Bezár!
2020. augusztus 9., vasárnap, Emőd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:41 Nincs már sok idejük hátra a Huawei Kirin-csipjeinek07:25 Trump nem jutott dűlőre a demokratákkal, rendeletben próbál munkanélküli segélyt adni06:56 Összetört a gigászi Milne23:01 Fehéroroszország: a választásra jogosultak harmada már előzetesen voksolt, "véletlenül" őrizetbe vettek két ellenzéki kampánystábtagot22:48 Napi devianciapropaganda: Józsefváros a legújabb Zugló22:33 "Akasszátok fel őket!" - ez a tüntető tömeg kedvenc jelszava az "ítélet napján" Bejrútban22:19 Jeruzsálemben tömegtüntetésen követelik Binjámin Netanjáhu és kormánya távozását21:57 Momentum-DK-viszály: manipulált hangfelvétellel, fizetett hirdetésben sározással folytatódott a gödi történet21:25 Ronaldinhóék újabb 200 ezer dollár kifizetése után szabadulhattak a paraguayi luxushotelből21:01 Tizenegyen meghaltak egy lakástűzben a csehországi Bohumínban - állítólag egy lakó felgyújtotta a saját ajtaját20:46 A magyarországi négerek is rájöttek, milyen nehéz a sorsuk20:10 MACS-vezető: a vértranszfúzió a legnagyobb doppingmumus19:33 Megnőtt az illegálisan Csehországban tartózkodók száma - ukránok, moldovaiak, vietnámiak19:09 Újabb gyilkosság történt Érden18:45 Halálos baleset történt a sajóivánkai vasúti átjáróban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Még Németh Sándornak is elege van a kormány "képmutató keresztény propagandájából"

Reklám

A Hitgyüli vezetője nem tartozik a klasszikus NER-holdudvarhoz, szektája az első Orbán-kormány idején konfliktusban állt a kormányzattal, az utóbbi időben azonban - különösen a migránskérdésben - eléggé egymásra találtak a felek.
Zoom
Németh Sándor Semjén és a Benny Hinn nevű szélhámos társaságában, aki állítása szerint meg tudja gyógyítani a cukorbetegséget, az AIDS-et és a szívbetegségeket
A szektavezér a 2018-as választás előtt azt állította, hogy a miniszterelnöki felhozatalból csak Orbán Viktor alkalmas a posztra; híveit egy hozzá köthető blog a tavaly márciusi Békemeneten való részvételre buzdította; a baloldal és a Jobbik közötti együttműködést szörnykoalíciónak nevezte, majd pedig kijelentette: "bízunk abban, hogy a választási eredmény is olyan lesz, amely inkább az Isten akaratát fogja szolgálni, nem pedig romboló, destruktív emberek számításait".
Németh a Hit Rádió adásában most arról beszélt, hogy az önkormányzati választás eredményeiben szerepet játszhatott a Borkai-ügy, "de az utóbbi időben nagy volt az elégedetlenség a kormány munkájával szemben". Úgy látja, a kormánynak felül kell vizsgálnia az elmúlt év politikáját, le kell szűrnie a tanulságokat, az eredmények alapján pedig "izgalmas belpolitikai élet várható".
Jobb ha a képmutató keresztény propaganda lekerül a napirendről. Jobb, ha az evangélium hirdetését az egyházakra hagyják
- mondta Németh, aki szerint a hatalomnak meg kell tanulnia, hogy nem tud kereszténnyé tenni senkit sem. "Nagy problémák ebből is származtak", majd arról beszélt, hogy bizonyos városokban nem jött be, hogy társadalmi igény felett preferálták az egyházakat.
Pál apostol azt mondta, hogy akik vallják Istent, de a cselekedeteikkel tagadják, azok Isten előtt utálatosak, és minden jó cselekedetre alkalmatlanok. Szerintem Pál apostol e mondata nagyon érvényes a mostani magyarországi helyzetre
- jelentette ki Németh.
"Nagyon vigyázni kell a keresztény névvel való visszaéléssel. A keresztény kifejezés, a Krisztus kifejezésből származik, Krisztus pedig Isten. A Biblia világossá teszi, hogy Isten nevét hiába nem szabad fel venni. Ezzel nem lehet játszani. Ha valaki keresztény, akkor éljen úgy!" - jelentette ki.
Ez a meglátás azért erős kritika a kormány felé, mert Orbán Viktor az illiberális államot átkeresztelve már egy ideje arról beszél, hogy a keresztény szabadság rendszerét szeretné kiépíteni Magyarországon. Németh gondolatmenete azért is figyelemre méltó, mert a tavalyi választások előtt még éppen azzal érvelt Orbán mellett, mert felvállalja a kereszténység védelmét - mutat rá az Index.
Németh üzent Karácsony Gergely megválasztott főpolgármesternek is: "ha továbbra is támogatni fogja a meleg mozgalmat, akkor nagyon nagy ellenállás fog létrejönni Budapesten ez ellen, amiben a Hit Gyülekezete is nagy szerepet fog vállalni".
A választási eredmény kapcsán megjegyezte még:
Tragédia a magyar társadalom számára, hogy nem előre megy, hanem egy mókuskerékben van. Lehetséges, hogy 2 év múlva egy olyan nagy fordulat fog történni, mint 2010-ben, csak fordítva.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready