2020. május 29., péntek, Magdolna, Léna napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:42 Látogatható az egykori szovjet atombunker Dunavarsányban22:12 "Mesterséges esővel" előznék meg az erdőtüzeket Indonéziában21:50 Minneapolisban újra eljött a lehetőség egy jó kis fosztogatásra21:41 Franciaország az Európán belüli határok június 15-i megnyitását szorgalmazza21:20 30 migránst végzett ki egy líbiai embercsempész családja20:45 Németországban bekérették az orosz nagykövetet a Bundestag elleni 2015-ös hackertámadás ügyében20:28 A cigánybűnözés ellen vonult a Mi Hazánk és több szurkolói csoport, a rendőrök tüntetőket vegzáltak19:24 Cserkésztüzek lobognak hazánk szétszakításának 100. évfordulóján18:42 Az alkoholproblémák 29 gén számlájára írhatók18:24 Megint bemocskolták az úzvölgyi temetőt a magyargyűlölő, történelemhamisító oláhok18:16 Horvátország teljesen megnyitja határait több uniós ország előtt17:57 Újabb adalék az úzvölgyi katonasírok történetéhez17:27 Iskolaőrséget hoz létre a kormány, 12 év felett büntethetők lesznek a tanárokra támadó cigánybűnözők17:14 Több ezer embert bocsát el a Boeing, és újraindítja a 737 MAX gyártását16:39 Öten meghaltak egy balesetben a 710-es főúton Balatonkenesénél
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Megtámadták a választási eredményt az I. és a VIII. kerületben is

Reklám

Megtámadták a választási eredményt az I. és a VIII. kerületben is, értesült a Mérce. A budai kerületben nyerő V. Naszályi Márta a hvg kérdésére megerősítette az értesülést, és azt mondta, egyelőre csak telefonon értesítették a fejleményekről, és bemegy majd a Városházára, hogy megérdeklődje, mire hivatkozva adták be a kifogást. A Mérce azt írja, a volt polgármester, Nagy Gábor Tamás személyesen jelezte neki, hogy megtámadták az eredményt.
A VIII. kerületben Sára Botonddal szemben nyerő Pikó András sajtósa azt mondta, megkapták a Fővárosi Választási Bizottságtól a jegyzőkönyvet, amelyben azt szerepelt, hogy magánszemélyek három kifogást adtak be, de azt a bizottság formai problémákra hivatkozva elutasította, azaz egyelőre úgy tűnik, hogy Pikó eredménye hivatalosnak tekinthető.
Igaz, a VIII. kerületben az összes olyan egyéni körzet eredményét is megtámadták, ahol ellenzéki képviselők nyertek.
A VI. kerületben, Soproni Tamással szemben nem érkezett kifogás a választási bizottsághoz, ahogy eddig Karácsony Gergely főpolgármester eredményét sem támadták meg.
A ferencvárosi polgármester-választás eredményét 10 perccel Baranyi Krisztina hivatalba lépése előtt támadták meg. Az eredményt a választási törvény 174. paragrafusának második bekezdésére hivatkozva támadták meg, amely szerint „az urnákat az elsőként szavazó választópolgár jelenlétében úgy kell lezárni, hogy azokból - az urna szétszedése nélkül - ne lehessen szavazólapot eltávolítani.” Baranyi Krisztina azt nyilatkozta, hogy ezzel szemben az indoklásból az derült ki, hogy láncszavaztatás miatt érkezett kifogás.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready