2019. július 17., szerda, Endre, Elek, Bánk napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:13 Bíróság mondta ki a németellenes országban, hogy mostantól nyugodtan ki lehet rúgni a hazafiakat a Bundeswehrtől19:55 "Rasszista indíttatásból történő kizsákmányolás", ha a Máltára betolakodókat nem szállodai körülmények között szállásolják el19:47 Tizenkét izraeli fiatal csoportosan megerőszakolt egy 19 éves brit nőt Cipruson18:28 Így jelent meg egy IÁ-agitátor a bíróságon - mert "Német"országban ezt is lehet17:53 Hazaáruló-kerekasztal alakult Strassburgban - hát persze hogy Gyöngyösi is része a migránsbarát ballib klubnak17:34 Élete végéig börtönben marad a Köpcös16:45 Vádat emeltek az Eximbank volt vezetői ellen16:21 Munkásság a Harmadik Birodalomban - a Német Munkafront, III. rész15:41 Agyonlőttek három török diplomatát Erbílben14:55 Salvini szerint "Ukrajna-párti neonácik" akarták megölni - méghozzá egy 245 kilós katari levegő-levegő (!) rakétával14:43 Végre: mobil fülhallgatóval telefonálj, hallgass zenét bármikor - most csak 5990 Ft (x)14:11 Már 470 elektromos töltőállomást helyeztek üzembe13:35 Újabb szomorú statisztika: hazánkban halnak meg a legtöbben rákban az EU országai közül13:05 Fideszes logika: elveszik a magyarok jogait? Támogassuk Ukrajnát "számtalan módon!"12:51 Újabb emberöléssel gyanúsítják a 2016-os túronyi gyilkosság elkövetőjét
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

A közlekedési szabályokra fittyet hányó cigányt ütött el a villamos Miskolcon

A baleset ma reggel történt a Győri Kapuban. Szarvas Valéria beszámolója a Minden, ami politika oldalról:
Egy cigány a közlekedési szabályok betartásának nem tett eleget, és kerékpárjával(?) a kijelölt gyalogos átkelőhelyen akart átkarikázni a túloldalra, de az éppen arra közlekedő villamos elütötte.
Zoom
A KRESZ szabálya szerint viszont ezt csak a kerékpárt tolva tehette volna ezt meg. Mivel a baleset egy gyalogos átkelőhelyen történt, így minden bizonnyal a villamost vezető hölgyet fogják felelőssé tenni a történtekért.
Zoom
A felelőtlen cigány viszont a villamoson utazók testi épségét veszélyeztette törvényszegő magatartásával.
A balesetet egyébként az 1,6 km-es sebességgel áthajtani szándékozó renitens karcolásokkal úszta meg. Külsérelmi nyom mindössze a két térdén volt látható. A rendőrségi helyszínelés alatt a kiérkező mentő elszállította a "sérültet".
Zoom

Zoom
A baleset már megtörtént, mire odaértem. A kerékpár megítélésem szerint egy nem éppen olcsó kategóriába tartozó darab volt. A fotó készítésekor azon gondolkoztam, hogy vajon az ijedséget látom, vagy a rémületet, hogy lebukott egy biciklitolvaj. Persze ez már csak feltételezés a részemről. Ennek kiderítése a rendőrség feladata.
Zoom
Lyukóvölgy, ahol alacsonyan szállnak a drogosok:
Ezen a környéken különös figyelemmel közlekedjenek az arra járók, mert úton-útfélen drogosok támolyognak az utakon, veszélyeztetve az arra közlekedőket.
Zoom
Ha esetleg mégis megtörténne a baleset, semmiképpen nem maradjanak a helyszínen, autójukból telefonálva értesítsék a rendőrséget és a mentőket. Ezzel elkerülhetővé válik, hogy cigány támadás érje őket, mert jó pár példa volt már erre az elmúlt idők során. (Olaszliszka, Fügöd, Sály), és még lehetne hosszasan sorolni azokat az eseteket, ahol autósokra támadt a feldühödött horda.
Miskolc belvárosában sem jobb a helyzet
A Vologda környékét is ellepték a drogosok:
Zoom
Zoom
Az Andrássy utca egyik belső udvarában is ez a kép fogadja az arra járókat:
Zoom
A számozott utcák szipusa sem zavar senkit azon a környéken.
Zoom
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready