2019. szeptember 23., hétfő, Tekla, Ildikó, Ilona napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:35 Miből telik hatmilliós hirdetésre egy iskolaigazgatónak? - a Mi Hazánk tiszta kampányt követel Miskolcon is11:22 Az arab koalíció Beni Ganz kormányalakítását támogatja Binjámin Netanjáhu ellenében10:56 Túl vidám kukoricát termesztett egy orosházi férfi10:38 Telefonokkal seftelő szerb ellen emeltek vádat10:19 Átvonult Japánon a Tapa tájfun09:44 Délvidéki magyar fiatalt vertek agyon a cigányok Törökkanizsán09:21 A rasszista térfigyelő szerint nem svéd cserediák akarta felgyújtani (faj)társait Székesfehérvár szívében09:05 Bruttó 1,3-2,7 milliót keresnek az állami egyetemek rektorai - az állami vállalatok első emberei jóval nagyobb fizetést kapnak08:33 Hatmillió látogatót várnak az Oktoberfestre - idén 4000 forintot kérnek az egyliteres korsóért08:04 Irán elengedi a júliusban lefoglalt brit tartályhajót07:56 A MACS kérte Magát Krisztina versenyzési jogának felfüggesztését07:32 Eltűnt egy gleccser Svájcban06:54 Jobban árthatnak a Földnek a vegetáriánusok, mint azok, akik kevés húst esznek22:29 Újra megjelent a gyermekbénulás a Fülöp-szigeteken22:09 A Fidesz-KDNP-kormány a legmagasabb kategóriában elismert egyházzá teszi Slomóék Chabad-szektáját
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Ezek a cigányok rendelték Kínából a halálos méregnek számító kábítószert

Reklám

Mint arról tegnap beszámoltunk, a NAV pénzügyőrei egy rendkívül veszélyes, halálos méregnek számító, fentanil nevű kábítószert találtak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér postaforgalmában. A rendőrség a fentanilt tartalmazó küldeménnyel összefüggésben két cigányt keres.
A rendelkezésre álló adatok szerint a 32 éves Mursa Renáta 2018. első félévében ismeretlen helyen postai küldeményként saját nevére Kínából megrendelt bruttó 506,5 gramm fehér port. A küldeményről a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai megállapították, hogy az kábítószergyanús anyagot tartalmazhat, ezért feljelentéssel átadták azt a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságnak (RRI).
Az ügyben az RRI kábítószer birtoklása miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint a küldemény fentanilszármazékot tartalmaz, amely kábítószernek minősül. A rendőrég a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeképpen megállapította, hogy a bűncselekménnyel Mursa Renáta mellett a 24 éves Horváth József is összefüggésbe hozható. Mivel a két cigány felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre, az RRI körözésüket rendelte el.

Mursa Renáta
Zoom
Horváth József
A Kínából érkező - fitneszterméknek feltüntetett - fentanil egy szintetikus ópiát, rendkívül mérgező, akár már kettő milligramm is halálos lehet, így nemcsak a drogot fogyasztó hulladékokra életveszélyes, hanem a csomagokkal érintkezőkre is.
Az RRI kéri, hogy aki a képen látható retkek jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, írjon az ugyelet@rri.police.hu e-mail-címre, hívja a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság ügyeletét a 06-1-290-3121 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 ingyenesen hívható számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.
(Kuruc.info - Police nyomán)
Szombati frissítés: A "32 éves nőt" elfogták, Horváthot még keresik
A 24 éves Horváth Józsefet körözik, egy 32 éves nőt szombaton elfogtak azzal a veszélyes, kábítószert – fentanilszármazékot – tartalmazó küldeménnyel kapcsolatban, amelyet a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér postaforgalmában találtak - írja az MTI.
Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata közölte, hogy egy 32 éves nő (segítünk: a Mursa Renáta nevű cigány biomassza - a szerk.) az év első felében ismeretlen helyen postai küldeményként rendelt saját nevére Kínából 506,5 gramm fehér port. A küldeményről a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) megállapította, hogy kábítószergyanús anyagot tartalmazhat, ezért feljelentéssel átadták azt a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságnak (RRI).
A rendőrség megállapította, hogy a bűncselekménnyel a nő mellett a 24 éves Horváth József is összefüggésbe hozható. Mivel a férfi felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre, az RRI elrendelte a körözését. A 32 éves "nőt" a rendőrök szombaton elfogták.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready