A Magyar Menedék Könyvesház könyvajánlója. A könyveket a megfelelő linkeken lehet megrendelni, vagy személyesen a boltban lehet megvásárolni.
Adonyi Sztancs János: Arisztokraták ma

Pörzse Sándor műsorában is bemutatott könyv, nem a teljesség igényével, ám annál szemléletesebben mutatja be néhány hajdan magas rangú nemességgel felruházott család mindennapjait napjainkban. A nemesi származás sosem évül el, Magyarország történelmi arisztokrata családai jelenleg is léteznek, van olyan aki kénytelen volt elhagyni hazáját a származásából fakadó fenyegetés miatt a kommunista érában, de vannak akik helytálltak a legkeményebb bolsevista időkben is, ragaszkodva a szülőföldjükhöz. A könyvből választ kaphatunk arra is, miként élték meg a kisemmizést 47 után, es hogyan alakult életük a rendszerváltásnak hazudott fordulat utan is. A könyv folytatása várható idén karácsony környékén.
A könyvet megrendelheti ide kattintva!
 
Vaszary János: Zörgetik az ajtót


Vaszary János színházigazgató, Muráti Lili színművésznő férje, ezen könyve naplójegyzetekből válogatott kitűnő korrajz azok számára akik esetlegesen még mindig felszabadulásnak gondolják a szovjetek beözönlését hazánkba 1945ben. Vaszary páratlanul lebilincselő irodalmi stílussal, mindenféle szélsőségektől mentesen, pusztán a tapasztalatait osztja meg az olvasóval, hogyan is sikerült nekik Budapestről kijutni, aztán pedig visszajutni, miközben embertelenebbnél embertelenebb dolgokat látnak és élnek meg a magukat felszabadítóknak nevező szovjet hadseregtől. Onnan fogjuk tudni, hogy valóban rendszerváltás történt Magyarországon, hogy ezen könyv kötelező olvasmány lesz a középiskolában!
A könyvet megrendelheti  ide kattintva!



Maderspach Viktor: Az oláhok vérnyomában a Fekete-tengerig


Egy évtizedeken át elhallgatott és titkolt könyv támadt fel hamvaiból, és immáron mindenkinek hozzáférhetővé vált! A 30-as években nem kevesebb mint 7(!!!) kiadást ért meg, elsöprő sikert aratott, 1945 után pedig eltűnt az akkor még feneketlennek hitt kommunista cenzúra kútjában. Tiltott könyvnek bélyegezték meg, ugyanis ízig-vérig MAGYAR a könyv, számtalan élményről számol be Maderspach Viktor, erdélyi eseményeket ábrázol hihetetlen képekkel, ám kendőzetlenül csak a rideg valóságot írja le. Igen kevés könyvből tudhatjuk meg, milyen is volt a románok erdélyre törése személyes tapasztalatokból, első kézből. Ime ez az a könyv! Kötelező darab!
A könyvet megrendelheti  ide kattintva!

Helbing Ferencz: Magyar Hunmondák


A nemzeti öntudat fenntartása, és a sokak álltal vizionált nemzethalál képét egy csapásra semmissé tehetjük azzal, ha ezt a könyvet gyermekünk kezébe adjuk, vagy felolvasunk neki belőle! Nem lehet elég korán elkezdeni a hazaszeretetre való nevelést, és ez a könyv az egyik legtökéletesebb eszköz erre! Felejtsük el a tévében nézhető rajzfilmeket amelyben idiótán megrajzolt bugyuta, gonosz, groteszk lények fertőzik a magyar fiatalság agyát, gyermekeink lelkét. Ebből a könyvből megismerhetjük a Csodaszarvasunk regéjét, Emese álmát, A Vérszerződést, Árpádot és még néhány nagyon fontos történelmi mondánkat, melyek ismerete nélkül bátran elhajíthatjuk személyi igazolványunkat... A kötetet Helbing Ferenc csodálatos képei díszítik, melyek annyira életszerűek, hogy akár ők is megérnének egy külön könyvet! A könyv egy reprint kiadás.
 
A könyvet megrendelheti  ide kattintva!

Norman G. Finkelstein: A HOLOKAUSZT-IPAR
Gondolatok a zsidó szenvedés tőkésítéséről

Finkelstein könyve, A Holokauszt-ipar arról szól, hogy nagy hatalmú cionista amerikai zsidó szervezetek hogyan használják fel a náci holokausztot politikai és gazdasági céljaik érdekében. Ezek a szervezetek (és külföldi leányvállalataik világszerte) a náci népirtást bunkósbotként használják, amellyel elhallgattatják Izrael cionista törekvéseinek bírálóit, és dollárok millióit zsarolják ki különböző európai országokból. Ezek a szélhámosok hitvány céljaik érdekében a náci holokausztot kisajátították, a tényleges zsidó szenvedés emlékét beszennyezték, kiforgatták, és megmérgezték a zsidók és nem-zsidók közötti viszonyt. Mindannyiunk - zsidók és nem-zsidók - érdekében le kell őket lepleznünk, és el kell őket távolítanunk a közéletből. Ez a könyv a tisztánlátás érdekében minden könyvespolcon ott kéne, hogy legyen. Antiszemitizmussal érdekes lenne megtámadni ezt a munkát, már csak Finkelstein bevallottan zsidó származása miatt is. Nem véletlenül hallgatják el a könyvterjesztők a Holokauszt-ipart. Kötelező
információkat tartalmaz mindenki számára ebben a mindannyiunkat érintő témakörben.
A könyvet megrendelheti  ide kattintva!
(Magyar Menedék Könyvesház - a könyveket a Márvány utcai boltban is meg lehet vásárolni!)