2019. december 6., péntek, Miklós, Gyopár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:18 Pályák, bérlemények, hely- és időpontfoglalások kezelése gyorsan, egyszerűen, online (x)06:55 Példátlan légszennyezést okoztak a bozóttüzek Sydneyben22:30 Orosz hackerek ellen emeltek vádat Amerikában - csak éppen azt nem tudják, hol vannak22:18 Az érdi rendőröknek sem kell érzékenyítés, tisztában vannak a cigány népszokásokkal21:51 Netanjáhu neje szerint Bibi és ő az izraeli igazságszolgáltatás inkvizíciójának áldozatai21:30 Diák késelt tanárt egy győri iskolában21:10 Nem csak a székelyeknél, Csukcsföldön is baj van a medvékkel20:52 Megállt az élet Franciaországban20:23 Medvegyev: az EU-nak kellene fegyvernyugvást hirdetnie Moszkvával szemben19:30 Egy tábornok emlékére18:40 A Keleti pályaudvar volt egy német- és nemzetellenes Meki-propagandafilm helyszíne18:17 Felvidéken is lecsapnak a "rasszistákra" - de persze nem a magyarellenességük, hanem a cigányterror nevén nevezése miatt17:28 Szólás- és véleményszabadság vagy terror? Mi jellemzi ma Merkelisztánt?16:51 Készül a vádirat Trump ellen - persze csakis a demokrácia védelmében16:14 Amatőr vesztegető: betette a húszezrest egy borítékba, és elküldte a katasztrófavédelemnek
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Bevándorlóbűnözés :: :: Hozzászólások

Szabadságot Budahá... azazhogy nem, inkább Ahmednek!

Reklám

Bizony, és mindez nem Szaúd-Arábiában (próbálnák csak meg ott), hanem a mi kis magyar hazánkban.
Zoom
A "Freedom for Ahmed H", azaz "Szabadságot Ahmed H.-nak!" felirattal szerda este a Nyugati felüljáróra kilógatott molinóról a Zsindex adott hírt nagy boldogan. Ahmed H. az a betolakodó, akit szerdán 10 évre ítélt a szegedi bíróság első fokon, Zsindexék pedig nagyon sajnálják szegényt, hiszen olyan kis ártatlan, olyan szír, olyan menekült...
Zoom
Photoshoppal - és anélkül
Zoom
A zsidó lap, jelesül a fent látható, Janecskó Kata nevű lófejű a fajtajelleges "tájékoztatás" minden elemét bevetette, nézzük csak az ítélethirdetésről beszámoló cikkük címét:
Szeretjük Magyarországot, mondta a tíz év fegyházra ítélt röszkei megafonos szír férfi
A címlapjukon pedig ezzel a címmel szerepel:
Szeretjük ezt az országot, mondta a szír férfi, majd tíz év fegyházat kapott
Hát nem szakad meg a kedves olvasó szíve? Szereti az országot, oszt ez a szemét bíróság mégis tíz évre ítélte, pedig hát SZERETI, nem értik?
Szeretetét pedig úgy fejezte ki, hogy illegálisan be akart törni az országba, a határt védők elleni támadásra heccelte bűntársait, ultimátumot adott, és rendőröket dobált.
És mi derül ki minderről a zsindexes címből? Hát az, hogy szír volt, és megafonos, ez minden bűne... És szereti az országot, mégis elítélték. Ilyenek ezek a szemét magyar rasszisták, lásd holokauszt, ugyebár. Bármikor újra megtesszük.
Mellesleg "a molinót kirakók azt mondták, szombatra tüntetés is szerveződik a brutális büntetés ellen". A brutális határostrom ellen persze nem tüntettek a Zsohár-különítményesek.
Az Amnesty sem rest (persze ugyancsak zsindexes közvetítéssel): "ő egy apa, ezért meg kell semmisíteni az ítéletet"!
"A döntés a terrorcselekmény tényállásának téves alkalmazásáról árulkodik, és két rendkívül zavaró trendről is tanúskodik: egyrészt a terrorizmus elleni tényállás téves alkalmazásáról, másrészt a Magyarország által a menekültek és migránsok irányában tanúsított szörnyű magatartásról" – mondta Gauri van Gulik, az Amnesty International európai igazgatóhelyettese, aki kollégáival maga is részt vett a mai tárgyaláson.
"Egy apát ítéltek ma 10 év fegyházra, akinek egyetlen célja az volt, hogy öreg szüleit és családját biztonságban Európába kísérje. A kődobálás és az irreguláris határátlépés nem egyenlő a terrorcselekmény elkövetésével, és nem igazolhatja ezt a drákóian szigorú döntést. Ahmed H. ítéletét másodfokon meg kell semmisíteni."
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready