Bezár!
2020. július 15., szerda, Henrik, Roland napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:03 Régi-új szovjet-orosz fejlesztések a szárazföldi hadviselés terén, kitekintéssel a modern kor háborúinak tapasztalataira13:48 Romániában meghaladta a tízezret az ismert aktív esetek száma13:31 Több mint kétmillió iráni tiltakozott a világhálón az ellen, hogy halálra ítélték a tavalyi megmozdulások több résztvevőjét13:17 Nem járatták iskolába gyereküket, vádat emeltek ellenük12:51 Azték palota maradványaira bukkantak egy épület alatt Mexikóváros főterén12:10 Ősszel 491 helyszínen kezdhetik meg munkájukat az iskolaőrök11:54 Elvtársi közvélemény-kutatás: a Jobbik az ellenzéki moslék egyik leggyengébb tagja lett, Jakab is sereghajtó11:06 Budapest Airport: 94 százalékos az utasforgalom visszaesése tavaly júniushoz képest10:43 Meghalt egy kamasz bubópestisben Mongóliában10:26 "A fehér életek nem számítanak, el kell törölni a fehérséget!" - Cambridge-i professzori címet érő kijelentés ez10:08 Öttel emelkedett a fertőzöttek száma hazánkban09:28 Mi Hazánk: a honvédségi szállítórepülőgépek beszerzése idegen érdeket szolgál08:47 Vasárnapi program füstöséknél: varázsdohány-terítés a Bosnyák téren08:21 Trump megvonta Hongkong különleges státusát08:07 Életbe léptek a beutazási korlátozások
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók ::

Fajvédő harc a magyarság megmaradásáért - összefoglaló az első nemzeti radikális népesedési konferenciáról

Reklám

Október 24-én sikeresen lezajlott az első nemzeti radikális népesedési konferencia a budapesti Hazatérés Templomában.
A rendezvénynek otthont adó Szabó Dezső színházterem megtelt érdeklődőkkel, fiatalokkal és idősebbekkel, és voltak olyanok is, akik csecsemővel érkeztek.

A konferencia háziasszonya Budaházy Edda volt, aki bevezetőjében kiemelte a magyarság népességfogyásának drámai helyzetét, és annak fontosságát, hogy ez a kérdéskör végre megkapja a megfelelő figyelmet a közéletben és a törvényhozásban.
Külön köszöntötte a megjelent nemzeti radikális szervezetek képviselőit is, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Betyársereg, a Magyar Önvédelmi Mozgalom és a Magyar Nemzeti Gárda képviselőit.
Professzor dr. Pokol Béla „Európa végnapjai” című könyve kapcsán levetítésre került a szerzővel készült rövidfilm, amelyben a jelenlévők szembesülhettek a szomorú valósággal, miszerint a népességfogyásnak három alapvető oka van: a magyar nők alacsony gyermekvállalási hajlandósága, szemben a cigányság rendkívüli mértékű szaporodásával, valamint az, hogy a nyugat-európai országok elszivattyúzzák a magyar munkaképes lakosságot.
Első felszólalóként Téglásy Imre, az Alfa Szövetség elnöke kért szót, aki előadásában a magyarországi abortuszok magas számát és drámai hatásait részletezte. Véleményében hangot adott az abortusztörvény tarthatatlanságának, embertelenségének.
Ezután a Jobbik országgyűlési képviselője, Dúró Dóra mondta el gondolatait, aki három év alatt három gyermeket szült. Hangsúlyozta, hogy a gyermekvállalásban nagyon fontos a tudatosság, és hogy anyaként az élet továbbadását tartja a legfontosabb dolognak.
Ezután Bertha Szilvia beszélt a család és a karrier összeegyeztethetőségéről, saját példájával alátámasztva azt, hogy a két dolog nem áll ellentétben egymással, inkább kiegészíti egymást.
A szünet után sor került a nyugat-európai helyzet elemzésére, melyből kiderült, hogy a tömeges muszlim bevándorlók nagy gyermekvállalási hajlandósága miatt ezen országok 20-30 éven belül muszlim országokká válnak. Magyarország tehát egy ilyen Európai Unióba nyert felvételt, amely ránk kényszeríti liberális bevándorlási szokásait és ennek hatását már a magyar lakosság is kezdi érzékelni.
A következő felszólaló Budaházy György volt, aki tisztázta, hogy a fajvédelem nem azonos a fajgyűlölettel, és mi mindannyian fajvédőknek kell lennünk, ha nem akarjuk, hogy a század végére megszülessen az utolsó magyar ember. Kiemelte, hogy gyakorló apaként úgy látja, hogy az emberek ha apák és anyák lesznek kiderül, hogy már nem is akarnának mást és azok akik azelőtt azt gondolták, hogy nekik nem való a szülői hivatás boldogan nevelnek gyermekeket. (Budaházy felszólalása ide kattintva tekinthető meg.)
Király Ignác, aki 16 gyermeket adott a nemzetnek, beszélt a nagycsalád nehézségeiről és áldásairól, a férfi és nő egymás és Isten iránti hűségéről és a mindent összetartó szeretet fontosságáról.
Dr. Magyar Gábor előadásában a vidék nyújtotta lehetőségekről és a szülői felelősségről beszélt, mondván, ne hagyjuk, hogy mások, idegenek neveljék a gyerekeinket, hanem legyünk előttük mi ott mint élő példák úgy, ahogy öregapáink idejében volt.
Zoom
Szabó Adrien is megosztotta értékes gondolatait a közönséggel. Úgy vélte, kötelességünk a zenei és táncos anyanyelvünket tudásunkhoz mérten átadni gyermekeinknek, mert ez az a közös anyanyelv, amely évszázadokon át magyarrá tette a magyart. Felhívta az édesanyák figyelmét a népdalok éneklésének fontosságára, gyermekeiknek való megtanítására.
Végezetül Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke kért szót, aki felhívta a figyelmet arra, hogy amíg a magyar édesanyák átlagosan 30 éves koruk körül várják első gyermeküket, a cigány nőknél ez már 18 évesen bekövetkezik és emiatt a generációs rés miatt hatványozottan több cigány gyermek születik meg ugyan annyi idő alatt, mint magyar.
Budaházy Edda zárógondolataiban köszönetet mondott az előadóknak az értékes információkért, Hegedűs Loránt lelkipásztornak és református gyülekezetének a támogatásért és kifejtette, reményei szerint ez a konferencia csak az első állomása volt egy konferenciasorozatnak, és a kezdete egy radikális civil mozgalom kibontakozásának, amely harcolni fog a magyarság megmaradásáért.
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready