2019. április 23., kedd, Béla, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:04 A stabil és önálló orosz internetről szavazott ma a szenátus, de egy kis áramkimaradás és kapcsolatszakadás bezavart18:24 Marschalkó Lajos: A csehek bestialitása példanélküli a történelemben17:15 Medvegyev lát reményt az orosz-ukrán közeledésre16:38 Letartóztatták a "halálos dulakodással" gyilkolót, aki beismerte tettét15:52 Az USA, a NATO és fél Európa is gratulált már Zelenszkijnek15:23 Több hektáron égett a bozót Soroksáron14:53 Srí Lanka-i idill: 87 robbanószerkezetet találtak egy buszállomáson, egy templomnál táskát robbantott a rendőrség14:10 Lángoló kóserhúsraktár, 88 és horogkereszt fémjelezte a széderestet Moszkvában13:39 Több munkavállaló tért vissza Nagy-Britanniából a Brexit-népszavazás után a régiónkba, mint amennyien azóta kimentek13:05 Zsidóváltás Ukrajnában: a humorista tönkreverte a csokigyárost12:51 Közel 300-ra emelkedett a Srí Lanka-i merényletek áldozatainak száma12:27 Rekordszintű gyilkolászáshullámmal indult az év Mexikóban12:10 Etióp Feri egy falunapon tudta meg, hogy a négerek nem valók politikusnak 11:42 Vaddisznót lopott egy bugyi vadász11:19 Juncker azonnal visszalő Orbánra és az álhírgyártókra, amint elmúlik a húsvéti isiásza
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Veszprémben is képviselő nélkül maradt a Jobbik - Simicska összefogós Andija sem lopta be magát a kilépők szívébe

Reklám

Nemrég a Jobbik két Veszprém megyei közgyűlési képviselője távozott a pártból, és ezzel a frakciójuk is megszűnt a megyei önkormányzatnál, most a Jobbik városi képviselője is otthagyta többedmagával a balliberálissá züllött pártot.
Zoom
Varga-Damm Andrea, az említett budai jogásznő, háttérben a Jobbik új szövetségese, Gyurcsány pitbullja (fotó: Huszti István / Index)
Kilépési nyilatkozat a Jobbik Magyarországért Mozgalomból 
Alulírottak – a feloszlatott és egyéni taggá átminősített, még megmaradt (mert hát sokan nem bírták eddig) veszprémi jobbikosok, egyhangúlag a kilépés mellett döntöttünk.
Elviseltük, hogy a 2014-es választások előtti időszakban számosan kiléptek az alapszervezetből, nem vállalták az országgyűlési képviselőjelöltünk támogatását, sőt igyekeztek mindenben akadályozni munkánkat, lejáratni bennünket, és mindezt jóváhagyólag elfogadta az országos vezetés.
Tudomásul vettük, hogy az országos vezetés bennünket meg sem kérdezve a 2015-ös időközi orszgágyűlési választásra egy nem veszprémi politológust kívánt állítani (aki aztán kihátrált a Jobbik támogatása alól, majd a jelölésből is), ezt követően pedig egy helyinek nehezen meghatározható budai jogásznőt favorizált a párt - természetesen a mi véleményünk előzetes megkérdezése nélkül - a fejünk felett.
Zoom
Döbbenettel figyeltük a vonai megnyilatkozásokat, pl: „elvettem a Jobbik lelkét – amit egyébként én adtam”. A balliberális oldalnak minden áron való megfelelési erőlködést – pedig az eddigi bizonyítékok szerint az általuk megbélyegzetteknek nincs kegyelem a részükről. Mindezek hatására néhányan Dr. Faustust látták az elnökünkben. (Csupán Mephisto személye volt még homályos.) Mirkóczki szerint meg „nem az a retorika volt az igaz, ami 2010 előtti, hanem a mostani”. Szóval a vezetés teljes elfordulását tapasztaltuk az indulástól megfogalmazott iránytól. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem mi, hanem a vezetés kanyarodott el a jobboldali radikális nemzeti keresztény oldalról. Mi maradtunk ott, ahova beléptünk, míg ők másik pártot hoztak létre az eredeti Jobbik romjain.
A hátunk mögött megszervezett feloszlatásunk is „hab a tortán”, de egyes vezéregyéniségek átlépése egy másik mozgalomba is azt bizonyították, hogy nincs esély a balra fordulás visszafordítására. Ezért tovább mi sem tudunk közösséget vállalni azokkal, akik megbecstelenítették az eredeti elveket. A fentiekben sorolt általunk megoldhatatlan problémák miatt azonban tíz év eltelte után távozni kényszerülünk.
Veszprém, 2019.01.13.
Forgóné Kelemen Judit
VMJV önkormányzati képviselő
(volt alapszervezeti alelnök)
Forgó Gyula
országos választmányi tag
Godzsa Tibor 
Sárándi Balázs
VMJV PKB biz. tag
(volt alapszervezeti elnök)
Olgyay Miklós 
Dr. Pataricza György
ajkai önkormányzati képviselő 
Kispál György
"Az ügyvédnő sokszor azt sem tudta, hol van"
 
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready