Nagy volt a nyomás, ezért kénytelen-kelletlen megalkotta végre a programját a Fidesz. A részletek egyelőre szupertitkosak, de a legfőbb programpontot Tállai András adóügyi államtitkár, NAV-elnök, országgyűlési képviselő, a mezőkövesdi labdarúgócsapat mindenese és nem utolsósorban az üzemanyagárak réme már belső körben ismertette.
Zoom
Tállai András, az üzemanyagárak réme Fidesz-programot ismertetett
Visszatérő vád a Fidesszel szemben, hogy valójában nincs is programjuk. Tény, 2014-ben program helyett a vezérlő dandártábornok mindösszesen ennyit mondott: "Folytatjuk!"
Mindez persze nem elégítette ki az igényes fideszes szavazóbázist, ezért a még megmaradt szakértői gárda összedugta a fejét, és hosszas munka után letették a miniszterelnök asztalára a Fidesz 2018-as programját. A hivatalos bejelentés még nem történt meg, de a mezőkövesdi Maradona szűk körben - mondhatni a sajátjainak - elárulta a lényeget.
A fenti Tállai-vallomás, melyet Sneider Tamás osztott meg YouTube-csatornáján, alább olvasható:
Beszéljünk a Jobbikról! Há' megállt a szárnyalás. Ennyi volt. Persze erre a Fidesz is rájátszik, hiszen azokat a témákat, amelyeket a Jobbik mondott - hozzá kell tenni, hogy a témaválasztás és a problémafelvetés az valóságos volt, azt gondolom, a választások előtt -, azért valljuk be őszintén, hogy odafigyelünk, hogy mit mond a Jobbik, és hát próbáljuk azt megcsinálni a parlamentben. Ilyen egyszerű. Így aztán fogy a levegő, meg fogy a téma.
(Kuruc.info)