2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:46 A kubai orvoslás jelensége - a gazdagság és egészségipar eddig ismert összefüggéseinek cáfolata16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten12:08 London több kérdésben sem hajlandó kompromisszumokra az uniós egyeztetéseken11:42 Az ausztrálok háromnegyedét érintette a tűzvész
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Bevándorlóbűnözés :: :: Hozzászólások

Rablás és szeméremsértés Tiszaújvárosban - a vendégmunkás-import "mellékes velejárói"

Reklám

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség rablás bűntette és szeméremsértés vétsége miatt vádat emelt egy 40 éves – "munkavégzés céljából" a városba érkezett – egyiptomi állampolgárságú férfival szemben.
Zoom
Fotók: Police.hu
A Tiszaújvárosban egy olasz cég alkalmazottjaként dolgozó vádlott 2019. február 24-én este a belvárosban figyelt fel a kerékpárjával hazafelé tartó sértettre, egy középkorú nőre. Az ittas állapotban lévő vádlott futva követni kezdte kiszemelt áldozatát, majd mikor utolérte, hátulról meglökte, és a kerékpárjára szerelt kosárból megpróbálta kirántani a nő táskáját. A sértett azonban ellenállást tanúsított, segítségért kiáltott, és értékei védelmében dulakodni kezdett a támadójával, miközben erősen tartotta a táskát. A vádlott, aki feltehetően nem számított ilyen komoly ellenállásra, végül eredeti tervét feladva elengedte a sértett táskáját, majd, miután sikerült megszereznie két francia krémes süteményt a kerékpár kosarából, elmenekült a helyszínről.
A sértett a cselekmény következtében nyolc napon belül gyógyuló hámsérüléssel járó sérüléseket szenvedett.
Zoom
Néhány nappal később az ismét ittas állapotban lévő vádlott kora délután a belvárosban sétált, amikor a közelében felfigyelt egy fiatal nőre, akit követni kezdett. Mikor utolérte, hátulról a nő lábai között benyúlva a ruházatán keresztül a kezével végigsimította a sértett nemi szervét. A nő bejelentését követően a kiérkező rendőrök a vádlottat rövid időn belül elfogták, mindkét cselekmény miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására.
A nő a sérelmére elkövetett szeméremsértés vétsége miatt magánindítványt terjesztett elő a vádlottal szemben.
A járási ügyészség vádiratában a férfival szemben végrehajtandó börtönbüntetés, kiutasítás, valamint közügyektől eltiltás kiszabására, továbbá vagyonelkobzás alkalmazására tett indítványt a Tiszaújvárosi Járásbíróságnak. A férfi letartóztatásban várja a bíróság döntését - közölték az ügyészség honlapján.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready