Bezár!
2020. augusztus 4., kedd, Domonkos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:55 Megverték, kirabolták, majd kikötözték a miskolci nyugdíjast az alapjövedelemre vágyó cigányok10:35 Új névvel és tagsággal folytatják Salviniék10:03 Itt a teljes videó a Floyd nevű bűnöző ellenszegüléséről és folyamatos nyavalygásáról09:46 Tengerparti homokba írt S.O.S. segített megmenekülni három hajótöröttnek09:38 Meghibásodott dízelmotor okozhatta a bozóttüzeket Kaliforniában09:26 Meghalt egy idős, krónikus beteg, kilenccel nőtt a fertőzöttek száma hazánkban09:10 Ötezer ausztrál dollárra emelték a karantént megszegők bírságát Victoria államban08:46 Trump rendeletet írt alá a munkahelyek külföldiekkel szembeni védelméről08:25 Megint Szíriát támadták a zsidók08:14 Közeledik az 1-hez a járvány fertőzési rátája Olaszországban07:57 A zsidóbérenc-verseny győztese: nem a Momentum vagy a DK, hanem a Jobbik buzdít "ellenállásra" a magyarellenes Zuckerberg-cenzúra védelmében07:45 Tartalmi hibák miatt dobták vissza a Lánchíd-tendert07:32 Néhány év múlva már a Földön lehet vizsgálni a Mars mintáit06:56 Kevesebb kiállítóval, de megrendezik Debrecenben a Farmer Expót22:39 Trump nem bánja, ha a Microsoft felvásárolja a TikTokot
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

Aprópénzért adta el kiskorú lányait egy "anya" Temes megyében

Reklám

A szervezett bűnözés elleni igazgatóság (DIICOT) temesvári rendőrei és ügyészei házkutatást tartottak egy feltételezett bűnbanda tagjainál, akik két kiskorú lány szexuális kizsákmányolásával kerestek pénzt. A banda tagjai ellen kiskorúak megrontása és szexuális kizsákmányolása a vád, az ezt alátámasztó nyomok begyűjtése érdekében hét lakásban tartottak szerdán házkutatást.
Az előzmények 2017-hez vezetnek vissza, amikor az egyik gyanúsított fizetett egy nehéz anyagi helyzetben lévő, két lányát egyedül nevelő anyának azért, hogy az akkor 7 éves kislányát megkaphassa. Az erőszak következtében a kislány testi károsodást is szenvedett, közölte a rendőrségi közlemény, amely azonban arra nem tér ki, hogy mi lett ezt követően vele, és mi történt 2018 februárjáig, amikor egy másik gyanúsított 300 lejért megkapta a másik, akkor 16 éves lányt is.
A gyanúsítottak kihasználták a család naivitását és nehéz helyzetét, miközben prostitúcióra kényszerítették a két lányt. Mindez Újváron (Temes megye) történt, az így befolyt összegekből sem a lányok, sem az anya nem kapott. Pár hét elteltével a két fő gyanúsított úgy döntött, hogy Besztercére költözteti a nagyobbik lányt, ahol egy hotelben szállásolták el. Pornográf fotókat készítettek róla, melyekkel reklámozták a lány szexuális szolgáltatásait, ezzel párhuzamosan felkészítették arra, hogyan viselkedjen az ügyfelekkel. Naponta 30 ügyfelet is fogadott, de a pénzt a két gyanúsított zsebelte be.
A lányt fizikailag és pszichikailag is megviselte ez a munka, ezért felfedte az egyik kliens előtt a történetét. A férfi megsajnálta, segített neki megszökni, hazavitte, ahonnan a lány anyja vitte végül vissza Temes megyébe.
A rendőrség annyit közölt még az ügyről, hogy összesen tíz személyt hallgatnak ki a DIICOT temesvári székhelyén - írja a Főtér.ro.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready