Igazi zsidó, mindenkivel üzletel
Utazási vállalkozásban lett üzlettárs Gergényi Péter, Budapest jelenlegi rendőrfőkapitánya és Pintér Sándor, az Orbán-kormány volt belügyminisztere. Nyilván rendőri fizetésükből, teszi hozzá a Kurucinfo. Ezzel az utazási irodával semmiképpen se utazzunk.

A 2006 végén alapított és idén április végén nyilvántartásba vett Admiral Tours Hungary Utazásszervező Kft.-ben Gergényi Péternek 30 százalékos tulajdonrésze van, míg a többségi tulajdonos - 60 százalékkal - az a P&V Tanácsadó Kft., amely Pintér Sándor volt belügyminiszter és Valenta László, Pintér volt kabinetfőnöke tulajdonában van.

A saját szervezésű, illetve közvetítőként végzett ki- és beutaztatásra, belföldi közvetítésre, illetve charterjárat igénybevételére egyaránt jogosult Admiralt a főkapitány fia és a 10 százalékban tulajdonos tunéziai származású Ben Hadj Soulimane Mondher vezeti - írta a HVG.

A hetilap arra hívta fel a figyelmet, hogy "a Gergényi-üzlettárshoz igen hasonló néven (és hasonló anyai nevet megadva) fut két fantommá vált cég, a tiszafüredi Aqua Fun Touristik Kft. és a budapesti Insuresecurity Kft. volt tulajdonosa".

A cikk szerzője hozzátette, hogy erről a főkapitány környezetében nem tudnak, csak az üzlettársnak a tunéziai utazásokkal foglalkozó Slim Reisen-csoportnál szerzett érdemeit ismerik.

(Infó Rádió)

Kuruc.info kommentár: Összenő ami összetartozik!