Fegyverrel akart rendezni egy nézeteltérést gyermeke iskolatársának szüleivel egy okányi férfi. Az egyik barátjával a család házához ment, ahol kiabálni kezdett, majd mikor az ott lakó nő kijött az épületből egy gázriasztó pisztollyal a levegőbe lőtt. A két férfit a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el, a rendőrség pedig őrizetbe vette őket.
Zoom
Megelégelte egy okányi férfi, hogy gyermeke napok óta arra panaszkodik, hogy az egyik iskolatársa szidalmazza és bántja őt az iskolában. Az apa 2019. szeptember 11-én 20 óra körül az egyik barátjával, akinek a lánya szintén panaszkodott otthon, elment az érintett fiú szüleinek házához, és hangosan kiabálni kezdett, szidalmazta és fenyegette az ott lakókat. A fiú szüleivel és két testvérével volt otthon. Mikor a fiú édesanyja kijött a házból a férfi megöléssel fenyegette a nőt, majd a nála lévő gázriasztó pisztollyal a levegőbe lőtt. A nő visszarohant a házba, bezárta az ajtót, és hívta a rendőrséget. A két férfit a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el, majd előállították őket a Sarkadi Rendőrkapitányságra. A rendőrség mindkettőjüket őrizetbe vette és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellenük - írja a Police.hu a zavaros ügyről.
Frissítés: Olvasónk segített tisztábbá tenni a gyanús ügyet, aki cigányerőszakra gyanakodott, ezúttal sem fogott mellé
A Kuruc.info cikkét kiegészíteném azzal, hogy igen, tegnap hajnalban elvittek két okányi férfit, mert az egyiknek a kislányát, a másiknak a kisfiát zaklatta nemrég Okányba költöző nem idén barnult gyerek... Egyébként egyre több probléma van a c. gyerekekkel az okányi iskolában, az említett kisgyerek a kislányt állítólag a mosdóban molesztálta, a kisfiút pedig megfojtogatta. Ezt elégelte meg a két apuka ezért mentek együtt a c. házához... A faluban egyébként nagy a felháborodás, mindenki mellettük áll ki, és mindenki félti a még okányi iskolába járó gyerekét.