2017. szeptember 23., szombat, Tekla, Ildikó, Ilona napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:35 A kormány törvényi tiltása ellenére folytatódik a Jobbik plakátkampánya 16:12 Több ország nagykövetsége nőkre veszélyesként tüntette fel honlapján az olasz városokat16:00 Öngyilkos lett egy kilencéves kisfiú Kárpátalján15:29 Kiemelt nyugdíjat kap a Mansfeld Pétert kivégeztető vérügyész - Mátsik György tizenhét '56-osra kért halált14:33 Egy 46 éves nő volt a pilisszentkereszti cserbenhagyásos gázoló14:00 Ez nem a ti országotok! - közölte a "disznózabáló" britekkel Anglia egyik új lordja13:32 Orosházán is döntöttek: megvédik az életterüket - Bonyhádon lesz a MÖM következő toborzója13:10 Kis erejű földrengés rázta meg Észak-Koreát - de az is lehet, hogy Kína kegyvesztett kertitörpéje robbantgatott12:57 Oroszország és Kína miatt feszegeti a vétókérdést egy ENSZ-kezdeményezés12:28 Kemény diplomáciai válasz az új ukrán oktatási törvényre: "Magyarország és a magyar kormány minden segítséget megad és megadott Ukrajnának"12:07 Kormányra kerülve a közúti, vasúti és a vízi szállítási útvonalakat is fejleszteni fogják - ígéri a Jobbik11:24 Csoportos leépítés várható a Tescónál - csak a központi irodát érinti, nincs köze a sztrájkhelyzethez10:50 Tilos lesz burkában vezetni az intoleráns Németországban10:05 Az agresszív sofőrnek a közút is csatatér - a bátorság gyakran a lóerővel arányos09:28 Ha esetleg megfeledkezett volna róla, szólunk, hogy ma megint világvége van
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

A Fidesz bemutatta, milyen az igazi nyugdíjas-alázás: Vona-ellenes "zarándoklat" és bevásárlókocsi-koszorúzás

Reklám

"Szegedi nyugdíjasok zarándoklattal tiltakoztak Vona Gábor szavai és a balliberális ellenzék módszerei ellen. Az összegyűltek azt szeretnék elérni, hogy sértések, megaláztatások nélkül zajlódjon le a kampány" - írja a Szeged Ma.
Zoom
Képek: Szeged Ma
Imádsággal és énekkel fejezte ki a szegedi idősek egy csoportja: "elég a politikai gyűlöletbeszédből!" A Dobák Lászlóné által meghirdetett Mária-napi zarándoklat a Szent Rókus templomkertből indult, itt mondott beszédet a főszervező.
Zoom
Kifejtette, véleménye szerint a megbocsájtás és az ítélkezés az Isten dolga, viszont ők nem felejtenek - folytatódik a nem mindennapi eseményről írt beszámoló, és most következik a lényeg:
Az egyik idős hölgy, Kiss Istvánné egy bevásárlókocsit is magával hozott, amelyben ott lapult egy nemzeti színű koszorú.
Zoom
A lap megemlíti, hogy "a Jobbik vezetője, Vona Gábor fogalmazott úgy egy Facebook-posztjában az utcafórumán megjelenő nyugdíjasokról, hogy ők azok, akiknek a szemükben gyűlölet lobogott, a szájukból pedig a szennyvíz folyt, miközben húzták a kis bevásárló kocsijukat és a TV2-s hazugságokat ismétlik".
Zoom
A "megbélyegzést jelképező vásárlási eszközt" imádságok és éneklés után elhelyezték a Szűzanya szobránál az egybegyűltek. Kimondták, a "szeretet koszorúja a rágalom és gyűlölködés elleni szimbolikus fellépést szolgálja".
Zoom
A körülbelül ötvenfős csoport ezután átvonult a Széchenyi téren található Szent István- és Gizella-szoborhoz, majd a Dóm téren a Magyar Pieta szobránál fejezte be útját.
Bármilyen meglepő és hihetetlen, az eseményen tiszteletét tette Nógrádi Tibor, a Fidesz szegedi alapszervezetének elnöke (igen nagy valószínűséggel a valódi szervező) is...
Zoom Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready