2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Zombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:49 Venezuela nagykövetséget nyitott Észak-Koreában22:32 Ledózerolták egy vendégeire támadó albán éttermét22:10 Egy olasz ügyésznek "köszönhetően" partizándalokat énekelve vonultak le a hajóról a néger megszállók22:04 Boris Johnson Berlinben: vannak alternatív lehetőségek a tartalékmegoldás helyett21:45 Az Északi Áramlat 2-ről tárgyalt Maas és Lavrov Moszkvában21:08 Putyin megerősítette: fegyverkísérlet során történt a halálos baleset20:48 Az amerikai kormányzat engedélyezni fogja a migráns gyerekek korlátlan ideig történő fogva tartását20:01 A hivatalos adat szerint meghaladta a 25%-ot a migrációs hátterű lakosság aránya a németeknél - de a valóság rosszabb19:43 A Mazsihisz megköszönte a kormánynak, hogy fizette a belterjes játszadozásukat, és egyúttal jelezték: most már a zsidó sportközpont következik19:28 A jemeni húszik megint lelőttek egy amerikai kémrepülőt 18:52 Vádat emeltek a 45%-os Simonka ellen - pedig szegény fideszes csak elszenvedője az egésznek18:15 Így ünnepelt a Mi Hazánk augusztus 20-án18:14 Egyeztetést kezd a kormányalakításról a baloldali Demokrata Párt az Öt Csillag Mozgalommal17:49 Mexikóban egy bíró engedélyezte kokain "rekreációs célú" fogyasztását17:21 Trump: valakinek szembe kellett szállnia Kínával
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Veszprémben is képviselő nélkül maradt a Jobbik - Simicska összefogós Andija sem lopta be magát a kilépők szívébe

Reklám

Nemrég a Jobbik két Veszprém megyei közgyűlési képviselője távozott a pártból, és ezzel a frakciójuk is megszűnt a megyei önkormányzatnál, most a Jobbik városi képviselője is otthagyta többedmagával a balliberálissá züllött pártot.
Zoom
Varga-Damm Andrea, az említett budai jogásznő, háttérben a Jobbik új szövetségese, Gyurcsány pitbullja (fotó: Huszti István / Index)
Kilépési nyilatkozat a Jobbik Magyarországért Mozgalomból 
Alulírottak – a feloszlatott és egyéni taggá átminősített, még megmaradt (mert hát sokan nem bírták eddig) veszprémi jobbikosok, egyhangúlag a kilépés mellett döntöttünk.
Elviseltük, hogy a 2014-es választások előtti időszakban számosan kiléptek az alapszervezetből, nem vállalták az országgyűlési képviselőjelöltünk támogatását, sőt igyekeztek mindenben akadályozni munkánkat, lejáratni bennünket, és mindezt jóváhagyólag elfogadta az országos vezetés.
Tudomásul vettük, hogy az országos vezetés bennünket meg sem kérdezve a 2015-ös időközi orszgágyűlési választásra egy nem veszprémi politológust kívánt állítani (aki aztán kihátrált a Jobbik támogatása alól, majd a jelölésből is), ezt követően pedig egy helyinek nehezen meghatározható budai jogásznőt favorizált a párt - természetesen a mi véleményünk előzetes megkérdezése nélkül - a fejünk felett.
Zoom
Döbbenettel figyeltük a vonai megnyilatkozásokat, pl: „elvettem a Jobbik lelkét – amit egyébként én adtam”. A balliberális oldalnak minden áron való megfelelési erőlködést – pedig az eddigi bizonyítékok szerint az általuk megbélyegzetteknek nincs kegyelem a részükről. Mindezek hatására néhányan Dr. Faustust látták az elnökünkben. (Csupán Mephisto személye volt még homályos.) Mirkóczki szerint meg „nem az a retorika volt az igaz, ami 2010 előtti, hanem a mostani”. Szóval a vezetés teljes elfordulását tapasztaltuk az indulástól megfogalmazott iránytól. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem mi, hanem a vezetés kanyarodott el a jobboldali radikális nemzeti keresztény oldalról. Mi maradtunk ott, ahova beléptünk, míg ők másik pártot hoztak létre az eredeti Jobbik romjain.
A hátunk mögött megszervezett feloszlatásunk is „hab a tortán”, de egyes vezéregyéniségek átlépése egy másik mozgalomba is azt bizonyították, hogy nincs esély a balra fordulás visszafordítására. Ezért tovább mi sem tudunk közösséget vállalni azokkal, akik megbecstelenítették az eredeti elveket. A fentiekben sorolt általunk megoldhatatlan problémák miatt azonban tíz év eltelte után távozni kényszerülünk.
Veszprém, 2019.01.13.
Forgóné Kelemen Judit
VMJV önkormányzati képviselő
(volt alapszervezeti alelnök)
Forgó Gyula
országos választmányi tag
Godzsa Tibor 
Sárándi Balázs
VMJV PKB biz. tag
(volt alapszervezeti elnök)
Olgyay Miklós 
Dr. Pataricza György
ajkai önkormányzati képviselő 
Kispál György
"Az ügyvédnő sokszor azt sem tudta, hol van"
 
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready