Bezár!
2019. november 11., hétfő, Márton, Nimród napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:16 Berlusconi inkább hallgatott a maffiáról19:27 Putyin: tovább lopnak a Vosztocsnij űrrepülőtéren18:52 Választási rejtély: román szavazatok ezreit zsebeli be rendszeresen az RMDSZ18:29 A Mirkóczki helyére ülő kádert sem hozza zavarba a valóság: "a Jobbik visszaküzdötte magát a legerősebb ellenzéki párt szerepkörébe"18:06 Isten éltessen, Lengyelország!17:28 Káposztáshordó volt a szavazóurna egy román településen16:41 Aszad nem hiszi, hogy a jenkik valóban végeztek az IÁ-vezérrel16:26 Képmutatásból jeles: a Jobbik beköltözik Gyurcsány házába, majd felháborodást színlel a többi lakó miatt15:51 Trump egy amerikai kémet szeretne "visszakapni" Irántól15:14 Dánia ideiglenesen visszaállítja a határellenőrzést14:38 Moszkva államcsínyt emleget Bolívia kapcsán14:11 Megint a holokamu izgatta fel a lengyel kormányfőt14:04 Nem az alkoholmentes sör a legnagyobb merénylet: mára a híres Paulaner is "paulkorrekt" lett12:53 Családegyesítés török módra12:45 Irán az eddiginél is kívánatosabbá vált Amerika számára
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra :: :: Hozzászólások

Adél nem akart kurválkodni, ezért csapta agyon a teknőst

Reklám

Bíróság elé került az a nő, aki egy kockakővel szétvert egy görögteknőst a budapesti állatkertben. Az előzetes tárgyalás a nyilvánosságtól elzárva zajlott. A nő azonban utána szokatlan nyíltsággal állt a kamerák elé, miután ügyvédje minden tanács nélkül magára hagyta - írja az Index.
Zoom
Fotó: Huszti István / Index
„Dehogy bántom, védett állat. Pókot se bántanék” - a Fővárosi Törvényszék aulájában a biztonsági őr óvatosan szorongatta a lepelt vasárnap délelőtt, benne egy frissen elkapott denevérrel, és elindult vele a kijárat felé. A lepellel az épületben elkapott állat néhány másodperc múlva szabad volt.
A denevérrel ellentétben egész másképp járt az a görögteknős, amelyiket a Fővárosi Állat- és Növénykertben csapott agyon egy fiatal nő szerda délután. Miközben a denevért az őr szabadon engedte, az épületben épp a nő tárgyalása folyt. A felvételek alapján azonosított ózdi V. Adélt ugyanis pénteken előállították, így vasárnap már a Budapesti Központi Kerületi Bíróság Fő utcai épületében döntöttek arról hogy mi történjen vele. Az ügyészség a nő bűnügyi felügyeletét kérte, nem akarták letartóztatni.
Zoom
Fotó: Huszti István / Index
Hogy mit mondott a bíróságon arról, hogy mi vitte rá az állat megölésére, az egyelőre rejtély, a tárgyalás nem volt nyilvános, a hétvégén ráadásul az épületnek csak az előterében tartózkodhatnak az újságírók, így vasárnap a tárgyalóterem folyosóját sem lehet megközelíteni.
Segélykiáltás egy teknőssel
Bő másfél óra után azonban ért véget a tárgyalás, ahonnan a fiatal nő arcát szatyorral eltakarva jött ki ügyvédjével. Száz métert tettek meg együtt, az ügyvéd nem nyilatkozott, majd elváltak egymástól.
Zoom
Fotó: Huszti István / Index
Ezután a nő meglepő nyíltsággal kezdett beszélni a történtekről az újságíróknak, arcát, nevét is adva a válaszokhoz, ám nem tűnt úgy, hogy száz százalékig tudatában van szavainak, így most tartózkodunk a megmutatásától - fogalmaz a liberális lap.
A nő váratlan magyarázattal állt elő arról, miért végzett a teknőssel:
Fel akartam hívni magamra a figyelmet, hogy ne kelljen koldulnom, prostituálódnom.
- mondta, miközben a rendőrség által készített képeket mutatta a kamerának a teknősről, a kőről és kísérőjéről, akinek amúgy nincs köze az ügyhöz. Azt is mondta, hogy három hónapig az utcán élt.
Zoom
Fotó: Isza Ferenc / Blikk
„Börtönbe akart kerülni?” - kérdezték az újságírók.
„Nem, nem akartam, hát, lehet, hogy biztonságosabb.” „Nem kaptam segítséget, ugyanúgy ki lettem csapva az utcára."
Elmondása szerint van családja, a rokonoknak otthonuk, munkájuk is van.
"Én más utat jártam" - mondta a nő szatyrában Barbie-babát szorongatva.
Zoom
Fotó: Huszti István / Index
Hogy a család mit szólhat? „Hát, helyén fogják kezelni.”
„Megvannak, elmehetek?" - kérdezte az újságíróktól, és egyedül elindult a Bem rakparton.
A nő bűnügyi felügyeletet kapott, hetente kétszer kell jelentkeznie a hatóságoknál, és nem hagyhatja el Budapest területét, valamint az állatkertet sem látogathatja, tudta meg az Index az ügyészségtől.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready