2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:42 Az ausztrálok háromnegyedét érintette a tűzvész11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek ::

A Tel-Aviv 2 szerint Michael Jackson halála 2009 legeslegszomorúbb eseménye

Reklám

A Tel-Aviv 2 valamelyik barom műsorában tegnap este elhangzott a következő kijelentés: 2009 legszomorúbb eseménye Michael Jackson halála volt. Persze nincs mit csodálkozni a cionista tévécsatorna mérhetetlen érzéketlenségén: a Tel-Aviv 2 számára ugyanis a gázai háború során legyilkolt 1400 palesztin, valamint az elmúlt évben lemészárolt sok ezer afgán, pakisztáni, iraki, szomáliai még csak említésre sem méltó.
Pedig a tisztán látó és becsületes emberek szerte a nagyvilágban pontosan tudják, hogy az elmúlt esztendő legszomorúbb, legszörnyűbb eseménye a zsidó terrorállamnak a Gázai övezet ellen intézett támadása volt, melynek során az agresszorok tiltott fegyvereket (például foszfombombát) is bevetettek, polgári személyeket gyilkoltak le, és iskolákat, lakóházakat, kórházakat, mecseteket bombáztak.
Levonható a következtetés: a Tel-Aviv 2 egy rasszista csatorna, mivel irányítói és a szerkesztői egy néger amerikai énekes életét többre értékelik több tízezer muzulmán életénél. Másról is szó van természetesen: folyik a gójok hülyítése, hogy lehetőleg kavarodjon össze minden a fejükben, ne tudjanak különbséget tenni fontos és kevésbé fontos események közt, és egyáltalán, minél több az ostoba, tájékozatlan ember a világon, a választott nép fiai annál inkább nyeregben érezhetik magukat.
A Tel-Aviv 2, meg a hozzá hasonló cionista szennycsatornák megszüntetése nélkül aligha talál magára valaha is a magyar nép.
Perge Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready