2019. december 8., vasárnap, Mária, Mariann, Emőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:02 Többtucatnyi áldozatal járt egy szokásos tűzeset Újdelhiben10:31 Egyik zsidó hazudik: Washingtonban a helyettes államtitkár megcáfolta Netanjáhu nagy bejelentését10:11 Megzavarta az italozva zenét bömböltető fiatalokat a buszsofőr - egy 17 éves nyírteleki ezt nem hagyhatta annyiban09:49 Gyanúsítottként hallgatták ki a motorcsónak-bűnöző Fidesz-propagandistát09:27 Rövidesen kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt09:06 Laboratóriumokban használható hidrogéngenerátor kapott innovációs díjat08:41 Sem a Vaskupola, sem az izraeli légierő nem pihent hajnalban08:17 Újra beintettek Amerikának Észak-Korea "majdnem bezárt" rakétakísérleti telepéről07:56 Még gondolkoznak rajta, hogy terrortámadás volt-e a floridai lövöldözés, de úgy néz ki, a zsidóseggnyalás húzta fel a szaúdi katonát07:34 Varga Zs. András lett a Velencei Bizottság alkotmánybírósági albizottságának az alelnöke06:54 Megugrott idén az orosz aranytartalék22:50 HVG: zaklatást tusolhattak el az Újszínházban22:26 Észak-Korea már nem hajlandó atomfegyver-mentesítésről tárgyalni Washingtonnal22:14 Három friss Nobel-díjas sürgette a klímavédelmet Stockholmban21:59 Bátorra itta magát, majd belehajtott a troliba egy Mercedes-sofőr Debrecenben
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Lapszemle :: :: Hozzászólások

Feldmájer a bevándorlás egyetlen hasznáról: "az európai zsidóság túlnyomó része el fog tűnni"

Reklám

Amennyiben a muszlim bevándorlás ilyen ütemben folytatódik, az európai zsidóság túlnyomó része el fog tűnni – mondta a Magyar Időknek Feldmájer Péter.

A Mazsihisz volt elnökének megítélése szerint az iszlám világban felnövő embereket abban az eszmében nevelik, hogy a zsidó államot el kell törölni a térképről.
– Ilyen tömegek európai letelepedésével megszűnne a biztonság, mert a közel-keleti konfliktust ide exportálnák, és ez objektív értelemben az itteni zsidó közösségek végét jelentené – véli Feldmájer, aki úgy látja: a hosszú hónapok óta tartó bevándorlási hullám komoly nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet Európára nézve. – Vannak közöttük gonosz emberek, akiket gonosz vezetőik küldenek a kontinensünkre, még ha ez az összes bevándorló elenyésző része is, békétlenséget hoznak, ami robbantásokhoz is vezethet – állította a Mazsihisz korábbi elnöke.
Mint kifejtette: a zsidósággal szemben a kereszténység európai létét nem fenyegeti komolyabb veszély. – Más világ lesz ugyan, amelyben két kultúrának kell összecsiszolódnia, a jelenlegi pozíciók meg fognak változni, de mindez nem jelent majd végveszélyt a kereszténységre – fogalmazott. Hozzátette: ahol a radikális erők kerülnek többségbe, ott a kisebbségek jövője válik kétségessé. Annak érdekében, hogy a Magyarországra és az Európai Unióba áramló bevándorlók tömegét némiképp meg lehessen fékezni, Feldmájer Péter szerint a schengeni határok védelme elengedhetetlen.
– Az unióban vannak szabályok, ezeket be kell tartania mindenkinek, legyen turista vagy menekült. Amennyiben a szabály az, hogy csak a határátkelőn lehet egy ország területére lépni, és ujjlenyomatot kell adni, akkor ezen szabályok be nem tartása következményekkel jár – nyomatékosította a volt elnök, aki hozzátette: ezzel együtt természetesen az uniónak is kötelessége betartani a jogi és az erkölcsi szabályokat, elsősorban azt, hogy aki éhezik, annak enni, aki fázik, annak meleg ruhát kell adni.
Soros György migránsok befogadását célzó ötleteiről Feldmájer Péter úgy nyilatkozott: a tengerentúli társadalom talán fel van készülve arra, hogy muszlim tömegek árasztják el az Egyesült Államokat, de Európa nincs, ahogy az európai zsidóság sem, amely így nem élhetne itt nyugalomban. – Soros György ezeket a tényeket nem veszi figyelembe, ezért úgy vélem nem megfelelően gondolkodik a helyzetről – mondta.
Soros bevándorláspolitikai elképzeléseiről a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány elnöke is hasonló véleményt fogalmazott meg a lap tegnapi számában. Szabó György azt mondta: Soros egyik európai országnak vagy uniós tagállamnak sem miniszterelnöke. A partvonalról bekiabálni pedig szabad ugyan, de ezeket a kiabálásokat nem szokás meghallgatni. Arról is beszélt, hogy Magyarországot, illetve az Európai Uniót meg kell védeni a hónapok óta tartó migrációs áradattól, a határok védelmére pedig nincs más lehetőség, mint a határzár. – Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az ország területére lépő személyeket a lehető leghatékonyabban be tudják azonosítani – tette hozzá.
Szabó György úgy látja, az Európába érkező tömegben valós nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyek is vannak, akik komoly fenyegetést jelentenek mind Magyarországra, mind azon európai országokra, ahová különösebb ellenőrzés nélkül lépnek be.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready