Bezár!
2019. május 23., csütörtök, Dezső, Dés napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:43 EP-választást tartanak az EU-ból állítólag kilépni készülő Nagy-Britanniában11:07 Nemzetközi pedofilhálózatot számolt fel az Interpol, 50 gyereket mentettek ki a szörnyetegek karmai közül10:27 Szeretik Rogánék a drága Audikat - használni is, és a vagyonnyilatkozatból "kifelejteni" is10:12 Már az is baj, ha kábítószer helyett sütőport kapnak az erőforrások09:54 Gaudi: a törökszentmiklósi és a Facebook-tiltás eggyel több ok arra, hogy a Mi Hazánk ott legyen az EP-ben09:22 Hazaküldtek néhány bevándorlóbűnözőt a németek, de ez csak csepp a tengerben09:04 Kifosztás: K******* és társa félmilliótól szabadított meg egy nyírmártonfalvi lakost08:37 "Kuruc.info-szintű" Facebook-cenzúra sújtja a Mi Hazánkat: még Toroczkai arcképét és a párttal kapcsolatos bejegyzéseket is törölgetik08:16 Az RTL Klub nézői megtudhatták, hogy a Mi Hazánk megfékezné a c************t07:47 Haftár tábornok kizárta a fegyverszünetet Líbiában07:33 Újabb biológiai szúnyoggyérítés lesz a Balatonnál06:55 A gazdáknak nincs pénzük arra, hogy alternatív tojótyúktartásra álljanak át22:32 Kövér Lászlónak hősies küzdelem árán újfent sikerült háttérbe szorítania antikommunista énjét21:44 Csöcsörészés tehet be a svéd radikálisoknak az EP-választáson21:17 Toronymagasan vezet Zelenszkij pártja
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók ::

Vona: Európa nem bír el több bevándorlót, határaira ki kell tenni a "Megtelt" táblát

Reklám

Szerdától új időszámítás kezdődött Európában, az új helyzetben le kell vonni a megfelelő konzekvenciákat - jelentette ki mai sajtótájékoztatóján a Jobbik elnöke. "A terrorizmus bevándorolt Európába" - fogalmazott Vona Gábor.

A pártelnök rámutatott: számítani lehetett arra, ami történt, csak idő kérdése volt, hol és hogyan fog bekövetkezni. Úgy látja, nem egyszeri esemény volt a párizsi, hanem egy tendencia kezdete.
Európa eddig nem tett semmit, a homokba dugta a fejét, most már azonban új válaszokra van szükség - jelentette ki, és meg is adta a saját válaszait.
Az egyik az, hogy Európának nem az iszlámmal, hanem a terrorizmussal szemben kell fellépnie; ha előbbi ellen teszi, még súlyosabb problémák léphetnek fel. A másik: lépni kell a bevándorlás ügyében: Európa határaira ki kell tenni a „Megtelt” táblát, Európa nem bír el több bevándorlót. Harmadik javaslata: vissza kell vonulni az ázsiai hadszínterekről, mert ez fokozza a terrorveszélyt; Európának a saját lábára kell állnia ebben a kérdésben is.
Az európai válaszok mellett meg kell adnunk a magunk magyar válaszait is. Cselekvési tervre van szükség, mert idővel hazánkban is megtörténhet az, ami Párizsban történt - mondta Vona. A Jobbik elnöke a parlamenti pártok képviselőiből alkotott szakpolitikai fórumtól várja el a helyzetre adandó válaszok megfogalmazását, az erre vonatkozó nemzeti minimum megalkotását. Pártja ott javasolná az ázsiai hadszíntereken harcoló magyar katonák visszahívását, a halálbüntetés visszaállítását, mely vonatkozna a terrorista gyilkosokra is, továbbá zéró toleranciát hirdetnének a magyarországi bevándorlásra.
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready