2020. március 31., kedd, Ákos, Árpád, Benő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Trump: a szaúdiak és az oroszok is megbolondultak22:32 Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon22:26 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba - imádkozni, majd rongálni22:16 Izraeli lap: Orbán a koronavírus-törvény megszavaztatásához Hitler 1933-as Felhatalmazási törvényéből merítette az ihletet21:58 "Romániában" már csak Hargita megyében nem regisztráltak fertőzöttet21:42 Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a fertőzöttek és az elhunytak száma21:28 Ön szerint kötelezővé kellene tenni a szájmaszk viselését közterületen? - Voksolhat szavazásunkon21:12 Merkelhez még a koronavírusnak sincs gusztusa20:45 Csökkent az újonnan diagnosztizált betegek száma Olaszországban20:23 A WHO-álláspont továbbra is az, hogy aki nem beteg, ne viseljen maszkot19:57 Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását19:44 Netanjahu karanténba került19:27 Drámai pillanatok a SzektATV-n: sajnos nem jut minden családnak a 60 ezer forintos kéztisztító zseléből19:13 Bukarest már most azt nézi, kitől vehetne fel minél több hitelt18:55 Putyin: sikerült megelőzni a robbanásszerű terjedést, de további lépések kellenek
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Novák: ha hazánk felvásárlására van pénzük a zsidóknak, akkor ne velünk fizettessék az olimpiájukat!

Reklám

A Mi Hazánk Mozgalom és a MIÉP elfogadhatatlannak tartja, hogy a magyar adófizetők pénzéből rendezik meg a kirekesztő és rasszista Maccabi Európa Játékokat, vagyis a zsidó olimpiát Budapesten.
Zoom
Erről Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke és Nagy Tibor, a MIÉP elnöke közös sajtótájékoztatón beszélt szerdán a fővárosban a játékoknak otthont adó Ludovika Campus előtt. Novák Előd hangsúlyozta: elfogadhatatlan, hogy amíg az előző házigazda Németország 1,4 milliárd forintból rendezte meg az európai zsidóság olimpiáját, addig Budapesten – mint mondta – mintegy 30 milliárd forintra rúg a rendezés költsége.
Ebben a helyzetben azonnali elszámolást követelnek a kormányzattól, mert a játékok a korrupció melegágya – tette hozzá. Úgy vélekedett: ha a zsidóságnak van pénze Magyarország felvásárlására, ahogy korábban Simon Peresz, Izrael korábbi elnöke állította, akkor a saját kirekesztő rendezvényüket ne a magyar adófizetőkkel finanszíroztassák!
A Mi Hazánk alelnöke hozzáfűzte: gyalázatosnak tartja az ellenzéki pártok, különösen a Momentum szerepét is, mert nem tiltakoznak a kirekesztő rendezvény ellen.
Nagy Tibor, a MIÉP elnöke úgy fogalmazott, hogy a Maccabi játékok nem sportrendezvény, hanem „egy több mint egy hétig tartó tombolás, ahol nyíltan vállalják az aberráltak és a perverzek szerepeltetését és a keresztény európai értékek tagadását”. Vagyis a legsúlyosabb provokáció a magyar nemzet ellen – jelentette ki.
Ebben a helyzetben a MIÉP a strassburgi bírósághoz és az ENSZ-hez fordul a játékokra jellemző „apartheid” miatt, illetve felszólítja a világ jóérzésű sportolóit és szurkolóit, hogy bojkottálják a játékokat – mondta a politikus. A sajtótájékoztató ideje alatt a Mi Hazánk Ifjainak aktivistái egy „Maccabi = kirekesztés közpénzből” feliratú transzparenst feszítettek ki, közölte az MTI.
Videó a sajtótájékoztatóról:
Reklám




Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready