Boldog István, a Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtökön a parlamentben a médiaszolgáltatással kapcsolatos törvények általában vitájában arról beszélt, elképzelései szerint hogyan lehetne megvédeni a gyermekeinket a szexuális és egyéb aberráltságoktól, és arra kérte a képviselőket, hogy „tegyenek meg mindent azért, hogy a hamarosan következő Pride-felvonulást ne lehessen nyilvánosan megtartani” - szörnyülködik a "sokszínűség" erőszakos fenntartásában fajilag is érdekelt 444 blog.
Zoom
Boldog István (k) a tiszatenyői retrómajálison 2016-ban (fotó: a képviselő Fb-oldala)
„Mindenki azt csinál a négy fal között szexuálisan, amit akar, engem ez nem zavar. Nem velem van vitája, hanem a természettel. De ha ennyire önök aggódnak a gyermekek érdekeiért, akkor lesznek szívesek megakadályozni, hogy Budapest utcáin félmeztelen embereket lássanak a gyermekek. Mert ha valami rossz dolgokat hoz egy gyermekben, rossz gondolatokat, akkor azt gondolom, hogy ez” - tette hozzá Boldog István.
Boldog István arra is kitér, hogy szerinte a közmédia játszhatna több nemzeti rockot, „egy kis Romantikus Erőszakot, Kárpátiát, Ismerős Arcokat, Szkítiát, nagyon jó lenne, de nem én határozom meg szerencsére, hanem a szakemberek, hogy mit adnak a televízióban”.