Semmilyen határt nem ismer az emberölő olaszliszkai cigánycsürhe arcátlansága. Miután tiltakoztak a meglincselt tanár családjának megsegítésére szervezett koncert ellen, most még az államot is be akarják perelni. Ugyanis számukra "sértő" (sic!!!) a vizsgálati anyagokban szereplő "lincselés" kifejezés.

Az olaszliszkai barbárok MTV-nek nyilatkozó ügyvédje, Gyury József Gergely szerint védencei számára a rendőrségi és ügyészségi anyagokban szereplő "lincselés" kifejezés "megalázó és sértő." Szerinte e szó használatában a többségi társadalom romák iránti megvetése tükröződik.

Az ügyészség (egyelőre?) visszautasította a vádakat, és kijelentették: teljesen alaptalan a kereset.

Emlékezetes: az Olaszliszkán lemészárolt tanár testén több, mint hetven sérülés(!) volt, csak a fején találtak ötvenet. Az ügyészség egyelőre nyolc embert gyanúsít  a brutális cselekményben való részvétellel, de biztosra vehető, hogy ennél jóval többen követték el a magyarellenes rasszista gyilkosságot.

Az arcátlan keresetet benyújtó zugügyvédnek, Gyury József Gergelynek az alábbi elérhetőségeken lehet megköszönni, hogy nem elég, hogy patkányokat véd, még az adófizetők pénzéből akarja őket multimilliomossá tenni:

Dr. Gyury József Gergely egyéni ügyvéd
1014 Budapest Anna u. 1.
Tel/Fax 355-6383
E-mail: drgyury.jozsef@chello.hu

(MTV - Kuruc.info)