Újabb bódult állapotban elkövetett járművezetéssel gyanúsította meg a rendőrség azt a fiatal üzletasszonyt, aki három évvel ezelőtt bekokainozva halálra gázolt egy 85 éves férfit Zuglóban – tudta meg a 24.hu nem sokkal a mindössze öt és fél év börtönre ítélt "T.", azaz Török Klára Petra csütörtöki másodfokú tárgyalása előtt.
Zoom
A drogos gyilkos a Lokál 2017-es propagandafotóin (vajon mennyit fizetett értük?) - jó kislány, dolgozik, olvasgat, szobabiciklizik - a valóság azonban egy kicsit más...
A fiatal nő három éve a Füredi úton haladt, amikor az Audijával fékezés nélkül elgázolta az idős férfit. Segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, majd elment műszempillát csináltatni magának egy kozmetikai szalonba, ott tartóztatták le. A fiatal nő végig tagadta, hogy kokaint fogyasztott volna a baleset előtt, azt hazudta, hogy csak utána szívott fel két csík kokaint a szépségszalonban.
Zoom
Szeptember elején azonban ismét drogos vezetésen csípték a rendőrök egy közúti ellenőrzés során. Amikor a rendőrök tüzetesebben átvizsgálták a kocsit, némi kábítószer is előkerült.
Zoom
Mostanra elkészültek a végleges szakértői vélemények is az újabb ügyben. A lap úgy tudja, hogy "T." Klára Petra vérében kokainnak, valamint marihuánának a nyomaira bukkantak a most elvégzett vizsgálatok során. A kocsiban amfetamin volt, ezért a fiatal nőnek kábítószer birtoklása miatt is felelnie kell.
Zoom