Elment az eszük?
Jobbnak láttuk volna nem is közölni, de erősködtek: a Magyar Gárda Jász-Nagykun-Szolnok megyei szakaszának  gárdistái a helyi Cora áruházban tartottak egyenruhás bevásárlást, mert "nem találtak jobb helyet" az emberekkel való beszélgetésre. Ezzel némileg legitimizálták azokat a konzumidiótákat, akik efféle helyeken öntik pénzüket a multik zsebébe, ahelyett, hogy a helyi kisvállalkozók üzleteiben tettek volna egy sétát, vásárlásukkal és példamutatásukkal is a magyarokat támogatva.
A Magyar Gárda Jász-Nagykun-Szolnok megyei szakasza szerencsétlenségét mutatja, hogy a Gárda legtöbb alakulatával, a kialakult szokással szemben az itteniek még egy normális helyi nevet sem találtak maguknak (pl. Lehel vezér szakasza). Azonban amit most követtek el, azt reméljük, nem hagyja szó nélkül a Magyar Gárda országos vezetése, ha már mi nem tudtuk meggyőzni a helyieket.
Félő, hogy az ilyen meggondolatlan akciók miatt érvényben marad a Cseh Tamás-nóta sora: „Kérdezem én, hogy száz év múlva, ki tud majd itt magyarul”. A multik elleni harc minden magát nemzetinek valló szervezet kötelessége!
Bevásárlónap a Magyar Gárdánál

A Magyar Gárda Jász-Nagykun-Szolnok megyei szakasza családi bevásárlónapot tartott a szolnoki Cora áruházban. A közös rendezvényen mintegy 20 gárdista, valamint néhányuknak családtagjai, pártoló tagok, rokonszenvezők vettek részt.
A hazafias szerveződés nem titkolt célja volt, hogy a hétvégi, megnövekedett bevásárló tömegből minél többen láthassák és találkozhassanak is a gárdistákkal, mely keretében többen leálltak beszélgetni, illetve köszöntek és jót kívántak nekünk. Örvendetes módon ellenkező értelmű, gyalázkodó, elmarasztaló beszólással nem találkoztunk, így ebből is következtethetünk arra, hogy a Gárda elfogadottsága és népszerűsége a társadalmunkban növekszik.

A közös bevásárlás és az együtt töltött újabb 1.5 - 2 óra élményével gazdagodva a szakasz úgy döntött, hogy két hét múlva, szombaton egy újabb közös, családi rendezvényt tartunk. Helyszínnek a NEFAG Szolnoki Vadasparkját és Parkerdejét választottuk, melyre ezúttal meg is hívjuk a Gárdával rokonszenvező, illetve az irántunk érdeklődő lakosságot. A pontos időpontot a későbbiekben a Magyar Gárda honlapján tesszük közzé.
Magyar Gárda Jász-Nagykun-Szolnok megyei szakasza

Mintha egy turulszobor előtt pózolnának...

E képhez érdemes elolvasni lent linkelt cikkünket

Otthonosan érzik magukat...

Csak vidáman!

Megcselekedték, amit megkövetelt a Cora
Levélváltásunk egy gárdistával
Kedves Alfonz!
Ha ezt lehozzuk, az önöknek lesz nagyon rossz, higgye el nekem, és köszönje meg, hogy nem tesszük. Mi a francnak kell corázni, mikor a multik éppen megfojtják termelőinket?!

Tisztelt Szerkesztőség !
Nem kívánunk erről vitát nyitni. A hírünk már megjelent pár oldalon ( pl.: http://www.szoljon.hu/index.php?apps=cikk&cikk=159418 ) , a kis bevásárlásunk elérte a célját, jó sok emberrel találkoztunk, beszélgettünk és két hét múlva ismét egy családi rendezvényt fog tartani a szakasz a helyi parkerdőben. Itt legelsősorban az ismeretségünk előmozdítása a cél, mivel a megyében a Gárda ismeretsége és létszáma sajnos az országos átlag alatt van, ezen kívánunk változtatni.
Értelemszerűen Önök határozzák meg, hogy milyen híreknek adnak helyt az oldalon és miknek nem, ez ügyben méltatlankonom és reklamálnom lehetne, de ezek miatt nem látom értelmét.
Üdv.:
Senki Alfonz
(Kuruc.info)