Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:34 Lemond a libanoni kormány18:29 Két osztrák diplomata megfigyelőként jelen volt a fehérorosz elnökválasztáson, de állásfoglalást nem tesznek közzé - akkor jó, hogy ott voltak18:09 Lengyel ügyészségi vizsgálat is indult a buszbaleset ügyében17:48 Petrov Anatolij nevét vette fel a pécsi uszoda17:27 Belorusz elnökválasztás: a 10 százalékos Szvjatlana már a hatalom békés átadásáról tárgyalna 16:54 Kiváló fiaitól veszi el az állampolgárságot a hálátlan Belgium16:33 Már a németországi szocdemek is a jobbszéltől várják a megváltást16:05 Vonat elé hajtott egy autó Szügyben - egy gyereket is kimentettek a járműből 16:01 Az öt pont teljesítéséről írt hosszú levelet Orbán Kövérnek15:21 Kínai vadászgépek kóstolgatták a tajvani légteret az amerikai miniszter látogatása alatt14:58 Puskás-musicalt mutatnak be augusztus 20-án az Erkel Színházban14:32 Mielőtt meghalt, az őrökre támadt egy dühöngő cigány a sátoraljaújhelyi börtönben - így kell mártírt csinálni belőle13:56 Természetesen egy zsidó készíti el a világ legdrágább védőmaszkját 13:19 Országszerte folytatódik a vérszívóirtás12:51 Lemondott a libanoni igazságügyi miniszter is
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

Aprópénzért adta el kiskorú lányait egy "anya" Temes megyében

Reklám

A szervezett bűnözés elleni igazgatóság (DIICOT) temesvári rendőrei és ügyészei házkutatást tartottak egy feltételezett bűnbanda tagjainál, akik két kiskorú lány szexuális kizsákmányolásával kerestek pénzt. A banda tagjai ellen kiskorúak megrontása és szexuális kizsákmányolása a vád, az ezt alátámasztó nyomok begyűjtése érdekében hét lakásban tartottak szerdán házkutatást.
Az előzmények 2017-hez vezetnek vissza, amikor az egyik gyanúsított fizetett egy nehéz anyagi helyzetben lévő, két lányát egyedül nevelő anyának azért, hogy az akkor 7 éves kislányát megkaphassa. Az erőszak következtében a kislány testi károsodást is szenvedett, közölte a rendőrségi közlemény, amely azonban arra nem tér ki, hogy mi lett ezt követően vele, és mi történt 2018 februárjáig, amikor egy másik gyanúsított 300 lejért megkapta a másik, akkor 16 éves lányt is.
A gyanúsítottak kihasználták a család naivitását és nehéz helyzetét, miközben prostitúcióra kényszerítették a két lányt. Mindez Újváron (Temes megye) történt, az így befolyt összegekből sem a lányok, sem az anya nem kapott. Pár hét elteltével a két fő gyanúsított úgy döntött, hogy Besztercére költözteti a nagyobbik lányt, ahol egy hotelben szállásolták el. Pornográf fotókat készítettek róla, melyekkel reklámozták a lány szexuális szolgáltatásait, ezzel párhuzamosan felkészítették arra, hogyan viselkedjen az ügyfelekkel. Naponta 30 ügyfelet is fogadott, de a pénzt a két gyanúsított zsebelte be.
A lányt fizikailag és pszichikailag is megviselte ez a munka, ezért felfedte az egyik kliens előtt a történetét. A férfi megsajnálta, segített neki megszökni, hazavitte, ahonnan a lány anyja vitte végül vissza Temes megyébe.
A rendőrség annyit közölt még az ügyről, hogy összesen tíz személyt hallgatnak ki a DIICOT temesvári székhelyén - írja a Főtér.ro.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready