Bezár!
2020. augusztus 8., szombat, László, Zádor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:59 Lassan az egész Székelyföldön is kötelező lesz a zsúfolt kültéren a maszkviselés16:43 Aláírást gyűjt a Mi Hazánk a Karácsony Gergely-i autósüldözés ellen16:25 Ukrajna és a Krím közé állhat a koronavírus is16:07 Kezdődik a parlagfűszezon15:48 Tovább nőtt a napi esetszám Csehországban15:32 Ökológiai vészhelyzetet hirdettek Mauritiuson a zátonyra futott japán hajó miatt15:17 Gőzerővel irtják az esőerdőket Brazíliában, de az alelnök ebben is talált valami biztatót15:05 Robbanás áldozata lett a holland nagykövetné is - Közel félszáz embert még keresnek Bejrútban14:53 Repült a Nehéz Kő árbevétele a csillagos égig14:13 Visszanyalt a chicagói fagyi13:58 Ha humanisták lennénk, ilyen KFC-be vezető összkomfortos alagutat ásnánk az illegálisoknak a gúnyhatáron13:40 A japánmaszk az új spanyolviasz - evés közben is használható csúcstechnika13:23 Városi gyűlést bombázott le a szaúdi vezetésű koalíció Jemenben13:01 Trump is részt vesz a Libanon megsegítésére szervezendő videós donorkonferencián12:43 Kettétört landolás közben egy repülőgép Indiában - másfél tucatnyi halott
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra :: :: Hozzászólások

Szegény Máriót nem engedik be sehova roma nemzetisége miatt

Reklám

"Az Iman Sec. Kft. roma nemzetisége miatt nem engedte be Kiss Máriót az udvar területére" - üvölti világba keserű fájdalmát a HVG, majd így folytatja:
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) megbüntette azt a biztonsági szolgálatot ellátó céget, amely 2018 októberében megtagadta belépést egy 12 fős roma delegációtól a budapesti Gozsdu udvarba - írta közleményében az aHang.
Tavaly októberben Kiss Márió egy nyíregyházi közösségszervező konferencia után Budapesten járt román és szlovák társaival, amikor egy biztonsági őr megállította és felszólította őket, hogy hagyják el a területet. Azóta két eljárás is indult, az elsőt az EBH megszüntette, mert az egyetlen fellelhető cég jogilag nem volt felelősségre vonható. Júniusban egy újabb panasszal kérte Kiss Márió, hogy vonja eljárás alá az EBH a Gozsdu udvarnál lévő társasházakat üzemeltető céget és egy biztonsági céget is.
A meghallgatások során kiderült, hogy a bejáratok őrzését az Iman Sec. Kft. végzi.
A második eljárás 2019 júliusában indult, a szeptemberi meghallgatást követően a cég nem kommunikált érdemben többé, így a hatóság december 7-én jogerősen megállapította, hogy az Iman Security Kft. Kiss Márióval szemben roma nemzetiséghez tartozásával és bőrszínével összefüggésben megsértette az egyenlő bánásmód követelményét és köteles fél millió forint bírságot fizetni - zárul a koprodukciós ajvék.
Zoom
Szegény Kiss Máriót nem engedik be sehova
Egyébként ugyanez a  cigány volt az, akit 2018 januárjában - saját állatása szerint - nem engedtek be a fővárosban egy Kis Grófo-koncertre. Azután az eset után a tapasztalati tudásukat egyébként megfelelően használó biztonsági őröket érzékenyítő tréningre küldte az Egyenlő Bánásmód Hatóság.
Na már most Mária... bocsánat, Márió vagy a világ legszerencsétlenebb embere, vagy ő az a kis buzi, akit a játszótéren a nagyok odaküldenek egy pofonért a rivális társasághoz, hogy legyen ok a verekedésre...
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready