Bezár!
2020. június 7., vasárnap, Róbert, Arianna, Kocsárd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:52 Négyszáz betolakodót ölel ideiglenesen a keblére Málta, de utána továbbadnák őket simogatásra07:29 Olajkitermelés-csökkentésben állapodtak meg az OPEC+ videóértekezletén06:53 Büntetőeljárás indítását szorgalmazzák Aján Tamás ellen23:51 Fulani faluban mészároltak egyenruhások Maliban23:25 A Mi Hazánk miatt akarta lemondani a megemlékezést Mirkóczki, de igencsak alászaladt23:14 Durva Izrael-gúnyrajzzal jelentkezett a Népszava karikaturistája22:45 Vonatbaleset Németországban: sínekre dőlt, égő fának hajtott a szerelvény, 150 utast kellett evakuálni22:20 CIszjordánia annektálása ellen tüntettek Tel-Avivban21:52 Szegény, zárkózott Lakatos Csaba szerelmi fájdalmában agyonverte élettársát21:37 Pedofilhálózatra csapott le a német rendőrség - a főbűnöst már kétszer elítélték korábban gyermekpornográfia birtoklásáért21:18 Fél évvel később lépnek hatályba a drónrendeletek20:57 Kormányellenes tüntetők csaptak össze a Hezbollah híveivel Bejrútban20:42 Gaudi: Mikor kerülhet vissza a törökbecsei turulos szabadságszobor Délvidéken a méltó helyére?20:34 George Floyd-simogatást tartottak és a "rendőri rasszizmust" szidták világszerte20:13 Óvatosan kinyithattak a múzeumok Madridban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

A közlekedési szabályokra fittyet hányó cigányt ütött el a villamos Miskolcon

Reklám

A baleset ma reggel történt a Győri Kapuban. Szarvas Valéria beszámolója a Minden, ami politika oldalról:
Egy cigány a közlekedési szabályok betartásának nem tett eleget, és kerékpárjával(?) a kijelölt gyalogos átkelőhelyen akart átkarikázni a túloldalra, de az éppen arra közlekedő villamos elütötte.
Zoom
A KRESZ szabálya szerint viszont ezt csak a kerékpárt tolva tehette volna ezt meg. Mivel a baleset egy gyalogos átkelőhelyen történt, így minden bizonnyal a villamost vezető hölgyet fogják felelőssé tenni a történtekért.
Zoom
A felelőtlen cigány viszont a villamoson utazók testi épségét veszélyeztette törvényszegő magatartásával.
A balesetet egyébként az 1,6 km-es sebességgel áthajtani szándékozó renitens karcolásokkal úszta meg. Külsérelmi nyom mindössze a két térdén volt látható. A rendőrségi helyszínelés alatt a kiérkező mentő elszállította a "sérültet".
Zoom

Zoom
A baleset már megtörtént, mire odaértem. A kerékpár megítélésem szerint egy nem éppen olcsó kategóriába tartozó darab volt. A fotó készítésekor azon gondolkoztam, hogy vajon az ijedséget látom, vagy a rémületet, hogy lebukott egy biciklitolvaj. Persze ez már csak feltételezés a részemről. Ennek kiderítése a rendőrség feladata.
Zoom
Lyukóvölgy, ahol alacsonyan szállnak a drogosok:
Ezen a környéken különös figyelemmel közlekedjenek az arra járók, mert úton-útfélen drogosok támolyognak az utakon, veszélyeztetve az arra közlekedőket.
Zoom
Ha esetleg mégis megtörténne a baleset, semmiképpen nem maradjanak a helyszínen, autójukból telefonálva értesítsék a rendőrséget és a mentőket. Ezzel elkerülhetővé válik, hogy cigány támadás érje őket, mert jó pár példa volt már erre az elmúlt idők során. (Olaszliszka, Fügöd, Sály), és még lehetne hosszasan sorolni azokat az eseteket, ahol autósokra támadt a feldühödött horda.
Miskolc belvárosában sem jobb a helyzet
A Vologda környékét is ellepték a drogosok:
Zoom
Zoom
Az Andrássy utca egyik belső udvarában is ez a kép fogadja az arra járókat:
Zoom
A számozott utcák szipusa sem zavar senkit azon a környéken.
Zoom
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready