Árpád fejedelem sem állította hadbíróság elé az Európát végigfosztogató vitézeit, hanem kitüntette őket. A rablást, gyújtogatást és erőszakot – "kalandozást" – pedig nem jogi határozatok állították le, hanem az augsburgi csata. Ott az történt, hogy a büdös magyar migránsok ugyan váltig állították, hogy ők bűncselekmény hiányában, sőt mellőzésével dúlják éppen a falvakat és kolostorokat. Ám az európai lovagok telibe szarták az ő játékszabályaikat és illiberális világképüket, és seggtől szájig beléjük állították a pallost. Ezután a magyar banditák bátran hazaszaladtak, és elújságolták, hogy kurva nagy verés jár most már a kalandozásért.
Ebből aztán értettek, kisvártatva felvették a kereszténységet, és ma már milyen büszkék rá. Na pont így lesz ez a liberális demokráciával is.
Ezt írta a Tóta W. nevű varangy 2018 novemberében a hvg.hu-n az Elios-ügy kapcsán, azon logika által vezérelve, hogy ha Orbánék lopnak, akkor az kiváló ürügy arra, hogy ő az őseinket (nem közös őseinket, hanem a mi őseinket) mocskolja.
Zoom
Élete tragédiája lehet, hogy az Árpád nevet viseli, és nem pl. Ábrahámnak hívják
A bíróság pedig ezúttal példás ítéletet hozott: el kell távolítania a magyargyalázó kifejezéseket, elnézést kell kérnie, és még fizethet is. Remélhetőleg sikerül jogerőre emeltetni.
(Kuruc.info)