2019. november 21., csütörtök, Olivér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:41 A Borkai-videók miatt előállított focista szerint nincs szó zsarolásról, az is mellékes, hogy korábban a DK jelöltje volt22:27 Putyin: az emberiség ismét a barlangban találhatja magát22:15 Jakab Péter végre rájött, hogyan lehetne tovább fokozni: beült Orbán székébe, mint egy tel-avivi kisóvodás21:45 Tusk a néppárt új elnöke - kizárást ígért a "populistáknak", Orbánra is célozgatva21:35 András herceg ott se volt, mégis visszavonul az Epstein-botrány után20:50 Orbánnak sikerült odáig süllyednie, hogy egy ultracionista rabbi nevezte bátornak és becsületesnek20:26 Megint új választás jöhet Izraelben20:07 Orosz kémbotrány okoz fejfájást Belgrádnak19:27 Putyin már azt pedzegeti, lehet, hogy néhány kelet-európai ország ki akar majd lépni az EU-ból18:22 Alacsonyan repülnek a klisébombák? - Gondolatok a Midway című filmről17:44 Négy cigány akart "megbokszolni" egy rendőrt, az ügyészség elrettentő büntetést javasol: próbára bocsátás!17:28 A Mi Hazánk feljelenti a Zsindexet - Toroczkai: mindig a trianoni tragédián gúnyolódnak17:08 Az SZDSZ-es Gothár Péter a Katona József Színház zaklatója15:53 Az iráni elnök szerint gátat szabtak az üzemanyagár-emelés miatti tiltakozáshullámnak15:24 Rendőrőrs lesz Hitler szülőházából - remélhetőleg áthatja majd a hely szelleme az egyenruhásokat
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Bevándorlóbűnözés :: :: Hozzászólások

Rablás és szeméremsértés Tiszaújvárosban - a vendégmunkás-import "mellékes velejárói"

Reklám

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség rablás bűntette és szeméremsértés vétsége miatt vádat emelt egy 40 éves – "munkavégzés céljából" a városba érkezett – egyiptomi állampolgárságú férfival szemben.
Zoom
Fotók: Police.hu
A Tiszaújvárosban egy olasz cég alkalmazottjaként dolgozó vádlott 2019. február 24-én este a belvárosban figyelt fel a kerékpárjával hazafelé tartó sértettre, egy középkorú nőre. Az ittas állapotban lévő vádlott futva követni kezdte kiszemelt áldozatát, majd mikor utolérte, hátulról meglökte, és a kerékpárjára szerelt kosárból megpróbálta kirántani a nő táskáját. A sértett azonban ellenállást tanúsított, segítségért kiáltott, és értékei védelmében dulakodni kezdett a támadójával, miközben erősen tartotta a táskát. A vádlott, aki feltehetően nem számított ilyen komoly ellenállásra, végül eredeti tervét feladva elengedte a sértett táskáját, majd, miután sikerült megszereznie két francia krémes süteményt a kerékpár kosarából, elmenekült a helyszínről.
A sértett a cselekmény következtében nyolc napon belül gyógyuló hámsérüléssel járó sérüléseket szenvedett.
Zoom
Néhány nappal később az ismét ittas állapotban lévő vádlott kora délután a belvárosban sétált, amikor a közelében felfigyelt egy fiatal nőre, akit követni kezdett. Mikor utolérte, hátulról a nő lábai között benyúlva a ruházatán keresztül a kezével végigsimította a sértett nemi szervét. A nő bejelentését követően a kiérkező rendőrök a vádlottat rövid időn belül elfogták, mindkét cselekmény miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására.
A nő a sérelmére elkövetett szeméremsértés vétsége miatt magánindítványt terjesztett elő a vádlottal szemben.
A járási ügyészség vádiratában a férfival szemben végrehajtandó börtönbüntetés, kiutasítás, valamint közügyektől eltiltás kiszabására, továbbá vagyonelkobzás alkalmazására tett indítványt a Tiszaújvárosi Járásbíróságnak. A férfi letartóztatásban várja a bíróság döntését - közölték az ügyészség honlapján.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready