2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:03 Megtalálhatták a gyógymódot a szívritmuszavarra10:54 Lakatos Raul nem öregszik - és lassan öregezik10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában08:22 Ma rendezik meg a Színházak Éjszakáját08:06 Harmincnyolc bevagonírozottat szabadított fel a rendőrség Kelebiánál07:51 György Konrád a Berlini Művészeti Akadémiának adta irodalmi hagyatékát07:33 Súlyos probléma: újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait06:56 Krónikus fülgyulladás okozhatta a Neander-völgyi ember kihalását21:57 A Hezbollah vezetője figyelmeztette Szaúd-Arábiát 21:29 A kanadai "mintatársadalom"
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek ::

A Tel-Aviv 2 szerint Michael Jackson halála 2009 legeslegszomorúbb eseménye

Reklám

A Tel-Aviv 2 valamelyik barom műsorában tegnap este elhangzott a következő kijelentés: 2009 legszomorúbb eseménye Michael Jackson halála volt. Persze nincs mit csodálkozni a cionista tévécsatorna mérhetetlen érzéketlenségén: a Tel-Aviv 2 számára ugyanis a gázai háború során legyilkolt 1400 palesztin, valamint az elmúlt évben lemészárolt sok ezer afgán, pakisztáni, iraki, szomáliai még csak említésre sem méltó.
Pedig a tisztán látó és becsületes emberek szerte a nagyvilágban pontosan tudják, hogy az elmúlt esztendő legszomorúbb, legszörnyűbb eseménye a zsidó terrorállamnak a Gázai övezet ellen intézett támadása volt, melynek során az agresszorok tiltott fegyvereket (például foszfombombát) is bevetettek, polgári személyeket gyilkoltak le, és iskolákat, lakóházakat, kórházakat, mecseteket bombáztak.
Levonható a következtetés: a Tel-Aviv 2 egy rasszista csatorna, mivel irányítói és a szerkesztői egy néger amerikai énekes életét többre értékelik több tízezer muzulmán életénél. Másról is szó van természetesen: folyik a gójok hülyítése, hogy lehetőleg kavarodjon össze minden a fejükben, ne tudjanak különbséget tenni fontos és kevésbé fontos események közt, és egyáltalán, minél több az ostoba, tájékozatlan ember a világon, a választott nép fiai annál inkább nyeregben érezhetik magukat.
A Tel-Aviv 2, meg a hozzá hasonló cionista szennycsatornák megszüntetése nélkül aligha talál magára valaha is a magyar nép.
Perge Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready