Bezár!
2020. június 7., vasárnap, Róbert, Arianna, Kocsárd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:26 Csaknem 6,9 millióra nőtt a regisztrált fertőzöttek száma08:19 Washingtoni tüntetés: megvonnák a rendőrség forrásait, hogy négerek között osszák szét07:52 Négyszáz betolakodót ölel ideiglenesen a keblére Málta, de utána továbbadnák őket simogatásra07:29 Olajkitermelés-csökkentésben állapodtak meg az OPEC+ videóértekezletén06:53 Büntetőeljárás indítását szorgalmazzák Aján Tamás ellen23:51 Fulani faluban mészároltak egyenruhások Maliban23:25 A Mi Hazánk miatt akarta lemondani a megemlékezést Mirkóczki, de igencsak alászaladt23:14 Durva Izrael-gúnyrajzzal jelentkezett a Népszava karikaturistája22:45 Vonatbaleset Németországban: sínekre dőlt, égő fának hajtott a szerelvény, 150 utast kellett evakuálni22:20 CIszjordánia annektálása ellen tüntettek Tel-Avivban21:52 Szegény, zárkózott Lakatos Csaba szerelmi fájdalmában agyonverte élettársát21:37 Pedofilhálózatra csapott le a német rendőrség - a főbűnöst már kétszer elítélték korábban gyermekpornográfia birtoklásáért21:18 Fél évvel később lépnek hatályba a drónrendeletek20:57 Kormányellenes tüntetők csaptak össze a Hezbollah híveivel Bejrútban20:42 Gaudi: Mikor kerülhet vissza a törökbecsei turulos szabadságszobor Délvidéken a méltó helyére?
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Összefoglaló: idén is megmutatkozott a magyar ellenállás a devianciával szemben

Reklám

Változatos akciókkal, ellentüntetésekkel idén is fellépett a magyar ellenállás a deviáns vonaglással szemben. A heterofóboknak többször szembe kellett nézniük a normalitáspárti üzenetekkel és személyekkel. Nem igaz a szervezők azon állítása, miszerint nem szükségesek a kordonok, nincsen számottevő ellenállás a Pride-dal szemben. Az igazság az, hogy a kordonokat idén minden sarokra kivezényelt 10-20 fős rendőri egységgel helyettesítették - olvasható a Szent Korona Rádió oldalán közzétett összefoglalóban, alább a folytatás.
Zoom
A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) és a Mi Hazánk Ifjai közös akciót szerveztek. A korábbi évek sikeres akciónak nyomán megpróbáltak a vonaglás elé kerülni és elállni a menet útját, de a hatalmas rendőri jelenlét miatt már a találkozót is nagy figyelem övezte a rendőrség és a szolgálatok részéről. Jelre megindult a futás és sikerült is 100 méterre megközelíteni a vonaglást, azonban nem sikerült átfutni mind a 3-4 rendőri ellenőrzőpont között. A rendőrök először keménykedtek a hazafiakkal, de egy kis jogi kioktatás után már a rendes mederben zajlott az intézkedés, sőt, miután felmérték, hogy nem ellenük indultak meg a hazafiak, engedékenyebbnek is bizonyultak. (A HVIM-nek bejelentett ellentüntetése is volt a Pride gyülekezőjénél, ahol molinót is kifeszítettek.)
Az Erzsébet téren volt meghirdetett ellentüntetés Budaházy György vezetésével (később videóval jelentkezünk erről az ellentüntetésről is).
Zoom
A Légió Hungária idén úgy döntött, hogy egy mozgó utcafórumot bonyolít le, melynek során szórólapokkal és megafon segítségével adták tudtára Budapest népének, hogy nemet mondanak a deviáns propagandára. Miután a rendőrség előzőleges ígéretével ellentétesen nem adott lehetőséget rá, hogy érdemi kommunikáció alakulhasson ki azokkal, akikkel esetleg ellentétes álláspontot képviselnek, a rendezvény egyharmada után közölték velük, hogy a hivatalosan bejelentett demonstráció véget ért, és aki szeretne, az egyéni módon csatlakozhat azokhoz, akik a megafonnal folytatják a járókelők felvilágosítását. A főváros legzsúfoltabb utcáiba nyomoltak be, ahol előfordult, hogy feszült hangulatban fogadták őket a felvonulásra igyekvők, de heves tiltakozásuk és agresszív fellépésük ellenére is folytatták a felvilágosításukat, melynek rendőrsorfal és minimális dulakodás vetett véget.
Rövidesen videós beszámolóval jelentkezik a Légió Hungária, addig is két kép:
Zoom
Zoom
Dúró Dóra és Fülöp Erik (Mi Hazánk országgyűlés képviselők) az Országházának ablakában tették ki a normalitás üzenetét:
A Betyársereg a Dorottya utcában állt ki a normalitás mellett:
Zoom
Riport a Pride zavaros gondolkodású résztvevőivel, akik pórázon kísérgetik egymást, így állnak ellen a “beteg világnak”…
Budaházy Edda köszönőlevelet tett közzé, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat is kiadott egy állásfoglalást, ami szerint csak a “Pride” betiltása lehet az egyetlen elfogadható intézkedés a jövőre vonatkozóan.
Ne felejtse senki: 2020. július első szombatját tegye szabaddá! Nem csak pár százan, hanem több ezren kellene demonstrálnunk a Pride ellen, nincsen elfogadható kifogás a távolmaradásra!
A végére egy “haladó szellemiségű” táncikálás:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready