A székesfehérvári rendőrök még mindig keresik azokat a cigányokat, akik 2015 novemberében egy buszmegállóban bántalmaztak egy férfit. A nyomozók most a lakosság segítségét kérik.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesekkel szemben.
2015. november 21-én egy négyfős társaság a 35-ös számú autóbuszon "szóváltásba keveredett" egy férfival (magyarul belekötöttek - a szerk.), majd a buszról lelökték és a buszmegállóban bántalmazták áldozatukat.
Zoom
A rendőrök még mindig keresik a bűncselekmény elkövetőit. A mellékelt képeken látható személyek "a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozhatók", ezért azonosításukhoz a rendőrök a lakosság segítségét kérik.
Zoom
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a képen látható személyeket, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén - olvasható a Police.hu-n.