2020. január 20., hétfő, Sebestyén, Sebő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:11 Kína betiltja az egyszer használatos műanyagokat11:46 Az most a téma Amerikában, milyen mintájú egyenruhában kellene "rejtőzködni" az űrben11:19 "Nem vagyunk egyek" - Zsindex-alapító mutatja meg, miért teljesen fölösleges a Pokorni-félék alázkodása a bosszú népe előtt10:25 2015 óta 100 milliárdot költött propagandára a kormány10:03 Tucatjával nyithattak illegális hoteleket Budapesten09:40 Ausztrália: tűzvész közben jég- és porvihar09:11 Fekete-Győr máris szívesen megszabadulna a ballib versenytársaktól - csak Gyurcsányt tartaná meg08:41 Kényszerszabadságra küldték a Fehér Ház európai és orosz kérdésekkel foglalkozó tanácsadóját08:27 Lezajlottak az időközi választások07:46 Csaknem háromszáz határsértővel szemben intézkedtek a hét végén07:31 Gerinctelen, bárhol átfér és jól rejtőzködik - állítólag a polipokról mintázták ezt a robotot06:56 Szkíta kori település maradványaira bukkantak Szolnokon22:44 Az ügy, ami összeköti a Magyarországot gyűlölő sorosista, bevándorláspárti ostobákat nemzeti kormányunkkal22:02 Ismét indul az éjszakai vonat Bécsből Brüsszelbe - a klímahiszti támogatásával21:30 A málenkij robot áldozataira emlékeztek Kismaroson - Helsinkiék feljelentik a püspököt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra :: :: Hozzászólások

Szegény Máriót nem engedik be sehova roma nemzetisége miatt

Reklám

"Az Iman Sec. Kft. roma nemzetisége miatt nem engedte be Kiss Máriót az udvar területére" - üvölti világba keserű fájdalmát a HVG, majd így folytatja:
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) megbüntette azt a biztonsági szolgálatot ellátó céget, amely 2018 októberében megtagadta belépést egy 12 fős roma delegációtól a budapesti Gozsdu udvarba - írta közleményében az aHang.
Tavaly októberben Kiss Márió egy nyíregyházi közösségszervező konferencia után Budapesten járt román és szlovák társaival, amikor egy biztonsági őr megállította és felszólította őket, hogy hagyják el a területet. Azóta két eljárás is indult, az elsőt az EBH megszüntette, mert az egyetlen fellelhető cég jogilag nem volt felelősségre vonható. Júniusban egy újabb panasszal kérte Kiss Márió, hogy vonja eljárás alá az EBH a Gozsdu udvarnál lévő társasházakat üzemeltető céget és egy biztonsági céget is.
A meghallgatások során kiderült, hogy a bejáratok őrzését az Iman Sec. Kft. végzi.
A második eljárás 2019 júliusában indult, a szeptemberi meghallgatást követően a cég nem kommunikált érdemben többé, így a hatóság december 7-én jogerősen megállapította, hogy az Iman Security Kft. Kiss Márióval szemben roma nemzetiséghez tartozásával és bőrszínével összefüggésben megsértette az egyenlő bánásmód követelményét és köteles fél millió forint bírságot fizetni - zárul a koprodukciós ajvék.
Zoom
Szegény Kiss Máriót nem engedik be sehova
Egyébként ugyanez a  cigány volt az, akit 2018 januárjában - saját állatása szerint - nem engedtek be a fővárosban egy Kis Grófo-koncertre. Azután az eset után a tapasztalati tudásukat egyébként megfelelően használó biztonsági őröket érzékenyítő tréningre küldte az Egyenlő Bánásmód Hatóság.
Na már most Mária... bocsánat, Márió vagy a világ legszerencsétlenebb embere, vagy ő az a kis buzi, akit a játszótéren a nagyok odaküldenek egy pofonért a rivális társasághoz, hogy legyen ok a verekedésre...
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready