Bezár!
2019. november 15., péntek, Albert, Lipót, Hajnalka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány Velencében22:28 Marad az enyhe idő22:01 15 éves ázsiai lövöldözött egy kaliforniai iskolában, halott is van21:44 Csúcson a "német" judeokrácia: egyetlen szó miatt zárták ki az AfD-s parlamenti bizottsági elnököt21:36 Most éppen a lengyel törvényalkotásba pofázik bele az EP21:11 Bolívia "átmeneti elnöke" elismerte Venezuela "ideiglenes elnökét"20:45 Tizenhárom év fegyházra ítéltek egy erőszaktevő szörnyeteget20:03 "Elképesztő szuperfegyverek készülnek a titokban megvásárolt magyar fegyvergyárban"19:48 Afgán, marokkói és tunéziai embercsempészt ítéltek el Zalaegerszegen19:22 Katonai kutyák tépték szét az osztrák hadsereg egyik altisztjét19:00 Újabb bátorítás az ellenőrökre támadóknak: a késsel fenyegetés is csak felfüggesztettet ér18:36 Pályák, bérlemények, hely- és időpontfoglalások kezelése gyorsan, egyszerűen, online (x)18:22 Moszkva is elismerte bolíviai elnöknek az önjelölt szenátort18:02 A Harcos őszi kínálata (x)17:54 Ritkán látott képek egy szovjet atombunkerből
24 óra legolvasottabbjai

Videók ::

Zsidó a kamerába: "kihaló faj vagytok"

Reklám

A felvételen kiválóan látható, hogy a nem bejelentett, forgalmat akadályozó, komoly érdeksérelemmel járó rasszista héber tüntetést feloszlató rendőri szolgahad a tizenhatodik felszólítás után sem lő könnygázgránátokat a ficánkoló Dávidok és Sárikák közé, míg a kormányellenes tüntetéseken vagy más megemlékezéseken résztvevő magyarok közé sokszor felszólítás nélkül is. Az se semmi, amint egy fajtajelleges, gyarmatosító tudatának teljében lévőcionrasszista Tomcat kamerájába mondja: "kihaló faj vagytok".
És most tekintse meg a Bombagyár Televízió remek videóját. Mi sokat nevettünk. Bizony.
Frissítés (2013. 1. 17.): Az eredeti videót törölték, de a lényeg újra elérhető YouTube-on:
 
Arppi S. szakkommentár: a cionista zsidó, fideszes Szabó György ezerrel hazudik többek között az aradi vértanúkkal kapcsolatban. Köztük egyetlen egy zsidó nem volt. Épp ellenkezőleg, zömében sváb, vagy sváb származású magyarok voltak. (Gyengébbek kedvéért: a svábok, a németek szinte minden tekintetben – becsületesség, hazaszeretet, munkaszeretet, fegyelem stb. – a cionista zsidók ellentétei). Ezt még egy kisiskolás is tudja. Jellemző, hogy a zsidók ezeket a sváb (német) vértanúkat is ki akarják sajátítani maguknak, azt hívén, hogy a német(es) vagy magyarosított névvel átverhetik a magyarokat. Nem a pajeszosok az egyetlen kisebbségünk, akik ezt csinálják - például a cigányok ugyanezt teszik Gábor Áronnal. Talán nem véletlen, hogy Tomcat kérésére, hogy sorolja fel a zsidó származású vértanúkat, Szabó nem felelt.

Ugyanez vonatkozik a 48-as szabadságharcban vagy az I. világháborúban állítólag részt vett zsidókra. Messze nem voltak annyian és ott (a fronton), ahogy az antimagyarok állítják. 1848-ban még katonai büntetőakcióra is sor került több településen, miután a hébereknek nemigen akaródzott pénzt sem adni a honvédő harcra az osztrákok ellen, pláne nem katonáskodni.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready