2019. szeptember 18., szerda, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek16:12 Négy oka is volt a nyugtalan viselkedésre a győri BMW-snek15:46 Merényletre készülő fegyveresekkel végzett az orosz terrorelhárítás15:27 Őrizetbe vettek egy svédországi férfit a dán adóhivatal elleni robbantás miatt14:54 Irán jegyzéket küldött Amerikának: ha megtámadják őket, azonnal válaszolnak14:21 Szeged: idegállapot miatt autórongálás14:00 Jogerős: ha elég hülye a cigány, lophatja az áramot, és még ölhet is vele13:25 Elvesztette a türelmét a cigány pofátlanság miatt a patai iskolaigazgató, már megy is a "szegény roma fiú"-zás12:52 A demokrácia diadala: évenként 500 ezres "kártérítés" az osztálytársaikat terrorizáló fiatal cigánybűnözőknek12:29 A pontosság nemcsak a MÁV-ra, a Jobbikra sem jellemző12:11 "Talán" februárban lehet majd bejutni hasi ultrahangra a XI. kerületi rendelőben
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

A közlekedési szabályokra fittyet hányó cigányt ütött el a villamos Miskolcon

Reklám

A baleset ma reggel történt a Győri Kapuban. Szarvas Valéria beszámolója a Minden, ami politika oldalról:
Egy cigány a közlekedési szabályok betartásának nem tett eleget, és kerékpárjával(?) a kijelölt gyalogos átkelőhelyen akart átkarikázni a túloldalra, de az éppen arra közlekedő villamos elütötte.
Zoom
A KRESZ szabálya szerint viszont ezt csak a kerékpárt tolva tehette volna ezt meg. Mivel a baleset egy gyalogos átkelőhelyen történt, így minden bizonnyal a villamost vezető hölgyet fogják felelőssé tenni a történtekért.
Zoom
A felelőtlen cigány viszont a villamoson utazók testi épségét veszélyeztette törvényszegő magatartásával.
A balesetet egyébként az 1,6 km-es sebességgel áthajtani szándékozó renitens karcolásokkal úszta meg. Külsérelmi nyom mindössze a két térdén volt látható. A rendőrségi helyszínelés alatt a kiérkező mentő elszállította a "sérültet".
Zoom

Zoom
A baleset már megtörtént, mire odaértem. A kerékpár megítélésem szerint egy nem éppen olcsó kategóriába tartozó darab volt. A fotó készítésekor azon gondolkoztam, hogy vajon az ijedséget látom, vagy a rémületet, hogy lebukott egy biciklitolvaj. Persze ez már csak feltételezés a részemről. Ennek kiderítése a rendőrség feladata.
Zoom
Lyukóvölgy, ahol alacsonyan szállnak a drogosok:
Ezen a környéken különös figyelemmel közlekedjenek az arra járók, mert úton-útfélen drogosok támolyognak az utakon, veszélyeztetve az arra közlekedőket.
Zoom
Ha esetleg mégis megtörténne a baleset, semmiképpen nem maradjanak a helyszínen, autójukból telefonálva értesítsék a rendőrséget és a mentőket. Ezzel elkerülhetővé válik, hogy cigány támadás érje őket, mert jó pár példa volt már erre az elmúlt idők során. (Olaszliszka, Fügöd, Sály), és még lehetne hosszasan sorolni azokat az eseteket, ahol autósokra támadt a feldühödött horda.
Miskolc belvárosában sem jobb a helyzet
A Vologda környékét is ellepték a drogosok:
Zoom
Zoom
Az Andrássy utca egyik belső udvarában is ez a kép fogadja az arra járókat:
Zoom
A számozott utcák szipusa sem zavar senkit azon a környéken.
Zoom
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready