési célból gyártják õket, a havonta befolyó, sokszor több százezer forintot pedig elisszák, eljátékgépezik. De ezt leszámítva tömegével látni az adónkból egész életében nagyszerûen élõ, kihízott, túltáplált orkot, akik az aranyláncra valót is könnyen megkeresik a bûnözéssel)
Valóban , s annyit kell szülni amennyit el tud tartani. A cigányok egyébként is italra, drogra, játékgépre költik a magyarok által nekik megtermelt segélyt, tehát ha egy purdé éhezik, az nem a magyarság felelõssége.
"Miért kényszerítjük arra a magyar lakosság cigányokkal együtt élõ mintegy másfél-kétmilliós tömegét, akik maguk is a legszegényebb vagy szegény csoportokhoz tartoznak, hogy õk biztosítsák az elemi életfeltételeket a cigány lakosságnak?"
Ez egy értelmetlen mondat. Amúgy a dolgozó magyarok tartják el az élõsködõket.
"Miért nem halljuk meg a szegény falusi, tanyasi emberek kiáltását, panaszát, kik évek óta csak vetnek, ültetnek, de nem aratnak. Egyre többen már nem vetnek, földjüket mûveletlenül hagyják, állatot nem tartanak, mert panaszukat senki nem hallotta meg."
Aha. Hát mert a cigány ellopja a terményét, az állatait. Ahhoz képest, hogy nincs cigánybûnözés, igen egyértelmû, hogy van.
"Ma három millió magyar ember él szegénységben, s az-az egy millió legszegényebb, melynek nagy része cigány, döntõen 2 millió szegény javaiból él."
Nahát, mégis van cigánybûnözés?!
"Miért nem halljuk meg a kétmillió szegény ember fájdalmát, amely ma már lassan valóban gyûlöletté fokozódott?"
Ki az, aki bármilyen formában meghallja a kétmillió szegény embert? Hiszem, hogy nem a cigánybûnözés lenne az elsõdleges kérdésük, ha feltehetnék! 
"Miért nem hisszük el, hogy hazánkban is kialakulhat a szegények háborúja, amelyet a politika természetesen könnyen etnikai háborúnak állíthat be? Pedig ez az eljövendõ háború csak a létért való küzdelem."
Kérdés: Ki harcolja ki magának, hogy meggyûlöljék? Tán a szegény paraszt akire megharagszik a cigány mert megszokta, hogy az évi 1 disznót és a terményt esetleg nem tudja ellopni már tõle?
"Ezért ahhoz a hétmillió magyar emberhez fordulunk, akik bár közel vannak a szegényekhez, de nem látják, és azokhoz, akik olyan környezetben és biztonságban élhetnek, hogy helyzetüknél fogva nem is láthatják a cigányok, magyarok szegénységét."
Én azt hiszem talán a hétmillióba tartozom. S nemhogy látom, érzem is hogy 2 házzal odébb putris cigányok vettek birtokba egy házat. A magyar vizslám, heti 5-6 patkányt fog!!!
"Minden jó szándékú magyar emberhez fordulunk. Segítsenek! Mi, magyar polgárok segítsük a cigányprobléma megoldását!"
"Segíts magadon, az Isten is megsegít!" vagy cigányul: "Segíts magadon, ha nem segítesz magadon majd jön a magyar, eteti a gyereked, tetõt tesz a fejed fölé ne aggódj! Élj , mulass, a magyar eltart!"
"Fogadjuk el, hogy a cigányoknak országunkban évszázadok alatt kialakult kultúrája, a cigányságon belül jól mûködõ, sajátságos hagyományokon alapuló vajdaság intézménye ma is élõ rendszer."
Kialakult kultúra: " Hájjén nem tudom kié a purgyé, hol a bátyám, hol az apám farka akadt belím az éjjel".
"Kérdezzük meg a cigányokat, a vajdákat! Mit várnak a magyaroktól? Mi mit várunk tõlük? Mi az ára a társadalmi békének? A törvények betartásának, betartatásának? Ha az ajánlat ésszerû, meg kell fizetnünk az árát." (Kuruc.info: Gój Motorosok, ez már mindennek a teteje. Aki azt hirdeti, hogy adjunk a bûnözõ, évi ezer milliárd közpénzt elemésztõ, és ezen felüli kárt okozó orkoknak még több pénzt, aki szerint a büntetõjogi, karhatalmi eszközök nem jelentenek megoldást, noha évezredekig azok jelentették és egészséges társadalmakban most is, egyre több nyugati országban azok jelentik, az vagy idióta, vagy ellenség.)
Jah ..Tán nem a vajdák rendeznek több 10milliós lakodalmakat fiaiknak lányaiknak? Hát itt a megoldás! A vajdák szedjék ráncba a cigányaikat! Teremtsenek nekik munkahelyet, iskoláztassák õket! Mutassák meg , hogy a cigány nem olyan amilyen és amilyennek látja a többségi magyar társadalom!!!!
"Elõször nekünk kell példát adni. Áldozatot hozni, bizalmat szerezni." (Kuruc.info: nem szégyellitek magatokat, Gój Motorosok? Bizalmat szerezni a tolvajok, rablók, emberölõk, élõsködõk körében??!!)
Én szerezzek bizalmat?? Egy cigánynál sem fogok pedálozni, hogy ugyan vegyen példát rólam, és fogadjon bizalmába. Lábtörlõje ne legyek? Volt idejük példát venni, lett volna idejük alkalmazkodni, IDÁIG. Nem én vagyok és nem a Hazám a pelikánmama, aki saját húsával, vérével eteti a kakukkfiókákat! Épp eleget fizet nekik az állam, hogy kivakarózzanak a retekbõl! Még sok is az, másra is kellene. Saját Magyar gyerekeink óvodáira, iskoláira, bölcsõdéire, orvosi rendelõkre stb.
"Vegyünk példát Böjte Csaba szerzetesrõl, aki bebizonyította, hogy nincs különbség cigány, magyar, román árva között. Csak szegény van és árva. Böjte Csaba példáján elindulva, számos magyarországi kezdeményezést tudva, szervezett formában tegyünk a legártatlanabb, leghátrányosabb helyzetben lévõ cigány gyermekekért." (Kuruc.info: De Böjte nem is adófizetõi pénzen tevékenykedik, mindenki eldöntheti, támogatja-e. A Gój Motorosok fogadjanak be maguk kis retkeket, ha akarnak, mi viszont azért küzdünk, hogy a magyarok élet és vagyonbiztonságát fenyegetõ patkányok a rezsim bukása után egyetlen fillér segélyt se kapjanak a mi munkánkból. A pénzünket állami terrorral elszívó férgeknek újabb adományokat hirdetni aljasság, egyáltalán nem kedves motorosok.)
NEM! EGYETLEN CIGÁNY PURGYÉT SEM VAGYOK HAJLANDÓ TÁMOGATNI, AMÍG MAGYAR GYERMEK SZÛKÖLKÖDIK, ÉHEZIK!
"Az elsõ lépések egyike lehet minden magániskolába, annak minden osztályába egy-egy cigány gyermeket felvenni." (Újabb cigókat sóznátok a nyakunkba, baromállatok? A zsidók úgysem fognak egyet sem felvenni, hanem, ahogy eddig is, a magyarokra lõcsölik õket. Kár tehát erõlködni.)
Magániskola... Hogyne... Az enyémet nem tudom oda beíratni, mert anyagilag nem engedhetem meg magamnak, s a sima iskolába meg a gyerekem nem tud haladni a 45-ös IQ-jú cigánykölköktõl.
"10-15 család egy-egy gyermek tanítását vállalva. A cigány szegregáció ellen harcolók csak akkor lehetnek hitelesek, ha maguk is tesznek ellene." (Kuruc.info. Mi a tetvek szegregációjáért és nem ellene küzdünk, de ha kedvetek van, járassátok a gyerekeiteket Olaszliszkára például. Persze fegyveres testõrrel)
Ha látnám a hajlandóságukat arra , hogy beilleszkedjenek. DE NINCS MIT LÁTNOM!
"A Kárpát-Hazában közel nyolcszáz éve élnek cigányok, csakúgy, mint más nemzetiségûek. A magyar történelmi hagyomány, a több ezer éves múltunk bizonyítja, a magyar befogadó nép volt, mióta világ a világ." (Kuruc.info: Elég volt, idióták.)
Talán épp mostanra lett elege a magyar népnek a befogadó státuszból! Míg egyetlen magyar ember éhezik ebben az országban, addig most már egyetlen idegen se lakhasson jól magyar kenyérbõl, pláne, amelyik bûnözõ! Amíg egyetlen magyar ember rongyokba kénytelen öltözködni, addig egyetlen bevándoroltnak se jusson rongynál több!
"Az embereknek példát kell adni: Minden magániskolába pl. a Lauder magániskola cigány gyermekeket fogadjanak térítésmentesen. Waldorf, Mûvészeti, Egyházi, Sport iskolák stb. remek országos példa lehet, a társadalmi összefogásnak és teherviselésnek." (Kuruc.info: A cigánycsürhe kaftános iskolákba exportálása önmagában jó ötlet, persze amíg ezeknél a hatalom, esély rá nulla. Ráadásul, ha mégis megvalósulna, ezzel az ürüggyel úgyis a  magyar alapítványi iskolákat tömnék tele retekkel, mondván, nincs annyi zsidrák intézmény, hogy mindet elhelyezzék. Éppen ezért magyar hazafi csakis a bûnözõ, tolvaj, verekedõ, bacilushordozó népség 100%-os szegregációját tûzheti zászlajára. A Gandhi gimnáziumban is jól elvannak egymás közt)
Példát kell adni?MÉÉÉÉÉÉGGGGGGGGG?
"Felszólítunk minden olyan magyar honfitársunkat, akik aláírásukkal támogatják ezt a felhívást és egyszersmind ezzel is hitelesítik a Gój Motoros Egyesület felhívását és a delegáció tagjait.
Célunk, hogy megfelelõ támogatás esetén, minimum 10 000 aláírás a delegáció kihallgatást kér a Köztársasági Elnöknél a többséget érintõ problémák felszínre hozásában és annak orvoslására javaslatot is tesz.
Aláírását várjuk a www.gojmotorosok.hu -n a felhívás rovatban, vagy a kinyomtatott aláírási ívet aláírva elküldve postán a 1031 Budapest, Vizimolnár utca 16. címre Gój Motoros Egyesület
Telefon: 30-9-41-61-81
Várunk minden olyan esetet is, amelyrõl nincs tudomása a társadalomnak rövid levél formájában, pontos helyszínnel és idõponttal"
Tessék itt egy eset: Egy idõs néni meghalt, örökös híján az önkormányzaté lett a pici kis háza (kb35-40m2). 80 felett volt bõven amikor meghalt. Az udvara mindig virágoktól pompázott . Az üres kis házat, szociális lakássá nyílvánították, s 10-15 szutykost beköltöztettek a putrisorról. Ez a ház a kertvárosban van, cigánynak híre hamva sem volt soha a könyéken. A ház udvara kitaposott föld lett,a gyümölcsfákat betüzelték,az udvaron teszkós zacskók, wcpapír,mint egy kissebb szeméttelep.A szomszédokat pedig elárasztották a patkányok.
"Várunk minden jó szándékú javaslatot, amely a delegáció munkáját elõsegíti!
Elvárjuk a hazai média támogatását, hogy minél több emberhez eljusson a felhívásunk!"
Azt majd biztos megkapjátok, Jakupcsbibsi kapni fog az alkalmon! Nagy büszkeség!
"Valamint várjuk azt a roma vajdát, aki ebben a segítségünkre lenne javaslataival, és van elég befolyása e téren a romák közt, hogy történjen érdemleges változás a körükben. A delegációban helyet biztosítunk számára.
Elõre is köszönjük fáradozását, hogy amennyiben támogatja a felhívásunkat azt ismerõseinek, barátainak tovább küldi e-mail-ben, vagy kinyomtatva mint egy szórólapként minél több postaládába eljuttatja. De azt is megköszönjük, hacsak szóban említést tesz a felhívásunkról honfitársainknak.
A felkért delegáció tagjai:
Professzor Dr. Papp Lajos szívsebész a Delegáció Vezetõje
Szögi Zsuzsanna az áldozatok képviselõjeként
Pörzse Sándor újságíró a média képviselõjeként
A legjobb építõ jellegû megoldási javaslatot tevõ személynek fenntartott hely
Vajdának fenntartott hely a romák képviseletében

Budapest, 2008. január 4.
A felhívást a Gój Motoros Egyesület kezdeményezte, valamint a delegáció személyeit javasolta
és a delegáltak bõvítésének jogát fenntartja !
Mészáros Imre
elnök"
K.K.

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready