2020. június 3., szerda, Klotild, Cecília, Zille napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:00 Még megünnepelni sem képesek az országrablást: Iohannis elmulasztotta időben kihirdetni a Trianon-törvényt12:48 Továbbra is a hazafiakat tekintik ellenségnek: vádat emeltek a Horthy-megemlékezésen részt vevő gárdisták ellen12:02 Megszavazva: tűzfegyverré minősítik a gáz- és riasztófegyvereket, nehogy meg tudjuk védeni magunkat11:44 A honvédség utánpótlását könnyítő törvényt fogadtak el11:20 Dúrónak nemcsak a patai cigánysorra volt gusztusa elmenni, Vadaival is leülne vitázni11:03 Fehér, azaz rasszista volt a kerekesszékes nő - ellátták a baját az igazságszerető afroamerikai szabadságharcosok10:44 Itt teremnek a jövő raj sofőrjei: ez a derék KRESZ-király is már a nyolcadiknál tart10:23 Jakab szélsőbaloldali alakulattá züllesztette a Jobbikot - közölte egy alapszervezet, majd ők is feloszlottak09:37 Ezért jó küzdősportot tanulni: 34 éves bicskás cigányasszonyt állított meg egy fiatalkorú lány09:32 Meghalt 2 idős, krónikus beteg, 3931-re emelkedett a fertőzöttek száma09:11 Floridai seriff: lőjék le bátran a házba betörő fosztogatókat!08:49 Visszatért a növekedési pályára a kínai szolgáltatóipar májusban08:12 A párizsi fekáknak is eszükbe jutott, hogy itt a jó ürügy egy kis gyújtogatásra07:55 Minnesota állam vizsgálatot indít, hogy kiderítsék, rasszisták-e a rendőrök (vagy tényleg több a néger bűnöző)07:45 Ingyenes filmek a Budapesti Távmoziban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Ungár Péter is elment tüntetni Borkai ellen - őt elvtársainál is jobban felkavarhatta a heteró aktus látványa

Reklám

Csütörtökön délután 3-kor elkezdődött a győri közgyűlés alakuló ülése. A botrányba keveredett, majd a Fideszből kilépett, és később a posztjáról is pénteki határidővel lemondott polgármestert, Borkai Zsoltot megtapsolták a terembe érkezéskor a képviselők.
Közben az épületben a terem ajtaját kintről körülbelül 50 tüntető nyomja, üti, dörömbölnek, sípolnak, a biztonsági őrök pedig igyekeznek belülről kifelé támasztani az ajtót. A városháza ajtajára óvszereket akasztottak a demonstrálók - írja az Index.
Borkai Zsolt beszéddel nyitotta meg az ülést, de abból nem lehetett hallani semmit a teremben a zaj miatt.
Közben az elvileg nyílt ülésre a tüntetők miatt nem lehetett bejutni, Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselőt a képviselői igazolvánnyal sem engedték be a biztonsági őrök.
Az eskütétel után egyenként aláírták a képviselők az eskünyilatkozatokat, majd alpolgármestereket választanak Borkai javaslata alapján. Ekkorra már kicsit csendesedett a folyosói zaj, de azért még jócskán beszűrődött a kiabálás, dörömbölés.
Borkai Zsolt pénteki határidővel jelentette be lemondását. Ez azt jelenti, hogy most megalakul a közgyűlés Borkai vezetésével, majd ő lemond, és nélküle, valószínűleg az alpolgármesterek vezetésével működik a városháza az időközi polgármesterválasztásig. A választás a kitűzés után 70-90 nappal, azaz január-február tájékán lehet.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready