2019. július 21., vasárnap, Dániel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:24 "Nőt keresett magának" a krétai gyilkos, az sem zavarta, amikor már nem volt életben09:55 Illegális gyorsulási versenyt látogattak meg a rendőrök09:41 Barbarossa hadművelet: a Wehrmacht és Vörös Hadsereg összehasonlítása a szervezés területén09:14 Tovább ritkítják a dzsihadistákat Irakban08:25 Szerelmes lett Romániába egy "belga" - oláh juhászok botjai józanították ki08:03 Kicsavarták a szivárványos zászlót a buzeráns kezéből egy lengyel városkában07:47 A brit tanker elfogásának első gyakorlati haszna: Szaúd-Arábia két és fél hónap után útjára engedte az iráni tartályhajót07:30 Azonosíthatatlan lehet már a Hableány-baleset utolsó áldozata06:51 14 méteres árokba zuhant egy illegális bevándorlókkal teli busz Macedóniában22:45 A helyhatósági választások szabadságáért tüntettek Moszkvában22:18 A Kína-párti nyugdíjasok is utcára vonultak Hongkongban, közben a rendőrség megtalálta az ürgebőrbe varrt robbanószerkezeteket21:54 Az Iráni Forradalmi Gárda kommandósai kötélen ereszkedtek le a brit kőolajszállító-hajóra a Perzsa-öbölben21:32 Ha a Hitler életére törőket éltetheti, a rasszizmus és az antiszemitizmus ellen hablatyolhat, akkor bezzeg nem remeg Merkel21:05 A hőség mellett zivatarokra, felhőszakadásra is számíthatunk vasárnap20:53 Munkagépek ütköztek a ferihegyi repülőtéren
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra :: :: Hozzászólások

Adél nem akart kurválkodni, ezért csapta agyon a teknőst

Bíróság elé került az a nő, aki egy kockakővel szétvert egy görögteknőst a budapesti állatkertben. Az előzetes tárgyalás a nyilvánosságtól elzárva zajlott. A nő azonban utána szokatlan nyíltsággal állt a kamerák elé, miután ügyvédje minden tanács nélkül magára hagyta - írja az Index.
Zoom
Fotó: Huszti István / Index
„Dehogy bántom, védett állat. Pókot se bántanék” - a Fővárosi Törvényszék aulájában a biztonsági őr óvatosan szorongatta a lepelt vasárnap délelőtt, benne egy frissen elkapott denevérrel, és elindult vele a kijárat felé. A lepellel az épületben elkapott állat néhány másodperc múlva szabad volt.
A denevérrel ellentétben egész másképp járt az a görögteknős, amelyiket a Fővárosi Állat- és Növénykertben csapott agyon egy fiatal nő szerda délután. Miközben a denevért az őr szabadon engedte, az épületben épp a nő tárgyalása folyt. A felvételek alapján azonosított ózdi V. Adélt ugyanis pénteken előállították, így vasárnap már a Budapesti Központi Kerületi Bíróság Fő utcai épületében döntöttek arról hogy mi történjen vele. Az ügyészség a nő bűnügyi felügyeletét kérte, nem akarták letartóztatni.
Zoom
Fotó: Huszti István / Index
Hogy mit mondott a bíróságon arról, hogy mi vitte rá az állat megölésére, az egyelőre rejtély, a tárgyalás nem volt nyilvános, a hétvégén ráadásul az épületnek csak az előterében tartózkodhatnak az újságírók, így vasárnap a tárgyalóterem folyosóját sem lehet megközelíteni.
Segélykiáltás egy teknőssel
Bő másfél óra után azonban ért véget a tárgyalás, ahonnan a fiatal nő arcát szatyorral eltakarva jött ki ügyvédjével. Száz métert tettek meg együtt, az ügyvéd nem nyilatkozott, majd elváltak egymástól.
Zoom
Fotó: Huszti István / Index
Ezután a nő meglepő nyíltsággal kezdett beszélni a történtekről az újságíróknak, arcát, nevét is adva a válaszokhoz, ám nem tűnt úgy, hogy száz százalékig tudatában van szavainak, így most tartózkodunk a megmutatásától - fogalmaz a liberális lap.
A nő váratlan magyarázattal állt elő arról, miért végzett a teknőssel:
Fel akartam hívni magamra a figyelmet, hogy ne kelljen koldulnom, prostituálódnom.
- mondta, miközben a rendőrség által készített képeket mutatta a kamerának a teknősről, a kőről és kísérőjéről, akinek amúgy nincs köze az ügyhöz. Azt is mondta, hogy három hónapig az utcán élt.
Zoom
Fotó: Isza Ferenc / Blikk
„Börtönbe akart kerülni?” - kérdezték az újságírók.
„Nem, nem akartam, hát, lehet, hogy biztonságosabb.” „Nem kaptam segítséget, ugyanúgy ki lettem csapva az utcára."
Elmondása szerint van családja, a rokonoknak otthonuk, munkájuk is van.
"Én más utat jártam" - mondta a nő szatyrában Barbie-babát szorongatva.
Zoom
Fotó: Huszti István / Index
Hogy a család mit szólhat? „Hát, helyén fogják kezelni.”
„Megvannak, elmehetek?" - kérdezte az újságíróktól, és egyedül elindult a Bem rakparton.
A nő bűnügyi felügyeletet kapott, hetente kétszer kell jelentkeznie a hatóságoknál, és nem hagyhatja el Budapest területét, valamint az állatkertet sem látogathatja, tudta meg az Index az ügyészségtől.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready