2021. június 24., csütörtök, Iván, Bajnok, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:03 Eközben az EP-ben: "az abortusz alapvető emberi jog"22:54 Németország - Magyarország 2-2, kiestünk21:51 Zacher hagyná, hogy fuldokoljunk a maszkban, amíg el nem érjük a 80 (!) százalékos átoltottságot21:36 Az olasz kormányfő megüzente a Vatikánnak, ne szóljon bele, hogyan hurcolják meg a normalitáspártiakat21:16 Blinken: Amerika és Németország együtt dacol Oroszország "provokációival"21:00 Országszerte extrém UV-sugárzás várható20:50 Amerikai orvosok szerint "valószínű kapcsolat" van a Pfizer és a Moderna, valamint egy ritka szívbetegség között20:27 Orbán az Olasz Testvérek elnökével tárgyalt Brüsszelben20:05 Ez csak természetes: bebuzul az Európai Parlament is19:50 Megszüntethetik végre a korlátozások "jelentős részét"19:41 Az országos és a budapesti melegrekord is megdőlt, csütörtökön lesz az év eddigi legmelegebb napja19:10 Szijjártó: példátlan, hogy nem lehetnek magyar konzulok a müncheni arénánál - "provokációk történhetnek"19:02 Iráni források szerint jelentős előrelépések történtek a bécsi tárgyalásokon18:57 Nyári áramfogyasztási rekordot hozott a kánikula18:37 Áder aláírta a pedótörvényt - miután megbizonyosodott afelől, hogy nem akadályozza a felnőttek "nemváltoztatását"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók ::

Gaudi-Nagy Tamás és Pásztor István a Kossuth téren történtekről

Reklám

Videóösszefoglaló a tüntetésről:
Gaudi beszámolója:
Átütő erejű hatással járt mai földvédő tüntetésünk, most már nem állunk meg félúton
Kedves Hazafiak!
Örömmel jelentem, hogy ma a Kossuth téren, az új Országgyűlés nyitóülésével egyidejűleg tartott, nyomásgyakorló földvédő tüntetésünk hatalmas sikert ért el, amiért hálámat és elismerésemet fejezem ki mindazon harcostársaknak, akik az egész napos akciónkban részt vettek és nyomatékot adtak követeléseinknek, továbbá azoknak, akik szervezőként segítettek. Köszönöm barátaimnak, akik közül több mint húszan szólaltak fel, különösen köszönöm Morvai Krisztinának az egész napos harcos kiállását és lényeglátó, kemény felszólalásait.
Sikerünk visszaigazolásaként nyugtázhatjuk azt is, hogy eredményes akciónk kapcsán a földvédelem életfontosságú ügye helyett a hazai sajtó többsége csupán a nemzetáruló Pásztor István leköpéséről adott hírt. Hozzáteszem: megérdemelte és még olcsón megúszta, mivel a délvidéki magyarság egyik vezető árulója, aki nem átallotta károsnak nevezni a tavaly őszi Európa Tanács-beli délvidéki magyarok önrendelkezése és az önkényesen fogva tartott temerini fiúk kiszabadítása érdekében véghez vitt akciónkat. (Akciónk sikeres volt: a hét délvidéki fiú rövidesen kiszabadult - Dr. Gaudi-Nagy Tamás a temerini fiúk szabadulásáról az Országgyűlésben.)
Ezen nyilatkozatát akkor még a Jobbik is elítélte, és kiállt mellettem (A Jobbik visszautasítja Pásztor István nyilatkozatát), ma ez sajnos fordítva történt és megtörtént, amit soha nem gondoltam volna: a Jobbik a hazaáruló megélhetési politikus mellett állt ki velem szemben. Ezt Rubicon átlépéseként értékelem, de erről majd később.
A frissen megválasztott országgyűlési képviselőkhöz és a kormányhoz intézett, mai napon közfelkiáltással elfogadott petíciónkban azt követeltük, hogy az Országgyűlés 15 napon fogadjon el olyan három elemből álló jogszabálycsomagot, amely alkalmas arra, hogy megakadályozza a magyar termőföld külföldiek általi elrablását, amelyet a hazaáruló földtörvénnyel 2014. május 1-jétől lehetővé tettek.
A felhívásunk a hatására a Jobbik-frakció néhány tagja Hegedűs Lorántné vezetésével a mai napon benyújtotta az Országgyűlésnek az általunk követelt lépések közül az egyiket teljesítő, külföldiek földszerzését megtiltó Alaptörvény-módosítást.
Azonban szomorúan kell megállapítanunk azt, hogy a hazaáruló földtörvény hatályon kívül helyezésére irányuló törvénymódosítást és a kormányt az EU-csatlakozási szerződés felülvizsgáltatására kötelező országgyűlési határozatot ígéretük ellenére nem nyújtották be. De ez a hiány még a május 10-i első érdemi parlamenti ülésig pótolható, erre ezúton kérem őket minden magyar ember nevében és minden más képviselőt is.
Külön erénye volt mai tüntetésünknek, hogy nemcsak a hazaáruló VMSZ-es Pásztor, hanem jónéhány kormánypárti és álbaloldali képviselő testközelből tapasztalhatta meg azt, milyen az, amikor a nép számonkéri elárulóit. Különös figyelmet kapott tőlünk a hazaáruló földtörvényért és az oligarchák földrablásaiért felelős Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, akit alig győztek biztonságba menekíteni a készenléti rendőrök: nem volt hajlandó a kisemmizett kajászói gazdával szembe nézni. Hende Csaba sem járt sokkal jobban: sebesen iszkolt el a tér azon részéről, ahol szembesítettük a magyar honvédelem terén kifejtett, áldásosnak semmiképpen nem nevezhető tevékenységével. A libatolvaj Bajnai pont a tüntetésünk helyszínére meghirdetett sajtótájékoztatóját az északi kijárathoz tette, de azt is sietve be kellett fejezze, amikor az egész tüntető csapatunk megindult felé. Kijelenthetjük: ez a nap a mienk volt, uraltuk a teret, a valódi nemzet képviseletet a téren tüntető több száz ember látta el, akik hitet tettek a magyar szabadság és föld védelme mellett.
Szombaton 14 órakor újabb tüntetést tartunk a Kossuth téren annak érdekében elérjük a földvédő javaslatcsomag napirendre vételét. Ezen az első érdemi parlamenti ülésen, ahol többek között dönt az Országgyűlés a miniszterelnök személyéről. Folytassuk együtt tehát ebben az időpontban a földvédő és nemzetvédő küzdelmünket! Kérek mindenkit, addig is terjesszétek a petíciót minél szélesebb körben, és írjatok minden országgyűlési képviselőnek annak érdekében, hogy a petíciónkban foglaltaknak megfelelően járjanak el! A tüntetés részleteit később közzétesszük!
Négy éven át tartó országgyűlési képviselői megbízatásom mai napon megszűnt (tevékenységem összefoglalója itt olvasható), ezért nemzetünkért folytatott küzdelmet ismét "csak" nemzeti jogvédőként folytatom. Megtisztelő volt, hogy hazámat szolgálhattam országgyűlési képviselőként. De nem tehettem meg, hogy letegyem az ügyvédi talárt, mert ez lett volna a feltétele annak, hogy folytathassam. Meg volt más okom is, de erről majd még később. Nekem sokkal fontosabb, hogy aktívan részt vegyek mindazok jogi képviseletében, akik a nemzetért való kiállásuk érdekében üldöztetést szenvednek el.
Isten óvja és vezesse Magyarországot! A magyar föld nem eladó!
Budapest, 2014. május 6.
Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő
Frissítés: Gaudi pontosítása:
A sikeres és médiumok által kétségbeesve eltorzítani kívánt üzenetű, földvédő május 6-i Kossuth téri tüntetésről tegnap (május 6-án) késő este "Átütő erejű hatással járt mai földvédő tüntetésünk, most már nem állunk meg félúton" címmel kiadott közleményemben a petíciónk hatására benyújtott javaslatokat tárgyaló 4. és 5. bekezdés pontosításra szorul az alábbiak szerint.
A pontosítás oka, hogy tegnap este még számomra nem volt teljes körűen elérhető minden frissen benyújtott földvédő javaslat. Azok áttekintése alapján volt szükséges rögzíteni azt, hogy az EU csatlakozási szerződés felülvizsgálatának kezdeményezését a kormánytól követelő országgyűlési határozatot a jobbikos képviselők benyújtották, azonban a hazaáruló földtörvény hatályon kívül helyezését és addig minden földügylet bejegyezési moratóriumát célzó törvényjavaslatot nem, csupán egy közvetlenül érvényesülő hatással nem bíró, tehát külföldiek földszerzését közvetlenül megakadályozni nem képes országgyűlési határozati javaslatot. Kérek mindenkit, aki közleményemet átvette, hogy a pontosítást is jelentesse meg és vezesse át a közlemény eredeti szövegét. Az érintettek szíves megértését kérem.
(Forrás: gaudinagytamas.hu)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready