Létezik ma a magyar társadalom nyakán egy fasiszta, fajvédő elveket valló, effektíve náci társaság. Ezek pedig a cigányfajvédők.

Mit is tesznek?

Áltudományos fejtegetésekre vagy konkrét hazugságokra alapozva azt hirdetik, hogy a cigány kultúra értékes, megőrzésre méltó, ez pedig a cigány származású emberekre jellemző, így mivel származási alapon ajnároznak egy embercsoportot, kimondottan fajvédelemről lehet beszélni.

Ezen felül a nemcigányokat ("fehérek") egyfajta alsóbbrendű, így szolgaságra kárhoztatott népekként kezelik, akiknek az a feladatuk, hogy a magasabbrendű cigány fajt eltartsák, annak uralma érdekében kidolgozzák a belüket is.

Konkrét terrort is gyakorolnak a számukra alsóbbrendű népeken, többféle formában:

- Gazdasági: segélyezési rendszeren keresztül elszedik a kizsákmányolt népek javait

- Igazságszolgáltatási: börtönnel fenyegetik azt is, aki csupán szót emel a terror ellen, aki tesz is, annak örökre vége

- Média, lelki terror: ideológiai agymosással sulykolják az emberekbe, hogy ez a rendszer az igazságos, illetve aki fellép ellene, azt rasszista bűnözőként kicsinálják, ezért meg se próbálja senki. A kizsákmányolt népek ellen folyamatos rágalomhadjárat, hamar megkapja bárki a rasszista jelzőt, bármit tesz. Kérkednek gazdagságukkal, Győzikétől kezdve a bmw-s/mercis vállalkozón át aranyláncos utcagyerekig.

- Fizikai terror: Cigány terrorcsoportok járják a várost és a falut, gyakran felfegyverkezve, a minimum, hogy igyekeznek megalázni a kizsákmányolt népeket, gyakran megfosztják javaiktól azon felül is, amit amúgy önként be kellett szolgáltatniuk, illetve kegyetlen gyilkosságok formájában kérkednek hatalmukkal.

Úgy látom, hogy minden arra mutat, hogy a cigányokkal és az őket védő "jogvédők" (valójában fajvédők) esetében konkrét náci típusú diktatúráról beszélhetünk.

Kapcsolódó:
Olvasó: az orkokat más törvények alapján kell büntetni, mint a fehéreket!