2019. június 25., kedd, Vilmos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:31 Reuters: Venezuelába érkezett az orosz légierő egyik repülőgépe22:21 Az atomalkuban vállalt kötelezettségei betartására szólította fel Teheránt több európai ország22:12 Putyin jövő év végéig meghosszabbította az élelmiszer-embargót21:43 A Jobbik süllyedő hajójáról Márki-Zay mozgalmába menekülnek a "túlélők"21:20 Előválasztási bohózat: nem válogatnak az eszközökben a "demokraták"21:05 Hétszeres életfogytiglanra ítélték Ciprus első sorozatgyilkosát20:44 Üvöltve kergette ki a "nem megfelelő állapotban lévő" pópa a kórust és a közönséget a székesfehérvári szerb ortodox templomból20:04 Emlékoszlopot állítottak a Ludovika ellenforradalmi felkelésének évfordulója alkalmából19:55 Trump még a perzsa ajatollah ellen is hozott szankciót19:27 Ismét gyújtóléggömbök okoztak tüzeket Izraelben18:45 Kurz már nem zárja ki az újabb koalíció lehetőségét az FPÖ-vel18:40 Isonzó emlékére18:28 Merényletet tervezett egy férfi a brüsszeli amerikai nagykövetség ellen18:15 Összeütközött két német harci repülőgép17:55 Elkezdődött a Czeglédy-ügy tárgyalása Szegeden
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Dúró Dóra szerint újabb kilépési hullám indult a Jobbikban, Toroczkai saját frakcióban reménykedik

Reklám

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője cáfolta, hogy Kövér Lászlóval egyeztetne a parlamenti frakció létrehozásáról, a zsidókkal és cigányokkal színesített "Magyar" Gárda ötlete pedig nem nyerte el a tetszését.
Toroczkai reménykedik a saját frakcióban, de nem a Fidesszel kötött alku eredményeként
Néhány hónapon belül frakciója lehet a Mi Hazánk Mozgalomnak – nyilatkozta a párt elnöke az atv.hu-nak. Persze csak akkor, ha a pártoknak sikerülne megegyezniük az erre vonatkozó házszabály-módosításról. Ásotthalom polgármestere azt is elárulta: voltak információi arról az „előszélről”, amelynek köszönhetően három képviselő is távozott a Jobbik frakciójából pénteken.
Az atv.hu-nak Toroczkai azt nyilatkozta: régóta kapcsolatban áll azokkal, akik pénteken elhagyták a Jobbik-frakciót. A kérdésre, hogy volt-e bármilyen információja arról, mi alakul a Jobbikban, azt mondta: „voltak információi az előszélről”.
Arra, hogy számít-e rá, hogy újabb tagok hagynák el a Jobbikot, Toroczkai sejtelmesen csak annyit válaszolt: „meglátjuk”.
A Mi Hazánk Mozgalom elnöke cáfolta ugyanakkor azokat az állításokat, melyek szerint megegyeztek volna a Fidesszel arról, hogy frakciót alakíthassanak a parlamentben. Hozzátette: nem dolgoztak a Jobbik tönkretételén, hiszen a párt saját magát teszi tönkre.
A napok óta szóban forgó frakcióról viszont úgy vélekedett: miért ne illethetné meg őket az, ha az összes erőforrás a Jobbiknál van, amelyet jelentős részben az ő munkájuknak és személyeiknek köszönhetnek?
Ásotthalom polgármestere úgy véli, nem csak nekik, de a balliberális oldalnak is alakulhatna lassan egy frakciója. Ebből kiindulva azt sem tartja kizártnak, hogy egy esetleges házszabály-módosítást nem csak a Fidesz, hanem mások is megszavaznának. Arra a kérdésre, hogy mikor lehet frakciójuk, ha nagyon pozitívan tekint az előtte lévő időszakra, azt felelte: ha a pártok – és nem a Mi Hazánk és a Fidesz – megegyeznének ebben, akkor néhány hónapon belül. Ennek hiányában ugyanakkor – a házszabály szerint – nem lesz lehetőségük saját képviselőcsoportot alakítani.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready