Tisztelt Győri Rendőrkapitányság / Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság!
Győr város utcáin és a környező falvakban továbbra is nagy számmal tartózkodnak illegális bevándorlók. Főként erős, katonakorú férfiak, nőket, gyerekeket alig látni köztük. Köztudottan naponta ezrével jönnek be ezek az emberek országunkba, legtöbbjüknek személyazonossága sem ismert.
A nőket folyamatosan inzultálják, molesztálják, a férfiakat méregetik, kötözködnek velük, a gyerekeket pedig megfélemlítik, amihez senkinek nincs joga. Nekik miért lenne?
Levelemet azzal a céllal írom, hogy a lakosság védelmét és érdekét figyelembe véve, az alábbi kérdésekre választ kapjak önöktől mint a közbiztonságot fenntartani hivatott hatósági szervektől.
Önvédelmi céllal – és itt nem a tanfolyamok elvégzésének előnyeire gondolok, hiszen a támadólag fellépő bevándorlók nem fogják megvárni az oktatás végét – milyen eszközöket tarthat magánál egy magyar állampolgár? Kérem, hogy válaszukban részletesen térjenek ki a törvényesen rendelkezésre álló lehetőségekre.
Amennyiben egy sértett feljelentés szeretne tenni a – bevándorlóként azonosított – támadója ellen, mi alapján foglalkoznak vele, hiszen egyes bevándorlók személyazonossága sem ismert?
Amennyiben egy magyar állampolgárt, aki az őt megtámadó bevándorlóval szemben önvédelemre kényszerült, s ezért őt rasszizmussal vádolják, önök miként vizsgálják?
A menekülttáborba esetlegesen beszivárgott terroristákat miként próbálják meg kiszűrni, létezik-e erre bármiféle protokoll, vagy hagyják őket is szabadon kószálni az utcákon?
A gyerekek milyen módon védhetik meg magukat az esetleges inzultusokkal, molesztálásokkal szemben, milyen önvédelmi eszközöket használhatnak?
Az általunk ismeretlen, nem mindennapi betegségeket, melyek az illegális határátlépők miatt országunkba juthatnak, ellenőrzik-e, kiszűrik-e? Ezek a betegségek kijuthatnak-e az utcákra?
Tisztelettel:
Szmik Lajos
Győr-Moson-Sopron megyei képviselő
Jobbik Magyarországért Mozgalom