2019. október 17., csütörtök, Hedvig napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:48 A hétvégén is marad a jó idő15:51 Valaki vegyi fegyvert használt Szíriában - a törökök és a kurdok egymásra mutogatnak15:22 Román késelt moldovait Budapesten14:46 Tűzrőlpattant menyecske miatt volt dolguk a mentőknek a fővárosban14:37 Jákob Péter készen áll a Jobbik átvételére14:27 Leghamarabb 25 év múlva szabadulhat a népligeti gyilkos14:13 Török-kurd összecsapás volt Hollandiában is13:45 Karácsony díszpolgárrá választatná Tarlóst - és persze Demszkyt is13:35 Megszületett a megállapodás a brit kilépésről13:12 Kigyulladt a Kolozsvár–Budapest–Bécs-vonat mozdonya12:46 Hát persze hogy senki sem mert "lázongani" Orbánnak Balatonalmádiban12:01 "Ne legyél kemény fickó! Ne legyél bolond!", írta Trump Erdogannak - a török elnök kukába dobta a levelet11:27 Tarlós bőrdzsekiben fejezte be10:51 Egymást hülyézte Trump és Pelosi Szíria és a napról napra fokozódó oroszveszély miatt10:34 Kalapáccsal és csavarkulccsal verték a hongkongi tüntetések szervezőjét
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

A győri Jobbik hirtelen meglátta Gyurcsányban a szemkilövetőt, az összefogásban pedig a moslékot

Reklám

"Eljött a várt pillanat! Kilépünk az ellenzéki összefogásból!" – írta Fodor Roland, a Jobbik győri elnöke Facebook-oldalán. A politikus közölte: kedden mind a négy jobbikos jelölt visszalépett mint egyéni választókerületi képviselőjelölt.
Zoom
"Az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is. Kilépésünk hónapok óta tervezett volt, nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz!" – áll a képviselő 24.hu által idézett bejegyzésében.
Fodor szerint egykor azért csatlakoztak az összefogáshoz, mert tervük szerint „így a nemzetellenes baloldali pártok nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben”.
"Ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemennünk – minden jóérzésű polgár döbbenetére – ebbe a proletár rémálomba. Értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan" – fogalmazott Fodor, aki szerint a botrányba keveredett Borkai Zsolt polgármestert leváltani Glázer Tímea ellenzéki jelöltre semmit nem javítana a város helyzetén.
Ízlelgessük:
Értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan.
Ennél keményebb véleményt már régen fogalmaztak meg jobbikosok a párttársaik 99%-áról és a teljes pártvezetésről...
Persze kíváncsiak lennénk, mi áll valójában a döntés és a látszólag kemény szavak hátterében, az indoklás ugyanis gyenge és hiteltelen, pont, mint Borkai meséje. A jobbikosok ráadásul Gyurcsány-Vadaiékkal feküdtek össze, ami ugyanúgy lemoshatatlan, mint a kokain.
Íme a teljes szöveg - hab a tortán, hogy a portálunk által többször idézett alapítónyilatkozat-részlettel támasztják alá a kilépést:
Frissítés: Jákobék kitartanak az elv- és fajtársak mellett:
Üzenet a győrieknek!
A Jobbik Magyarországért Mozgalom határozottan elítéli, hogy 4 tagja visszalépett a közös ellenzéki képviselőjelöltségtől Győrben. Az országos elnökség ma reggeli döntése alapján a győri alapszervezet működése felfüggesztésre került, a négy visszalépő képviselőjelölt összes párton belüli tisztségéből visszahívásra került, és etikai eljárás indult velük szemben.
Azokon a településeken, ahol a jobbikos tagság az ellenzéki együttműködésben való indulás mellett döntött, a Jobbik továbbra is tartja magát a megállapodásokhoz, így Győrben is arra kéri szimpatizánsait, hogy az ellenzéki együttműködés jelöltjeit támogassák az október 13-ai választáson.
Jobbik Magyarországért Mozgalom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready