2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:03 Megtalálhatták a gyógymódot a szívritmuszavarra10:54 Lakatos Raul nem öregszik - és lassan öregezik10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában08:22 Ma rendezik meg a Színházak Éjszakáját08:06 Harmincnyolc bevagonírozottat szabadított fel a rendőrség Kelebiánál07:51 György Konrád a Berlini Művészeti Akadémiának adta irodalmi hagyatékát07:33 Súlyos probléma: újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait06:56 Krónikus fülgyulladás okozhatta a Neander-völgyi ember kihalását21:57 A Hezbollah vezetője figyelmeztette Szaúd-Arábiát 21:29 A kanadai "mintatársadalom"
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek, Holokamu ::

Perge Ottó: Elrabolták Williamsont!

Reklám

Breaking news!
Most érkezett a szenzációs hír: a Moszad ügynökei elrabolták Williamson püspököt Argentínából!
"Az akció gördülékenyen és simán ment, könnyebben elkaptuk, mint annak idején Eichmannt" - nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő titkosügynök. A holokauszt-tagadó püspök állítólag nem tanúsított ellenállást. Közben rendkívüli ülést tart a Knesszet, hogy megvitassa Williamson püspök további sorsát. Vita alakult ki arról, hogy megégessék vagy inkább keresztre feszítsék-e? Egyesek a felakasztása mellett érveltek, hangoztatva, hogy ugyanazt a kötelet kellene a nyakába tenni, amivel Eichmannt is kivégezték annak idején. A többség azonban végül a keresztre feszítés mellett foglalt állást. A kivégzés nagypénteken lesz. Egyesek felhívták a figyelmet: negatív nemzetközi visszhangja lehet a püspök kivégzésének.
Ehud Olmert kormányfő azonban azt mondta, nem kell aggódni a világ közvéleménye miatt, hiszen miképp az 1300 gázai haláláról is gyorsan elfeledkeztek az emberek, úgy a holokauszt-tagadó püspök kivégzése fölött is gyorsan napirendre térnek majd. "Nem fog romolni a kapcsolatunk a Vatikánnal sem - fejtegette a kormányfő - elvégre a keresztények nem szóltak akkor sem, amikor palesztin gyerekeket öltünk. Miért izgatná őket egy egyébként is csak bajt okozó katolikus pap halála?" - tette fel a kérdést a kormányfő.

Ez csak egy vicc, habár csak félig-meddig.

P.O.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready